Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

"İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."

Anlatılmak istenilen:

İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu "bunların" hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.

kimler:
- Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip (sahalara fitne yaymak isteyenleri) ve bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakları...

Keşke öyle olsa ama pek değil malesef...

"Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar."

Yani 'bu kumpası (!) yapan FETÖ'cüler, maçın devam etmesine izin vermediler' diyor.

"İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."

Yani 'federasyon, maçı devam ettirerek, oynanmasına izin vermeyen mihrakların hesabını bozacak, kumpasçıların alçak planlarını başlarına geçirecek'...

Başka bir meâli olamıyor bunun...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

bence yeni bir terim bulalım literatüre ekleyelim.
isim önerim Fuiklik.

Tanım:
Fuiklik: Futbol ile devlet işlerinin birbirinden ayrı olması.
Dur daha Laiklik olayını sindiremediler  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

bence yeni bir terim bulalım literatüre ekleyelim.
isim önerim Fuiklik.

Tanım:
Fuiklik: Futbol ile devlet işlerinin birbirinden ayrı olması.

Yarın hemen başlarlar 'Fuiklik tartışılsın mı', 'Fuiklik futbol düşmanlığıdır', 'Fuikçiler hayindir'... Sonra sokaklara dökülürüz, 4 milyon kişi meydanlarda toplanıp 'Türkiye fuiktir fuik kalacak' diye bağırıp futbolumuza sahip çıkarız. Bizi de terörist ilan ederler... Bence bu işe hiç girmeyelim :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Bir zamanlar Fenerliler Mesut Yılmaz için SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ MESUT BEY diye pankart açmışlardı. O zaman ben de diyorum ki :

See you in june mr. president

Çevrimdışı murat

sen ben meselesi değil tüm beşiktaşlıların birlik olma  ve cezayı kesme günü
Keşke öyle olsa ama pek değil malesef...

"Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar."

Yani 'bu kumpası (!) yapan FETÖ'cüler, maçın devam etmesine izin vermediler' diyor.

Yani 'federasyon, maçı devam ettirerek, oynanmasına izin vermeyen mihrakların hesabını bozacak, kumpasçıların alçak planlarını başlarına geçirecek'...

Başka bir meâli olamıyor bunun...
bende ilk öbür türlü anladım ama db nin son zamanlardaki duruşunu görünce yanlış anladığıma kanaat getirdim.cümle de bozuk ama siyasiler daha bozuk.

Çevrimdışı tangaz

Bir zamanlar Fenerliler Mesut Yılmaz için SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ MESUT BEY diye pankart açmışlardı. O zaman ben de diyorum ki :

See you in june mr. president

ülkede demokrasi varmış bir zamanlar şimdi o pankartı açsak ne hale geliriz düşünemiyorum bile
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Olay Beşiktaştan hınç almak falan değil. Beşiktaş Fenerbahçeyi safdışı ettikçe yani şampiyon oldukça başarılı oldukça Aziz Yıldırım başarız gözükecek. RTE o yüzden bizim başarılı olmamızı istiyormuş gibi görünüyor yoksa başarımızı falan istediğine inanmayın çünkü Azizi safdışı etmesi lazım ama Aziz de genel kurulda çok güçlü. Peki Aziz'in başarısız gözükmesi kimin işine yarar? Azizi istemeyen RTE'nin işine yarar çünkü RTE böylece azizden istediği tavizleri rahatça koparabilir. RTE neden Aziz'i sevmiyor tapeleri dinleyin anlarsınız ama kabaca Türkiye'nin 3 büyük kulübünden birini kontrol ve idare etme arzusu olarak açıklayabiliriz. RTE Mehmet Ali Aydınları destekledi ama Aziz hapiste bile seçimi kazandı adamın genel kuruldaki gücünü siz düşünün. Siyasi erk ülkede 40 milyon kişinin takip ettiği futboldan asla elini çekmez tam tersi onu kendisi dizayn etmeye çalışır hele bu erkin başında RTE varsa hiç şansı bile olmaz. Bizim başkan tekrar ediyorum bileğinin hakkıyla geldi o makama kimseye taviz falan vermedi ve haklı olarak da vermek istemiyor.
Sonuç olarak bu olaydan sonra RTE karakaşına karagözüne kimse için devreye falan girmez, mutlaka bir karşılığını ister ve alır. Fenerin seçiminde RTE ye direkt olarak yakın olan 3 4 kişiyi yönetimde bekliyorum Feneri hükümet bir şekilde teslim alacak bundan hiç kuşkum yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Allah hepimize sabır versin aklımıza mukayet olsun günü gelince de tekmeyi basalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sonuç olarak bu olaydan sonra RTE karakaşına karagözüne kimse için devreye falan girmez, mutlaka bir karşılığını ister ve alır. Fenerin seçiminde RTE ye direkt olarak yakın olan 3 4 kişiyi yönetimde bekliyorum Feneri hükümet bir şekilde teslim alacak bundan hiç kuşkum yok.

adam fenerli yahuu 101 yılda söylediklerini ve sonrasını bilmiyormusun dostum?

Çevrimdışı mellfred

dünyanın en kolpa ülkesiyiz
 ülke siyasi parti liderleri maç tekrar edilsin diye açıklama yapar mı arkadaş ?
ula hiç mi hukuka kurullara saygınız yok
bekle belki maçı Fener’e verecekler
bu ne telmaşa ülkedir (Küfür Yasak)₆ !
bu eleman bir de beşiktaşlı ha !
Fenerli olsa khk’ynan kapatırlar bizi

Çevrimdışı kyiv

ülkede demokrasi varmış bir zamanlar şimdi o pankartı açsak ne hale geliriz düşünemiyorum bile

Şurada yazarken bile kelimeleri seçiyoruz.ne olur ne olmaz... Ne günlere kaldık.! Aman dikkat edelim  de himmetçi₁ forum muamelesi yemeyelim.

Eleştiriyoruz ya vatan hainliği ile muhatap olmayalım sonra...

Çevrimdışı mrred

Bizim taraftarlar Başkanı açıklama yapmaya zorlamakla aslında RTE nin ekmeğine yağ sürerler. RTE çıkar açıklama yapar ve derki " Fikretçim bak seçime gidiyoruz neden ortamı geriyorsun yoksa sen de mi FETÖCÜSÜN?" bunu dediği an kim ne diyebilir ? Hiç kimse bir şey diyemez. Başkan akıllı susmakla doğru yapıyor. Maça çıkmama kararını kendi başına alırsa bu sefer de RTE buna şöyle dicek bak ben sana stad için izin verdim sen maça çıkmıyorsun bunun önünü kesmek için Divan Kurulu bana maça çıkmamamı söyledi ben de onu yapıyorum dicek.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Şu sandıkta görüsürüz diyen hadi Beşiktaşlı göster gücünü falan diyen abiler bi son 7 yıldaki trabzon seçim sonuçlarına bakabilirler mi? Türk insanını yermek değil amacım ancak ortadaki realite bu kimse ekmek yediği yeri takımı için bırakmaz bu ulkede, ekmeği kesilirse baş kaldırır ancak. Bu kadar iyimser olmanıza şaşırıyorum.

Çevrimdışı mrred

Sonuç olarak Aziz Fenerin başında kaldıkça ve RTE'ye direndikçe RTE bize muhtaç oluyor, çünkü Feneri başarısız gösterecek tek kulüp var o da Beşiktaş. O yüzden Aziz'in orda kalması gerek. Şu anki denklem bu şekilde olur da Ali Koç seçilirse ne olur orada ne gibi denklemler var onu bekleyip görmek lazım ama Koç grubu bu iktidarlar gelirlerini son 15 yılda 5'e katladı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Şu sandıkta görüsürüz diyen hadi Beşiktaşlı göster gücünü falan diyen abiler bi son 7 yıldaki trabzon seçim sonuçlarına bakabilirler mi? Türk insanını yermek değil amacım ancak ortadaki realite bu kimse ekmek yediği yeri takımı için bırakmaz bu ulkede, ekmeği kesilirse baş kaldırır ancak. Bu kadar iyimser olmanıza şaşırıyorum.

kaybetmeyi kabullenerek cepheye çıkılan hiç bir savaş kazanılmaz

Çevrimdışı kyiv

Pazar günü şampiyonluk maçı var uğraştığımız şeylere bakın !!! En başından beri söylüyorum tüm kalbimle MAÇ TEKRARLANSIN. Bu durum bizi pazara Galatasaraya motive edecek! Ve de emsal olacak ondan sonra Fenerbahçe Trabzondaki ve Vodafonedaki maçları düşünsün!!!

Çevrimdışı mrred

adam fenerli yahuu 101 yılda söylediklerini ve sonrasını bilmiyormusun dostum?
Adamı devamlı kandırıyorlar o yüzden Fenerli olduğuna da pek inanmıyorum. Babam beni kandırmış ben aslında Başakşehirliyim ve Kasımpaşalıyım diyebilir yeterki ortada bir ÇIKAR olsun. Sözün özü oralarda duygusallık yoktur ÇIKAR vardır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 'TaNeR'

''UEFA, FFP uymadığı için Panathinaikos’a Avrupa Kupaları’ndan ertelemesiz 3 yıl men cezası verdi.''

Geliyor, gelmekte olan...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Sonuç olarak Aziz Fenerin başında kaldıkça ve RTE'ye direndikçe RTE bize muhtaç oluyor, çünkü Feneri başarısız gösterecek tek kulüp var o da Beşiktaş. O yüzden Aziz'in orda kalması gerek. Şu anki denklem bu şekilde olur da Ali Koç seçilirse ne olur orada ne gibi denklemler var onu bekleyip görmek lazım ama Koç grubu bu iktidarlar gelirlerini son 15 yılda 5'e katladı.

koçun arkasında masonist yapı var nihayetinde ve o yapı ne bu iktidarı ne de başka iktidarı dinlemez

Çevrimdışı mrred

koçun arkasında masonist yapı var nihayetinde ve o yapı ne bu iktidarı ne de başka iktidarı dinlemez
Masonist yapı senden bir ÇIKARI yoksa seni Beşiktaşı neden dinlesin ? Kimse kimseye çıkarı yokken iyilik falan yapmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Adamı devamlı kandırıyorlar o yüzden Fenerli olduğuna da pek inanmıyorum. Babam beni kandırmış ben aslında Başakşehirliyim ve Kasımpaşalıyım diyebilir yeterki ortada bir ÇIKAR olsun. Sözün özü oralarda duygusallık yoktur ÇIKAR vardır.

güncel çıkarıda fenerli seçmen işte 2 hafta evvelde başaksitili seçmene oynuyordu tam bir POLİtikitakacı lakin tüm bunlardan bağımsız fenerli olduğu bilinen bir gerçek zaten beşiktaşlı olamazdı bünye kaldırmaz.

Çevrimdışı kyiv

''UEFA, FFP uymadığı için Panathinaikos’a Avrupa Kupaları’ndan ertelemesiz 3 yıl men cezası verdi.''

Geliyor, gelmekte olan...

Darısı monşerlerin başına...Heyecanla bekliyoruz. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Masonist yapı senden bir ÇIKARI yoksa seni Beşiktaşı neden dinlesin ? Kimse kimseye çıkarı yokken iyilik falan yapmaz.

masonist yapı ile bizim ne alakamız var? mesajımı anlamadın sanırım. koçun olsun masonist yapının olsun çıkarları elbetteki var iktidarla da al takke ver külah olduklarından şüphem yok

Çevrimdışı mrred

güncel çıkarıda fenerli seçmen işte 2 hafta evvelde başaksitili seçmene oynuyordu tam bir POLİtikitakacı lakin tüm bunlardan bağımsız fenerli olduğu bilinen bir gerçek zaten beşiktaşlı olamazdı bünye kaldırmaz.
Bence mantıksız bir argüman. Bu ülkede son 15 yılda resmen Fener öfkesi var. 10 kişiden 7 si fenerden nefret ediyordur. Oy işini para, makarna, kömür, 65 yaş otobüs kartı, din, milliyetçilik, türban demogojileri ile zaten çözüyorlar. Fener taraftarına falan şirin gözükmeye çalışması lehine değil aleyhine olur. Orada başka bir çıkarı var o da toplumsal yapıda bu tip derneklerin ve kulüplerin "muhalefet hareketlerine öncülük etme korkusu" ele alma isteği. Örnek olarak çarşı grubu gezi olayları.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 00:14:44 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Peki o yapı bir kulüp başkanlığı için iktidarla çatışmayı ya da bunu bir pazarlık konusu yapmayı göze alabilir mi ?
The great gig in the sky

Etiketler: