2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927687 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Marcelo satıp pepe mangala yaparsak süper olur ben vidayı beğenmiyorum
Zaten genel kanı vida tosiçin 1 tık üstü ona vereceğin bonservisi pepeye imza parası ver daha mantıklı

Çevrimdışı sametbagan

Marceloyu satmadan vida alınırsa hava toplarında inanılmaz bir üstünlüğümüz olur.
Ligde bu ikili en az 8 gol atar.Şl için marcelo vida vasat olur ama ligde bayağı sağlam ikilimiz olur

Çevrimdışı tangaz

Evet herkesin mikrofona konuşması ve kafasına göre laf etmesi konusunda hak veriyorum.

Ama iyi tarafı, yazılı ve sosyal medyada sadece biz varız, renkliler kusacak artık bizim oyuncuları ve yöneticileri görmekten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kusuyorlar zaten geçen radyospora fenerlinin biri bağlandı "abi adamları artık anlıyorum empati yaptım yıllardır aziz konuşur dururdu millet  meğerse kusuyormuş fikret ormanı kanal kanal gördükçe şimdi anlıyorum aziz nefretinin sebeplerini" die bişiler söledi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı Savaş

Marcelo satılmalı.
Yerini dolduracak bir adam gelirse satılmalı. Mümkünse diğer adamla imza atmadan da satılmamalı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Yerini dolduracak bir adam gelirse satılmalı. Mümkünse diğer adamla imza atmadan da satılmamalı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyona satıp 1,5 milyona yeni bi marselo bulunacaksa satılabilir yok kalkıpda pedro miloş escude rodolfo mitroviç gibi adamlar alınacaksa  satış fikrini hiiiiç aklınızdan bile geçirmeyin derim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı LuceGel

Marcelo satılmalı.
Katılmıyorum.12-13 stoper aldık tek iyi çıkan adamı satmak  :akuma:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Doğukan E.

10 milyona satıp 1,5 milyona yeni bi marselo bulunacaksa satılabilir yok kalkıpda pedro miloş escude rodolfo mitroviç gibi adamlar alınacaksa  satış fikrini hiiiiç aklınızdan bile geçirmeyin derim.
bizimkiler acaba hırvatların tandemini bize mi uygalamaya çalışıyorlar?
Vida yı alıp Vida-Mitro mu düşünüyorlar acep?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida ve Mangala gelme ihtimali doğrultusunda satılması gerektiğinin kanaatineyim
Bu sene artık şu 2 adamı alsınlar yıllardır stoperler den hayır görmedik bi Marcelo sağlam çıktı
Vida ve Mangala birlikte gelmeli.

Çevrimdışı tangaz

vida mangala gelir mitro tosiç atınçda yedekleri olur marselo satılır mitro 1 yıl vida ve mangala yanında staj yapıp ertesi yıl bayrağı kiralık mangaladan alırsa bu formül denenebilir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

vida mangala gelir mitro tosiç atınçda yedekleri olur marselo satılır mitro 1 yıl vida ve mangala yanında staj yapıp ertesi yıl bayrağı kiralık mangaladan alırsa bu formül denenebilir.
Oyuncu göndermeden alamadığımız aşikar
Bu netice doğrultusunda Mitroviç bu sene kiralanabilir pişmesi açısından.

Çevrimdışı tangaz

evet ama kadroyu o kadar boşaltırsak yedek stoperler kim olacak? biz yola çıkarken 5 stoperle sezonu açmalıyız...

Çevrimdışı El Nino

Bizden kiralık olarak giden hiçbir oyuncu pişerek geri gelmedi. Mitrovic transferinde yönetim yine hata yaptı. O yüzden Marcelo bu takımdan giderse savunma hattı çöker. Çünkü biz her aldığımız 5 stoperden ancak 1 tanesini tutturabiliyoruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sunderland Medya Direktörü Louise Wanless: "Lens Fenerbahçe'deki son maçını oynayıp geri gelecek, Türkiye'de kendisini isteyen diğer takımla görüşeceğiz."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

JERMAİN LENS: "Oradaki arkadaşlarım güzel bir atmosferin olduğunu söylediler. Eğer kulübümle anlaşırsanız, Beşiktaş'ta oynamak isterim"

Çevrimdışı Doğukan E.

JERMAİN LENS: "Oradaki arkadaşlarım güzel bir atmosferin olduğunu söylediler. Eğer kulübümle anlaşırsanız, Beşiktaş'ta oynamak isterim"
Abi bişey sorucam Lens gelirse quaresma fan boyluğunu bırakırmısın  :lol: :D

Kaynak yok boyle birsey gordum , isabet olmuş..

Beşiktaş Kulübü, Lyon'un Marcelo için teklif ettiği 7 milyon €'yu reddetti

Çevrimdışı celiker1

Şenol hoca kalıp, Oğuzhan-Atiba ikilisi bozulmadığı sürece takımdan kim giderse gitsin gelecek senede şampiyonluklardan en ufak bir şüphem olmaz. Atiba-Oğuzhan başka bir seviye. İkisinin yerine oyuncu mevcut finansal şartlarımızla hayal edemiyorum. Geri kalan tüm mevkiler için oyuncu bulmak kolay, kiralık vs.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 17:15:25 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

Yalnız marcelo'nun hava toplarında üstünlüğü inanılmazdı. O giderse yine yan toplardan gol yemeye başlarız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu adamı kesinlikle almalıyız öyle kestirip atılacak bi oyuncu değil bakmayın son haftalarda performans düşüklüğüne fb nin iddiası yok her maçı ya yeniliyor ya berabere kalıyor hal böyle olunca Lens de % 100 ünü vermez çünkü fb de herkes lens e bel bağlamıştı kurtarıcı gözüyle bakıyorlar dı ama bilmiyorlar ki takım olmadan 1 kişiye bel bağlanmaz takım olamadılar
Lens Beşiktaş ta kasıp kavurur ortalığı.

Çevrimdışı Tolga

Özellikle Marcelo için söylüyorum. Eğer satılıp yerine Vida ve Mangala'nın alınması planlanıyor ve hoca da buna olumlu bakıyorsa satılabilir ama hoca illa Marcelo kalmalı diyorsa da satılmamalı.

Kısacası Şenol Hoca'nın gönlü hoş tutulmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı benyv-

Marcelo 7'ye satılamaz, günümüz standartlarında düşük sayılır. en az 9-10 civarı teklif gelirse yönetim satar. Ancak satmadan kullanmadığımız tonla defans oyuncusunu elde çıkarsak zaten bir mangala veya vida parası çıkıyor. Mitroviç ve tosic de yedek olarak gayet yeterli olur. Fakat Mangala-Vida veya bu ayarda 2 defans alınacaksa Marcelo elden o şekilde çıkarılabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Özellikle Marcelo için söylüyorum. Eğer satılıp yerine Vida ve Mangala'nın alınması planlanıyor ve hoca da buna olumlu bakıyorsa satılabilir ama hoca illa Marcelo kalmalı diyorsa da satılmamalı.

Kısacası Şenol Hoca'nın gönlü hoş tutulmalı.

15 milyon € verilmeden satılmamalı marcelo :D

İddiaya göre Lyon, Marcelo için 7 milyon euro teklif ederken Beşiktaş yönetimi ise 10 milyon euro'nun altında herhangi bir teklifte masaya oturmama kararı aldı.

Çevrimdışı Tolga

15 milyon € verilmeden satılmamalı marcelo :D
10 m euro'nun altında bir fiyata satılacağını sanmıyorum bende :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: