Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787905 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hayal derim. Okan, Fatih terim Hocasını üzmez. Bugüne kadar ne zaman üzdü ki? Bursa için konuşmaya değmez.Bizim için günahlarını vermezler galip mi gelecekler? Yani ikiside kazanır. Biz birtek Başakşehiri geçebiliriz. Bugün Gençlerbirliği Antalyayı yenerse, Antalya haftaya Başakşehirden puan almak zorunda olacak.

Bu arada UEFAdan gelen son dakika haberi var. Galatasaraya geçen sene kendilerini tınlamadıkları, kafalarına göre sınırsız harcama yaptıkları ve daha önce de uyarı almalarına rağmen bunları yaptıkları için ödüllendirecekmiş. Şampiyonlar ligine katılım ücretinin yanında cesaret payıda ilave edilecekmiş. Sana bildiğim bütün küfürleri ediyorum UEFA. Neyi bekliyorsun? Ortamı kızıştırıp,bilinmez yapıp RÜŞVET mi talep ediyorsun Galatasarayın aracılarından?Bu kadar gecikmesinin arkasında kesinlikle mason Gaşatasaraydan para sızdırma derdinde uefa normal değil bu kadar süreç. Al UEFAyı vur TFFye...Biz de doğrucu davut takılalım.

Sabah sabah...Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa taaaaaaaa......
abi şöyle bişey var ama akhisar düşme potasında. kaybederlerse sıkıntı olacak onlar için. yani öyle yatma, satma muhabbeti olacagını düsünmüyorum. ha gs kazanması yüksek ihtimal elbette ama satma falan olmaz yani. sonuçta bir şehri temsil eden takım.

bursa konusunda haklısın. zaten bursa ligin başından beri en kötü oynayan 2 3 takımdan birisi. ligin ilk devresi iyi giderlerken de yazmıstım zaten. bunlar nasıl galibiyet alıyorlar diye.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu arada UEFAdan gelen son dakika haberi var. Galatasaraya geçen sene kendilerini tınlamadıkları, kafalarına göre sınırsız harcama yaptıkları ve daha önce de uyarı almalarına rağmen bunları yaptıkları için ödüllendirecekmiş. Şampiyonlar ligine katılım ücretinin yanında cesaret payıda ilave edilecekmiş. Sana bildiğim bütün küfürleri ediyorum UEFA. Neyi bekliyorsun? Ortamı kızıştırıp,bilinmez yapıp RÜŞVET mi talep ediyorsun Galatasarayın aracılarından?Bu kadar gecikmesinin arkasında kesinlikle mason Gaşatasaraydan para sızdırma derdinde uefa normal değil bu kadar süreç. Al UEFAyı vur TFFye...Biz de doğrucu davut takılalım.

Sabah sabah...Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa taaaaaaaa......

Yahu biz ffp b.kuna gelecek 10 yıla ambargo koyma fırsatını kaçırdık adamlar kuralları hiçe sayıp dünya transfer yapıp haksız rekabeti körüklediler. Dünya kadar zarar ettiler Marcello, aboubakar ve nice transferleri yapamadık. Eğer ki ceza gelmezse vah futbolun haline. Yabancıları da kendimize benzetmişiz

Çevrimdışı kyiv

abi şöyle bişey var ama akhisar düşme potasında. kaybederlerse sıkıntı olacak onlar için. yani öyle yatma, satma muhabbeti olacagını düsünmüyorum. ha gs kazanması yüksek ihtimal elbette ama satma falan olmaz yani. sonuçta bir şehri temsil eden takım.

bursa konusunda haklısın. zaten bursa ligin başından beri en kötü oynayan 2 3 takımdan birisi. ligin ilk devresi iyi giderlerken de yazmıstım zaten. bunlar nasıl galibiyet alıyorlar diye.

Akhisar bu maçı kaybetse bile 35 puanda ve en yakın takım ile arasında 3 puan fark var. Geriye kalan 2 maç var. Yani bu maç Akhisarın olmazsa olmazı değil. Bir de dikkat edin Galatasaray kökenli çok teknik adam yok ama olanlarda hemen yolunu açıyor. bakınız Hamza'ya.

Çevrimdışı kyiv

Yahu biz ffp b.kuna gelecek 10 yıla ambargo koyma fırsatını kaçırdık adamlar kuralları hiçe sayıp dünya transfer yapıp haksız rekabeti körüklediler. Dünya kadar zarar ettiler Marcello, aboubakar ve nice transferleri yapamadık. Eğer ki ceza gelmezse vah futbolun haline. Yabancıları da kendimize benzetmişiz

UEFA melek falan değil geçiniz bunları. Plater ve Platini bunların içinden çıkmadı mı? PARA...PARA...PARA...Al rüşveti aracılardan, ihraç falan verme yalandan 2 uyarı ver.Zaten o uyarıyı da tınlayan yok. Ne ala memleket. Zamanında Galatasaray-Manchester United maçının hakemine bile rüşvet vermiş bir camia bahsettiğimiz işlerini bilir LİSELİLER! Bizim gibi beceriksiz 2 lafı bir araya getiremeyen yöneticilere mi sahip? (Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Candaş Tolga Işıkı ayrı tutuyorum.)

Çevrimdışı ümit

Gs macindan alinabilecek bir beraberlik bile cok degerli olabilirmis aslinda. Bir cok kisi kazanmak zorunda oldugumuzu düşünüyordu,sanirim senol hoca da oyle. Ama beraberlik bize yeter düşüncesi ile oynasaydik, muhtemelen kazanmaya daha yakin olurduk diye düşünüyorum. Neyse olan oldu. Elbetteki suan sampiyon olmak cok zor. Ama ben bu uc maci alirsak ilk ikide olabilecegimizi dusunuyorum.

Çevrimiçi Necmi

Oyuncuyu yıprattığını da yazdım, haklısın abi. Hem mental hem fiziksel çöktü.
+ Great Orman'ın luzumsuz Kaptanlık ve 10 numara yükü.
Başkandan bahsederken üslubuna dikkat et Beşiktaşın başkanıyla
alaycı üslupta konuşamazsın bu üslubun karşılığı direk forumdan kaydının silinmesidir. @savaş altay
bir daha uyarmam.

Çevrimiçi Necmi

para cezasi alacak olsalar coktan aciklanirdi benim tahminim yalvar yakar aciklamayi ertelettiler 11 mayisi bekleyelim bakalim neler olacak men cezasi gelmezse UEFA güvenirligini yitirir bence :akuma:
uefa ne zaman güvenilir oldu :alala:

Çevrimiçi Necmi

Ya bunu anlayamıyorum.

Şampiyonlar ligini niye yiyoruz? 0 çekmek için mi katılıyoruz?

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde tarihimizde ilk kez gruptan çıktık, 22 senedir hiç mi hayalini kurmadınız bunun? 2003-04 sezonunda Peruzzi boşa çıktığında yıkılmadınız mı? Geçen sene Kiev maçı sonrası gözleriniz dolmadı mı?

Kaldı ki bu sene Şampiyonlar ligi performansı sayesinde Cenk'i 10 milyon Euro pahalıya sattık ve galibiyet + terfi ile fazladan 15 milyon Euro para aldık.

Seneye ne kadar şampiyonlar ligine katılım parası + yayın geliri? 30 mu? Bu sene 25'ini performans ile aldık.

Bir dönün son 2 seneye bakın bakalım, kaç tane maç aklınızda yer etmiş ve kaçı şampiyonlar ligi maçı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cenkin fiyatını 10 M arttırdık doğru karşılığındada şampiyonluğu ve şl yi verdik
30 değil kaybettiğimiz para 50 M minimum şl gelirleri arttı nasıl performansla 25 aldık
performansla aldığımız para 7 M 35 M civarı bir parayı katılım için aldık bu sene katılım payı 12 den
yanlış hatırlamıyorsam 18 e çıkıyor yayın geliride artıyor.
burda şl nin bir önemi yok oraya sadece katılmak önemli dedim sezon başında
ne oldu gruptan çıktık mutlu olduk başka ne kazandık. Kaldıki işin aslı şl de oynadığımız
için kaybetmedik puanları hoca ligi sallamadığı için kaybettik. Biraz ciddiye
alsa iki takım kur biri ligde diğeri şl de yürürdü. Sürekli yanlışlar oldu ama
nedense ne hoca üstüne alıyor nede taraftar gerçeği görüyor. sürekli insanlar
kendini kandırıyor neymiş medelin kilosu varmış vida çok geri kaçıyormuş quaresma yeterince orta
açıyor ama gol atamıyormuşuz. Yok talisca formsuzmuş Kimse demiyor külliyen
zarar olan oziyi oynatacağına kilo fazlası olan medeli oynatsaydın o haliyle bile
oziden çok daha fazlasını yapardı. oynadığı her maçı katletti. yeminle ozi oynayacağına
necip oynasa çok daha fazla katkı verirdi.

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar Ligine asıldı, Ligi saldı değil konu. Bir insan yapabildiği şeyi yapmamamak ister mi ?
Bu sezon Lig'i Hoca'ya keseriz, 1 numaraya koyanlarız ama Hoca Lige yattı denmesi hoş değil.
neden hoş değil bunu söyleyen ben değilimki hocanın kendisi şl den elendikten sonra
kendisi değilmi artık lige döneceğiz diyen demek ondan önce ligi düşünmüyordu.
o saatten sonra söylenecek tek şey geçmiş olsun hoca demek oluyor.
on kişi kalmış kayseriyi yeneme %70 tola oynadığın akhisar maçında pozisyonun olmasın
herşey söylenir. ilk yarı bas bas bağırdık böyle orta açarak maç kazanamazsın ceza sahasına
oyuncu girmiyor diye. Birde benmi sorgulayacağım quaresmanın negredoya sıfır pas vermesini
bir kanat oyuncusu forvetine bir sezonda nasıl sıfır pas verir. Sıfır pasla oynayan oyuncu
nasıl sahada tutulur. bunları ben değil hoca görecek. Negredo kötü golcü falan topçu değil
gibi bahaneler asla kanadının sıfır pas atmasına mazeret değil. Bir sorun varsa ve bunu
aşamıyorsan ya negredoyu çizersin yada quaresmayı ama ne yaptı ikisini oynatıp Beşiktaşı çizdi.

Çevrimiçi Necmi

Türkiye ligi şampiyonluğu en önemlisi doğru. Ama her sene sampiyon olmak imkansız. Işte sampiyon olamazsan turkiye kupasını turkiye super kupasını falan kazanacaksın ki meydanı rakiplere bırakmayasın. Ama işte bazı taraftarlarımızda böyle enteresan düsunceler var. Avrupada oynarsak yorulurmuşuz ligi olumsuz etkilermiş. Çok komik bir düşünce gerçekten. Bi de turkiye kupası onemsizciler var. Buyrun lig gitti büyük ihtimal. Ne kaldı elimizde?? Kocaman bir 0.. bu sezon turkiye kupasında hakkımız yendi orası ayrı mesele. Ben sezon boyu genel düsünceden bahsediyorum.. her kupa önemlidir..
evet Türkiye kupasının zerre önemi yok tamamen angarya ne kazandırıyor sana
uefaya katılmayımı zaten katılıyorsun. iki senedir saçma sapan bir kupada hocanın
tamamen fener zaafı yüzünden darma dağan olduk başak ağır saçmalamasa biz geçen senede verirdik
şampiyonluğu. Geçen sene hocanın fener zaafı yüzünden almışdı payını akıllanmadı bu sene
katmerli oldu en azından seneye kurtardık şu saçma sapan kupadan. hem maddi hem manevi
kayıp kazancı ne. sadece iki maçta verdiğin maç başı primleri kupadan kazandığın
para ödeyemiyor. daha deplasman giderlerini falan saymıyorum. Birde üstünde kullanmaları
çabası.

Çevrimiçi Necmi

Hiç bir şey zamanla gelmez. 22 sene bekledik, 22. Başarısızlık genlerine işler, camia bu sene gruptan çıkarak büyük bir psikolojik eşiği atladı. Avrupa'da devamlı başarısızlık camiayı yaralıyordu, Milne döneminde çok çektik bunu.

Camiaya 2 senedir özgüven geldi, artık Avrupa'da ayakları titremeyen bir takım ve nefesi tıkanmayan bir taraftar grubu var.

Seneye şampiyonlar Ligi'nde olmazsın, Avrupa ligi var. Çık oraya, yarı final oyna.

Ligi sana her sene yedirmezler, burası Almanya değil. Bu sene önünü kesemeseler, seneye daha da fazlasını yapacaklardı.

22 sene işlemediyse bir iki sene daha işlemez şl de başarı gruptan çıkmak değil
devamlı orda olmakla gelir bunun içinde ligi boşlayamazsın al işde seneye şl ye katılamadıktan
sonra kim hatırlayacak senin gruptan çıkmanı gruptan çıkan 16 takımdan birisin sadece
öncelik oraya katılabilmektir. asansör olmayacaksın

Çevrimdışı tuncaboylu

22 sene işlemediyse bir iki sene daha işlemez şl de başarı gruptan çıkmak değil
devamlı orda olmakla gelir bunun içinde ligi boşlayamazsın al işde seneye şl ye katılamadıktan
sonra kim hatırlayacak senin gruptan çıkmanı gruptan çıkan 16 takımdan birisin sadece
öncelik oraya katılabilmektir. asansör olmayacaksın
Biz hatırlayacağız.

3 sene önce Sporting Lizbon maçını yüreğimiz ağzımızda izlerken, bu sene Porto maçını keyifle izliyorduk.

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2018, 13:38:21 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

neden hoş değil bunu söyleyen ben değilimki hocanın kendisi şl den elendikten sonra
kendisi değilmi artık lige döneceğiz diyen demek ondan önce ligi düşünmüyordu.
o saatten sonra söylenecek tek şey geçmiş olsun hoca demek oluyor.
on kişi kalmış kayseriyi yeneme %70 tola oynadığın akhisar maçında pozisyonun olmasın
herşey söylenir. ilk yarı bas bas bağırdık böyle orta açarak maç kazanamazsın ceza sahasına
oyuncu girmiyor diye. Birde benmi sorgulayacağım quaresmanın negredoya sıfır pas vermesini
bir kanat oyuncusu forvetine bir sezonda nasıl sıfır pas verir. Sıfır pasla oynayan oyuncu
nasıl sahada tutulur. bunları ben değil hoca görecek. Negredo kötü golcü falan topçu değil
gibi bahaneler asla kanadının sıfır pas atmasına mazeret değil. Bir sorun varsa ve bunu
aşamıyorsan ya negredoyu çizersin yada quaresmayı ama ne yaptı ikisini oynatıp Beşiktaşı çizdi.
Ortalar biylem mesela gafasina carpanlar pas sayiliyor mu abi?

Iyi etmis vermemis, negredoya pas verecegime topu donup tribune atarim.

Çevrimdışı savaş altay

Başkandan bahsederken üslubuna dikkat et Beşiktaşın başkanıyla
alaycı üslupta konuşamazsın bu üslubun karşılığı direk forumdan kaydının silinmesidir. @savaş altay
bir daha uyarmam.
Great kelimesini daha önce açıkladım, üstüne 100 defa kullandım. Hep iyi niyetle kullandım, kullanacağımda.
Şimdi mi alaycı olduğuna karar verdin ? Boş ders olmasın, hep ders olsun yoksa cıvıyor zaman zaman burası.
Maç yokken böyle olacaksa gelmeyelim. Yeni birisi bunu yazsa anlardım da burada kasıt aradım şimdi.

Ayrıca Hoca'ya daha yüksek perdeden girecekseniz buyrun sahne sizin.

Çevrimdışı mylife1903

Great kelimesini daha önce açıkladım, üstüne 100 defa kullandım. Hep iyi niyetle kullandım, kullanacağımda.
Şimdi mi alaycı olduğuna karar verdin ? Boş ders olmasın, hep ders olsun yoksa cıvıyor zaman zaman burası.
Maç yokken böyle olacaksa gelmeyelim. Yeni birisi bunu yazsa anlardım da burada kasıt aradım şimdi.

Ayrıca Hoca'ya daha yüksek perdeden girecekseniz buyrun sahne sizin.
Necmi abi haksiz bu konuda. Bu arkadas kraldan cok kralci.
Fikret ormandan cok fikret ormanci
Alayli bir uslup yok bence

Ayrica ben oyumu fikret ormana versem bu elestiremeyecwgim anlamina mi gelir?

Camia yaniyor adam yattan foto paylasiyor
Yati olan var olmayan var
Yat var yat var tabi belki yatciktir onu bilemiyorum

Çevrimdışı maFia

Biz hatırlayacağız.

3 sene önce Sporting Lizbon maçını yüreğimiz ağzımızda izlerken, bu sene Porto maçını keyifle izliyorduk.

3 sene önceki kadro ile şimdiki kadroyu kıyaslamak güzel kafa olmuş. O zamanki takımın başında Şenol Hoca olsaydı ilk 10'a bile giremezdik.

Çevrimdışı furkankaya1903

Bu hafta sonu soyle bi tabloya ne dersiniz.
Gs 66
Basak 66
Besiktas 65
Fb 64
Şöyle de olabilir

FB ve GS berabere kalırsa;

GS               67
İBB              66
BEŞİKTAŞ  65
FB               64

Böyle bir duruma ne dersiniz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2018, 14:14:44 furkankaya1903 ]

Çevrimdışı savaş altay

Necmi abi haksiz bu konuda. Bu arkadas kraldan cok kralci.
Fikret ormandan cok fikret ormanci
Alayli bir uslup yok bence

Ayrica ben oyumu fikret ormana versem bu elestiremeyecwgim anlamina mi gelir?

Hayır abi evden biri mi giriyor nedir şifre mi açık yoksa anlayamadım  :D
Great kelimesini @sozkul abi kıllanıp bana sordu yeniydim o dönem
'sen ne ayaksın' temalı kısa bir soru geldi, açıkladım vs. @Necmi abi değil
bence giren- başka açıklaması yok  :biggrinking:
Bence Başkan hep olumlu ve pozitif davrandı bu sezon. İyi niyet ile yürümek
istedi. En garip olaylardan sonra bile iyi niyetini ve mesajlarını korudu fakat
şu an bu dönem bu ülkede, bu tarz yürümeyecek gibi bu iş. Aslında ne kadar
cool bir görüntü sergilediler.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 sene önceki kadro ile şimdiki kadroyu kıyaslamak güzel kafa olmuş. O zamanki takımın başında Şenol Hoca olsaydı ilk 10'a bile giremezdik.
3 seneki önce Lizbon'da Şenol hoca vardı ve şampiyon olduk.

Kafamı merak ediyorsan gösteririm.

Çevrimdışı Barış Hoca

Şöyle de olabilir

FB ve GS berabere kalırsa;

GS               67
İBB              66
BEŞİKTAŞ  65
FB               64

Böyle bir duruma ne dersiniz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim içimdeki his Galatasaray'ın kazanamayacağı ama FB'nin kazanacağı yönünde. Biz de zorlanırız ama kazanırız gibi geliyor.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Benim içimdeki his Galatasaray'ın kazanamayacağı ama FB'nin kazanacağı yönünde. Biz de zorlanırız ama kazanırız gibi geliyor.
bu hafta zorlanacagımızı düşünmüyorum. farklı skor bekliyorum ben.

Çevrimdışı savaş altay

Abi tff işini yapsaydı o yatda bir devrin sonu ve başlangıcı olduğundan kutlamalar başlardı.
Gecekondudan mı takip etsin Kara Kartalı ?  :D Bu pozitif hava diğerlerini her sezon çıldırttı.
Bizimle alakalı olan konularda hep gündem biziz. Geçen haber gördüm hangi ay bilmiyorum ama
basında en çok konuşulan biziz. Tahkime gitmemizi bile hani kupa umrunuzda değil diye yorumladılar.
IQ seviyesini sen iyi ölçüyorsun. Onları sana bırakıyorum  :upto:

Çevrimdışı tuncaboylu

cenkin fiyatını 10 M arttırdık doğru karşılığındada şampiyonluğu ve şl yi verdik
30 değil kaybettiğimiz para 50 M minimum şl gelirleri arttı nasıl performansla 25 aldık
performansla aldığımız para 7 M 35 M civarı bir parayı katılım için aldık bu sene katılım payı 12 den
yanlış hatırlamıyorsam 18 e çıkıyor yayın geliride artıyor.
burda şl nin bir önemi yok oraya sadece katılmak önemli dedim sezon başında
ne oldu gruptan çıktık mutlu olduk başka ne kazandık. Kaldıki işin aslı şl de oynadığımız
için kaybetmedik puanları hoca ligi sallamadığı için kaybettik. Biraz ciddiye
alsa iki takım kur biri ligde diğeri şl de yürürdü. Sürekli yanlışlar oldu ama
nedense ne hoca üstüne alıyor nede taraftar gerçeği görüyor. sürekli insanlar
kendini kandırıyor neymiş medelin kilosu varmış vida çok geri kaçıyormuş quaresma yeterince orta
açıyor ama gol atamıyormuşuz. Yok talisca formsuzmuş Kimse demiyor külliyen
zarar olan oziyi oynatacağına kilo fazlası olan medeli oynatsaydın o haliyle bile
oziden çok daha fazlasını yapardı. oynadığı her maçı katletti. yeminle ozi oynayacağına
necip oynasa çok daha fazla katkı verirdi.
Bu sene 4 galibiyet 6 milyon euro.
2 beraberlik 1 milyon Euro.
Gruptan terfi 6 milyon Euro.

Ne etti? 13.

CL'yi boşlayıp 2 puan alsaydık, 1 milyon Euro alacaktık. Fazladan 12 milyon Euro.

Arada maç günü satışları, fazladan Bayern maçı şu bu hariç.

Cenk'in artan değeri ile, CL'den gruptan çıkma bize fazladan 25 milyon euro getirdi. Hem de FFP'nin son senesinde.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı savaş altay

uefa dan bir şey beklemeyin masonlar işi çoktan ayarlamıştır
İşin o kısmı da mevcut. Umuyorum adalet yerini bulur. Bulmazsada biz artı'yı eksiyi toparlamışken
onlar uefa'sız toplayabileceğini düşünsünler ve batış hızla yükselsin. Neye dayanarak bunu diyorum,
Her sene yarışta olacak bir Beşiktaş inşa edildi. Fb gibi bir darbe de bunlara vursak daha da tepetaklak olsalar.
Uefa'sız biz bunları da raydan çıkarırız. Beşiktaş ile yarışmak maaliyet ister  :bandit:

Etiketler: