2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940033 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

JM  :)
duymadım sanmıyorum ciddi sakatlığı var sanırım o nedenle gs ilgileniyormuş. :D
ben birşey duydum ama hiç inanmadım :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlık kaydı görünmüyor abi transfermarkt'ta, Ocak'taki habere göre teknik direktörü kesmiş adamı kadrodan.

Tam asılma zamanı bence, kajucu yöneticimiz de yakınlardyaken bir el atsa keşke.

Senin duyduğun yeni haber nedir?

Çevrimiçi Necmi

Sakatlık kaydı görünmüyor abi transfermarkt'ta, Ocak'taki habere göre teknik direktörü kesmiş adamı kadrodan.

Tam asılma zamanı bence, kajucu yöneticimiz de yakınlardyaken bir el atsa keşke.

Senin duyduğun yeni haber nedir?
hayatta söylemem sonra forum gömücüleri beni gömer :D
forumdanda kaçamam :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

hayatta söylemem sonra forum gömücüleri beni gömer :D
forumdanda kaçamam :bandit:

Tamam ama iş ciddiye binerse çıtlat bence.  :tabe:

Sonra "ilk Sinan Engin'den duyduk" falan diyenler çıkıyor.  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Tamam ama iş ciddiye binerse çıtlat bence.  :tabe:

Sonra "ilk Sinan Engin'den duyduk" falan diyenler çıkıyor.  :lol: :lol:
fısıltı yükselirse çıtlatırım sonra millet havaya giriyor ilk ben söyledim diye :bandit:

Çevrimiçi Necmi

benim tahminim abou alınır ve Ba alınır santrafor işi kapanır o nedenle gelen hiç bir isimin ciddi olduğunu düşünmüyorum.
quaresma veya töre bir yerlere okutulursa lens alınır. bir veya iki stoper alınır. transfer kapanır tabi giden olmazsa
Bu sene takımı fazla bozacaklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

fenomen ronaldo mu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada son günlerde badstuberi aldığımız hiç yazmadı basında çok şaşkınım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

hiç de anlamadık :)
o geçen seneydi bu sene ilgilendiklerine dair bir bilgi almadım.
ama korkunç ketum davranıyorlar transfer konusunda o nedenle düşen hiç bir isme inanmıyorum.
Direk yönetim ya yem atıyor yada duyumcular sallıyordur.

Çevrimdışı matias_27

şenol hocanın hayatında başarılı bir transfer yaptığını ben bilmiyorum.
marceloyu o istedi diyorlar bu doğruysa ilkdir herhalde.
Allahtan yönetim bu işi hocadan daha iyi biliyor.

Abi sanki başkan değil şenol hoca başka hoca da olsa bu transfer işini yine kendisi yapar gibi :)) ben başkana çok güveniyorum şu zor durumda bile yine ne yapar ne eder bi şekilde alnının akıyla bunun altından kalkacağına eminim. Bir de çok acayip transfer hikayeleriyle satın alma kiralama yüzdelik verme vs vs bu transfer döneminde özellikle çok ilginç transfer etme süreci yaşayacağız gibi insanın aklına gelmeyecek cinliklerle bu mesajım da burda dursun :))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı matias_27

Bu arada hikayemde "4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek"  elde var iki kaldı iki inşallah gerçekleşecek  :-* :naughty: :naughty: :hiho: :nargile:
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı brkntcnr

Stoper için Balanta gündeme gelmiş.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Savaş

Marcelo'yu vereceğiz galiba. Az önce Bein'de dinledim. Marcelo için teklif daha da yükselmiş ve 10 milyon seviyelerine gelmiş.  Hayır arkadaş napacan Marcelo'yu? İstesene Quaresmayı hazır Valbuenayı da verdin. Ver işte bizim şopara 10 milyonu sen sağ ben selamet.

Ulan 40 yılda bir bi adama güvendik stoperde o da gidecek iyi mi? Marcelo giderse beni Vida-Mangala tandemi keser arkadaş. Yine yok erik merik falan aman diyim! Girmesinler isveçli stoper işlerine gördük Miloseviç'ten isveçlileri.

Stoper dediğin ya ingiliz ya italyan olacak aga. Başkasını tanımam.

Çevrimdışı underworld

sözde devre arası q7 ye çinden 20 milyonluk teklif vardı

Çevrimdışı BORAN

Marcelo'yu vereceğiz galiba. Az önce Bein'de dinledim. Marcelo için teklif daha da yükselmiş ve 10 milyon seviyelerine gelmiş.  Hayır arkadaş napacan Marcelo'yu? İstesene Quaresmayı hazır Valbuenayı da verdin. Ver işte bizim şopara 10 milyonu sen sağ ben selamet.

Ulan 40 yılda bir bi adama güvendik stoperde o da gidecek iyi mi? Marcelo giderse beni Vida-Mangala tandemi keser arkadaş. Yine yok erik merik falan aman diyim! Girmesinler isveçli stoper işlerine gördük Miloseviç'ten isveçlileri.

Stoper dediğin ya ingiliz ya italyan olacak aga. Başkasını tanımam.

Matej Mitrovic i galiba bu yüzden bonservis verebilecek durumdayken aldılar diye düşünüyorum, eğer ki giderse 6m kâr mı elde edeceğiz (Matej Mitrovic bonservisini dahil ediyorum) yoksa gene bir stoper macerasına mı gireceğiz göreceğiz bunu. Matej de Marcelo'nun geldiği durumunda gözüküyor gerçi şu an ama ağır ve hava hakimiyeti düşük duruyor , 6m kâr edeceğim diye savunmayı bozmaya gerek var mı bence yok ama F.orman 10m görünce acır mı ? acımaz maalesef rakamlar doğruysa tabi  :bandit:

Çevrimdışı underworld

16-17 sezonu garanti ücretlerin toplamı  ( maç başı - prim hariç )

Çevrimdışı brkntcnr

Vida Beşiktaş' ta oynamak istiyorum diye instada paylaşım yapmış. Umarım Marcelo gitmeden getirmenin bi formülünü buluruz.

Çevrimiçi Necmi

sözde devre arası q7 ye çinden 20 milyonluk teklif vardı
öyle bir resmi açıklamamı vardı :alala:

Çevrimdışı underworld

öyle bir resmi açıklamamı vardı :alala:
Sözleşme uzatildiginda gerekçe olarak böyle muhabbetler dönüyordu

Çevrimdışı hasann

Bence Vida gelmez,kiev ile uzatır

Marcelo gider ağustosa stopersiz gireriz.Sonra 2 tane basına sızmamış isim gelir

Forvette de Demba gider yine ağustosa kadar abou olayı çözülmez,çözülürse gelir çözülmezse burak yılmaz gelir.

Kanat transferi ağustosu bulmaz.Lens dedikodularını klübün yarattığı bir bir algı olarak düşünüyorum bence yönetim düşünmüyor.

Totalde 4-5 transfer yaparız ancak çoğu eylüle yakın zamanda gerçekleşir

3-4 senedir olan bu bence doya doya sampiyonlugun tadına varalım,adım gibi eminim bu transfer döneminin de bizi tatmin etmeyeceğini :evillol:

Çevrimdışı hasann

16-17 sezonu garanti ücretlerin toplamı  ( maç başı - prim hariç )
Gökhan İnlere bu performansla isviçrede en fazla 500.000€ verirler.Bu kadar aldığını bilmiyordum

Çevrimiçi Necmi

Sözleşme uzatildiginda gerekçe olarak böyle muhabbetler dönüyordu
birincisi bir muhabbete bakıp sorgulama yapamazsın
ikincisi bir teklif olmasa quaresma durup dururken çine gitmiyorum demez
demek bir teklif varki böyle açıklama yapıyor.

Etiketler: