2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940917 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Tweeter,facebook takip etmiyorum

transferler konusunda   duyumcular faaliyetlere başladımı?

saygılar

@abdusta

Başlamaz olurlar mı, atıp tutan tuttuğunu allayıp pullayan sevdiğini takıma yazan 18'de 7 Türk olması gerektiğini de satmadan alamayacağımı bilmeyen de hepsinden de var

Çevrimdışı tuncaboylu

Aubameyang PSG´ye transfer olmuş‚ tam 70 m euro . Kim demişti bugün Dortmund'un elinde çok iyi adamlar var diye hemen satıldı maşallah  dediği üç gün yaşıyor

Son 2 seneki gibi hareket ederlerse, o parayı da çöp ederler.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Son 2 seneki gibi hareket ederlerse, o parayı da çöp ederler.

Emre Mor gibi adamlara harcama gibi

Çevrimdışı abdusta

Abou'nun portodaki yüzde 30'unu 1,5 a alalım, yüzde 70 Loreint takımında kalsın, o yüzde 70'i 500k ya bir yıllık kiralayalım, onun opsiyonuda 3,5 olsun, bu arada abou 500k indrim yapsın yıllık ücreti 2.800e düşsün. 😀

Muhtemelen çok daha karışık belki ilaveten Ormanın yatında Porto başkanına 1 hafta mavi tur free tur bile vardır.

saygılar

Çevrimdışı abdusta

@abdusta

Başlamaz olurlar mı, atıp tutan tuttuğunu allayıp pullayan sevdiğini takıma yazan 18'de 7 Türk olması gerektiğini de satmadan alamayacağımı bilmeyen de hepsinden de var
geçen sene oralardan buraya çok duyum akıyordu..
bu yıl hiç taşınmadı

saygılar

Çevrimdışı underworld

Porto , fon mon işlerinden uzak durmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

burak 30 gol atar üstelik maliyetsiz, bence çok faydalı olur. Şenol hoca da istiyormuş madem.
o emek hırsızının Beşiktaş formasıyla ne işi olabilir.
Hoca artık istemesin bir zahmet. İstediklerini alsak kadro çöplerle dolacaktı.

Çevrimdışı underworld

Hoca : ba kalsın diyor burak nerden çıkıyor arkadaş

Çevrimdışı BORAN

@Necmi abi

@Necmi abi yada bilenler aydınlatabilir mi, takım şu an nasıl gözüküyor aş. olması itibarıyla merak ettiğim bir şey var Beşiktaş aş. şirketinin bir şubesi olarak mı gözüküyoruz yoksa Beşiktaş aş. bir futbol şirketi mi, tam olarak öğrenmek istediğim özetle şu yatırımı ve geliri sadece belirli bir sınır içerisinden mi yapabiliyoruz örn. forma,ürün,futbolcu satışları yoksa en basit olarak örn: gayrimenkul yatırımı yapıp (bir fulya projesi vs vardı oradan aklıma takıldı) bunları kiraya vererek de bir gelir elde edebiliyor muyuz ? belki gayrimenkul yeterli olmayabilir bilemiyorum bu gibi bir gelir kapısı elde edebiliyor muyuz ?
deli gibi çıkar yol arıyoruz ama daha kolay yoldan bir gelir elde edip borçları döndürebilecek seviyeye getirmemizin bir çıkar yolu nedir ? sade bir şekilde özet veyahut anlatabilir mi birileri ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene bana ismini verdiğin bir adam vardı @Necmi abi, bu sene hiç oynatmamış kulübü.

İhtimali var mı, ya da temas?

Çevrimdışı tuncaboylu

Kolasinac Arsenal'e gitmiş, muhtemelen anlaşma çok önceden yapılmıştı.

Burada free diye hedef listemize ekleyenler silebilirler, onu haber vereyim dedim.

Çevrimdışı matias_27

Valla kimse bana hikaye anlatmasın transferden birinci derece başkan ilgilenmezseydi şenol hocanın istediği oyuncuları da biliyoruz kadroyu çöplerde dolduracaktı. Örnek mi eren örnek mi Şener örnek mi ozan örnek mi volkan vs vs. Bilmiyorum Necmi abi bu konuda ne düşünüyor
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi

takım ve stad derneğin malı o nedenle bilet gelirleri dernek gelirleri olur
sonra dernek bunları aş ye borç verir. sonra sermaye arttırımında verdiği o borçları
sermaye arttırımında kullanır hem borçlar silinmiş olur hemde bedelli sermaye arttırımını
yapmış oluruz böyle yuvarlanıp gideriz.

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene bana ismini verdiğin bir adam vardı @Necmi abi, bu sene hiç oynatmamış kulübü.

İhtimali var mı, ya da temas?
:alala: kimdi

Çevrimdışı brkntcnr

İlk 18 e yazılacak yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşamayız. Gökhan - Caner - Oğuzhan - Tolgay - Necip - Cenk - Töre - Tolga direkt ilk 18 e yazılırlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emre Mor gibi adamlara harcama gibi

Maximilian Philipp gibi bir adama 20 milyon gömmüşler bile, Aziz Yıldırım bunları da mı yönetmeye başladı acaba...

Çevrimiçi Necmi

İlk 18 e yazılacak yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşamayız. Gökhan - Caner - Oğuzhan - Tolgay - Necip - Cenk - Töre - Tolga direkt ilk 18 e yazılırlar.

birde şl versiyonunu yapda sıkıntı yaşamazmıyız bilelim :D

Çevrimdışı matias_27

Bi de Necmi abi katılıyormusun bilmiyorum şu ffp son yıl ve bu sene elimiz kolumuz bağlı gibi bence başkan bu seneyide kiralık olayına girmeliyiz çünkü bı seneyi de şampiyon bitirebilirsiniz önümüz çok açık bonservisi elinde olan uygun imza parası ile bazı transferlerin olacağını düşünüyorum. Bu şekilde mevcut kadroda ki as oyuncularımızdan bir ya da daha fazlasını da satmamış oluruz.  Sonuçta ffp sadece bonservis olayında karşımıza çıkıyor

Çevrimiçi Necmi

Valla kimse bana hikaye anlatmasın transferden birinci derece başkan ilgilenmezseydi şenol hocanın istediği oyuncuları da biliyoruz kadroyu çöplerde dolduracaktı. Örnek mi eren örnek mi Şener örnek mi ozan örnek mi volkan vs vs. Bilmiyorum Necmi abi bu konuda ne düşünüyor

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Atiba' nın yerine oyuncu gelmeli diyoruz ama hoca değişiklik gerekirse ya Tolgay - Ozzy ikilisine döner ya da sonradan Necip i veya İnleri oyuna sokar seneye de o şekilde halleder.

Çevrimdışı matias_27

Abi peki şenol hoca acaba gerçekten alacağı bu adamların iyi transfer olacağını düşünüyorum mu? Bu adamlarla şampiyon yapabileceğine inanıyor muydu? Başkan bazen açıklamalarında özellikle vurguluyor futboldan çok iyi anlarım diyor ve bunu bir çok kez dile getirmiştir

Çevrimiçi Necmi

Bi de Necmi abi katılıyormusun bilmiyorum şu ffp son yıl ve bu sene elimiz kolumuz bağlı gibi bence başkan bu seneyide kiralık olayına girmeliyiz çünkü bı seneyi de şampiyon bitirebilirsiniz önümüz çok açık bonservisi elinde olan uygun imza parası ile bazı transferlerin olacağını düşünüyorum. Bu şekilde mevcut kadroda ki as oyuncularımızdan bir ya da daha fazlasını da satmamış oluruz.  Sonuçta ffp sadece bonservis olayında karşımıza çıkıyor
katılmıyorum neden elimiz kolumuz bağlı olsun iki senedir o ffp varken şampiyon olduk.
bizimki zorsa rakipler ne yapsın biz en azından şl kartıyla bir çok oyuncuyu getirebiliyoruz
artık ünümüzde iyi yoksa hiç bu seviyede oyuncuları portodan Benficadan kiralayabilirmiydik
heleki bu sene abou ve taliscanın çıkışı iyice önümüzü açtı. sonuçta kiralık veya satın alma
hangisi olursa olsun farketmiyor yeterki katkı verecek oyuncu olsun hatta kiralık çok daha kaliteli oyuncuları
getirme şansıda var. Bonservisle alamayacağın oyuncuları kiralık getirebiliyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Devamlı adı geçen Vitor Hugo Fiorentina'ya, Juan Jesus Roma'ya gitmiş, Türk spor basını yasta.

Çevrimiçi Necmi

Abi peki şenol hoca acaba gerçekten alacağı bu adamların iyi transfer olacağını düşünüyorum mu? Bu adamlarla şampiyon yapabileceğine inanıyor muydu? Başkan bazen açıklamalarında özellikle vurguluyor futboldan çok iyi anlarım diyor ve bunu bir çok kez dile getirmiştir
şenol hocanın hayatında başarılı bir transfer yaptığını ben bilmiyorum.
marceloyu o istedi diyorlar bu doğruysa ilkdir herhalde.
Allahtan yönetim bu işi hocadan daha iyi biliyor.

Etiketler: