2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939741 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abounun gol sevincini gördünüzmü :D

Çevrimiçi Necmi

bu arada gene quaresmanın oynamadığı bir maç ve gene onsuz olunca farka gidilmiş bir maç :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada gene quaresmanın oynamadığı bir maç ve gene onsuz olunca farka gidilmiş bir maç :bandit:

Olcay giderse şöyle olur olcay giderse böyle olur.

Olcay var diye o pozisyonlara giriyoruz diyenlerde vardı abi :D

Çok şey yapmamak lazım :D Sende dahilmiydin yoksa buna Olcay'sız Beşiktaş olmaz diyenlere :D

Çevrimdışı cagdas44

Şenol hocanın bugün yayıncı kuruluştaki röportajından kısa kısa 4 bölüm

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 17:09:41 Necmi ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse biz kendi işimize bakalım Allah herşeyi görüyor herkes'in gönlüne göre çalışana hakkını veriyor.

Abuobakar için 26 günümüz var.Başkanın bugün söylediğine göre iyi gitmiyor zor dedi.

Taksitle filan birşeyler yapmamız lazım.Abuobakar ligi tanıyor kendini toparladı Şampiyonlar ligi için çok iyi olur.
26 günümüz mü var?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Olcay giderse şöyle olur olcay giderse böyle olur.

Olcay var diye o pozisyonlara giriyoruz diyenlerde vardı abi :D

Çok şey yapmamak lazım :D Sende dahilmiydin yoksa buna Olcay'sız Beşiktaş olmaz diyenlere :D
olcaysız Beşiktaş olmaz demedim olcay Beşiktaşın önemli bağlayıcılarından biri dedim
Beşiktaşın tiki takalarının önemli bir figürüydü. Biz geçen seneki kadar pozisyona girebildikmi
girdiğimiz maçlar nedense quaresmanın oynamadığı maşlar oldu quaresma olmayınca ozinin
maçtaki performans artışını bilmem gördünüzmü sadece oda değil hücum hattı direk oyuna katılıyor
herkes oynuyor quaresma oynarken topu ona ver oda orta aşsın başka bir oyun yok sahada.
Biz bu sene quaresmayla değil quaresmaya ramen şampiyon olduk.

Çevrimdışı tuncaboylu

abounun gol sevincini gördünüzmü :D
Ben beğenmedim.

Çevrimdışı mylife1903

Ben beğenmedim.

Napoli maci miydi havada takla falan gibi biisler yapmisti oyle sevinsin bu cocuk. Bu fulut mu caliyo her topa kavalla vurdugunicin kaval mi caliyor nedir yapmasin onu.

En iyi gol sevinci iki tane benim icin bir tanesi tosicin kaymasi oburu adriyano rize apaci dansi

Belki taliskanin o uzaktan sapladiktan sonra sevinmemesi de sevince girebilir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abi valla bende aynı şeyleri düşündüm hatta Necmi abide direk aynı şeyi düşünmüştür dedim sanırım bu konuya en çok dikkat eden ikimiziz.  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli maci miydi havada takla falan gibi biisler yapmisti oyle sevinsin bu cocuk. Bu fulut mu caliyo her topa kavalla vurdugunicin kaval mi caliyor nedir yapmasin onu.

En iyi gol sevinci iki tane benim icin bir tanesi tosicin kaymasi oburu adriyano rize apaci dansi

Belki taliskanin o uzaktan sapladiktan sonra sevinmemesi de sevince girebilir
Katılıyorum.

Aboubakar kalacaksa, gol sevinci de çalışmalı. Şahenk'in kuklası adamın osuruktan hareketi falan olmaz.
En yakışanı Sheraer gibi tek elini havaya kaldırarak koşmak olur bence, o vücutla estetik bir sevinç yapmak da zor.

Çevrimdışı mylife1903

olcaysız Beşiktaş olmaz demedim olcay Beşiktaşın önemli bağlayıcılarından biri dedim
Beşiktaşın tiki takalarının önemli bir figürüydü. Biz geçen seneki kadar pozisyona girebildikmi
girdiğimiz maçlar nedense quaresmanın oynamadığı maşlar oldu quaresma olmayınca ozinin
maçtaki performans artışını bilmem gördünüzmü sadece oda değil hücum hattı direk oyuna katılıyor
herkes oynuyor quaresma oynarken topu ona ver oda orta aşsın başka bir oyun yok sahada.
Biz bu sene quaresmayla değil quaresmaya ramen şampiyon olduk.
Aynen oyle abi, senol gunese de gozluk takalim gorsun sunlari, her mac oynatiyo. Ne guzel oyuncunun ustune atiyorsun olayi, hocanin tercihi bu. Quaresma degil baskasi olsa senol gunesin takimi ayni sekil oynayacak hocanin olayi bu bi kanattan orta obur kanattan kat

Çevrimiçi Savaş

Abuş işi yaş gibi görünüyor işin bir de Lorient kısmı varmış Porto o sebeple indirime gitmiyor. E kiralıkta vermezler tekrar seneye adamın  sözleşmesi bitiyor. Ya 10 milyonu bilemedin 8 milyonu vereceğiz ki neyle vereceğiz? Yani veremeyeceğiz.

Aboubakar olmazsa Balotelli delisi gelsin. Hazır bonservisi de elinde. Bana Balotelli'yi getirin. Elalem manyak görsün.

Çevrimdışı solar

Ben beğenmedim.

Ben de ilk beğenmedim ama sonra düşününce en azından ne kadar yavan tarafları olsa da ülkeye/kültürüne daha da alışma-ısınma göstergesi olarak görüp çok üstünde durmadım. Başkanın yukarıdaki videodaki lafları pek umut verici durmuyor ama başkan işte, kim bilir kaç hamle sonrasını düşünüyordur. Başkan demişken, biraz üzerinden geçti ama, bu EuroLeague açıklamalarının stilini de önce gereksiz bulmuştum ama sonra ekşisözlükte filan paragraf paragraf yüzlerce mesaj yazan fenerliyi görünce hoşuma da gitmedi değil yarattığı etki. Herhalde kararında yapmak gerek herşeyi yinede.

Yani diyeceğim Abou kalmazsa üzülürüm.

26 günümüz mü var?

Evet bu ayın 30'unda sözleşmesi bitiyor bizimle.

Abuş işi yaş gibi görünüyor işin bir de Lorient kısmı varmış Porto o sebeple indirime gitmiyor. E kiralıkta vermezler tekrar seneye adamın  sözleşmesi bitiyor. Ya 10 milyonu bilemedin 8 milyonu vereceğiz ki neyle vereceğiz? Yani veremeyeceğiz.

Aboubakar olmazsa Balotelli delisi gelsin. Hazır bonservisi de elinde. Bana Balotelli'yi getirin. Elalem manyak görsün.

çok kart görür abi o :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de ilk beğenmedim ama sonra düşününce en azından ne kadar yavan tarafları olsa da ülkeye/kültürüne daha da alışma-ısınma göstergesi olarak görüp çok üstünde durmadım. Başkanın yukarıdaki videodaki lafları pek umut verici durmuyor ama başkan işte, kim bilir kaç hamle sonrasını düşünüyordur. Başkan demişken, biraz üzerinden geçti ama, bu EuroLeague açıklamalarının stilini de önce gereksiz bulmuştum ama sonra ekşisözlükte filan paragraf paragraf yüzlerce mesaj yazan fenerliyi görünce hoşuma da gitmedi değil yarattığı etki. Herhalde kararında yapmak gerek herşeyi yinede.

Yani diyeceğim Abou kalmazsa üzülürüm.
Valla Abou'yu ben de çok istiyorum da, bu Porto, Lorient, fon muhabbeti hem işi zora sokuyor, hem de biraz midemi bulandırıyor açıkçası.

Şu şartlarda Cenk kalacak ve Demba alınacaksa, yola Abou olmadan devam edelim derim ben.

Çevrimdışı underworld

+1903

Çevrimdışı mylife1903

çok kart görür abi o :)
Abu kadar gorur iste, bizim bilmedigimiz bir suru sey konusuluyordur yonetimde su dakikalarda bir suru alternatif vardir.

Rvo yu kiralik versin fb, maasini da odesin, biraz tosic dover sonra oynatiriz kupa maclarinda falan

Çevrimdışı mylife1903

Valla Abou'yu ben de çok istiyorum da, bu Porto, Lorient, fon muhabbeti hem işi zora sokuyor, hem de biraz midemi bulandırıyor açıkçası.

Şu şartlarda Cenk kalacak ve Demba alınacaksa, yola Abou olmadan devam edelim derim ben.

Demba olayi da sakat. Eplye transfer yapar saglikli bi demba.
Abu belirsiz, demba belirsiz, cenk satilacak mi belirsiz, seneye mustafa pektemekle kanser keyfi olmasin

Çevrimiçi Savaş

Aboubakar ve Demba Ba'yı alamadığımızı varsayarsak ve elimizdeki oynamayacak oyunculardan 3-4 milyon + Quaresma'ya şöyle 6-7'lik bir teklif gelse de 10 milyona kasmadan şu kadroyu kursak. Ben fitim buna.

Mangala Kiralık + Bonservissiz belki 1-2 imza parasına Balotelli + 4-5 milyona Lens

Fabri

Gökhan     Marcelo    Mangala     Adriano

Atiba          Oğuzhan

Lens          Talisca          Babel

Balotelli

Yedekler : Tolga - Mitrovic - Tosic - Caner - Tolgay - Töre - Cenk

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar ve Demba Ba'yı alamadığımızı varsayarsak ve elimizdeki oynamayacak oyunculardan 3-4 milyon + Quaresma'ya şöyle 6-7'lik bir teklif gelse de 10 milyona kasmadan şu kadroyu kursak. Ben fitim buna.

Mangala Kiralık + Bonservissiz belki 1-2 imza parasına Balotelli + 4-5 milyona Lens

Fabri

Gökhan     Marcelo    Mangala     Adriano

Atiba          Oğuzhan

Lens          Talisca          Babel

Balotelli

Yedekler : Tolga - Mitrovic - Tosic - Caner - Tolgay - Töre - Cenk

Adriyanoyu satmasinlar da baska bisi lazim degil, hepsini satsinlar hatta kim varsa adriyanoya daha 2 sene dokunmasinlar daha seneye atiba azicik sallandiginda bu atiba yaslandi falan dinleyecez...

Çevrimdışı cagdas44

Aras'ın İngiltere 2. liginde oynaması mümkün müdür acaba? Zaten millilik gibi bir sorununun da olmaması lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Demba olayi da sakat. Eplye transfer yapar saglikli bi demba.
Abu belirsiz, demba belirsiz, cenk satilacak mi belirsiz, seneye mustafa pektemekle kanser keyfi olmasin
Kanım çekiliyor abi yazma şu herifi, Başak alır umarım.

Aras'ın İngiltere 2. liginde oynaması mümkün müdür acaba? Zaten millilik gibi bir sorununun da olmaması lazım

para kazandırarak gitsinde en az 1 milyon € filan.

Nereye gitti önemli değil :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Canlı yayın sırasında transfer konusunda konuşan Şenol Güneş'in ''Başkanım mesela Barcelona Cenk için 20-30 milyon veriyor, satar mısın?'' sözlerine Fikret Orman ''Satarım'' cevabını verdi.

Şenol Güneş ise bunun üzerine ''Ben satmam başkanım'' ifadesini kullandı.

Şenol Güneş sakın yönetici falan olmaya kalkmasın  :lol:

Etiketler: