Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

kaybetmeyi kabullenerek cepheye çıkılan hiç bir savaş kazanılmaz

Tek derdim şu kulübün başına bişey gelmesin bu kadar yükselişteyken. Biri cezalarla uğraşıyor diğerinin zaten allah belasını vermiş bizi çekmesinler pisliklerine başka isteğim yok. Ülkeyle ilgili zaten konuşmak burada yasak ancak kabullenişimin ispatını yaşarsak 60 gün sonra göreceğiz, o yüzden hayal dahi etmemeyi tercih ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bence mantıksız bir argüman. Bu ülkede son 15 yılda resmen Fener öfkesi var. 10 kişiden 7 si fenerden nefret ediyordur. Oy işini para, makarna, kömür, 65 yaş otobüs kartı, din, milliyetçilik, türban demogojileri ile zaten çözüyorlar. Fener taraftarına falan şirin gözükmeye çalışması lehine değil aleyhine olur. Orada başka bir çıkarı var o da toplumsal yapıda bu tip derneklerin ve kulüplerin "muhalefet hareketlerine öncülük etme korkusu" örnek olarak çarşı grubu gezi olayları.

eğer dediğin gibi zaten işi sıraladığın argümanla çözüyor ise fenere şirin görünmesi neden aleyhine olsun mantıksız olan bu dediğin bence. 15 yılın en kritik seçimi olarak görüyor ve 1 oyun bile peşine düşmüş durumda ve kendisine muhalif bölgelerden en büyüğü de kadıköy ilçesi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Peki o yapı bir kulüp başkanlığı için iktidarla çatışmayı ya da bunu bir pazarlık konusu yapmayı göze alabilir mi ?

iyi de bu cümleyi nie söyledin şu ana dek yaptığımız konuşmaların neresinde var bu  :alala: ki zaten koç aiz ve saz arkadaşlarını destekleyecek açıklamaları yaptı bugün şu anda aziz koç rte aynı kayıktalar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Akıl tutulması kartopu gibi büyüyor...

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Çarşamba günü vereceği karardan önce Tümer Metin'den flaş bir öneri geldi.

İki takımın da men edilmesi gerektiğini ifade eden Metin, 'Bu işin çözümü belli. Beşiktaş mağdurum diyor, Fenerbahçe mağdurum diyor. TFF'nin yapması gereken tek şey var; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da men edeceksin, kupayı da Akhisar'a vereceksin. Bu işin çözümü bu' dedi."
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

eğer dediğin gibi zaten işi sıraladığın argümanla çözüyor ise fenere şirin görünmesi neden aleyhine olsun mantıksız olan bu dediğin bence. 15 yılın en kritik seçimi olarak görüyor ve 1 oyun bile peşine düşmüş durumda ve kendisine muhalif bölgelerden en büyüğü de kadıköy ilçesi
Şenol Güneş Bağdat Caddesinde oturuyor bir röpartajında buradakilerle bir sorunum yok herkesle selamlaşıyorum bana siz hak ediyorsunuz sizin şampiyonluğunuzu istiyoruz diyorlar şeklinde bir şeyler söylemişti. Kadıköyü yanına alırken Beşiktaşı iyice kaybediyor. O ikisi birbirini dengeler . Ayrıca o hesapların öyle yapılması pek mantıklı değil. RTE ne yaparsa yapsın o cenahtan oy falan alamaz. İstediği kadar Atatürk açılımı yapsın. Rahmetliye ve İnönüye "iki ayyaş" diyen adama oy falan çıkmaz ordan
The great gig in the sky

Çevrimdışı Alper1903

Akıl tutulması kartopu gibi büyüyor...

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Çarşamba günü vereceği karardan önce Tümer Metin'den flaş bir öneri geldi.

İki takımın da men edilmesi gerektiğini ifade eden Metin, 'Bu işin çözümü belli. Beşiktaş mağdurum diyor, Fenerbahçe mağdurum diyor. TFF'nin yapması gereken tek şey var; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da men edeceksin, kupayı da Akhisar'a vereceksin. Bu işin çözümü bu' dedi."

Ne şiş yansın ne kebap...

Çevrimdışı mrred

iyi de bu cümleyi nie söyledin şu ana dek yaptığımız konuşmaların neresinde var bu  :alala: ki zaten koç aiz ve saz arkadaşlarını destekleyecek açıklamaları yaptı bugün şu anda aziz koç rte aynı kayıktalar
Orası belli değil elbette aynı kayıktalar ama seçimi bir silme kazanmak var bide küçük farkla kazanmak var. Silme kazanırsa bacaklarını yayarak oturur küçük farkla kazanırsa koltuğun ucunda oturur. O yüzden Koç taviz vermek zorunda hem azize hem de RTE ye
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 00:34:04 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonuç olarak Aziz Fenerin başında kaldıkça ve RTE'ye direndikçe RTE bize muhtaç oluyor, çünkü Feneri başarısız gösterecek tek kulüp var o da Beşiktaş. O yüzden Aziz'in orda kalması gerek. Şu anki denklem bu şekilde olur da Ali Koç seçilirse ne olur orada ne gibi denklemler var onu bekleyip görmek lazım ama Koç grubu bu iktidarlar gelirlerini son 15 yılda 5'e katladı.
Denklem karmaşık değil. RTE Koç başkan olacağına Aziz kalsın istiyor.

Geçen ay Spor Toto Fenerbahçe'ye, bize olduğu gibi, tribün sponsoru oldu. Verdiği para da aynı.

Ayrıca Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi'nin arazisini verme sözüyle okul ve spor salonu yaptırıp, sonra araziyi vermemişlerdi. Şimdi o okulların ve spor salonlarının parası olarak 100 milyon TL vereceklerini açıkladılar.

Yani hükümet şu anda Aziz'in elini güçlendirmek için Fenerbahçe'ye para pompalıyor ve destek çıkıyor. Bunun karşılığında Aziz hükümete neler vaat etmiştir, bilemiyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 00:33:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mrred

Yine en bağımsız kimseye taviz vermeden yoluna devam etmeye çalışan bizim başkan adama sahip çıkmamız lazım ve kesinlikle Trabzon'la her anlamda birlikte hareket etmemiz lazım yoksa bu pislikleri başımızdan atamayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Denklem karmaşık değil. RTE Koç başkan olacağına Aziz kalsın istiyor.

Spor Toto Fenerbahçe'ye, bize olduğu gibi, tribün sponsoru oldu. Verdiği para da aynı.

Ayrıca Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi'nin arazisini verme sözüyle okul ve spor salonu yaptırıp, sonra araziyi vermemişlerdi. Şimdi o okulların ve spor salonlarının parası olarak 100 milyon TL vereceklerini açıkladılar.

Yani hükümet şu anda Aziz'in elini güçlendirmek için Fenerbahçe'ye para pompalıyor ve destek çıkıyor. Bunun karşılığında Aziz hükümete neler vaat etmiştir, bilemiyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Azizin arada Atatürk vurgusu yapması bundan zaten . RTE ye şu mesajı veriyor , bak bizim kulüpte Atatürk hassasiyeti var o yüzden benim üstüme pek fazla gelme yoksa bu hassasiyeti bir güzel kaşırım. RTE nin aldığı tavizlerin yakında kokusu çıkar görürüz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan66

yarin ola hayr ola.

biz su gsyi yenelim basakta puan kaybetsin ondan sonra degmeyin keyfimize  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Kupa da onların olsun, maç da. Şeref, onur, haysiyet, namus gibi değerlerden yoksun olan domuzlarla aynı havuzda yüzmektense...

Zaten uzun maraton olan ligde yüzüyoruz bu domuzlarla, fakat su daha geniş olduğu için pislikleri bize daha az uğruyor. Fakat kupada iş böyle değil. Prestiji ve değeri düşük bir turnuva olduğu için bu domuzlar daha da çirkinleşmeye cesaret buluyorlar. Her sene aynı şeyleri yapıyorlar. Bırakalım kendileri yüzsün sadece bu havuzda, kirleriyle tamamen bir çamura dönüştürsünler orayı. Sonra debelenip dursunlar istedikleri kadar o çamurda.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 01:09:58 38life ]

Çevrimdışı mellfred

burada başkana yönetime çok atıp tutuyoruz ama adamlar kim bilir nelerle uğraşıyor
Küçük takımlardan küçük iktidara kadar herkesle savaşıyoruz
Bu sene O sene
bu sene kazanılacak şampiyonluk çok kıymetli
bu sene çoluğuma çocuğuma anlatacağım sene
Her zaman söylemişimdir kupayı alan müzesine soksun
Biz gs maçına sinerjileyelim artık
maç geliyor
belki de tarihin en kıymetli derbisi olacak

Çevrimdışı ozankarakoc

O değil de beyler, derbiye şunun şurasında 5 gün kaldı. Ben hala bilmiyorum.

'Cimbom' ne demek?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı b.damatoglu

Gitmeyelim maça. Neyse ne. Siyasetten korkmanın da alemi yok.

Şenol Hocayı o maça götürmektense ölelim daha iyi.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

''UEFA, FFP uymadığı için Panathinaikos’a Avrupa Kupaları’ndan ertelemesiz 3 yıl men cezası verdi.''

Geliyor, gelmekte olan...

GS'nin ceza almaması diye bir şey soz konusu olamaz. UEFA'da bu islere bakan kurul özerk bir kurulmuş ve üyeleri de oyle eyyam yapacak tipler değilmiş. GS verdigi sozu tutmadigi icin 1+1 almisti zaten, bunun ustune yine sözlerini tutmadılar, sözlerini tutmadılar derken FFP'nin (Küfür Yasak)₁₃. Onlarda GS'yi belleyecek.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi Devlet Bahçeli geçende erken seçime gidilmeli dedi ertesi gün erken seçim açıklandı bu adamın ağzından hayırlı bir cümle çıkmıyor

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Panathinaikos FFP'ye uymadigi icin 3 yil ceza yemis daha yeni. Dedigimiz gibi, baskanlarinin bos bos konusmalari UEFA'yi etkilemez. Pana'ya 3 yil ceza verip onlarin yaptiginin kat kat beterini yapan GS'yi cezasiz gecmez UEFA. Kallavi bir ceza bekliyorum. FB macina gelince, bence konusmanin hic geregi yok. Hukmen kazanirsak ne ala, devam karari cikarsa maca cikmanin geregi yok. Zaten bu beceriksizler gidip Akhisar'a da yenilir surekli yaptiklari sey.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Siyaset dili ile bu işler olmamalı. Siyasilerin elinde bilgi kaynak varsa çıkıp açıklasınlar bizde bilelim. Kurallar gayet açık ve net. Hadi burada devam kararı çıkardın. Bunu UEFA ve FIFA'ya nasıl anlatacaksınız kaldı ki 2024  adaylığının arifesinde böyle bir olaya göz yumarsan o adamların sana yaptırımı çok net olacaktır. Bu adamlar kendi ağzıyla diyor Türkiye de stadyumlar da güvenlik sıkıntısı var diye. Kedi girdi diye soruşturma başlatanlar böyle bir olaya mükafat kabilinden devam çıkarsa o zaman ne yaparlar varın siz düşünün.

Biz ayrıcalık istemiyoruz, birileri gibi çıkıp algı yapmıyoruz. Sadece kural kitabı ne diyorsa onu yapsınlar istiyoruz.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 04:56:55 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı mylife1903

yarın ola hayrola.ben hala hakemin gerekeni yaptığına ve gözlemci temsilci raporlarına güveniyorum.
Abi cok guzel ve iyi sulandirdilar konuyu, adamlar bu isin uzmani. Mesela iki kufur edildi diye milli maci birakip kacan volkan cikiyor ben daha agirlarinda sahada kaldim falan diyor. Bunlara agzinin payini vermeyince bizim camia da geriliyor isin gercegi.
Arsizlik acayip adamlarda ama haklarini verelim basarili oldular

Sahaya atilan maddeleri kimse konusmuyor artik, kan yok, dikis sahte, aykut besiktaslilar adamin kafasini kendi yardi, dedi neredeyse ayiptir, insan utanir ama adamlar utanmiyor, mac saatinde yazdik, yalan ne kadar buyuk olursa inanan daha cok olur diye, buyur

Fb taraftari perukla kafasi yarildi saniyor

Çevrimdışı Mavi Tuna

Abi cok guzel ve iyi sulandirdilar konuyu, adamlar bu isin uzmani. Mesela iki kufur edildi diye milli maci birakip kacan volkan cikiyor ben daha agirlarinda sahada kaldim falan diyor. Bunlara agzinin payini vermeyince bizim camia da geriliyor isin gercegi.
Arsizlik acayip adamlarda ama haklarini verelim basarili oldular

Sahaya atilan maddeleri kimse konusmuyor artik, kan yok, dikis sahte, aykut besiktaslilar adamin kafasini kendi yardi, dedi neredeyse ayiptir, insan utanir ama adamlar utanmiyor, mac saatinde yazdik, yalan ne kadar buyuk olursa inanan daha cok olur diye, buyur

Fb taraftari perukla kafasi yarildi saniyor
Camia gerilir tabi ki. Fenerli tanıdıklar maç ne olur diyor. Adamlara kurallar açık diyorsun. Kan yok, kumpas var, biz sahadan kaçmadık, küfür her yerde var. Bunlar kendi söyledikleri yalana kendi inanır olmuş. Aklı selim adam demez mi, kaptanın milli bir vazifeyi bırakıp gitti, Trabzon da teknik direktör topukları yalağladı, yine Trabzon da elenirken yattı teknik adam kalmadı. Daha dün demedi bunlar 2 kişi Antalya maçı sonrası göz altına alındı diye. Hani en emniyetli stadyumdu. Hani kumpastı. Siz daha maça giren çıkan adamdan haberiniz yok sonra kumpas, oyun, tiyatro deyip zırvalayın.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Şu sandıkta görüsürüz diyen hadi Beşiktaşlı göster gücünü falan diyen abiler bi son 7 yıldaki trabzon seçim sonuçlarına bakabilirler mi? Türk insanını yermek değil amacım ancak ortadaki realite bu kimse ekmek yediği yeri takımı için bırakmaz bu ulkede, ekmeği kesilirse baş kaldırır ancak. Bu kadar iyimser olmanıza şaşırıyorum.
Dogru dogru ama daha guzel ornek var ulkenin egitim, ogretim ve karakter seviyesini gostermek icin, yerlerde tekmelenen, yumruklanan, kufur edilen somali madenciler vardi, hah soma sonuclari trabzondan daha iyi ornektir.
Korku daglari acayip, neyse zaten hep suriyeli gocmenler suclu ve yabanci mihraklar suclu cünkü, Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çünkü Türk milleti millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. Ve çünkü, Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müspet ilimdir.

Ilim evet, bizi cok yanlis tanimis adam, ya da gazlamaya calismis

Çevrimdışı mylife1903

O değil de beyler, derbiye şunun şurasında 5 gün kaldı. Ben hala bilmiyorum.

'Cimbom' ne demek?
Osuruktan teyyare, bi boh demek degil

Boksorleri ki ne varmis jim adinda, buna tezahurat yapiyorlarmis, bom bom vursun diye
Jim, bom, booom, bom
Yazarken guldum ya

Çevrimdışı mylife1903

Gitmeyelim maça. Neyse ne. Siyasetten korkmanın da alemi yok.

Şenol Hocayı o maça götürmektense ölelim daha iyi.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelelim zurnanin son deligine

Arkadaslar, taraftar gidecek mi maca, mac tekrar edilirse?
Bizim takim sahaya cikmasa bile hakem ve fb gidip beklemek zorunda degil mi?
Bizim taraftara is dusuyor, biz kendimize ayrilan yerimizi dolduralim, paskalin tombalasinin buyuk boy bir baskisini acalim bunlara

Çevrimdışı Librarius

Evet daha kararı verecek mercii toplanmadan Mehmet ayanından fotomaçına kadar renkli medya kararın maçın kaldığı yerden devamı yönünde olduğunu açıkladılar şimdi.

Bu ahlaksızlığın dibidir, hukukun katledilmesidir, siyasetin spora müdahalesidir. Zaten Devlet Bahçeli’ye Tweet atması için emredenler çoktan minareyi çalmışlar.

Mehmet Ayan denen sefilin radyo programına denk geldim, çıldırmamak elde değil. Şekipi arayıp tebrik etmişmiş, çünkü hukuksal olarak çok sağlam bir dayanak sunmuşmuş. Oda şuymuş: maçın tatil edilmesine sebep olan şey Şenol hocanın başının yarılmasıymış ama hakem raporu dışındaki diğer iki resmî raporda baş yarıldı yazılmamış. İşte bu yüzden sorun varmış.

Yine Mehmet Ayan sefili diyor ki “Şenol hocanın başı yarıldı ve maçın tatili doğru ama işte 3 rapor aynı olmadığı için maç kaldığı yerden oynanmalı.”

Şimdi bunlara ana avrat sövsek haksızmıyız? Ulan sefil yaratık maç baş yarıldı veya yarılmadı mevzusundan mı tatil edildi? Sefil herif baş yarılana kadar 2 anons yapılmış, korner kullandırtılmıyordu. 

Ayrıca maçın tatil edilmesi haklı ama raporlar birbirini tutmadığı için hükmen çıkmaz hükmünü   sallıyorsun ama hukuk böyle diyor diyorsun.

Yok arkadaş bu ülke bitmiş. Adalet duygusunu sevip atmışlar bir kenara.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: