2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927550 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aboubakar’da sıcak gelişme

Başkan Orman, Kamerunlu golcü için 10 milyon euroda direten Porto'ya 5 milyon önerdi, Jimenez transferiyle de rest çekti

Talisca'yı 1 yıl daha kadrosunda kiralık tutacak olan Beşiktaş'ta yeni hedef; Vincent Aboubakar... Kamerunlu oyuncunun transferini bitirmek için Portekiz'e çıkarma yapan siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, Porto ile görüşmelere başladı. Kartal'ın patronu, Portekiz ekibiyle olan sözleşmesinde '10 milyon euroya serbest kalır' maddesi bulunan 25 yaşındaki golcünün bonservisine 5 milyon euro önerdi. Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto 10 milyon euroda diretirken, Konfederasyon Kupası'nı beklemek istediklerini söyledi.

Orman ise önerdiği rakamın üstüne çıkmadı ve rest çekti: "Benfica Başkanı (Luis Filipe Vieira), Raul Jimenez için beni görüşmeye bekliyor." Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 32 resmi maça çıkan 26 yaşındaki Meksikalı golcü, 11 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haber Kaynağı: Fotomaç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Menajerlerin lafıyla gidip çer çöplere 1-2 milyon bayılırsan tabi tutmaz. Bir kulüpte alınacak oyuncuları önce Metin Albayrak ve Umut Güner sonra başkan izliyorsa kusura bakmada ben her şeyi beklerim böyle bir durumda.
Sen neden böyle konuşuyorsun bizim 10 dakikada topçudan anlayan  forum mudavimlerimiz var.Onlar futboldan topçudan anlıyor da başkan ve yöneticiler mi anlamıyor.
Ha bide futbolcu sokak dövüşçüsü olsun vurdu mu ağız burun kanatsın diyen bi arkadaşımız var ki onu heç sorma zati :D
Topçu mu alacaz kavgaya adam mı topluyoz heç belli değil valla

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Aboubakar'ı bonservisiyle vermek isteyen Porto'ya 5 M€ teklif edecek. Transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. (NTV)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Aboubakar'ı bonservisiyle vermek isteyen Porto'ya 5 M€ teklif edecek. Transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. (NTV)
Sonucu söyleyeyim kabul etmezler.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Metin Albayrak Stoper sorunumuz yok demiş Marcelo Tosic Mitroviç var demiş gülüyorum sadece

Çevrimdışı tangaz

Metin Albayrak Stoper sorunumuz yok demiş Marcelo Tosic Mitroviç var demiş gülüyorum sadece

her telden çalıyorlar geçenlerde bir iletimde başkan ve hocanın demeçlerine atıfta bulunup ne kadar uyumlular die ironi yapmıştım. giderek komik bir hal almaya başladı bu durum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

her telden çalıyorlar geçenlerde bir iletimde başkan ve hocanın demeçlerine atıfta bulunup ne kadar uyumlular die ironi yapmıştım. giderek komik bir hal almaya başladı bu durum...
metin Albayrak in gerekli futbol bilgisine sahip olduğu konusunda şüphelerim var hiç kanım ısınmadı bu beyefendiye Stoper sorunu yok nedemek?  Her maç gol yedi bu takım demekki var Stoper sorunu bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok görünen köy klavuz istemez
Ya gerçekten hiçbirşey bilmiyor yada bilerek yapıyor benim 12 yaşındaki kardeşim bile abi defans lazım derken bu beyefendi böyle konuşuyorsa futbol la alakası yok demektir.

Çevrimdışı tangaz

metin Albayrak in gerekli futbol bilgisine sahip olduğu konusunda şüphelerim var hiç kanım ısınmadı bu beyefendiye Stoper sorunu yok nedemek?  Her maç gol yedi bu takım demekki var Stoper sorunu bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok görünen köy klavuz istemez
Ya gerçekten hiçbirşey bilmiyor yada bilerek yapıyor benim 12 yaşındaki kardeşim bile abi defans lazım derken bu beyefendi böyle konuşuyorsa futbol la alakası yok demektir.

amaç farklı bir algı yaratmak ise de başkan ve hoca stoper alıcaz derken bu cümleyi kurmak iyi yönetilen bir işletmede kabul görmemeli...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Her ne kadar Oğuzhan'ın 12-13 m euro'nun üzerinde bir fiyata satılma ihtimalini uzun zamandır düşük bulsam da bu 12 m euro'luk serbest kalma bedelini de anlayamadım.

Neden 20-25 m euro gibi bir rakam belirlenmedi ki acaba. Sen çok yüksek bir fiyat belirle pazarlıkta elin güçlü olsun. Mesela Benfica, Talisca için 25 m euro satın alma opsiyonu koydurdu.

Oğuzhan'ı isteyen kulüp hiç pazarlık yapmadan alacak artık. Neyse detayları çıksın ortaya yine değerlendiririz tabi ama dediğim gibi bunu anlayamadım. Bir de Arsenal'e verilecek pay da var galiba.

Edit: 15 Temmuz'a kadarmış meğersem onu atlamışım. O zaman yazdıklarımı geri alıyorum bir sıkıntı yok. :)
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 13:57:41 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Metin'den hazetmem ama, transfer pazarına girerken açık açık stoper sorunumuz var dersen, millet de ellerini oluşturup sana stoperini pahalı satmaya ve senin elindeki stoperleri ucuza kapatmaya hazırlanır.

Başkanın açıklamasıyla çelişiyor mı, bence hayır. Stoper alacağız demekle, stoper sorunumuz var demek farklı anlamlar ihtiva eder.

Mesela başkan da hiç süre alamayan ve kurtulmaya çalıştığımız bazı  futbolcularımızı (Veli, Pektemek vs.)bile öve öve bitiremiyor. Pazarlama taktiği bu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Her ne kadar Oğuzhan'ın 12-13 m euro'nun üzerinde bir fiyata satılma ihtimalini uzun zamandır düşük bulsam da bu 12 m euro'luk serbest kalma bedelini de anlayamadım.

Neden 20-25 m euro gibi bir rakam belirlenmedi ki acaba. Sen çok yüksek bir fiyat belirle pazarlıkta elin güçlü olsun. Mesela Benfica, Talisca için 25 m euro satın alma opsiyonu koydurdu.

Oğuzhan'ı isteyen kulüp hiç pazarlık yapmadan alacak artık. Neyse detayları çıksın ortaya yine değerlendiririz tabi ama dediğim gibi bunu anlayamadım. Bir de Arsenal'e verilecek pay da var galiba.
Sözleşme maddesi makul bence.
5 kulüpten birinden 15 Temmuz'a kadar teklif gelirse, 12'ye gidecek.
Sonra madde ortadan kalkacak.
O 5 kulüp dışındakilere istediğin fiyatı çekebilir, o 5 kulüpten birine giderse de yerini doldurmak için 1.5 ayın olur.

Çevrimdışı Tolga

Bir de geçen gün Kırmızı Çizgi programında Serdar Ali Çeliker ve Mehmet Ayan, başkanın oyuncu satışlarından 15-16 m euro'ya yakın bir kazanç elde etmeyi planladığını söylediler. (Life Plus'a çıkmıştı ya başkan orada söylemiş.)

O yüzden de her ne kadar istemesek de birileri gidecek gibi yine. Daha önceden Adriano diyordum ama ibre biraz Marcelo'ya dönmüş gibi. Başkanın 2 stoper alabiliriz sözünden sonra bu ihtimal daha da arttı bence.

Vida için Boyko + Para konuşuluyor birçok yerde olur mu bilmiyorum tabi. Kiralık Mangala deniyor. Bunlar dışında başka oyuncular da olabilir. Kalan parayla kanat transferi de düşünülüyor olabilir. (Lens ya da bir başka oyuncu)

Yani öyle duyumum falan yok sadece çıkan haberleri yorumluyorum :)

Çevrimdışı mylife1903

Metin'den hazetmem ama, transfer pazarına girerken açık açık stoper sorunumuz var dersen, millet de ellerini oluşturup sana stoperini pahalı satmaya ve senin elindeki stoperleri ucuza kapatmaya hazırlanır.

Başkanın açıklamasıyla çelişiyor mı, bence hayır. Stoper alacağız demekle, stoper sorunumuz var demek farklı anlamlar ihtiva eder.

Mesela başkan da hiç süre alamayan ve kurtulmaya çalıştığımız bazı  futbolcularımızı (Veli, Pektemek vs.)bile öve öve bitiremiyor. Pazarlama taktiği bu.

Hoca stoper lazim diyor oyle pazarlik mi olur?

Çevrimdışı Tolga

Sözleşme maddesi makul bence.
5 kulüpten birinden 15 Temmuz'a kadar teklif gelirse, 12'ye gidecek.
Sonra madde ortadan kalkacak.
O 5 kulüp dışındakilere istediğin fiyatı çekebilir, o 5 kulüpten birine giderse de yerini doldurmak için 1.5 ayın olur.

Bir dakika ben 15 temmuz olayını atlamışım o zaman sıkıntı yok. Haberi başka bir yerde gördüm de o yüzden bunları yazdım :D

Çevrimdışı tangaz

polyannalıkta ayrı bir seviyeye taşıdın durumu sonra bas dost higuain ismayl üçlüsüne dönmesin bu iş :bandit:
başkan ve hoca stoper alıcaz dedikten sonra bir başka yöneticinin hala çıkıp konuşması gereksizlikten başka bişi değildir, ego tatminidir basın sözcüsüyüm 2 kelam da ben edeyim dürtüsüdür ve uyumsuzluk zirvededir. geçen başkan çine açılıcam diyo hoca çin işi doğru proje ama erken diyor ertesi gün başkan çıkıp çinde ilk maçımız 15 temmuzda şalkeyle diyor vbvb.

Çevrimdışı eaglekartal

lens olayı daha sezon başlamadan psikolojik darbedir en ciddi rakibine.geçen sene nasıl gökhan aneri alıp psikolojik olarak çökerttiysek lens iki kat etki yaratacaktır.mutlaka alınmalı.hem bize çok fazla katkısı olacak.hemde acayip bir öfke patlamasına yol açacak fenerde bunlar kaçırılmayacak fırsatlar.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Edit: 15 Temmuz'a kadarmış meğersem onu atlamışım. O zaman yazdıklarımı geri alıyorum bir sıkıntı yok. :)

Bence gene makul degil.15 Temmuz a kadar olan opsiyondaki fesih bedelinin daha yüksek tutulması Oguzhan ın transfer olma ihtimaline hiç bir zarar vermezdi.Kaldi ki ;bahsedilen 5 klüp için 12K hiç birşey degil ve sadece yatırım olsun diye Oguzhan ı alabilirler.Muhtemelen 15 Temmuz a kadar menajerler Oguzhan ı bu klüplere 12K ya pzaarlamaya çalışacak ki,bu klüpler tarafından bu paranın cok rahat ödenecegini düşünüyorum.Umarım Oguzhan menajer ihtiraslarına klübü kurban ederek karlılıgını azaltmaz.

Çevrimdışı mylife1903

lens olayı daha sezon başlamadan psikolojik darbedir en ciddi rakibine.geçen sene nasıl gökhan aneri alıp psikolojik olarak çökerttiysek lens iki kat etki yaratacaktır.mutlaka alınmalı.hem bize çok fazla katkısı olacak.hemde acayip bir öfke patlamasına yol açacak fenerde bunlar kaçırılmayacak fırsatlar.
Darbenin ne ile oldugu da onemli. Nobreyi, ali gunesi falan alinca kalkisma oluyo

Çevrimdışı mylife1903

Bence gene makul degil.15 Temmuz a kadar olan opsiyondaki fesih bedelinin daha yüksek tutulması Oguzhan ın transfer olma ihtimaline hiç bir zarar vermezdi.Kaldi ki ;bahsedilen 5 klüp için 12K hiç birşey degil ve sadece yatırım olsun diye Oguzhan ı alabilirler.Muhtemelen 15 Temmuz a kadar menajerler Oguzhan ı bu klüplere 12K ya pzaarlamaya çalışacak ki,bu klüpler tarafından bu paranın cok rahat ödenecegini düşünüyorum.Umarım Oguzhan menajer ihtiraslarına klübü kurban ederek karlılıgını azaltmaz.
Menejer oguzhanin ve kendisinin karliligina bakar. Bu is italyan isine benziyir
Besiktasa sorarlar kaca veriyon 25
Oguzhanin menejeri ayarlar adamlar alsana 3 oguZhana 2 12yw bitir olayi.
25 verecegine 17ye bitirir olayi, herkes dursun ozbek mi

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Menejer oguzhanin ve kendisinin karliligina bakar. Bu is italyan isine benziyir
Besiktasa sorarlar kaca veriyon 25
Oguzhanin menejeri ayarlar adamlar alsana 3 oguZhana 2 12yw bitir olayi.
25 verecegine 17ye bitirir olayi, herkes dursun ozbek mi

Menajer Oguzhan ın karlılıgını da düşünmez,oyuncuyu pazarladıgında alacagı komisyona ve bundan daha önemlisi büyük takım vitrinine soktugu ve degerini arttırdıgı oyuncusunun ikinci transferinde ne kadar komisyon alacagını hesaplar.Burada olan;kendisinden 15K+ kazanabilecek iken 12K kazanıp totosunun üstüne oturan klübe olur.Oyuncu satımı konusunda duygusal davranmamalıyız kesinlikle ama ön şart oyuncunun degerini bulması,ikinci şart ise B planının bize ne vadettigi ve olumsuz durumda oyuncunun yerinin doldurulması konusunda ki yönetimsel kapasite yeterliligidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Darbenin ne ile oldugu da onemli. Nobreyi, ali gunesi falan alinca kalkisma oluyo
:biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Menajer Oguzhan ın karlılıgını da düşünmez,oyuncuyu pazarladıgında alacagı komisyona ve bundan daha önemlisi büyük takım vitrinine soktugu ve degerini arttırdıgı oyuncusunun ikinci transferinde ne kadar komisyon alacagını hesaplar.Burada olan;kendisinden 15K+ kazanabilecek iken 12K kazanıp totosunun üstüne oturan klübe olur.Oyuncu satımı konusunda duygusal davranmamalıyız kesinlikle ama ön şart oyuncunun degerini bulması,ikinci şart ise B planının bize ne vadettigi ve olumsuz durumda oyuncunun yerinin doldurulması konusunda ki yönetimsel kapasite yeterliligidir.
Menejere 3 oguzhana 2 yazdim ya abi ona mahsuben yani
Mallar oguzhanin hem hic vermesen de olmaz. Patlican oturtmayi da biz yiyelim, aksamA hazorlayam

Çevrimdışı tuncaboylu

polyannalıkta ayrı bir seviyeye taşıdın durumu sonra bas dost higuain ismayl üçlüsüne dönmesin bu iş :bandit:
başkan ve hoca stoper alıcaz dedikten sonra bir başka yöneticinin hala çıkıp konuşması gereksizlikten başka bişi değildir, ego tatminidir basın sözcüsüyüm 2 kelam da ben edeyim dürtüsüdür ve uyumsuzluk zirvededir. geçen başkan çine açılıcam diyo hoca çin işi doğru proje ama erken diyor ertesi gün başkan çıkıp çinde ilk maçımız 15 temmuzda şalkeyle diyor vbvb.
Evet herkesin mikrofona konuşması ve kafasına göre laf etmesi konusunda hak veriyorum.

Ama iyi tarafı, yazılı ve sosyal medyada sadece biz varız, renkliler kusacak artık bizim oyuncuları ve yöneticileri görmekten.

Çevrimdışı sametbagan

Marselo ve ozi gitti diyolla rodolfo da satıldı bakalım başka kimler gidecek.
bu sene satış rekoru kıracağız sanırım.
Ben satılacak oyuncudan çok onun yerine alınacak oyuncuya bakarım daha iyi ise satılmasının hiçbir sorunu yok
Mesela sat oziyi satıp aydın deniz adem alıp parayı çarçur edersen olmaz.

Çevrimdışı eaglekartal

:D :D yozgatlı,tayfun korkut falan daha onlar kalkışma bile değil tatbikat olurdu.ama caner gökhan kralı oldu lens ise direk rejim değişikliği :biggrinking:

Etiketler: