2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937498 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hoca Demba ile ilgili  oynamasada takımdaki varlığından memnuniyetini belirtti.Ayrıca aradığımız pivot santrafor ifadesini kullandı.İbre Demba ya dönük geliyor banada.Abubakar 25-30 m€ bonservis görme potansiyeli olan bir topçu ama şuan verecek 5 imiz yok.Alınırsa takıma uygunluğundan çok o 25-30 potansiyeli için alınır diye düşünüyorum.Zira Ba&Cenk , Abu&Cenk den daha makbul duruyor şuan.Tabi Ba&Abu ya da hayır demem :D fantastik duruyor ama Demba arkasıda kalması muhtemel Abunun da 25-30 etmesi zorlaşır.
Ba o kadar maçı çıkaramaz ben olsam cenke güvenip tuvalete bile gitmem
abou alınırsa Banın yanında çok şey öğrenir. iyi forvetlerin yanında öğrenilir nerde duracaksın
nasıl vuracaksın bir sene ba ile oynasın yeter.

Çevrimdışı onur_U

bilen arkadaşlar, ismi bizimle çok anılan Vida nedir? nasıldır? marcelo satılırsa yerini doldurur mu?

Çevrimdışı atakan eraslan

sadece futbolda da değil bu olay, biz arroyo aldık geldik arroyo da kim bizde lakoviç var diodu gsliler etrafımda. gördüler arroyo kim.

"Gökhan Gönül Beşiktaş'a para için geldi" diyip protesto eden Fenerbahçe'liler, "Mehmet Ekici bize gelebilmek için 6 ay oynamamayı göze aldı, işte adamın dibi" diyorlar.

Dün de Van Persie'yi 30 milyon euro'ya Çin'e satacaklarını anlatan deli saçması habere inanıyorlardı.

Cidden ben bu kadar sığır bir kitle görmedim, çok acayip.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2,2 den 5 yıllık kontrat kapmış adam , 6 ay yattığını çıkarttı fazlasıyla fenerden  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

çıkmazlar inşallah da satmayız.. marcelo dursun gitmesin biyere. marceloyu da ne gömüodu millet, nerdeeeen nereye.
10 milyon iyidir, çıksınlar da para gelsin :money:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

düşünüyorumda Marcelo için geçen sene burda neler söylenmişti.
keajer büyük oyuncuydu öyle oyuncular almak varken gidip marcelo gibi
çöpleri topluyorduk keajere verilen en iyi teklif 4 M muş bu arada ben marcelo
keajerden iyi stoper dediğimde millet gülüyordu. lyon fenere gitse 7 M teklifle
kurdele takıp hemen gönderirler.
Bu arada hemen hemen aynı kişiler şimdide mitrovic için aynı şeyleri söylüyor :D
İşte burda bizim insanımızın en büyük en temel sorunu ön yargı gömmeyi çok sever bizim insanımız
Yok küme düşmüş takımın stoperiymiş niye almışlar bilmem ne işte bunlar doğrudan hakikatten uzak tutar insanı bir insanı kaybetmek kolay iş önemli olan kazanmaktır bunu Şenol hoca da söylüyor ama nafile bizim millet NATO mermer NATO kafa bu şekilde olmaz Marcelo şuan 10 milyon euro luk oyuncu haline geldi Burda Beşiktaşın Büyüklüğü Sahneye çıkıyor.
Mitrovic in zamana ihtiyacı var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

düşünüyorumda Marcelo için geçen sene burda neler söylenmişti.
keajer büyük oyuncuydu öyle oyuncular almak varken gidip marcelo gibi
çöpleri topluyorduk keajere verilen en iyi teklif 4 M muş bu arada ben marcelo
keajerden iyi stoper dediğimde millet gülüyordu. lyon fenere gitse 7 M teklifle
kurdele takıp hemen gönderirler.
Bu arada hemen hemen aynı kişiler şimdide mitrovic için aynı şeyleri söylüyor :D
Marcelo çoğu zaman üst düzey performans sergiledi. buradaki gömücülerin çoğu Marcelo'ya laf atmadılar. Ayrıca iyi giden takımda oyuncular da parlıyor Kjaer gibi bir adam 2 sene üst üste şampiyonluk yaşasaydı bizle 20 den aşağı gitmezdi bu takımın durumuyla da alakalı bir şey. Israr ediyorum Mitrovic'ten üst düzey bi stoper olmaz. Kayıtlar açık ilerde hatırlarız bunları tekrardan.
Korku akıl katilidir.

10 milyon iyidir, çıksınlar da para gelsin :money:

10 a çıkarlarsa başkan satar zaten , bizi bile paketler  :D fernandezi satmadım pişman oldum dedi kaç defa. o yüzden umudum lyonun o paraya çıkmaması

Marcelo çoğu zaman üst düzey performans sergiledi. buradaki gömücülerin çoğu Marcelo'ya laf atmadılar. Ayrıca iyi giden takımda oyuncular da parlıyor Kjaer gibi bir adam 2 sene üst üste şampiyonluk yaşasaydı bizle 20 den aşağı gitmezdi bu takımın durumuyla da alakalı bir şey. Israr ediyorum Mitrovic'ten üst düzey bi stoper olmaz. Kayıtlar açık ilerde hatırlarız bunları tekrardan.

@mylife1903 yetiş , ifşaat arşivine al hemen :D

iyi giden takımda parlıyor , tosic atınc mitrovic niye parlamıyor da eleştiriliyor. adam iyi topçu , gömüldü , geçen yılki rize deplasmanında hele. keya 20 milyonluk adam olsa fransadan fenere değil 20 milyon verecek olan takıma giderdi , daha gençken.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yeni yapılacak transferlerin erken bitirilmesi büyük önem teşkil ediyor Geçen sene yaşananlar hepimizin malumu aboubakar geç adapte oldu Transferler gecikince kampa yetişemeyince Adaptasyon sıkıntısı oluyor kesinlikle yeni transferlerin kampa yetişmesi gerek geçen sene ki durumdan ders çıkarılmıştır geçen seneki durum tecrübe Komplikasyonlarını da gördük illa ki ama ders çıkarıldı kanımca.

Çevrimdışı tangaz

lyon madem çıkıyo, 12ye çıksın da bu iş sulh içinde çözülsün.

bu arada marcelo kalacaksa ben kasımpaşadaki titiyi alırım yanına birbirlerini çok güzel tamamlarlar ligi de biliyor çoğu brezilyalı defansın aksine temaslı oyunda da var, maliyeti de uygun olur. abartmanın lüzumu yok biz hala ffp varken gidip 10 milyonluk stoper alacak takım değiliz. maaşlar çok yükseldi azcık frene basmak lazım. geçen sene burda başkanın sözlerinden alıntı yapıp borç 2-3 senede şöle olur böle olur diyorduk şimdi ise gelirler 150-180 milyon euro üst limitinde gitse dahi borç düşmüyor giderler şöle böle diyoruz geçen ANÇ borç 5 senede 900milyon tl.ye düşse iyidir diyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyi giden takımda parlıyor , tosic atınc mitrovic niye parlamıyor da eleştiriliyor. adam iyi topçu , gömüldü , geçen yılki rize deplasmanında hele. keya 20 milyonluk adam olsa fransadan fenere değil 20 milyon verecek olan takıma giderdi , daha gençken.
Çünkü tosic atınç ve mitrovic üst düzey adam değiller ama marcelo üst düzey bir oyuncu. Takım olgusunun ve başarılarında bunda payı var diyorum neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve size tane tane anlatmak zorunda kalıyorum anlamıyorum :(
Gs'dan da bir kaç örnek vereyim isterseniz daha iyi anlamanız için..

Sneijder
Podolski
Korku akıl katilidir.

Çünkü tosic atınç ve mitrovic üst düzey adam değiller ama marcelo üst düzey bir oyuncu. Takım olgusunun ve başarılarında bunda payı var diyorum neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve size tane tane anlatmak zorunda kalıyorum anlamıyorum :(
Gs'dan da bir kaç örnek vereyim isterseniz daha iyi anlamanız için..

Sneijder
Podolski

marcelo üst düzey bir oyuncu demediğin için tane tane anlatmak zorunda kaldın Serhat , ben de tam olarak bunu dedim zira. marcelo iyi olduğu için iyi , iyi giden takımda da parlıyor. keyadan da iyi bir stoper bence. daha iyi olduğunun bir diğer göstergesi de lyonun istemesi , keya lyonun ligindeydi ve bizim konuştuğumuz 10-12 milyonlardan daha düşük bir ücrete fenere geldi. onu alırlar yollarına bakarlardı fransadayken , bu benim fikrim.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 11:08:46 atakan eraslan ]

Çevrimdışı abdusta

Ba o kadar maçı çıkaramaz ben olsam cenke güvenip tuvalete bile gitmem
abou alınırsa Banın yanında çok şey öğrenir. iyi forvetlerin yanında öğrenilir nerde duracaksın
nasıl vuracaksın bir sene ba ile oynasın yeter.
Bende benzer seyleri söylüyorum
Talisca ve Aboubakar antreman sonrası Q7 nin  :loveya: @Necmi gözetiminde çalışıyorlar

saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Jesus Navas Sevilla ile sözleşme imzalamak için Sevilay ya uçmuş
Bu beyaz futbol ve Sercan Dikme milleti kandırmayı adet haline getirdi beyaz futbol Navas ı ilk söylediklerinde bjk li arkadaşlarım bana navas mi geliyor dedi yalan dedim saf gibi hemen inanmayın dedim millet hayal kırıklığına uğradı Canlı yayın Zibidileri reyting uğruna bol bol palavra sıkıyorlar.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 11:07:30 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende benzer seyleri söylüyorum
Talisca ve Aboubakar antreman sonrası Q7 nin  :loveya: @Necmi gözetiminde çalışıyorlar

saygılar
sana kalsa Q7 mi, Ronaldo mu deseler Q7 diyeceksin abi

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitrovic ileride en az 8-10 milyon Euro'luk adam olacak, kaydediliyorsa ben de yazayım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada geçen sene Töre'yi kiralamak yerine 7-8 e okutalım para lazım dediğimde neden zarar edelim 13 14 e sene sonu okutmak varken diyen bi @tuncaboylu vardı. Turşusunu kurabilir şimdi Töre'nin :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mitrovic ileride en az 8-10 milyon Euro'luk adam olacak, kaydediliyorsa ben de yazayım.

Adamı 5 e aldın zaten 8-10 milyon euro olması çok büyük bi değer artışı değil. Asıl değer artışı Marcelo. 10 a satarsan 1 koyup 10 almış olacaksın üstelik 30 yaşında, milli takım oyuncusu filanda değil. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

oynatmadan kenarda bekleterek nasıl olacak reyis

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oynatmadan kenarda bekleterek nasıl olacak reyis
Altın sanki :) koy yastık altına değer kazansın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Marcelo giderse 2 stoper gelmesi gerekiyor  :busted_cop: :busted_cop:
Şu stoper konusunda gülmedi yüzümüz  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

5 e alıp 8 e satmak marifet değil yaşı da genç Marcelo seviyesine ulaşırsa 1-2 sene sonra 25 yaşında olacak bunu kalkıp 15 milyon civarı fiyata satarsın 5 milyon a alıp 8 milyon a sattıktan sonra ne anladım ben bu işten böyle ticaret olmaz Mitroviç bi geliştirsin kendini hele.

Çevrimdışı tuncaboylu

lyon madem çıkıyo, 12ye çıksın da bu iş sulh içinde çözülsün.

bu arada marcelo kalacaksa ben kasımpaşadaki titiyi alırım yanına birbirlerini çok güzel tamamlarlar ligi de biliyor çoğu brezilyalı defansın aksine temaslı oyunda da var, maliyeti de uygun olur. abartmanın lüzumu yok biz hala ffp varken gidip 10 milyonluk stoper alacak takım değiliz. maaşlar çok yükseldi azcık frene basmak lazım. geçen sene burda başkanın sözlerinden alıntı yapıp borç 2-3 senede şöle olur böle olur diyorduk şimdi ise gelirler 150-180 milyon euro üst limitinde gitse dahi borç düşmüyor giderler şöle böle diyoruz geçen ANÇ borç 5 senede 900milyon tl.ye düşse iyidir diyordu.
Tosic varken Titi'ye ne gerek var?

Etiketler: