2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948953 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bravo kıyasladığın adamlar dünya efsanesi bizimkisi Mitrovic :)
Adriyano iyi hava toplarinda. Mitro ile adriyano tandemi cozer, tosic solbek

Çevrimdışı tangaz

Sana ödev: Kıyaslama ve örnek verme arasındaki farkı öğrenip, 200 kelimelik bir paragraf yazacaksın.

Bu saydığım adamlar(Popescu ve Blanc da şimdi aklıma gelenler) zıplayamadan efsane oldularsa, Mitrovic'ten de bir şeyler olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu sadece sıçrayamama değil ki, adam bildiğin korkak ben sorumluluk almakdan bu kadar çekinen adam görmedim son yıllarda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

konu sadece sıçrayamama değil ki, adam bildiğin korkak ben sorumluluk almakdan bu kadar çekinen adam görmedim son yıllarda...
Valla sorumluluk almaktan çekiniyor mı, emin değilim. İzlediğim maçlarda topla alıp 15-20 metre dripling yaptı 3-4 kere. Yani sorumluluk almaktan çekinen savunmacının yapacağı bir iş değil.

Ha öte yandan savunmada tedirginlik yaşıyor olabilir, onu bilemem

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı tangaz

Valla sorumluluk almaktan çekiniyor mı, emin değilim. İzlediğim maçlarda topla alıp 15-20 metre dripling yaptı 3-4 kere. Yani sorumluluk almaktan çekinen savunmacının yapacağı bir iş değil.

Ha öte yandan savunmada tedirginlik yaşıyor olabilir, onu bilemem

bu cümleyi yazarken bu yanıtı vereceğinden adım gibi emindim. bi santrafor düşün muazzam oyun planına sadık olsun defansa yardım etsin ama sezonu 10-12 golle tamamlasın bu da bunun gibi bişey stoper alıyoruz önce savunma yapacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Üstünde bu kadar soru işareti olan bir oyuncunun ki bende oyuncunun yeterliliği konusunda Tangaz a yüzde yüz katılıyorum;klübün içinde bulundugu bu finansal profilde bu denli yüksek bir bonservisle takıma takılması tamamen aklıma kötü şeyler getirmemeye calısıyorum ama en masumane tabir ile scouting basarısıdır.Devre arasında eger bu kadar yüksek ücrete bir stoper aliyorsan ya tartışılmayacak biri olmalı yada en azından defoları az olmalı.

Çevrimdışı underworld

birincisi bir muhabbete bakıp sorgulama yapamazsın
ikincisi bir teklif olmasa quaresma durup dururken çine gitmiyorum demez
demek bir teklif varki böyle açıklama yapıyor.

1- teklif 20 milyon mu ?
2- yerim onun açıklamasını kulüp ok dedimi gerekeni yapacak.

Çevrimdışı underworld

Quaresmaya zaten hala teklif var , adam gitmek istemiyorum hedefim 2018 dunya kupasi dedi napacaksin zorla mi yollayacaksin
önce anlayacağı dilde , anlamıyorsa zorla.
madem bu kulübü bu kadar seviyorsa zor zamanında da yardımcı oluversin .

Çevrimdışı Furkan5

Yasaklı Link özel haberine göre Marceloya Lyondan  6m teklif varmış biz 8m istiyormuşuz ama Marcelo gitmeye sıcak bakmıyormuş bunun yanında Tolgay a teklif edilen 5.5m teklifi Roma 7 ye çıkarmış az bularak reddedilmiş sözleşme yenileme çalışmaları devam ediyormuş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel Hollanda basınına anlatıyor: "Öğlen saat 12.00'de Asya'dan Avrupa'ya doğru teknelerle yola çıktık. Yüzlerce, hatta binlerce taraftar bizi teknelerle takip etti. Sonrasında üstü açık otobüs turu, adeta TIMARHANE gibiydi, inanılmazdı." 😅
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Üstünde bu kadar soru işareti olan bir oyuncunun ki bende oyuncunun yeterliliği konusunda Tangaz a yüzde yüz katılıyorum;klübün içinde bulundugu bu finansal profilde bu denli yüksek bir bonservisle takıma takılması tamamen aklıma kötü şeyler getirmemeye calısıyorum ama en masumane tabir ile scouting basarısıdır.Devre arasında eger bu kadar yüksek ücrete bir stoper aliyorsan ya tartışılmayacak biri olmalı yada en azından defoları az olmalı.

menajer transferi gibi duruyor geçen sene devre arası yana yakıla kaleci ararken ispanyol lopez die yaşlı bi kaleci kovalıyorduk milanda yedekti sanırım onun menajeri ile irtibat kurunca adam bize "aa stoper de mi lazım size elimde alexis var" demişti ve transfer gerçekleşmişti. vida vida derken menajeri bize mitroviçi verdi mandzukiçde oyuncum onuda ayarlayabilirim die ekledi bizde tav olduk gibi gelişti işler...

Çevrimdışı sozkul

şenol hocanın hayatında başarılı bir transfer yaptığını ben bilmiyorum.
marceloyu o istedi diyorlar bu doğruysa ilkdir herhalde.
Allahtan yönetim bu işi hocadan daha iyi biliyor.

Selçuk ve Burağı Trabzona o aldırmıştı, onun onay verdiği fakat başka takıma gidip çöp olan futbolcularla hocayı gömüyorsunuz, tavrınız çok adaletsiz, Ozan burada olsa nasıl bir topçu olurdu, cevabını biliyor musunuz, ben bilmiyorum, ama siz bildiğinizden eminsiniz.

Çevrimiçi Savaş

menajer transferi gibi duruyor geçen sene devre arası yana yakıla kaleci ararken ispanyol lopez die yaşlı bi kaleci kovalıyorduk milanda yedekti sanırım onun menajeri ile irtibat kurunca adam bize "aa stoper de mi lazım size elimde alexis var" demişti ve transfer gerçekleşmişti. vida vida derken menajeri bize mitroviçi verdi mandzukiçde oyuncum onuda ayarlayabilirim die ekledi bizde tav olduk gibi gelişti işler...
Bunu ben de düşünüyorum da yazmamıştım buraya. Mitroviç Vida ve Mandzukic'in menajerinin aynı olması tesadüf olamaz. Bunu alın Mandzukic'i de getircem size diye verdiler bunu bize muhtemelen. Olmayınca Vida ile kapatmaya çalışıyorlar sanki.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Dedigim gibi aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama bunun dısındaki iki alternatif;ya scout ekibinin iş bilmezligi yada yönetimin ''bu transfer konusundaki''saçmalaması.Birini seç....

Çevrimdışı tangaz

Selçuk ve Burağı Trabzona o aldırmıştı, onun onay verdiği fakat başka takıma gidip çöp olan futbolcularla hocayı gömüyorsunuz, tavrınız çok adaletsiz, Ozan burada olsa nasıl bir topçu olurdu, cevabını biliyor musunuz, ben bilmiyorum, ama siz bildiğinizden eminsiniz.

eren derdiyok  :bandit:

en çok isteyen sendin di mi abi @sozkul

ozan hiç bi istanbul takımında başarılı olamaz varoş gülü eğitimsiz cahil para ile sapıtan bir çocuk kötü değil çok çok kötü yaşadığını fenerli muhabirler defalarca dile getirdi.

Çevrimdışı tangaz

Dedigim gibi aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama bunun dısındaki iki alternatif;ya scout ekibinin iş bilmezligi yada yönetimin ''bu transfer konusundaki''saçmalaması.Birini seç....

ben aylardır yazıyorum zaten sıkat ekibini başta g.keskin olmak üzere derhal değiştiririm

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş      2 - 2       Galatasaray 
Beşiktaş      1 - 1       Başakşehir
Fenerbahçe   0 - 0      Beşiktaş
Galatasaray   0 - 1      Beşiktaş
Beşiktaş      1 - 1       Fenerbahçe
Başakşehir   3 - 1      Beşiktaş

Beşiktaş      0 - 1       Fenerbahçe  (kupa)
Beşiktaş      1 - 1       Galatasaray  (s.kupa)

Beşiktaş      1 - 1       Dynamo Kiev
Beşiktaş      1 - 1       Napoli
Beşiktaş      3 - 3       Benfica

Bu konu üzerinde durulmalı.

Çevrimdışı doctore

sorun Portoda değil,taş koyan Lorient.
Lorient 6milyon Euro istiyor,ancak şöyle bir durum var,eger Aboubakar ben 1 yılımı Portoda geçireceğim hiç biryere gitmiyorum derse
Lorient 1 Euro dahi kazanamayacak,Bunu Beşiktaş koz olarak kullanıp hisseleri 3 milyon euroya almak için Loriente teklifde bulunmuş
Lorient ayağı hallolunca zaten hisse cogunlugu elinde olacağı için kendine kiralayacak,Portoyada hissesi oranında kiralama bedeli ödeyecek.

saygılar

O zaman durum o kadar da iç karartıcı değil. Porto her türlü kiralamaya razı. Lorient de para kazanmak istiyor. 1 yıl sözleşmesi kalmış bir Abou ya verilebilecek maksimum rakam 7 m euro civarı. 3.5 euro civarı Lorient ile bitirilir bu iş.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu kadar bonservis ödeyip,maaşının bilmem %1000 mi 1200 mü artırıp bir adam alıyorsan,ve aradan aylar gecmesine ragmen hala aramızda bu adamdan olur mu olmaz mı diye tartısıyor olmamalıyız.Kendisinde bir şey gören arkadaslara saygım sonsuz ama bence Mitro yu ''bu adam yangından mal kacırır gibi alındı,kesin bunda iyi birşeyler vardır''psikolojisi ile izleyip olumlu noktalar yakalamaya calısıyorlar gibi geliyor.Şu anda bende ki tek olumlu intibası kazma stoper olmaması bu da ne kadar yeterli bilemiyorum

Çevrimdışı sozkul

eren derdiyok  :bandit:

en çok isteyen sendin di mi abi @sozkul

ozan hiç bi istanbul takımında başarılı olamaz varoş gülü eğitimsiz cahil para ile sapıtan bir çocuk kötü değil çok çok kötü yaşadığını fenerli muhabirler defalarca dile getirdi.

Şenol hoca Eren'i bizde gol kralı yapardı, Q7'nin 400 ortasının 30 tanesi daha işe yaramış olurdu.
Ama ben Eren'i 1,5 1,7 civarı  yıılık ücretle istemiştim ve GS nin verdiği paraya oha demiştim.

Arda'nın karakteri Ozan'dan daha mı iyi?  Adam Bercelonaya kadar gitti, serbest düşüş ondan sonra başladı.

Çevrimdışı tangaz

yanlış bilmiyorsam porto lorient arasında şöle bişey varmış. porto ile kontrat bitiminde şayet 10 milyondan aşağı bi satış olursa yada oyuncu serbest kalırsa lorient her türlü 6 milyonu portodan alacakmış. dolayısı ile konu bu noktada kilit lorientin eli sağlam her türlü portodan 6 milyonum garanti şimdi aşağısını neden kabul edeyim ki diyormuş.

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresmaya zaten hala teklif var , adam gitmek istemiyorum hedefim 2018 dunya kupasi dedi napacaksin zorla mi yollayacaksin

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca Eren'i bizde gol kralı yapardı, Q7'nin 400 ortasının 30 tanesi daha işe yaramış olurdu.
Ama ben Eren'i 1,5 1,7 civarı  yıılık ücretle istemiştim ve GS nin verdiği paraya oha demiştim.

Arda'nın karakteri Ozan'dan daha mı iyi?  Adam Bercelonaya kadar gitti, serbest düşüş ondan sonra başladı.

tabii sakatlanmazsa...

acaba bizim maç tempomuzda ne kadar sağlıklı kalırdı sorusu hemen aklıma geliyor sakatlık sicili epey kötü.

ardanın karakteri evet ozandan iyi. aradanın karakteri kötü ama ozan kadar değil...

Çevrimdışı Egos

Beşiktaş      2 - 2       Galatasaray 
Beşiktaş      1 - 1       Başakşehir
Fenerbahçe   0 - 0      Beşiktaş
Galatasaray   0 - 1      Beşiktaş
Beşiktaş      1 - 1       Fenerbahçe
Başakşehir   3 - 1      Beşiktaş

Beşiktaş      0 - 1       Fenerbahçe  (kupa)
Beşiktaş      1 - 1       Galatasaray  (s.kupa)

Beşiktaş      1 - 1       Dynamo Kiev
Beşiktaş      1 - 1       Napoli
Beşiktaş      3 - 3       Benfica

Bu konu üzerinde durulmalı.

neredeyse hepsi farklı hikâye, burada bir konu bütünlüğü yok ki.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bugün İtibariyle
Beşiktaş Kulübü Aboubakar için Lorient kulübüyle görüşüyor ikna etmeye çalışıyor 2,5 - 3 milyon civarı bi kiralama ücreti teklif edildi Beşiktaş seneye de bonservisini alırız dedi Lorient e görüşmeler devam ediyor Olma ihtimali yüksek

Övünç Özdem

Etiketler: