Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812562 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Sinan66

benim ileti uçtu  :bandit:

keske Devlet Bahçeli girmeseydi bu konuya. Ama bu sonucu degistirecegini sanmiyorum.

Çevrimdışı fani madida

bu bahçeli de yazdığına göre karar belli nasıl bi tarikata denk geldik ya biz  :s20:

yönetim de bu karara direnemez zaten bu kadar siyasi baskı varken ben de kendi adıma direnmesini bekleyemem ama karşılığında dişe dokunur bir şeyler alınmıştır umarım.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 22:57:11 fani madida ]
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bunu pek anlayamadım bir anlatım bozukluğu var yada bir virgül eksik kalmış.cümleyi okuyunca bana fitneci aspor ve benzerlerine kulak asmayın beşiktaşın hakkını verin demiş gibi geliyor.

İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.
Lafa bakarım laf mı diye...

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bizim maçtı, Kadıköy'de kupa maçı. Elemiştik.

Dediğin konuşma maçın hemen sonrasında yayıncıya verdiği demeç, (Hakaret Yasak)₅ ahlaksızlar diye tükürükler saçarak bağırıyordu. Onu bir şekilde sildirmiş galiba, kayıt yok hakikaten hiçbir yerde.

O konuşmadan bi' 15-20dk sonra tüm medyaya yaptığı konuşmanın linki aşağıda, diğeri kadar hard core değil :)

Fonda da bizimkilerin tezahuratları var :)

Ilimunati falan gibi adamlar
Ulan hatirliyom ben olayi ama yok internette
Bogle boyle algi yapiliyor

Licktv sotesinde cok eski maclarin ozetleri vardi, sildiled
2011den basliyor

Camia olarak kotu arsivciyiz
15 sene once de yaziyordum ayni seyi hala yaziyorum
10milyon yonetim gideri yapacagina 10 tane adam bulursun camiadan 10 tane televisyonda mac izletirsin biraz maas ver. Besiktas vidyo takip grubu diye
Sabah aksam mac program izleyecekler gazeteleri takip edecekler
Dosyalayacaklar
Hakemlerden baslayarak
Yazarlari okuyacaklar
Spor programlarininizleyecekler

Tutarsizlari vidyo yapacaklar, yutuba sizdiracalar

Hangi hakem hangi harekete hangi macta ne karar vermis hepsini rezil edeceksin

Bizim millet balik hafizidir unutur eskiyi

Bugun hincali izliyom guven taner laf sokmaya calisiyor halise.
Ya diyo burda quaresmaya girise sari veriyor babel azicik ayagini kaldirdi ona kosa kosa kirmizi ayrica diyir bu halis olimpiyat stadinda cizgiye basiyor diye sari vermisti atibanin 4. Sarisiydi gs macina cikamadi diyor. Isi futbol yazmak olan adam bile unutuyor boyle efsane bir kirmizi karti

Sonra sonra futbolcu da izletirsin bu ekibe, algini yaparsin. Milli algi, yerli algi, ozalgi duzeni

Çevrimdışı ozankarakoc

ben bunu pek anlayamadım bir anlatım bozukluğu var yada bir virgül eksik kalmış.cümleyi okuyunca bana fitneci aspor ve benzerlerine kulak asmayın beşiktaşın hakkını verin demiş gibi geliyor.

Adamın hayatı bir anlatım bozukluğundan ibaret zaten...

'İnanıyorum ki Federasyon maçı kaldığı yerden devam ettirecek' diyor.

Haliyle diyorsun ki 'ee, peki sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş, alçak planlar üreten mihraklar' kim?

'Kan yok kan' diyenler ise, onların 'planlarını başlarına geçirecek' olan 'hükmen' kararıdır.
Tribünlerden taş, anahtarlık, bozuk para atanlar ise, onların 'planlarını başlarına geçirecek' olan 'hükmen' kararıdır.

Bu durumda o mihraklar ya Şenol Güneş ve Tolga Zengin'dir, ya da 'kumpasçı himmetçi₁ hainler'... Belli ki ikincisi?!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi tolga1903

Abi adamların tek anladığı fitne kumpas organizasyon. Ama çok merak ediyorum yarın bu maç tekrar edilirse seneye fenerbahceyi kim alacak elimizden?

Çevrimdışı ekrembaser

Devam kararı çıkarsa ve kulübümüz devam kararına uyup o maça çıkarsa kombinemi yenilemeyeceğim. Bu kadar sahtekarlığın döndüğü yerde sadece ve sadece Ankara’da olmama rağmen kulübe destek olmak için aldığım senede 4-5 maça gidip kalan maçlarda kulüp para kazansın diye kulübe devrettiğim (fener kupa maçı hariç bu forumdan bir arkadaşımıza vermiştim) kombinemi yenilemeyeceğim.

Çevrimdışı murat

Lafa bakarım laf mı diye...

ettirip kelimesinden sonra virgül yok.eper unutmadıysa bana maçın kaldığı yerden oynanmasını isteyenlere çakmış gibi geldi.yada ben öyle olmasını istiyorum.

Çevrimdışı kyiv

Hesapta Beşiktaşlıyım diye laf ola beri gele konuşur. Hiçbir zaman sevmedim ne kişiliğini ne politikasını.Ne kadar Beşiktaşlı olduğunu gösterdi tıpkı yaptığı tutarsız politikalar gibi.

Burada muhterem zat ile ilgili çok şey yazarım da konu Beşiktaştan sapar. Efendilik yine bizde kalsın...

Yaz bunları Fikret Başkan yaz bir kenara...

Madem Devlet Bey fikrini söyledin biz de az bekle fikrimizi en İYİ şekilde ileteceğiz sana çok yakında...
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 22:57:49 kyiv ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ettirip kelimesinden sonra virgül yok.eper unutmadıysa bana maçın kaldığı yerden oynanmasını isteyenlere çakmış gibi geldi.yada ben öyle olmasını istiyorum.
Önceki twit şöyle:

"düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.iki güzide futbol kulübümüz olan fenerbahçe ve beşiktaş’ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar."

Yani yarım bırakılması düşman emellerin oyunu, federasyon da kaldığı yerden devam ettirerek bu oyunu bozacak.

Çevrimdışı mylife1903

Hesapta Beşiktaşlıyım diye laf ola beri gele konuşur. Hiçbir zaman sevmedim ne kişiliğini ne politikasını.Ne kadar Beşiktaşlı olduğunu gösterdi tıpkı yaptığı tutarsız politikalar gibi.

Burada muhterem zat ile ilgili çok şey yazarım da konu Beşiktaştan sapar. Efendilik yine bizde kalsın...

Yaz bunları Fikret Başkan yaz bir kenara...
Yemin ediyom @MURAT abi yazinca 5 sefer okudum ustune ayna karsisinda sesli tekrar ettim gene de anlayamadim. Ha ana avrat kufurumi ettim kendisine mod falan da almadim, sesli ettim kufur, isterse mahkemeye verir ettigim kufurleri kayitlara geciririz.

Anlamadigim diger nokta bu arkadas, turk milliyetcisi degil mi
Ulan turkce konusamayan turk olur mu, ne konustugunu anlamiyorum senin, yazdigini da anlamiyorum nasil turkcusun sen.

Çevrimdışı mylife1903

Önceki twit şöyle:

"düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.iki güzide futbol kulübümüz olan fenerbahçe ve beşiktaş’ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar."

Yani yarım bırakılması düşman emellerin oyunu, federasyon da kaldığı yerden devam ettirerek bu oyunu bozacak.

Tespit sicmis olmasin, gene anlamadim ne yazdigini
Matematik mi bu ya

Çevrimdışı murat

Önceki twit şöyle:

peki bu maçta yarıda kalırsa ne olacakmış?

Çevrimdışı mrred

Önceki twit şöyle:

Geçmiş olsun maç tekrar oynanacak Aziz ve RTE pazarlık yaptı Bahçeli de pazarlığa razı oldu umarım bu taviz karşılığında bir şey almışızdır kupanın bir önemi yok , bu taviz karşılığında ligde "adil bir yönetim" sözü aldıysak bence yinede yönetim başarılıdır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

Yemin ediyom @MURAT abi yazinca 5 sefer okudum ustune ayna karsisinda sesli tekrar ettim gene de anlayamadim. Ha ana avrat kufurumi ettim kendisine mod falan da almadim, sesli ettim kufur, isterse mahkemeye verir ettigim kufurleri kayitlara geciririz.

Anlamadigim diger nokta bu arkadas, turk milliyetcisi degil mi
Ulan turkce konusamayan turk olur mu, ne konustugunu anlamiyorum senin, yazdigini da anlamiyorum nasil turkcusun sen.
bende anlamadım.

Çevrimdışı tuncaboylu

peki bu maçta yarıda kalırsa ne olacakmış?
Kendisinin ona cevap verebilecek zeka seviyesine sahip bir adam olduğunu düşünmüyorum abi.

Çevrimdışı mrred

Herkese merhaba
Benim öngörüm şu şekildedir, RTE ile oğlu Bilal'in tapelerini herkes dinlemiştir malumunuzdur. Bu tapelerin birinde FB seçimlerinde Aziz'in karşısına M.Ali Aydınları çıkartmaya çalışıyorlar ama bunu farkettirmeden yapmaya çalışıyorlar. Burdan hareketle Aziz ve RTE nin arasının pek iyi olmadığını ve fakat Aziz'in genel kuruldaki üyelerin çoğunu elinde tutmasından ötürü RTE nin buna pek bir şey yapamadığını anlıyoruz. Dolayısıyla burada FB ceza almamak için RTE yi devreye sokmaya çalışıyorsa bilinsin ki arada mutlaka bir pazarlık olacaktır. Bu pazarlık neticesinde yeni dönemde Aziz'in yönetiminde en az 4 5 tane RTE ye direkt bağlı Yönetim Kurulu üyelerinin olması yanında başka pazarlıklarda olması olası. Burda bizim konumumuz çok önemli acaba RTE bize neden destek veriyor gibi görünüyor ? %10 oyuyla iktidar partisini kontrol eden bir milliyetçi parti var Bahçeli koyu Beşiktaşlı bizim başkanın bu cepheden girmesi gerek. Eğer Ethem Sancak ile devreye girmeye çalışıyorlarsa bir sonraki başkanlık döneminden onu mecbur yönetimine almak ve onun her dediğini yapmak zorunda kalır.
Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama olay tam tahmin ettiğim gibi cereyan edicek büyük ihtimal ki  bu bizim lehimize olabilir zira, ligde şampiyonluğu bu vesile ile garantileyebiliriz. İşaret fişeği bahçeliden geldi, bu demek oluyor ki bahçeli bizim başkana susması talimatını vermiş biz bunun karşılığında ne alacağız önemli olan nokta tam olarak budur ?
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 23:05:52 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Eğer ki maçın devamı kararı çıkarsa vah ki ne vah. Siyasi baskı sonucu maça çıkmama hakkımızı kullanamazsak, olaysız problemsiz insan gibi maçların izlendiği stadımızda istenmeyen olaylar çıkar. Çıksın istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Fakat insanlar adaletin olmadığı yerde kendi adaletini sağlamaya çalışırsa işler fena karışır. Tabi bizde bu tip bir olay olursa sonuç şimdiden belli...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Tespit sicmis olmasin, gene anlamadim ne yazdigini
Matematik mi bu ya
Ne dediğini anlamaya çalışmaya gerek yok.

Ben esas başından beri siyasilerin bu olaya bu kadar müdahil olmasını anlayamadım.

Sıradan bir derbi maçında kantarın topuzunu kaçıran gerzek holigan taşkınlığı işte, ne komplolar kumpaslar bilmem neler...

Fenerbahçe avantajlıyken neden yapsınlarmış. Ulan skor adamların umrunda değil ki, oraya kin kusmaya gelmişler zaten.

Üç senedir rencide olmanın ezikliği ve yönetimlerinin + teknik direktörlerinin dolduruşu altındalar. Türkiye kupasında tur atlamak adamların umrunda değil ki, amaç Beşiktaş'a karşı hınç almak.

Hala komploymuş, kumpasmış. Böyle niyeti olan bir grup neden kupa maçını hedef seçsin, haftaya şampiyonluk derbisini seçer.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

holdingin başına çok büyük ihtimal o geçmeyecek,, 👍
Zaten geçemedi abi

Koç Holding yönetim kurulu Başkanı Ömer Koç oldu Mustafa Koç dan sonra
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Lick kelimesinin türkçesi nedir? Az önce Liverpool-Roma maçında Liverpool seyircisi bağırıyordu lick more, lick more diye...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama olay tam tahmin ettiğim gibi cereyan edicek büyük ihtimal ki  bu bizim lehimize olabilir zira, ligde şampiyonluğu bu vesile ile garantileyebiliriz. İşaret fişeği bahçeliden geldi, bu demek oluyor ki bahçeli bizim başkana susması talimatını vermiş biz bunun karşılığında ne alacağız önemli olan nokta tam olarak budur ?
Hafta sonu FETÖ'cü Galatasaray'a 2 kırmızı kart ve bize 1 penaltı versinler, hükmen galibiyeti vermeseler de olur.

Çevrimdışı tangaz

https://mobile.twitter.com/dbdevletbahceli/status/988853530067861504

Allah büyük 60 gün kaldı

tasmasını tutan sahibinin ağzıyla konuşmuş şaşırmadık herifin hayatı zaten tornistan sahibi zincirini ne yöne çekse o yöne gidiyor büyük beşiktaşlı bunu unutmaz bunun 24 haziranıda var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

bu bahçeli de yazdığına göre karar belli nasıl bi tarikata denk geldik ya biz  :s20:

yönetim de bu karara direnemez zaten bu kadar siyasi baskı varken ben de kendi adıma direnmesini bekleyemem ama karşılığında dişe dokunur bir şeyler alınmıştır umarım.

Nasılsa kaybedecek oyu kalmadı diye mi bu adama yaptırdılar bu açıklamayı acaba?

Etiketler: