Şu karar açıklansa da lige dönsek.. Herkesin kafası başka yerde.. Umarım futbolcular etkilenmiyordur diyecem olayın kalbinde 1. ve 2. kaptanımız var.
Nasi etkilenmiyordur
Senin futbcularin adliye koridorlarinda curuyor
Tosic saldirmis robin van porsuk osuna(sonraki cumlelerde rvo olarak kisaltilacaktir) diye
Kimse sormamis bu adam manyak mi neden saldirdi diye
Taliska adliyelik olmus
Sonra yonetici cikiyor, efenim biz rvo icin basvurduk onu almadilar, takipsizlik verdiler. Istifa et iste beceremiyonuz.
Lan sonra bilice laf sokuyorlar besiktas buyuklugunu anlayamadi falan filan diye, adama ne gosterdin sen laftan baska, herifi hakemler kesti dogradi adam maraton programina bile posta koydu, stadaiz oynadi, ismael dahil bir suru gerzek topcuyla oynadi, besiktas buyuklugunu anlayamadi, he he ne gordu de ne anlasin adam, laf gordu sadece. Objektif olarak gorunen bilicin gordugu idi iste, alinmaca yok
O yonetici gecinen besiktaslilar
Lan siz hayatinizin bir saniyesinde yabanci bir ulkede hakim karsisina ciktiniz mi lan, polisle muhatap oldunuz mu ulan, adliyelere karakollara dustunuz mu?
Yabanci futblolxu bu ortamlara sokulur mu?
Sonra bunlar profesyonel isini yapsin, he he yapacak
Yahu benim avukatim yahudi, surum surum surundururum kac sefer mahkemelik, kac sefer polislik olmusum yahu ulan hakliyken korkuyorsun kardesim, hakliyken tirsiyorsun, biri geecek alin bunu kicine sise sokun falan doyecek diye tirsiyorsun. Yeni turkiyede yasamadim bilmiyorum daha bile kotudur yani
Ulan ispanyada bile karakolluk oldum, ya adamlar guler yuzlu falan ama her cesidi var arkadas
Empati yapiyorum, futbolcular dagilir
Boyle aciz bir yonetim var
Cumhurbaskanina yakin umut guler ile metin albayrak nerede arkadas. Araya girin yakinsaniz birakalkm mac
Sonrasina dedirtin
Adamlar maca hazirlanamiyor
Rezalet