2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938839 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ciddi anlamda forvet sıkıntımız var.
Santrafor sikintimiz yok
Cenk ve pektemek var

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ne burakı ya, baska adammı kalmadı, bu güzelim takımı böyle karakterzizlere bozmayalım. mümkünse stadımızdanda uzak dursun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı abdusta

ciddi anlamda forvet sıkıntımız var.

Transfer komitesi işini bilgi sızdırmadan yapıyor..
Aboubakar çözümü olumlu yolda sıradışı çözülecek
için rahat olsun

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak murak olmaz.

Free demba ba ve satın aldığımız abuobakar olur :)

3.cü forvet cenk yada başka birisi :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Önceliğimiz Aboubakar ı almak olmali.

Çevrimdışı Zafer55

Burak mı? Ne Burağı? Burak ne arar la bizim takımda?

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş ta 3 tane 10 numara oynayabilen-2 tanede 8.5 numara
hatta 9.5 -10.5 oynayanımızda var

saygılar

katılıyorum @abdusta
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 21:31:34 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Burak Allah'a yakın bize uzak olsun bence.

Çevrimdışı İhsan

ne burakı ya, baska adammı kalmadı, bu güzelim takımı böyle karakterzizlere bozmayalım. mümkünse stadımızdanda uzak dursun.

hatta buna bile katılıyorum @AvrupaKartalı  :lol: :lol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Diğer transferler tamamda şu 10 numara için hiç transfer olmayacak galiba.Hiçbiryerde duyum geçmiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye

Çevrimdışı underworld

Sıfır tane 10 numara , 2 tane 8 numara, 1 tane 9,5 numara var

Saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Burak Allah'a yakın bize uzak olsun bence.
Kardeşim sen mesaj yazınca içimi huzur kaplıyor.Diyecen ki niye?
Profil foton... KUNTZ...
Ne topçuydu be..Özel seyircisi vardı almanyadan gelip tribünde izlerlerdi.
Daum öküzü adamı sol bekde orta sahada stoperde her yerde oynatmıştı.
Bi Feyyazın gidişi koymuyştu bana bi Kuntz un.
İnönüde gs yenildiğimiz bir maç vardı.Maçı radyodan dinliyordum.Tribünlerin sesi hala kulağımda kuntz kuntz kuntz kuntz...

Hazırlık maçları başlasada Beşiktaş'ımızı izlesek özledim :D

Çevrimdışı abdusta

Tweeter,facebook takip etmiyorum

transferler konusunda   duyumcular faaliyetlere başladımı?

saygılar

Çevrimiçi sozkul

Beyler, demin simdi Fanatik sayfasinda cahilin birine anlatirken size de soyleyim dedim.

Filemenkce Hollanda'nin dili degil. Hollanda'da, Hollandaca konusuyoruz. Nederlands, Hollandaca. Filemenkce denilen sey Hollandaca adi Vlaams, Belcika'nin kuzeyi, yani Vlaanderen bolgesinde konusulan dil.

Bilgi sahibi olun istedim.

Yıllarca kaldım Brükselde, bu dediğini Belçikalılar kabul etmiyor, flemenkçe diye bir dil yok biz Hollandaca konuşuyoruz diyorlar, hele okumuş yazmış kesim bozuluyor küsüyor konuştukları dile Flemish deyince, biz flaman bölgesinde yaşayan Hollandaca konuşan Belçikalılarız diyorlar.

Çevrimiçi sozkul

Yıllarca kaldım Brükselde, bu dediğini Belçikalılar kabul etmiyor, flemenkçe diye bir dil yok biz Hollandaca konuşuyoruz diyorlar, hele okumuş yazmış kesim bozuluyor küsüyor konuştukları dile Flemish deyince, biz flaman bölgesinde yaşayan Hollandaca konuşan Belçikalılarız diyorlar.

Ayrıca hollandaca konuşan belçikalıların çoğu Hollandalılardan acayip gıcık kapıyor, belki onların diline flemenkçe dediğiniz içindir.  Birinde flamanlara sordum, hollandalılarla mı valonlarla mı yaşamak istersiniz diye, falaman ve valonlar arasındaki  siyasi atmosferin en bozuk olduğu zamanlardan biriydi, tabiiki valonları tercih ederiz dediler. Piknikte bile çocuklarımız aynı dili konuşmalarına rağmen gidim hollandalı çocuklarla değil, fransızca konuşan valon çocuklarla oynamayı tercih ederler dediler. 😀

Çevrimdışı mylife1903

Burak mı? Ne Burağı? Burak ne arar la bizim takımda?
Ofsayt pozosyonu aroyomus abi bulur bulmaz dusecekmis

Çevrimiçi sozkul

Transfer komitesi işini bilgi sızdırmadan yapıyor..
Aboubakar çözümü olumlu yolda sıradışı çözülecek
için rahat olsun

saygılar

Abou'nun portodaki yüzde 30'unu 1,5 a alalım, yüzde 70 Loreint takımında kalsın, o yüzde 70'i 500k ya bir yıllık kiralayalım, onun opsiyonuda 3,5 olsun, bu arada abou 500k indrim yapsın yıllık ücreti 2.800e düşsün. 😀

Çevrimdışı underworld

Ba kovalansin ba
Abu abu diye diye geçen seneki gibi son dakika golü kovalamayalim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burak geleceğini çok eleştirdiğim çok kızdığım Cenk Tosun oynasın bin kat daha iyi.Hatta onu da geçtim Talisca falan geçsin yine o Burak gelmesin.

Yemişim onun Beşiktaş'lılığını sözde Beşiktaş'lı çok Rıza,Sinan,Yalçın karadeniz gibi bir çok parazit var onlar bize yetiyor zaten.

Çevrimdışı doganay

Abou'nun portodaki yüzde 30'unu 1,5 a alalım, yüzde 70 Loreint takımında kalsın, o yüzde 70'i 500k ya bir yıllık kiralayalım, onun opsiyonuda 3,5 olsun, bu arada abou 500k indrim yapsın yıllık ücreti 2.800e düşsün. 😀
Iyimis cok akillica  :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Aubameyang PSG´ye transfer olmuş‚ tam 70 m euro . Kim demişti bugün Dortmund'un elinde çok iyi adamlar var diye hemen satıldı maşallah  dediği üç gün yaşıyor

Çevrimdışı mellfred

4-6-0 oynayalım gene de namerde minnet etmeyelim  :akuma:

Etiketler: