Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şu karar açıklansa da lige dönsek.. Herkesin kafası başka yerde.. Umarım futbolcular etkilenmiyordur diyecem olayın kalbinde 1. ve 2. kaptanımız var.
Hükmen gelmezse bunun yarın divanı beklemesi var, karara göre aksiyon alması var, var da var yani.

Çevrimdışı tangaz

Lig 34 mac
Sen kofteyi cakamadin hala
Ts maci gerilse nolur gerilmese nolur sifir yaz gec
99puanla basla lige

Heriflerin alehine faul veremiyor boyle bagirdikca hakemler
Senin 7 sefer macina gelmis 3 sezonda serkan cinar
Adamlar bagiriyor
Sen cikip cevap veremeyecek kadar acizsin senin 2 sezonda 14 macina firat gelmis, ismailden daha cok fb maci gormus diye

Gulup oynayin bu kafada sonra hakem diye hep beraber agliyoruz
Montaji gorduk alanya macinda

herifler istedikleri gibi at oynatıyorlar daha gün gibi halis muhlis ortam çocugu q7ye kaburga operasyonu yapılmış sarı verip geçmiş gitmiş aynı hareketi fenerliye yapsa bu halis 1le yetinmez kırmızı kartını 3 defa sokar çıkartır cebinden muzlera hırsızlığın kralını yapıyor her maç 5 defa çift sarıdan atılması lazım bunak hıncal bile söylüyor bunu ama bizim taraftarın romantizmden gözüne perde inmiş bu pisliğe bulaşmayalım deyip kendini avutuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Çevredeki eş dost fenerlilere düşman edecekler sonunda. Hala daha bizim sahadan çekildiğimiz için hükmen mağlup olmamız gerektiğini iddia ediyolar abi ne onursuz gurursuz şahsiyetsiz camia bunlar nasıl böyle aşşağlık olayda bu kadar organize yalan söyleyebiliyorlar hay sizin armanizdaki maydanozu ... Yazık 1 hafta dayanamadık şunların karakterine bu trabzonlular nasıl katlandı abi 7 senedir?

Çevrimdışı underworld

Tff nin önüne altın tepside bu fırsat gelmişken geri tepecek kadar kendilerine düşman olamazlar.

1 cezayla mis gibi bundan sonraki bütün olaylara da set çekme fırsatı geldi.

0-3 hükmen galibiyet

Saygılar

Çevrimdışı tangaz

Hükmen gelmezse bunun yarın divanı beklemesi var, karara göre aksiyon alması var, var da var yani.

ben divandan da umutlu değilim gider oynarız maçı kalan sürede de 2 kırmızı daha görürüz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Tff nin önüne altın tepside bu fırsat gelmişken geri tepecek kadar kendilerine düşman olamazlar.

1 cezayla mis gibi bundan sonraki bütün olaylara da set çekme fırsatı geldi.

0-3 hükmen galibiyet

Saygılar

ydnin tasmasını tutan zat kumpas dedi o zatın yancısıda dün tvit attı iş bitti hangi fırsattan bahsediyorsun

Çevrimdışı kartal190321

sezonun  en kritik maçını oynayacagız, bu sezonu  hatta önümüzde ki sezonları etkileyecek kritik bir maç, sadece şampiyonluk değil   2 rakibide bitirme  maçı bu,  düştügümüz duruma bak  hocamız  3 futbolcumuz  gidip ifade verecek, ben böyle futbolun, futbolu bu duruma düşürenlerin
......
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

Şu karar açıklansa da lige dönsek.. Herkesin kafası başka yerde.. Umarım futbolcular etkilenmiyordur diyecem olayın kalbinde 1. ve 2. kaptanımız var.
Nasi etkilenmiyordur

Senin futbcularin adliye koridorlarinda curuyor
Tosic saldirmis robin van porsuk osuna(sonraki cumlelerde rvo olarak kisaltilacaktir) diye
Kimse sormamis bu adam manyak mi neden saldirdi diye
Taliska adliyelik olmus

Sonra yonetici cikiyor, efenim biz rvo icin basvurduk onu almadilar, takipsizlik verdiler. Istifa et iste beceremiyonuz.

Lan sonra bilice laf sokuyorlar besiktas buyuklugunu anlayamadi falan filan diye, adama ne gosterdin sen laftan baska, herifi hakemler kesti dogradi adam maraton programina bile posta koydu, stadaiz oynadi, ismael dahil bir suru gerzek topcuyla oynadi, besiktas buyuklugunu anlayamadi, he he ne  gordu de ne anlasin adam, laf gordu sadece. Objektif olarak gorunen bilicin gordugu idi iste, alinmaca yok

O yonetici gecinen besiktaslilar
Lan siz hayatinizin bir saniyesinde yabanci bir ulkede hakim karsisina ciktiniz mi lan, polisle muhatap oldunuz mu ulan, adliyelere karakollara dustunuz mu?
Yabanci futblolxu bu ortamlara sokulur mu?

Sonra bunlar profesyonel isini yapsin, he he yapacak

Yahu benim avukatim yahudi, surum surum surundururum kac sefer mahkemelik, kac sefer polislik olmusum yahu ulan hakliyken korkuyorsun kardesim, hakliyken tirsiyorsun, biri geecek alin bunu kicine sise sokun falan doyecek diye tirsiyorsun. Yeni turkiyede yasamadim bilmiyorum daha bile kotudur yani
Ulan ispanyada bile karakolluk oldum, ya adamlar guler yuzlu falan ama her cesidi var arkadas
Empati yapiyorum, futbolcular dagilir

Boyle aciz bir yonetim var

Cumhurbaskanina yakin umut guler ile metin albayrak nerede arkadas. Araya girin yakinsaniz birakalkm mac
Sonrasina dedirtin
Adamlar maca hazirlanamiyor
Rezalet

Çevrimdışı mellfred

Hocayla 3 oyuncumuzu ifadeye çağırmışlar
uğraştığımız işlere bak şu fikstürde

Çevrimdışı mylife1903

Çevredeki eş dost fenerlilere düşman edecekler sonunda. Hala daha bizim sahadan çekildiğimiz için hükmen mağlup olmamız gerektiğini iddia ediyolar abi ne onursuz gurursuz şahsiyetsiz camia bunlar nasıl böyle aşşağlık olayda bu kadar organize yalan söyleyebiliyorlar hay sizin armanizdaki maydanozu ... Yazık 1 hafta dayanamadık şunların karakterine bu trabzonlular nasıl katlandı abi 7 senedir?
Mustehak, dogru yapiyorlar

Boyle yapacaksin iste. Sen oyuncunu savunamiyorsun
Gecen sene tosic ve taliska bu sene caner ve quaresma
Bunlar daha firankman

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kurul 13'te mi toplanacak yoksa 13'te kararı mı açıklayacaklar

Çevrimdışı ekrembaser

Kurul 13'te mi toplanacak yoksa 13'te kararı mı açıklayacaklar

Toplanacak

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

karar acıklansa bile 2 3 gün konusulacak çıkacak karar. ama gs yi yenersek en çok güzel bir cevap vermis olacagız bize karsı olanlara. en başta fb ve gs olmak üzere. gs de diyorum çünkü benim arkadaslarım basta olmak üzere coğu gs li, fb yi destekliyor bu konuda.

Çevrimdışı mylife1903

maç 3 0 bizde rahat olun.
Sonuc muhim degil, hala sonuc pesinde kosmayin, surecin yonetimine odaklanin

Çevrimdışı underworld

ydnin tasmasını tutan zat kumpas dedi o zatın yancısıda dün tvit attı iş bitti hangi fırsattan bahsediyorsun
Kumpas olup olmaması fb yi bağlar tff yi değil.
Her şey açık seçik ortadayken kayıtsız şartsız reteye teslimim diyorsa, yarın hedef tahtasında kendini bulur.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben de hükmen galibiyetimize kesin diyorum. Bu olay netleşsin kapatalım defteri, daha da cevap vermeyelim şu tiplere. 15:00 gibi açıklanacak karar diyor bi çok yerde  :ok:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben de hükmen galibiyetimize kesin diyorum. Bu olay netleşsin kapatalım defteri, daha da cevap vermeyelim şu tiplere. 15:00 gibi açıklanacak karar diyor bi çok yerde  :ok:
12numara.org' a göre biz hükmen mağlup sayılmalıymışız. 3 puanımız silinmeliymiş ve gelecek sezon kupadan ihraç edilmeliymişiz. :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

12numara.org' a göre biz hükmen mağlup sayılmalıymışız. 3 puanımız silinmeliymiş ve gelecek sezon kupadan ihraç edilmeliymişiz. :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Beyinsizde yaşanıyormuş 😂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Kume dusurme bekliyorlardir onlar, islak ruyalarinda

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bence işin kötü yanı savundukları şeye gerçekten yürekten inanmaları.. Öylesine sırf kazanmış olmak için yalan söylüyo falan değiller.. Tutkuyla savunuyorlar şu rezilliği.. Bu da ne kadar ağır karakter sorunları olduğunun ispatı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben tahminimi söyleyeyim, maç seyircisiz 57. dakikadan devam ettirilecek, divanda maça çıkmama kararı alınacak sonrası ise muamma. Muhtemelen gerek siyasi gerek federasyonel olarak baskıya uğrayacağız karar daha tahkim kuruluna gidecek biz şampiyonluk maçına çıkacağız falan offfff içim sıkıldı.

Çevrimiçi tolga1903

Mustehak, dogru yapiyorlar

Boyle yapacaksin iste. Sen oyuncunu savunamiyorsun
Gecen sene tosic ve taliska bu sene caner ve quaresma
Bunlar daha firankman

Abi bu maç tekrar edilirse uefa'ya mail mi atarız biseyler yapalım bu utanmaz yüzsüz federasyon ve sahiplerine organizasyon falan vermesin uefa. Yaşananları ve yapılan adaletsizliği elin adamı daha iyi görüp anlıyor. Talep ettikleri her organizasyondan s.ktr yesinler neyine bu davarların euro 2024?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Maç tekrar edilirse UEFA'dan :

"Türkiye'de ki stad güvenliği ve cezalar konusunda yetersizlik görüldüğünden ötürü EURO 2024 Şampiyonası Almanya'ya verilmiştir " cıkısını ve onayını bekliyorum.

Öyle ağıza,  böyle kaşık...

Etiketler: