2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927743 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aboubakar'da sonuç alınamamış. Demba ba secenekmiş, belkide Burak Yılmaz'a da bir seçenek olarak bakılıyormuş.

Gelde çıldırma birader, bu emek hırsızını nasıl o kutsal formayı giydircez . Onun yüzünü görünce aklıma direk 3-3'lük maç gelen sadece ben miyim!!!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aboubakar'da sonuç alınamamış. Demba ba secenekmiş, belkide Burak Yılmaz'a da bir seçenek olarak bakılıyormuş.

Gelde çıldırma birader, bu emek hırsızını nasıl o kutsal formayı giydircez . Onun yüzünü görünce aklıma direk 3-3'lük maç gelen sadece ben miyim!!!
Burak seçenekse desene iğrenç bir transfer bir sezonu bizi bekliyor  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Burak seçenekse desene iğrenç bir transfer bir sezonu bizi bekliyor  :s20: :s20: :s20:

Şenol Hocamızın "S. Aziz, Eren, Ozan" secenklerinden sonra kesinlikle Burakta bir seçenek olarak bakılır gelecek sezon bence

Çevrimdışı Orhan_

Yahu daha lig bitmedi, senelerdir yapılan transferlerdeki başarı oranı belli. Neyin derdindesiniz anlamak mümkün değil. Niye iğrenç geçsin transfer sezonu. Şimdiden böyle başlarsanız kalbiniz büyük zarar görür. Sakin :D.

Çevrimdışı underworld

Bunu diyen kim ?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar 1 yıl daha kiralanmış seneye bonservisini alırız.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bunu diyen kim ?

Btd.

İnanma felan diceksinde ara sıra çıkıyor işte ister istemez etkisinde kalıyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Btd.

İnanma felan diceksinde ara sıra çıkıyor işte ister istemez etkisinde kalıyoruz.

Geçen sene bitane bile birşey tutturamadılar bence inanma :D  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İns yine tutturamazlar rahat ederiz

Çevrimdışı Savaş

Lens oldu gibi. Bir çok kişi beğenmese de ben bize çok fayda vereceğini düşünüyorum. Bu şekilde direk hedefe giden güçlü adamları seviyorum ben. Aynı şekilde Babel de böyle.

Ben Amokachi hayranı bi adamim. Lens'i de Amokachiye çok benzetiyorum. Hatta Lens Amokachi'nin daha teknik olanı ve itiraf etmeliyim ki fenerde Alex'den sonra bizde olsa fena dağıtırız ortalığı dediğim ikinci adam Lens.

Babel ve Lens. İki güçlü hızlı teknik ve sert adam. Direk sonuca gitmeyi seven iki oyuncu. Çok zevkli olacak önümüzdeki sene kanatlarımız :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta başı Portekiz'e giderek Vincent Aboubakar için Porto ile görüşen başkan Fikret Orman'ın ikinci durağı Hırvatistan oldu.
Futbol komitesi sorumlusu Umut Güner ile birlikte Zagreb'e giden Orman; Domagoj Vida ve menajeriyle görüştü.

Geçtiğimiz sezon başı ve devre arasında da siyah beyazlıların gündemine gelen Hırvat stoperle yapılan görüşme olumlu geçti. 28 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'ın teklifine yeşil ışık yakarken, kulüplerin anlaşması halinde siyah beyazlı formayı giyeceğini Orman'a aktardı.

DİNAMO KİEV'DEN CEVAP BEKLENİYOR

Bu gelişme üzerine Vida'nın bonservisine sahip olan Dinamo Kiev ile temasa geçen yönetim, Ukrayna ekibinin cevabını beklemeye başladı.

Hırvat futbolcunun Dinamo Kiev ile sözleşmesi 1 yıl sonra tamamlanıyor. Bu durumu kullanmaya çalışacak olan siyah beyazlılar, Vida'yı uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışacak.

Bu sezon Ukrayna ekibiyle 38 maça çıkan Hırvat stoper, 4 gol attı.

Beşiktaş, Eliaquim Mangala'dan da vazgeçmiş değil. Fransız stoper için de temaslarına devam eden yönetim, Manchester City ile görüşmeleri sonlandırmadı. Mangala'yı kiralama teklifini masada tutan futbol komitesi, İngiliz ekibinin yanıtına göre kararını verecek.

Haber Kaynağı: NtvSpor

Çevrimdışı Savaş

Btd.

Btd'nin geçen sene dediği hiçbişey olmadı. Şunlara bakıp bozmayın sinirinizi. Ha illa bakalim diyorsaniz Serdar Sarıdağ ve Murat Özen'den şaşmayın :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Btd'nin geçen sene dediği hiçbişey olmadı. Şunlara bakıp bozmayın sinirinizi. Ha illa bakalim diyorsaniz Serdar Sarıdağ ve Murat Özen'den şaşmayın :)

Bide bütün gün etraftaki bilgileri toplayıp akşamına takipçilerine sunan badem var :D  :evillol:

Şenol Hocamızın "S. Aziz, Eren, Ozan" secenklerinden sonra kesinlikle Burakta bir seçenek olarak bakılır gelecek sezon bence
S.Aziz eren falan mıııı

Çevrimdışı taner37

:kop: :kop: :kop:
Sattım gitti yazan resimdeki Yüz ifadesi gerçek mi photoshop mu😀😀😀
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 00:11:34 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu habercilerin oturdukları yerden haber yapmalarına alıştık ama bari bir internet bakıverin.
Abou' nun sözleşmesi 2018 de bitiyor.
2018 de sözleşmesi biten adamı neden kiralasınlar?

Yahu daha lig bitmedi, senelerdir yapılan transferlerdeki başarı oranı belli. Neyin derdindesiniz anlamak mümkün değil. Niye iğrenç geçsin transfer sezonu. Şimdiden böyle başlarsanız kalbiniz büyük zarar görür. Sakin :D.

Bizim kalbimiz hiç bir zaman normal değilki Beşiktaşlı olduğumuzdan kanser dil altı hapları tansiyon aleti vs bütün şeylerle baya yakın arkadaş olduk  :lol: Zaten pek ihtimal vermiyorum ama adının geçmesi bile rahatsız etti çünkü iki sene önce b planı damdoy vardı burdada b planı burak olmasın  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı taner37

Seneye bonservis vermeye gerek yok zaten sözleşmesi bitiyor 😂😂

Şaka bir yana ücretin bir kısmı kiralık geri kalanı da seneye bonservis olarak veririz muhtemelen.

3 milyon kiralama ücreti seneye de 3-4m bonservis falan olabilir portonun işine gelir çünkü aboubakar dan gelecek bonservis parasının yüzde 37.5 unu falan alabiliyor kiralama ayağına götürür Porto herhalde
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

S.Aziz eren falan mıııı

Geçen sezon basında Hocamız demedi mi " Serdarı, Ereni istedim ama olmadı diye " çok ballıyız iki sezon.

Çevrimdışı taner37

Nasri olayı vardı
Nasri yaptı (Hakaret Yasak)₅ yoksa geliyordu yani. Son anda vazgeçti. Onun dışında saçma sapan Twit duyumcularından iyi o sayfa.. en kötü zamanlar da hiç desteği eksik etmedi taraftara moral verdi diğer sayfalar gibi ağlamadı. Duyumları doğru yanlış çıkar bilemem ama en iyi BJK sayfalarından bence.
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: