2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936875 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

5 e alıp 8 e satmak marifet değil yaşı da genç Marcelo seviyesine ulaşırsa 1-2 sene sonra 25 yaşında olacak bunu kalkıp 15 milyon civarı fiyata satarsın 5 milyon a alıp 8 milyon a sattıktan sonra ne anladım ben bu işten böyle ticaret olmaz Mitroviç bi geliştirsin kendini hele.

5 değil , 4,2 ye aldık. 5 e yuvarlamayın , o 800 ün 600 üne adriano aldık biz :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Jesus Navas Sevilla ile sözleşme imzalamak için Sevilay ya uçmuş
Bu beyaz futbol ve Sercan Dikme milleti kandırmayı adet haline getirdi beyaz futbol Navas ı ilk söylediklerinde bjk li arkadaşlarım bana navas mi geliyor dedi yalan dedim saf gibi hemen inanmayın dedim millet hayal kırıklığına uğradı Canlı yayın Zibidileri reyting uğruna bol bol palavra sıkıyorlar.
İyi kurtulduk. Senelik 3.5 milyon Euro, bir o kadar imza parası vs. Aman aman.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada geçen sene Töre'yi kiralamak yerine 7-8 e okutalım para lazım dediğimde neden zarar edelim 13 14 e sene sonu okutmak varken diyen bi @tuncaboylu vardı. Turşusunu kurabilir şimdi Töre'nin :D
Evet hala arkasındayım o fikrimin.

Senin aklına uysalar kasada 4 milyon Euro fazla olacaktı belki, ama kadroda bir kanat eksik olacaktı.

O 4 milyona ihtiyacın varsa, Gökhan'ı yarın Trabzonspor'a satarsın o paraya.

Yalnız Dudu'ya 10 milyon Euro istiyorlar, haberin olsun.

Çevrimdışı tangaz

Jesus Navas Sevilla ile sözleşme imzalamak için Sevilay ya uçmuş
Bu beyaz futbol ve Sercan Dikme milleti kandırmayı adet haline getirdi beyaz futbol Navas ı ilk söylediklerinde bjk li arkadaşlarım bana navas mi geliyor dedi yalan dedim saf gibi hemen inanmayın dedim millet hayal kırıklığına uğradı Canlı yayın Zibidileri reyting uğruna bol bol palavra sıkıyorlar.

yahuu navas gereksiz bir homsik bizim anlayacağımız dilde torinolu şaban sendromlu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamı 5 e aldın zaten 8-10 milyon euro olması çok büyük bi değer artışı değil. Asıl değer artışı Marcelo. 10 a satarsan 1 koyup 10 almış olacaksın üstelik 30 yaşında, milli takım oyuncusu filanda değil.
Her transferde 10 kat kazanamazsın. Mitrovic'i 3-4 sene oynatıp 10'a sayarsan bu başarıdır.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İyi kurtulduk. Senelik 3.5 milyon Euro, bir o kadar imza parası vs. Aman aman.

32 yaşında 33 e merdiven dayamış adama sırf adı Navas diye kalkıp 3,5 milyon vermenin anlamı yok o fiyata 24 yaşındaki aboubakar oynuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

5 e alıp 8 e satmak marifet değil yaşı da genç Marcelo seviyesine ulaşırsa 1-2 sene sonra 25 yaşında olacak bunu kalkıp 15 milyon civarı fiyata satarsın 5 milyon a alıp 8 milyon a sattıktan sonra ne anladım ben bu işten böyle ticaret olmaz Mitroviç bi geliştirsin kendini hele.
Her şey ticaret değil, adamdan faydalanacağınız da.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet hala arkasındayım o fikrimin.

Senin aklına uysalar kasada 4 milyon Euro fazla olacaktı belki, ama kadroda bir kanat eksik olacaktı.

O 4 milyona ihtiyacın varsa, Gökhan'ı yarın Trabzonspor'a satarsın o paraya.

Yalnız Dudu'ya 10 milyon Euro istiyorlar, haberin olsun.

Bi kanat eksik derken? Şu anda çok iyi verim alacağını mı sanıyorsun? Dudu'yla ilgili bi fikir beyan ettiğimi hatırlamıyorum. Ben o dönemden kast ediyorum paraya ihtiyacımız vardı, şimdi Oğuzhan'ı Quaresma'yı satmaktan bahsediyoruz. İşine geldiği gibi anlamakta mükemmelsin yine :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Tosic varken Titi'ye ne gerek var?

ee tosiç varken mitroviç ersan gelmedi mi? stoper lazım sonuçta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

İspanyol futbolcular kabul edelim ki tek tük istisnalar hariç yurt dışında başarılı olamıyor. Jesus Navas Sevilladaki haliyle çok iyiydi ama İngilterede aynı düzeyde top oynamadı dolayısıyla ne yalan söyleyim bize geldiğinde de heyecanlanmadım şimdi de hayalkırıklığına uğramadım. Takımın gençleşmesi lazım 32 yaşındaki quaresmadan 31 yaşındaki Navas a geçmek gençleşme değildir sanırım  :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Her şey ticaret değil, adamdan faydalanacağınız da.

Yahu illaki faydalanacaz o ayrı bişey o işin başka bi kısmı
Ama o oyuncu sana Gerekli meyveyi verdikten sonra Talibi varsa iyi de bi para veriyorlarsa satacaksın ticaret yapmadan ne daha iyisini alabilirsin ne de kar edebilirsin Demba Ba nın Çine 13 Milyon a satılışı Atınç ın Leipzig e satılışı bunlar kulübümüz adına olumlu güzel şeyler takdire şayan şeyler bunu en iyi yapan başkana sahibiz bu aynı zamanda Maddi açıdan rahatlatır aynı zamanda hiçbir oyuncu kazık çakmadı bu kulübe herkes gider Beşiktaş kalır iyi para geldikten sonra satılmayacak oyuncu yok Aboubakar alındı varsayalım 10 milyon a aldıysan bu adam bu performans da devam ederse 4 sene sonra 18-19 milyon a verirsin Sow denen adam Aboubakar dan daha mı iyi 18 milyon a satıldı sow un 18 ettiği yerde aboubakar daha fahiş fiyatlara satılır.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 11:30:41 PrisonBreak ]

Çevrimdışı underworld

bir derbi al be kardeşim !!!

Çevrimdışı tangaz

Bi kanat eksik derken? Şu anda çok iyi verim alacağını mı sanıyorsun? Dudu'yla ilgili bi fikir beyan ettiğimi hatırlamıyorum. Ben o dönemden kast ediyorum paraya ihtiyacımız vardı, şimdi Oğuzhan'ı Quaresma'yı satmaktan bahsediyoruz. İşine geldiği gibi anlamakta mükemmelsin yine :)

hep ekşi etkisi bunlar :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA

Geçtiğimiz dönemlerde siyah beyazlıların gündemine giren Mario Balotelli’nin yeniden gündemde olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın 26 yaşındaki İtalyan golcü için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Balotelli, geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Nice ekibinde geçirirken forma giydiği toplam 28 maçta 17 gol atıp 1 kez de asist yaptı.

Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool formaları giyen oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor

Çevrimdışı arda

Aktif başlık olduğu için buraya yazıyorum

http://gotw.uefa.com/en/uefachampionsleague

Cenk Tosun'un volesi listede!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

SON DAKİKA

Geçtiğimiz dönemlerde siyah beyazlıların gündemine giren Mario Balotelli’nin yeniden gündemde olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın 26 yaşındaki İtalyan golcü için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Balotelli, geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Nice ekibinde geçirirken forma giydiği toplam 28 maçta 17 gol atıp 1 kez de asist yaptı.

Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool formaları giyen oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor

o iş geçen sene olurdu bu sene iyi sayılabilecek fransa macerası nedeniyle 6-8 milyondan aşağı maaşla gelmez.

Çevrimiçi Samet Demir

SON DAKİKA

Insallahhhhh yeni pascal ımız olur.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Marcelo satılırsa yerine alınacak kesinlikle Vida olmalıdır. Vidayla birlikte Mitroviç de yükselişe geçecektir. Çocuk takımda yalnız kalıyor bir Hırvat daha olsa içine kapanıklığı da aşılacak.

Çevrimdışı tangaz

Marcelo satılırsa yerine alınacak kesinlikle Vida olmalıdır. Vidayla birlikte Mitroviç de yükselişe geçecektir. Çocuk takımda yalnız kalıyor bir Hırvat daha olsa içine kapanıklığı da aşılacak.

hırvatlar aslında kolay uyum sağlar bu çocukda var bi haller ya çözemedim ben

Çevrimdışı abdusta

Burası Beyaz eşya alım/satım dükkanı değil!!

alalım/satalım/şu kadar versinler mesajlarının yanına birde ben bir mesaj ekleyeyim.

Marcelo ne düşünüyor?
sözleşmesi seneye bitiyor,sözleşmemi uzatacak yoksa kariyerine başka küçük takımdamı devam etmek istiyor?

onunda milli takım beklentisi vardı.

saygılar

Çevrimdışı underworld

SON DAKİKA

Çevrimdışı tuncaboylu

ee tosiç varken mitroviç ersan gelmedi mi? stoper lazım sonuçta...
Bir yabancı stoper daha getireceksek, bu Titi olmamalı bence.

Çevrimdışı tangaz

Aktif başlık olduğu için buraya yazıyorum

http://gotw.uefa.com/en/uefachampionsleague

Cenk Tosun'un volesi listede!

mesut özilin golünü koymammak haksızlık olmuş herif tsubasa gibi çalımlarla atmıştı golü

Çevrimdışı tangaz

Bir yabancı stoper daha getireceksek, bu Titi olmamalı bence.

ffp+maliyet=titi  :money:

Etiketler: