2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950620 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Bizim kalbimiz hiç bir zaman normal değilki Beşiktaşlı olduğumuzdan kanser dil altı hapları tansiyon aleti vs bütün şeylerle baya yakın arkadaş olduk  :lol: Zaten pek ihtimal vermiyorum ama adının geçmesi bile rahatsız etti çünkü iki sene önce b planı damdoy vardı burdada b planı burak olmasın  :lol:

1. plan 2. plan nedir bilmemizin pek bir imkanı yok gibi. Bir kaç duyumcunun ısrarla söylediği isimler oluyor çoğu zaman. Ama gerçekliğini bilmemizin hiçbir ihtimali yok. Kimler yazıldı çizildi burada. İhtimaller, B planları üzerine düşünüp kalbini üzeceğine, olan transferlere bakarak rahatla. Kanser gitti bizden artık. Sefasını sür :D :D.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 00:12:12 Orhan_ ]

Çevrimdışı taner37

Bizim kalbimiz hiç bir zaman normal değilki Beşiktaşlı olduğumuzdan kanser dil altı hapları tansiyon aleti vs bütün şeylerle baya yakın arkadaş olduk  Zaten pek ihtimal vermiyorum ama adının geçmesi bile rahatsız etti çünkü iki sene önce b planı damdoy vardı burdada b planı burak olmasın 
Bende kalp ritim bozukluğu ve takıntı hastalığı var. Hiç bir hastalık sebepsiz oluşmaz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sattım gitti yazan resimdeki Yüz ifadesi gerçek mi photoshop mu😀😀😀
Gerçek resmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

1. plan 2. plan nedir bilmemizin pek bir imkanı yok gibi. Bir kaç duyumcunun ısrarla söylediği isimler oluyor çoğu zaman. Ama gerçekliğini bilmemizin hiçbir ihtimali yok. Kimler yazıldı çizildi burada. İhtimaller, B planları üzerine düşünüp kalbini üzeceğine, olan transferlere bakarak rahatla. Kanser gitti bizden artık. Sefasını sür :D :D.

Valla sizden gittiğine sevindim ama bende hala var  :lol: Hele bu seneki Lyon maçı penaltılarda bi 10 penaltı falan daha olsaydı gidebilirdim, kalbimin değişik attığını falan hissettim  :lol: iyi bir stoper alınmadığı sürece iyi bir kanat ve mevcut forvetler kalmaya devam ederse o zaman rahatlarım ama şimdi yine eksik birşey olabilir malum yıllardan beri stoperimiz yok.

Bende kalp ritim bozukluğu ve takıntı hastalığı var. Hiç bir hastalık sebepsiz oluşmaz.
Aynen öyle ama feda olsun beşiktaşımıza herşey  :ok:

Çevrimdışı taner37

Aynen öyle ama feda olsun beşiktaşımıza herşey  :ok:
UEFA da ve cl de final harici kaybetmek kalbimi tetiklemez ama FB gibi son hafta şampiyonluk vermek kriz yapar. Ben maalesef maçlara gidemiyorum. Çünkü dayanamıyorum. Osmanlı maçına gitmek isterdim formalite maçı gibi maç ama malum herkes maça gitme derdinde bilet falan bulmak zor.. birde ramazan ayı sıcak falan sıkıntı verici. Seneye inşallah Türkiye kupası grup maçlarına giderim 😂
Şampiyon Beşiktaş

UEFA da ve cl de final harici kaybetmek kalbimi tetiklemez ama FB gibi son hafta şampiyonluk vermek kriz yapar. Ben maalesef maçlara gidemiyorum. Çünkü dayanamıyorum. Osmanlı maçına gitmek isterdim formalite maçı gibi maç ama malum herkes maça gitme derdinde bilet falan bulmak zor.. birde ramazan ayı sıcak falan sıkıntı verici. Seneye inşallah Türkiye kupası grup maçlarına giderim 😂
Geçmiş olsun.Süt kupasında maç izlemek güzel olur tabi fakat Talisca'yı falan görmemek üzer adamı  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cagdas44

Twitterda Lordbrok adlı kullanıcı duyumcu üfürükçü ekibinden Raskolnikov'un Twitlerinden çıkarım yapmış buna göre;

1)Burak Yılmaz gelmiyor.Aboubakar büyük ihtimalle kaldı.
2)Deniz Türüç transferi malesef gerçekleşmeyecek.
3)Fenerbahçe Ospina'yı alamıyor.Kjaer satılmazsa da şaşırmayın.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu her transfer döneminde mantar gibi biten Meçhulhaberci,raskolnikov,evrenmanchester ve bilmemnetopaloğlu gibi adamlara takılmayın arkadaşlar.Bunun yanında Serdar,Övünç,Fırat gibi adamlar da klübe daha yakın olsalar da hiçbirşey bilmeyip yuvarlak laflarla sözümona habercilik yapıyorlar.Bu gerzeklerin Senelerdir çeşitli forumlarda tweetlerinin paylaşıldığını görüyorum ve lütfen bana inanın hiç bir haberleri tutmuyor ve sadece takipçi kasıyorlar.Ha okuyup heyecanlanmak eğlenceli mi?Evet ama kimsenin haberi yokken Talisca yı getiren adamlardan bu salaklara gerçek haber sızdırılmasını beklemeyin lütfen.

Çevrimdışı cagdas44

Bu her transfer döneminde mantar gibi biten Meçhulhaberci,raskolnikov,evrenmanchester ve bilmemnetopaloğlu gibi adamlara takılmayın arkadaşlar.Bunun yanında Serdar,Övünç,Fırat gibi adamlar da klübe daha yakın olsalar da hiçbirşey bilmeyip yuvarlak laflarla sözümona habercilik yapıyorlar.Bu gerzeklerin Senelerdir çeşitli forumlarda tweetlerinin paylaşıldığını görüyorum ve lütfen bana inanın hiç bir haberleri tutmuyor ve sadece takipçi kasıyorlar.Ha okuyup heyecanlanmak eğlenceli mi?Evet ama kimsenin haberi yokken Talisca yı getiren adamlardan bu salaklara gerçek haber sızdırılmasını beklemeyin lütfen.

Altına imzamı atarım abi BTD, raskolnikov ve diğerleri adlarını bile anmamak lazım. Ama işte

Çevrimdışı Ersoy

Ben geçen özellikle transfer döneminde iyice kafama soktum. Anonim adama fazla güvenmeyeceksin. Raskoln ve btd türevi  çok hesap var. Hele ki Raskolne hala güvenenler olduğunu görmek garip geliyor...

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

Uğraşılan isimler vardır ama biz yinectransfer sezonunun son günlerinde kulübünde düşünülmeyen küllenmiş yıldız veya parlatılmaya ihtiyaç duyan atılım yapamamış gençlere yöneliriz.sadece stoper işi icin ciddi hamle gelebilir erken dönemde.

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Twitterda Lordbrok adlı kullanıcı duyumcu üfürükçü ekibinden Raskolnikov'un Twitlerinden çıkarım yapmış buna göre;

1)Burak Yılmaz gelmiyor.Aboubakar büyük ihtimalle kaldı.
2)Deniz Türüç transferi malesef gerçekleşmeyecek.
3)Fenerbahçe Ospina'yı alamıyor.Kjaer satılmazsa da şaşırmayın.
O elemanın bir twitini gördüm. Hayret ettim. Birisi biletini satıyor bu RT etmiş bilete alıcı çıkmamış bilet sahibi de bileti bu lodbrok a aktarmış. Lodbrok bir Twit attı yok artık dedim. Diyor ki passo ligin süresi bitmiş yenileme ücreti yatırmak gerekiyor işte. Passo kartımın yıllık ücretini yatırabilecek birisi varsa maça gideceğim yazmış.

Beleşçi gördüm ömründe ama bu kadarını görmedim. Bileti beleşe aldın 150 liralık bilet. Birde utanmadan kendi passo kartının yıllık ücretini takipçilerine yatırttırmaya çalışıyor..😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Nasri olayı vardı
Nasri yaptı (Hakaret Yasak)₅ yoksa geliyordu yani. Son anda vazgeçti. Onun dışında saçma sapan Twit duyumcularından iyi o sayfa.. en kötü zamanlar da hiç desteği eksik etmedi taraftara moral verdi diğer sayfalar gibi ağlamadı. Duyumları doğru yanlış çıkar bilemem ama en iyi BJK sayfalarından bence.
nasrimi  :alala:
nasri ismini ilk söyleyen bendim burda kimseyide inandıramamıştım. :D

Çevrimdışı taner37

nasrimi  :alala:
nasri ismini ilk söyleyen bendim burda kimseyide inandıramamıştım. :D
O dönemler burada yoktum bilmiyorum pek. Bu nasrinin uçak bileti falan alınmış kulüp almış doğru muydu ? Çakal nasri neden vazgeçti? Namıssız gösterip vermeyen tiplerden😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

O dönemler burada yoktum bilmiyorum pek. Bu nasrinin uçak bileti falan alınmış kulüp almış doğru muydu ? Çakal nasri neden vazgeçti? Namıssız gösterip vermeyen tiplerden😂
Doğruydu. Bilet uçak bilgilerinide buluyoruz. Genelde uçak haberleri bizden çıkma oluyor
bu arada görüşme yapılan her oyuncu için önceden yer ayırtılıyor. görüşme uzadıkça erteleniyor
son anda sevilla çok daha iyi bir rakam önerdi. zaten önermesede sevilla isteyince oyuncu o tarafa dönüyor
hemen.

Çevrimiçi Necmi

mesela GG haberinide geçen sene devre arası kaşıyan bizim arkadaşlardı sosyal medyada bayağı iyi
çalışıldı. Feneri çok yıprattı o haber. daha nasriyi kimse bilmezken ben @tangaz  a pm den söylemiştim
yanlış hatırlamıyorsam.
Birileri ortaya isim atıyorsa birilerinden kastım kulüpten mangala gibi o transferin olma ihtimali düşüktür
tamamen hedef saptırmadır. Basının eline oyuncak veriliyor esas gizliden başka bir isim peşinde koşuluyordur.
mesela vida transferinin olacağına %1 ihtimal vermiyorum şu anda bana oda hedef saptırma gibi geliyor.
Bu güne kadar alınan oyuncuların tamamı millet imzadan sonra öğrendi Bir bildiğim Ba önceden düştü haberi
gerçekten hedefte olan hiç bir oyuncunun ismi sızmıyor.  Çok süpriz bir transfer gelirse kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı murat baltacı

Marcelo satıp pepe mangala yaparsak süper olur ben vidayı beğenmiyorum
Zaten genel kanı vida tosiçin 1 tık üstü ona vereceğin bonservisi pepeye imza parası ver daha mantıklı
Ne yaptın sen baba pepe-mangala tandemi ligi başlamadan bitirir böyle bir tandem avrupada çoğu takımda yok bide önlerinde atiba olacak iddaa ediyorum böyle bir ikiliyle Şenol hoca adriano ve gökhanı defansta tutmaz tüm takım rakip sahada oynar hatta adriano yerine caner oynarsa Şenol hoca istesede defansa gelmez :) 
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Marcelo 7'ye satılamaz, günümüz standartlarında düşük sayılır. en az 9-10 civarı teklif gelirse yönetim satar. Ancak satmadan kullanmadığımız tonla defans oyuncusunu elde çıkarsak zaten bir mangala veya vida parası çıkıyor. Mitroviç ve tosic de yedek olarak gayet yeterli olur. Fakat Mangala-Vida veya bu ayarda 2 defans alınacaksa Marcelo elden o şekilde çıkarılabilir.
Eğer söylendiği gibi mitroviçe 5 milyonluk teklif gelmişse marcelo hiçbir şekilde satılmamalı bence. Özellikle mangala gibi sağlam bi stoper gelecekse marcelo mutlaka takımda kalmalı aksi halde tandemi baştan kuracağız tutarmı tutmazmı belli olmaz yine defans sıkıntısı çekebiliriz. Marcelo takıma lige alışmış belli özellikleri ve standartı var riske girmeyelim sat mitroviçi kaynak yarat.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mahmut

-Mangala'nın alınabileceğini sanmıyorum,hala 15-20 m piyasası olan bir oyuncu.
-Vida tam hocanın istediği stoper tipi, ama onunda 5m üstü maliyeti var. Oyuncu satılabilirse 5m civarına uygundur. Mitroviçle zaten Hırvatistan'dan ikililer bu da başka bir avantajı.
-Marcelo artık 30 yaşında oldu, tam bizlik, lig için ideal bir stoper hava toplarında çok iyi ama yerden sorunları var bunu da görmek lazım.
Başakşehir maçında Cengiz'den yediği çalım belinin yavaş döndüğünü yani çabukluk açısından sıkıntılarını gösterdi.
10M civarı rakam kolay kolay reddedilemez benim gözümde. Satılırsa yerine yine bu tarz bir adam şart daha düşük maliyetlerde.
-Mitroviç'te öyle yabana atılacak bir oyuncu değil özellikle sağ stoper, ama ben hava toplarında beğenemedim bir türlü.
O kadar yatırım yaptığımız da bir oyuncuyu rotasyonda tutmalıyız ve tutmak zorundayız, bence rotasyonda bulunmalı.

Çevrimdışı tangaz

mesela GG haberinide geçen sene devre arası kaşıyan bizim arkadaşlardı sosyal medyada bayağı iyi
çalışıldı. Feneri çok yıprattı o haber. daha nasriyi kimse bilmezken ben @tangaz  a pm den söylemiştim
yanlış hatırlamıyorsam.
Birileri ortaya isim atıyorsa birilerinden kastım kulüpten mangala gibi o transferin olma ihtimali düşüktür
tamamen hedef saptırmadır. Basının eline oyuncak veriliyor esas gizliden başka bir isim peşinde koşuluyordur.
mesela vida transferinin olacağına %1 ihtimal vermiyorum şu anda bana oda hedef saptırma gibi geliyor.
Bu güne kadar alınan oyuncuların tamamı millet imzadan sonra öğrendi Bir bildiğim Ba önceden düştü haberi
gerçekten hedefte olan hiç bir oyuncunun ismi sızmıyor.  Çok süpriz bir transfer gelirse kimse şaşırmasın.

doğru benimle paylaşmıştın abi hatta kompany ismini de hiç yazılıp çizilmezken en fazla burda birkaç kişi kompany gibi stoperimiz olsa huni takar dolaşırım derken sen bana özelden sır mahiyetinde vermiştin bende en iyi yaptığım şeyi yapıp sırrını saklamıştım @Necmi
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 08:37:34 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mmeteris

Hayret @sosyalkartal hala gelmemiş foruma :)

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Hayret @sosyalkartal hala gelmemiş foruma :)

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son resmi maçın bitmesini bekliyordur

Etiketler: