Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5788508 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Gs, fb taraftarı korkuyor, panik ediyordu dimi en son
Hala  :bandit: Çünkü gollerin çoğu takım rtim anındayken gelmedi!

Çevrimdışı yoruk

Şahsen ben Akhisar puan alır diyorum.Geçen hafta da bunu diyordum.Hatta Göztepe bile puan alabilir son hafta.
Ama işte....

Çevrimdışı cursedofdragon

Şahsen ben Akhisar puan alır diyorum.Geçen hafta da bunu diyordum.Hatta Göztepe bile puan alabilir son hafta.
Ama işte....

Akhisarın gs'den ne zaman puan aldığını gördünüz ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu sezon iyi ders oldu bize..bir  musibet bin nasihatten iyidir sonuçta..

Çevrimdışı savaş altay

bende umutluyum kupa maçında yaptıkları süprizi yapabilirler
Kupa maçında süpriz yoktu, Çöpleri almadan geçmiş belediye.

Çevrimdışı kyiv

Başakşehir puan kaybetti diye Galatasaray puan kaybedecek diye birşey yok. Okan Galatasarayın şampiyon olması Fatih Terim Hocasının üzülmemesi için gereken herşeyi yapacaktır. Kalan maçlarda ne Fenerbahçe ne de Galatasaray puan kaybetmez, kaybettirmezler.

Çevrimiçi Rasim

Asporda t.demir gsnin men değil para cezası alacağını söyledi.bu kadarda olmaz.
para cezasi alacak olsalar coktan aciklanirdi benim tahminim yalvar yakar aciklamayi ertelettiler 11 mayisi bekleyelim bakalim neler olacak men cezasi gelmezse UEFA güvenirligini yitirir bence :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Haftalar önce Başakşehir Galatasaray maçını Başakşehir kazanmalı tezini savunmuştum. Başakşehir bir yerlerde puan kaybedeceği aşikardı.

Şu leş Galatasaray şampiyon olacak 7 yenilgi ile şampiyon olacaklar. Gel de hayıflanma. Şenol Güneşin şampiyonlar ligi hayalleri yüzünden son 3 haftaya figüran olarak giriyoruz.

:akuma: Ellibin kere söyledik YEMİŞİM ŞAMPİYONLAR LİGİNİ YEMİŞİM TÜRKİYE KUPASINI YEMİŞİM AVRUPA LİGİNİ  :akuma: VARSA YOKSA TÜRKİYE LİGİ ŞAMPİYONLUĞU.

Fatih Terimin 7. şampiyonluğu mutlumusun Şenol Güneş? :akuma: Türkiyenin 1 numaralı teknik direktörü olma yolunu elinin tersiyle ittin. Şimdi işin yoksa bu cıvıkların sokaklarda formalarla

dolaşmalarını izle. Bu sarışınları görmeyecek bir yere kaçmak lazım mayıs ayında Ukraynaya mı gitsem ne yapsam :alala:

Bu UEFAnın da Allah bin belasını versin! Bizim yapacağımız transferlere engel koyup bu şeref yoksunlarının sınırsız para harcamasına halen daha hiçbir ceza vermeyenler tek bir sözüm var.

F...OFF UEFA! Ulan düşünecek ne var? Adamlar düzen kural tanımıyor. Uymaya çalışanı cezalandırdınız. SHAME ON YOU !!!
Ya bunu anlayamıyorum.

Şampiyonlar ligini niye yiyoruz? 0 çekmek için mi katılıyoruz?

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde tarihimizde ilk kez gruptan çıktık, 22 senedir hiç mi hayalini kurmadınız bunun? 2003-04 sezonunda Peruzzi boşa çıktığında yıkılmadınız mı? Geçen sene Kiev maçı sonrası gözleriniz dolmadı mı?

Kaldı ki bu sene Şampiyonlar ligi performansı sayesinde Cenk'i 10 milyon Euro pahalıya sattık ve galibiyet + terfi ile fazladan 15 milyon Euro para aldık.

Seneye ne kadar şampiyonlar ligine katılım parası + yayın geliri? 30 mu? Bu sene 25'ini performans ile aldık.

Bir dönün son 2 seneye bakın bakalım, kaç tane maç aklınızda yer etmiş ve kaçı şampiyonlar ligi maçı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Şampiyonlar Ligine asıldı, Ligi saldı değil konu. Bir insan yapabildiği şeyi yapmamamak ister mi ?
Bu sezon Lig'i Hoca'ya keseriz, 1 numaraya koyanlarız ama Hoca Lige yattı denmesi hoş değil.

Çevrimdışı kyiv

Ya bunu anlayamıyorum.

Şampiyonlar ligini niye yiyoruz? 0 çekmek için mi katılıyoruz?

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde tarihimizde ilk kez gruptan çıktık, 22 senedir hiç mi hayalini kurmadınız bunun? 2003-04 sezonunda Peruzzi boşa çıktığında yıkılmadınız mı? Geçen sene Kiev maçı sonrası gözleriniz dolmadı mı?

Kaldı ki bu sene Şampiyonlar ligi performansı sayesinde Cenk'i 10 milyon Euro pahalıya sattık ve galibiyet + terfi ile fazladan 15 milyon Euro para aldık.

Seneye ne kadar şampiyonlar ligine katılım parası + yayın geliri? 30 mu? Bu sene 25'ini performans ile aldık.

Bir dönün son 2 seneye bakın bakalım, kaç tane maç aklınızda yer etmiş ve kaçı şampiyonlar ligi maçı.

Herşey zamanla gelecek. Önce bir şampiyonlar liginin gediklisi olalalım ondan sonra gruptan çıkmak olmazsa olmazımız olsun buna kim hayır diyebilir? Şampiyonlar liginde gelecek başarıyı elimizin tersiyle itelim demiyoruz sadece bizim olmazsa olmazımız lig şampiyonluğudur. Al işte gruptan çıktık ama seneye şampiyonlar liginde yoksun. Ne anladım o işten? Orada hersene olmalıyız hersene. 1 sene çeyrek final sonra katılmamak diye birşey olamaz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Türkiye ligi şampiyonluğu en önemlisi doğru. Ama her sene sampiyon olmak imkansız. Işte sampiyon olamazsan turkiye kupasını turkiye super kupasını falan kazanacaksın ki meydanı rakiplere bırakmayasın. Ama işte bazı taraftarlarımızda böyle enteresan düsunceler var. Avrupada oynarsak yorulurmuşuz ligi olumsuz etkilermiş. Çok komik bir düşünce gerçekten. Bi de turkiye kupası onemsizciler var. Buyrun lig gitti büyük ihtimal. Ne kaldı elimizde?? Kocaman bir 0.. bu sezon turkiye kupasında hakkımız yendi orası ayrı mesele. Ben sezon boyu genel düsünceden bahsediyorum.. her kupa önemlidir..

Çevrimdışı savaş altay

Herşey zamanla gelecek. Önce bir şampiyonlar liginin gediklisi olalalım ondan sonra gruptan çıkmak olmazsa olmazımız olsun buna kim hayır diyebilir? Şampiyonlar liginde gelecek başarıyı elimizin tersiyle itelim demiyoruz sadece bizim olmazsa olmazımız lig şampiyonluğudur. Al işte gruptan çıktık ama seneye şampiyonlar liginde yoksun. Ne anladım o işten? Orada hersene olmalıyız hersene. 1 sene çeyrek final sonra katılmamak diye birşey olamaz.
100'de 100
Hedefimiz net öncelik olarak Lig olmalı! Şunları bir susturalım o ana kadar ufak ufak başarılar yeterli avrupada.
Gruplarda ezilmezsin, taraftarın, oyunun alkış alır tamamdır. Önce bir hesap kapama vakti :ok:

Çevrimdışı kyiv

Şampiyonlar Ligine asıldı, Ligi saldı değil konu. Bir insan yapabildiği şeyi yapmamamak ister mi ?
Bu sezon Lig'i Hoca'ya keseriz, 1 numaraya koyanlarız ama Hoca Lige yattı denmesi hoş değil.

Şenol Güneş şampiyonlar ligine verdiği önem kadar lige önem vermedi. Halbuki eninde sonunda anamızın ligine dönüyoruz ve hayallerimizin ligi şampiyonlar ligine kalmak için yine şampiyon olmak zorunda kalıyoruz. Yani planlama yaparken her halukarda 1. öncelik lig olmalıdır he gücümüz yeter şampiyonlar ligini de göz göre göre bırakalım sıfır puan çekelim diyen yok. Şampiyonlar liginden sonra bir maçta puan veriyorsan ondan sonraki Türkiye ligi maçlarında konsantre olup maça önem verip 1 daha ve 1 daha puan vermeyeceksin. Al işte Malatya, Kayseri, Sivas önemsemedik burada ligi verdik. Şampiyonlar liginde gruptan çıkma hedefi olan namağlup bir takımın bu 3 deplasmanda 9 puandan sadece 2 puan alması kabul edilebilir birşey değildir. Bunun için diyorum ki ikisini aynı anda  beceremiyorsan ligi tercih edeceksin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç bir şey zamanla gelmez. 22 sene bekledik, 22. Başarısızlık genlerine işler, camia bu sene gruptan çıkarak büyük bir psikolojik eşiği atladı. Avrupa'da devamlı başarısızlık camiayı yaralıyordu, Milne döneminde çok çektik bunu.

Camiaya 2 senedir özgüven geldi, artık Avrupa'da ayakları titremeyen bir takım ve nefesi tıkanmayan bir taraftar grubu var.

Seneye şampiyonlar Ligi'nde olmazsın, Avrupa ligi var. Çık oraya, yarı final oyna.

Ligi sana her sene yedirmezler, burası Almanya değil. Bu sene önünü kesemeseler, seneye daha da fazlasını yapacaklardı.

[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 23:16:39 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Hiç bir şey zamanla gelmez. 22 sene bekledik, 22. Başarısızlık genlerine işler, camia bu sene gruptan çıkarak büyük bir psikolojik eşiği atladı. Avrupa'da devamlı başarısızlık camiayı yaralıyordu, Milne döneminde çok çektik bunu.

Camiaya 2 senedir özgüven geldi, artık Avrupa'da ayakları titremeyen bir takım ve nefesi tıkanmayan bir taraftar grubu var.

Seneye şampiyonlar Ligi'nde olmazsın, Avrupa ligi var. Çık oraya, yarı final oyna.

Ligi sana her sene yedirmezler, burası Almanya değil. Bu sene önünü kesemeseler, seneye daha da fazlasını yapacaklardı.

Net.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Nasıl zamanla gelmez?Zınk diyemi başarılı olacağız. Önce orada varlığınla kazıyacaksın kafalara.Avrupa takımları, şampiyonlar ligi Türkiye diyince akla Beşiktaş gelecek. Avrupa Ligi kimse kusura bakmasın lig yanında ziraat türkiye kupası gibi. O kupayı almadıktan sonra orada yarı final oynamak falan hikaye. Salzburg yarıfinal oynadı, dnipro final oynadı neredeler? Para getirebilir, Avrupada bizi daha üst torbalara getirebilir ama bizim önce seri şampiyonluklar kazanmak zorunluluğumuz var. Tamam burası Almanya değil elbette futbolun tekel olması hiç kimsenin işine gelmez ama burada şampiyonluklardan uzaklaşmamak lazım. Hazır fırsat varken biz 3.şampiyonluğu gruptan çıkma uğruna kaybettik. Yıllar sonra, gruptan çıktık diyemi övünürüz yoksa 2. defa üst üste 3 şampiyonluk yaşadık diyemi?
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 23:31:46 kyiv ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

:claps: :claps: :ok: :ok:

Çevrimdışı savaş altay

Nasıl zamanla gelmez?Zınk diyemi başarılı olacağız. Önce orada varlığınla kazıyacaksın kafalara.Avrupa takımları, şampiyonlar ligi Türkiye diyince akla Beşiktaş gelecek. Avrupa Ligi kimse kusura bakmasın lig yanında ziraat türkiye kupası gibi. O kupayı almadıktan sonra orada yarı final oynamak falan hikaye. Salzburg yarıfinal oynadı, dnipro final oynadı neredeler? Para getirebilir, Avrupada bizi daha üst torbalara getirebilir ama bizim önce seri şampiyonluklar kazanmak zorunluluğumuz var. Tamam burası Almanya değil elbette futbolun tekel olması hiç kimsenin işine gelmez ama burada şampiyonluklardan uzaklaşmamak lazım. Hazır fırsat varken biz 3.şampiyonluğu gruptan çıkma uğruna kaybettik. Yıllar sonra, gruptan çıktık diyemi övünürüz yoksa 2. defa üst üste 3 şampiyonluk yaşadık diyemi?
Ben başarı ayırmam ama şu var, daha ulaşmamız gereken zorunlu sayılarda şampiyonluklar.
Talisca alındığı gün :D satalım diyen olursa karışır burası misal sadece dışarıdan bakan zayıf
gördüğü ligin üstüne senin sayının uçuk olmasada az olduğunu görmesi beni rahatsız ediyor.
Skor üreten kim varsa yeni sayfa açılmalı, yeni sezon öncesi destek olunmalı. Kötü oynadığı
anlarda bile. Skor üretmek önemli ve güzeldir  :evillol: Heleki takım geçtiğimiz senelere oranla
enerji kaybı yaşarken ve oyuncularda bu akıma ayak uydurunca duran oyunda akan sadece topken
skor yapana yok dersek, hatta topu koyuyorsun hareket etmiyorken de sokuyor. Yeni sezonda rtim
kazandığımızda durursak! sokuşturacak daha tanıyorum, Töre+Ba şimdiden. Daha gelecek.
Herkes yenilensin, ferah bir şekilde kamplaşsınlar. Yahu bu Lig bizim ! 3 senede 1 Lig versek
6 sezonda enselerindeyiz  :biggrinking:

Çevrimdışı yoruk

Lig'de her zaman şampiyon olamazsın.Öyle ambargo koyulacak bir lig değil bizim buralar.Önemli olan hep üst sıralarda olmak.Lig ,Avrupa ...1 olamazsın ama 2 olursun.
Bu sene olamadık yapacak şey yok.Ben 3 sene üst üste olayı olduğu için istiyordum yoksa çok da dert değil doğru planlama yaptıktan sonra.Avrupa 'da sürdürülebilir başarı önemli ama.Hatta çok çok önemli.
Seneye çoğu taraftar "eğer UEFA olursa yolumuz" boşverin ya elenelim diyecek.Nereye elenelim ? Bizim böyle bir lüksümüz yok.UEFA'yı boşlayacak lüksümüz yok.Bu seneden sonra çatır çatır çıkıp çeyrek-yarı finallere oynamalıyız.Bugün Avrupa 'da sesimiz duyuldu yarın sesimiz çıkmazsa derler geçici bir şey diye.

Böyle 1-2 sene takılan başarılı olan ama sonra silinen milyon takım var.1 yarı final oynayıp 5-6 yıl ortalıkta görünmemek yerine 4 kere çeyrek final oynamayı tercih ederim.

Atletico-Arsenal UEFA için çırpınıyor iken biz boşvereceğiz yani ? Bakın şu işe ya.  :D
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 00:42:37 yoruk ]

Çevrimdışı underworld

Cl gelirleri arttı
TL her geçen gün değer kaybediyor
=
Bu bakımdan da bu sene şampiyonluk ayrı bir önem taşıyordu.

Çevrimdışı f_madida

Başakşehir puan kaybetti diye Galatasaray puan kaybedecek diye birşey yok. Okan Galatasarayın şampiyon olması Fatih Terim Hocasının üzülmemesi için gereken herşeyi yapacaktır. Kalan maçlarda ne Fenerbahçe ne de Galatasaray puan kaybetmez, kaybettirmezler.

ali palabiyik gsyi deplasmanda bulmus, hem de fenerin sampiyonluk sansi belirmis, birakir mi bu maci yahu. okan maci verse palabiyik vermez.
fener de evinde bursayla, hem de macin hakemi kadrolulardan firat aydinus.. gsliler iyi rezil olacak sene sonu, ona guluyorum ben. biz belki sampiyon olamayiz ama ikinci olup SL on elemesi oynayabilsek mukemmel olur.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lig'de her zaman şampiyon olamazsın.Öyle ambargo koyulacak bir lig değil bizim buralar.Önemli olan hep üst sıralarda olmak.Lig ,Avrupa ...1 olamazsın ama 2 olursun.
Bu sene olamadık yapacak şey yok.Ben 3 sene üst üste olayı olduğu için istiyordum yoksa çok da dert değil doğru planlama yaptıktan sonra.Avrupa 'da sürdürülebilir başarı önemli ama.Hatta çok çok önemli.
Seneye çoğu taraftar "eğer UEFA olursa yolumuz" boşverin ya elenelim diyecek.Nereye elenelim ? Bizim böyle bir lüksümüz yok.UEFA'yı boşlayacak lüksümüz yok.Bu seneden sonra çatır çatır çıkıp çeyrek-yarı finallere oynamalıyız.Bugün Avrupa 'da sesimiz duyuldu yarın sesimiz çıkmazsa derler geçici bir şey diye.

Böyle 1-2 sene takılan başarılı olan ama sonra silinen milyon takım var.1 yarı final oynayıp 5-6 yıl ortalıkta görünmemek yerine 4 kere çeyrek final oynamayı tercih ederim.

Atletico-Arsenal UEFA için çırpınıyor iken biz boşvereceğiz yani ? Bakın şu işe ya.  :D

atletico-arsenal kendi liglerinde şampiyon olamayacakları için çırpınıyorlar kupayı alan şampiyonlar ligine direkt katılıyor.

Senin şampiyon olma imkanın varken UEFA kupasını kazanacağımız garanti değil hangi akla mantığa sığar ligi bırakıp UEFA'yı asılmak ?

Çevrimdışı savaş altay

Atletico 13/14'de şampiyon oldu. Sistem takımı olduğu için eu'da yine kendini gösterdi ve bu sezonda ikinci sıradalar.
Arsenal 15/16'da ikinci olabildi, şimdi o gücün son anları ile bir daha ikinci kupada. öncesi yok Arsenal'ın son sezonlar  :D
Doğru örnek Atletico ama ffp'den yeni çıkacak olan biz Talisca'nın 20'sini çok görürken Atletico ile nasıl kıyaslanabiliyoruz ?
Kasıtlı bilgi saptırma  :D

Şöyle sorayım biz ile atletico'yu nasıl bağdaştırdın ? Klüp imkanları, bütçeler, eldeki oyuncu gücü yarım devre arası Costa'nın
maaşı tartışma oldu, adamlar cuk diye koydu kadroya. Sadece eski klübü diye değil bir şeyler işliyor orada. Biz daha ilk adımdayız,
Yönetim zor bir taşın altına elini soktu ve ancak doğrulduk. Adamlar sana tamam harca paranı diyor o da denetimde  :D
Yanlış örnekler.

Çevrimdışı underworld

Çok değil, gs maçını berabere bitirseydik şu anda çarşı karışmıştı.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Basaksehir berabere kaldi, yine sampiyonluk hesaplari yapmaya basladi bazilari.

2. bile olamayacagiz bu futbolla. 3. olma ihtimalimiz oldu basaksehirin puan kaybetmesiyle.

Hele birde ezik gibi tff, hukumet, mhk sampiyon olmamizi istemedi diye cikip aglayanlar yok mu. Genetik birsey mi bu aglayip zirlama.

Koca sezon takim duzgun futbol oynamadi. Zaten cok onceden belliydi ligin sonunu getiremeyecegimiz. Senol hoca belki biraz inadi birakip. 2 sezondur yanlis oyun sisteminden vazgecmeli.

Ben takimda ne bir hirs, ne azim goruyorum. Sahada bilincsizce oynayan bir takim varsi ligde. Seneye de duzelcegini sanmiyorum cunku bu olaylardan sonra Senol Gunes hep magdur edebiyati kasacak.
Eger yonetim Senol hocadan en ufak bir isteksizlik hissederse, tesekkur edip karsilikli fesh etsinler.

Ben hocanin buyuk destekcilerindendim. Sezon icinde Necmi abi hocayi elestirdiginde kiziyordum. Yada Mylife Senol hocanin kapasitesi bu, daha fazlasini beklememek lazim dediginde, ona kiziyordum. Hakli olduklarini daha iyi goruyorum simdi. Bu sezon ki kayip tamamen hocaya yazar benim gozumde. Inadina yardimcida istemedi.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 01:53:01 Serkan_KaNaDa ]

Etiketler: