"İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."
Anlatılmak istenilen:
İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu "bunların" hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.
kimler:
- Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip (sahalara fitne yaymak isteyenleri) ve bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakları...
Keşke öyle olsa ama pek değil malesef...
"Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın müsabakasını bile
siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda
mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar."Yani 'bu kumpası (!) yapan FETÖ'cüler, maçın devam etmesine izin vermediler' diyor.
"
İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş
mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."Yani 'federasyon, maçı devam ettirerek, oynanmasına izin vermeyen mihrakların hesabını bozacak, kumpasçıların alçak planlarını başlarına geçirecek'...
Başka bir meâli olamıyor bunun...