Nasıl zamanla gelmez?Zınk diyemi başarılı olacağız. Önce orada varlığınla kazıyacaksın kafalara.Avrupa takımları, şampiyonlar ligi Türkiye diyince akla Beşiktaş gelecek. Avrupa Ligi kimse kusura bakmasın lig yanında ziraat türkiye kupası gibi. O kupayı almadıktan sonra orada yarı final oynamak falan hikaye. Salzburg yarıfinal oynadı, dnipro final oynadı neredeler? Para getirebilir, Avrupada bizi daha üst torbalara getirebilir ama bizim önce seri şampiyonluklar kazanmak zorunluluğumuz var. Tamam burası Almanya değil elbette futbolun tekel olması hiç kimsenin işine gelmez ama burada şampiyonluklardan uzaklaşmamak lazım. Hazır fırsat varken biz 3.şampiyonluğu gruptan çıkma uğruna kaybettik. Yıllar sonra, gruptan çıktık diyemi övünürüz yoksa 2. defa üst üste 3 şampiyonluk yaşadık diyemi?
Ben başarı ayırmam ama şu var, daha ulaşmamız gereken zorunlu sayılarda şampiyonluklar.
Talisca alındığı gün

satalım diyen olursa karışır burası misal sadece dışarıdan bakan zayıf
gördüğü ligin üstüne senin sayının uçuk olmasada az olduğunu görmesi beni rahatsız ediyor.
Skor üreten kim varsa yeni sayfa açılmalı, yeni sezon öncesi destek olunmalı. Kötü oynadığı
anlarda bile. Skor üretmek önemli ve güzeldir

Heleki takım geçtiğimiz senelere oranla
enerji kaybı yaşarken ve oyuncularda bu akıma ayak uydurunca duran oyunda akan sadece topken
skor yapana yok dersek, hatta topu koyuyorsun hareket etmiyorken de sokuyor. Yeni sezonda rtim
kazandığımızda durursak! sokuşturacak daha tanıyorum, Töre+Ba şimdiden. Daha gelecek.
Herkes yenilensin, ferah bir şekilde kamplaşsınlar. Yahu bu Lig bizim ! 3 senede 1 Lig versek
6 sezonda enselerindeyiz