2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939336 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Vida Beşiktaş' ta oynamak istiyorum diye instada paylaşım yapmış. Umarım Marcelo gitmeden getirmenin bi formülünü buluruz.

Marcelo gitmeden alınabilecek vida çokta işimizi görmez marcelo vida tandemi marcelo tosiç tandeminden çok farklı çok başarılı olmaz tahminimce tosiçten az daha seri diyebiliriz vidaya ama defası toparlayacak liderlik edecek stoper değil. Marcelonun gitmesini istemem ama 9-10 milyonu görürse satılacaktır satılması halinde mangala-vida-tosiç-mitroviç tandemi defansı götürür marcelodan gelecek parada diğer mevkilere yapılacak takviyede kullanılır. Belki marcelodan para gelince vida yerine daha sağlam bir stoperede yönelebiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Valla kimse bana hikaye anlatmasın transferden birinci derece başkan ilgilenmezseydi şenol hocanın istediği oyuncuları da biliyoruz kadroyu çöplerde dolduracaktı. Örnek mi eren örnek mi Şener örnek mi ozan örnek mi volkan vs vs. Bilmiyorum Necmi abi bu konuda ne düşünüyor
Oyuncuların rakiplere gittiği maliyetten bağımsız konuşursak hiçbiri boş oyuncu değil Şenol hocanın elinde sürekli oynayan cenk değil eren olsaydı gol kralı olurdu muhtemelen ozanda gelişimini devam ettirir atiba ile iyi bir ikili olabilirdi bu oyuncular rakiplere gitti başarısız sezonlar geçirdiler farklı farklı hocalarla çalıştılar onların şanssızlığı Beşiktaşın çıkışa geçmiş olması Başımızdada Şenol hocamızın olması. Ben hocaya sadece damdoy konusunda sitem ederim diğerlerinin alınabilirliği vardı.

Tabiki yönetimin transferler konusundaki tercihleri ve aldıkları oyuncular hocamızın istediklerine göre daha tutarlı daha başarılı daha potansiyelli.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mahmut

Marcelo gitmeden alınabilecek vida çokta işimizi görmez marcelo vida tandemi marcelo tosiç tandeminden çok farklı çok başarılı olmaz tahminimce tosiçten az daha seri diyebiliriz vidaya ama defası toparlayacak liderlik edecek stoper değil. Marcelonun gitmesini istemem ama 9-10 milyonu görürse satılacaktır satılması halinde mangala-vida-tosiç-mitroviç tandemi defansı götürür marcelodan gelecek parada diğer mevkilere yapılacak takviyede kullanılır. Belki marcelodan para gelince vida yerine daha sağlam bir stoperede yönelebiliriz.
Mangala buraya kadar dusmedi, valencia sevilla seviyesi hala. Kabul edelim ki yabancilar o takimlari bize her turlu tercih ediyorlar. Marcelo 10 civari giderse onu 3m lik parcalara bolup 3 bonservis + 1 kiralik(2 stoper, 1 kanat, 1 forvet) seklinde 4 transfer bekliyorum acikcasi.
Daha transfer doneminin basindayiz, su aralar pek bir transfer beklemiyorum. Satilabilen satilir eldeki paraya bakilir. Zaten daha kampin baslamasina 1 aydan fazla var. Su an kulüp icin bu donem transfer degil pazarlik donemidir herhalde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sözde devre arası q7 ye çinden 20 milyonluk teklif vardı
Quaresmaya zaten hala teklif var , adam gitmek istemiyorum hedefim 2018 dunya kupasi dedi napacaksin zorla mi yollayacaksin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onur_U

mangala aynı geçen seneki glik gibi bize gelme olasılığı çoook düşük bir oyuncu. piyasası malum. tabi ki imkansız değil ama bu şekilde beklentiler yükselip sonra olmayınca sağa sola saydırıyoruz o yüzden heveslenmeyelim derim. vida'nın da öyle çok üst düzey olduğunu düşünmüyorum. stoper konusu yine sıkıntılı olacak gibi bu sene...hele ki marcelo giderse  :s20:

Çevrimdışı tangaz

bu oğuzhana falan birine çok yüksek teklif var muhabbeti dönüyordu 10-15 gün önceleri, olmadığını görüyoruz. zira öle bir bedele çıkan takım olsa idi şimdiye transfer açıklanırdı avrupalılar genelde böle yapıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar: "Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek, dolu tribünlere oynamak ve uzun tatil yapmak varken F.Bahçe'ye neden gideyim?"

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu oğuzhana falan birine çok yüksek teklif var muhabbeti dönüyordu 10-15 gün önceleri, olmadığını görüyoruz. zira öle bir bedele çıkan takım olsa idi şimdiye transfer açıklanırdı avrupalılar genelde böle yapıyorlar...
Oğuzhan'ı göndermemek lazım Murat abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar: "Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek, dolu tribünlere oynamak ve uzun tatil yapmak varken F.Bahçe'ye neden gideyim?"
öyle tabii de Aboubakar transferinde sıkıntı başka, bonservisinin bir kısmı lorientte, bir kısmı fonda onu çözmek zor olacaktır.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tribun Dergi @tribundergi

DEDİKODU - Enner Valencia, Beşiktaş'ta. (Kiralık) (ClaretandH)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tribun Dergi @tribundergi

DEDİKODU - Enner Valencia, Beşiktaş'ta. (Kiralık) (ClaretandH)
hikaye. umut bulut un farklı versiyonu. Gol atamayan forvet.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Selam,

Marselo'ya EUR 10 milyon veriliyorsa satılabilir. Çok iyi para.

EUR 1,4 te Berezilya'dan geldi. Etti mi sana EUR 11,40?

Bi de milo, pedro, veli, pektemek'i falan yollasak onlardan da şöyle bir EUR 3 milyon gelse, yeme de yanında yat.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

lyon 10 çıkmaz 8-8,5 aralığında kalır ve bizim başkan satar o paraya  :D

Çevrimdışı tangaz

mitroviçi izleyenler hiç sıçrayamadığını görememiş mi çok şaşırtıcı sıkat ekibi cidden sıkıntılı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mitroviçi izleyenler hiç sıçrayamadığını görememiş mi çok şaşırtıcı sıkat ekibi cidden sıkıntılı.
Ya o sıçramasada olur yanına hava toplarında iyi birisi alınır idare edilir yazmıştı bi arkadaş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doctore

Anlamadığım bir şey var. Abou nun %60 ı Lorient in %40 ı Portonun ise Lorient ile anlaşıp sadece portonun hissesini alamıyor muyuz? bildiğim kadarıyla seneye bonservisini eline alıyor Abou. Lorient e 2 yıl daha satıştan %50 gibi bir pay teklif edilse ve cüzi bir miktar da bu hisseye karşılık kira gibi birşey verilse bence makul gelecektir. çünkü eğer masadan kalkar, Abou yu geri gönderir ve Porto da 1 yıl daha kalırsa bu sefer ne Porto ne Lorient hiç birşey kazanamayacaklar. yanlış mıyım?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı abdusta

ŞENOL HOCA nın isteği olmadı!!

Alıntı
Şenol Güneş'in İstediği Burak Yılmaz'ı Yönetim Kabul Etmedi
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Burak Yılmaz için "Alırsanız hayır demem." demesinin ardından Başkan Fikret Orman transfere taş koydu.

Forvet ve kanat mevkilerine takviye yapıp, transferi kapatmayı planlayan Beşiktaş'ta Aboubakar'da yaşanan sıkıntı nedeniyle listeye forvet de eklendi.

Siyah-beyazlılar için Çin'de forma giyen Burak Yılmaz gündeme gelirken, teknik direktör Şenol Güneş, "Eski oyuncum, alırsanız hayır demem" diyerek bu transferde topu yönetime attı. Ancak başkan Orman ve ekibinin Burak'a sıcak bakmadığı öğrenildi.

Hayır denmesinin sebebinin,taraftarlardan gelecek tepkiler özellikle Beşiktaşarena formundan @underworld dan çekindiği belirtildi.

HEDEF CHOUPO-MOTING OLDU

Beşiktaş'ta bu gelişmenin ardından rota Schalke ile sözleşmesi sona eren Choupo-Moting'e çevrildi. Alman Kicker dergisi, Choupo-Moting için Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'ın da devreye girdiği yazdı. Hem kanat hem de forvette oynayabilen Choupo-Moting ise sosyal medyada tatil fotoğraflarını paylaşarak yakında gideceği takımı açıklayacağını dile getirdi.

30 MAÇTA 3 GOL 8 ASİST

1.89 metre boyundaki Kamerunlu santrfor, bu sezon Schalke adına 30 maçta 2072 dakika süre alıp 3 gol ve 8 asistle oynadı.

Çin ekibi Beijing Guoan adına iki sezonda toplam 26 maça çıkan Burak Yılmaz, 18 gol kaydederken, 11 de sarı kart gördü.

(Sabah)

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya o sıçramasada olur yanına hava toplarında iyi birisi alınır idare edilir yazmıştı bi arkadaş.
Evet, bu çözümdür.

Her defans oyuncusu iyi sıçrayacak diye bir şey yok, Hierro, Baresi, Matheus gibi adamlar yerden 20 santim yükselmeden 20 sene top oynadılar.
Bizim Ronaldo ve Zago da fazla zıplayamazdı mesela, o yüzden Emre Aşık'ı almıştık.

Mitrovic atletik değil, bu yüzden oyunu okumasını geliştirmek zorunda. Diğer saydığım defans oyuncuları bu özellikleri sayesinde tutundular. Bunu yapmazsa, tutunamaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet, bu çözümdür.

Her defans oyuncusu iyi sıçrayacak diye bir şey yok, Hierro, Baresi, Matheus gibi adamlar yerden 20 santim yükselmeden 20 sene top oynadılar.
Bizim Ronaldo ve Zago da fazla zıplayamazdı mesela, o yüzden Emre Aşık'ı almıştık.

Mitrovic atletik değil, bu yüzden oyunu okumasını geliştirmek zorunda. Diğer saydığım defans oyuncuları bu özellikleri sayesinde tutundular. Bunu yapmazsa, tutunamaz.

Bravo kıyasladığın adamlar dünya efsanesi bizimkisi Mitrovic :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Anlamadığım bir şey var. Abou nun %60 ı Lorient in %40 ı Portonun ise Lorient ile anlaşıp sadece portonun hissesini alamıyor muyuz? bildiğim kadarıyla seneye bonservisini eline alıyor Abou. Lorient e 2 yıl daha satıştan %50 gibi bir pay teklif edilse ve cüzi bir miktar da bu hisseye karşılık kira gibi birşey verilse bence makul gelecektir. çünkü eğer masadan kalkar, Abou yu geri gönderir ve Porto da 1 yıl daha kalırsa bu sefer ne Porto ne Lorient hiç birşey kazanamayacaklar. yanlış mıyım?

sorun Portoda değil,taş koyan Lorient.
Lorient 6milyon Euro istiyor,ancak şöyle bir durum var,eger Aboubakar ben 1 yılımı Portoda geçireceğim hiç biryere gitmiyorum derse
Lorient 1 Euro dahi kazanamayacak,Bunu Beşiktaş koz olarak kullanıp hisseleri 3 milyon euroya almak için Loriente teklifde bulunmuş
Lorient ayağı hallolunca zaten hisse cogunlugu elinde olacağı için kendine kiralayacak,Portoyada hissesi oranında kiralama bedeli ödeyecek.

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bravo kıyasladığın adamlar dünya efsanesi bizimkisi Mitrovic :)
Sana ödev: Kıyaslama ve örnek verme arasındaki farkı öğrenip, 200 kelimelik bir paragraf yazacaksın.

Bu saydığım adamlar(Popescu ve Blanc da şimdi aklıma gelenler) zıplayamadan efsane oldularsa, Mitrovic'ten de bir şeyler olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sana ödev: Kıyaslama ve örnek verme arasındaki farkı öğrenip, 200 kelimelik bir paragraf yazacaksın.

Bu saydığım adamlar(Popescu ve Blanc da şimdi aklıma gelenler) zıplayamadan efsane oldularsa, Mitrovic'ten de bir şeyler olabilir.

Olur tabiki neden olmasın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar bizle ugrasmaz belli bir noktada. Mal adamin mali 6-7 verene satar ederi de bu zaten.
Eplden bir takim gelir oturur masaya mali alir kalkip gider.
Dembayi da satarlar
Sonra bu ugursuz kamp yerinde cenk sakatlanir
Pektemekle puan kaybi keyfi

Çevrimdışı tangaz

eskidendi o günlerde son maç bir pozisyon oldu ceza sahası sağ dış köşesi civarı öne hamle yapması gereken mesafede iken geri çekilip alan kontrolü yapmıştı bende orda takılıp kalmıştım sorumluluk almaktan bu kadar çekinen bir stoper son dönem izlemedim.

Etiketler: