Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810288 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Maci seyircisiz tekrardan oynatsinlar ama gs maci ile ayni gun ve ayni saate koysunlar
Televizyonlari ustuste koyup seyredelim bunlari ustuste koyup koyarken, nasil?

Çevrimdışı underworld

Aziz, koçculara çakacak arada maç için taraftarlar alışverişte görsün tadında konuşacaktır.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı tuncaboylu

Maci seyircisiz tekrardan oynatsinlar ama gs maci ile ayni gun ve ayni saate koysunlar
Televizyonlari ustuste koyup seyredelim bunlari ustuste koyup koyarken, nasil?
Yönetim çıkıp

"Maçı tekrar oynarız, ama korkularımız var. O yüzden bu karar alınacaksa, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı da seyircisiz oynansın"
dese.

Ortaya kemik atıp iki köpeğin birbirine düşmesini izlesek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Ayrıca inceden inceye Senol Güneş'i Beşiktaş'tan koparma sinsiligi de alttan alttan isleniyor. Fotomac'in fanatik Gs'li muduru Zeki Uzundurukan sureti haktan görünüp, guya Senol Güneş'i koruyor ayağıyla Besiktas başkanına laf atıyor, Aziz Yildirim'i ovuyor. Hani Mete Kalkavan'a pence manşeti atan guldurukcu sefil varya ha iste o.

Diyor ki "Besiktas yönetimi nerde? Senol Güneş'e niye sahip cikmiyor? Fikret Orman hocayı cok uzdu. Fenerbahce'liler yapmadi o olayları, kesinlikle Fenerbahceliler yapmadi. Aziz Yildirim cok şey biliyor ama susuyor. Adam bizi cok onceleri bu tehlikeler icin uyardı [bak bak bak]. Senol Gunes sezon sonunda Trabzon'a donerse kimse sasirmasin cunku cok yipratildi." 

Simdi bu sark kurnazına ne diyeceksin? Ulan Senol Gunes Beşiktaş'ta yipratiliyorsa TS'de rahat mi olacak? Senin gönüllü masası oldugun renkli lobilerinin hammunu seviyor Besiktasta.

Herif oyle hiddetli bir sekilde saldırıyor ki Besiktas başkanına sanki FB sucsuz, Senol Gunes mağdur ama tek suclu Fikret Orman ve yönetimi.  Bu sark kurnazlarına inat Senol Güneş'i birakmayacagiz, Besiktas yonetimini de yedirmeyip hep bilikte hepsinin hammunu seveceğiz.  :D
Yok kardeşim ne şark kurnazı. Daha öncede belirtmiştim bir vesileyle bunlar bildiğin üç harfli ...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

şimdi biri çıkıp bu yanküt kocamalın ırzına geçse sonra da çarşafı gösterse kan yok kardeşim kan yok dese ne diyecek bu kocamal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı almanci

Senol Hoca'ya yapilanlar macin durdurulmasinda tek neden oldugu algisi yaratildi. Sadece bardagi tasiran son damlaydi aslinda.

Çevrimdışı Librarius

Senol Hoca'ya yapilanlar macin durdurulmasinda tek neden oldugu algisi yaratildi. Sadece bardagi tasiran son damlaydi aslinda.

Diğer kısımlar kumpasmış. :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Merhaba,

Bazılarının tabiriyle "yönetime çakmak için hazır kıta" bekleyen biri olarak düşüncemi paylaşmak istiyorum.

Perşembe günü divan kurulu ya da yapılacak açıklamanın hiç bir önemi olmayacaktır.
Yapılacak olan karar öncesi çıkıp, "Beşiktaş olarak karar ne olursa olsun bu maçı tekrar oynamayacağız" dememiz gerekiyordu.

Bu arada dün yapılan küfür seansını kınayan herhangi bir yazı da göremedim.
Sonra hoca çıkıp kendi hakkını kendisi savunmak zorunda kalıyor.

Çevrimdışı underworld

Yönetim çıkıp

"Maçı tekrar oynarız, ama korkularımız var. O yüzden bu karar alınacaksa, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı da seyircisiz oynansın"
dese.

Ortaya kemik atıp iki köpeğin birbirine düşmesini izlesek.

İyice romantik oldun reyis

Çevrimdışı tangaz

Merhaba,

Bazılarının tabiriyle "yönetime çakmak için hazır kıta" bekleyen biri olarak düşüncemi paylaşmak istiyorum.

Perşembe günü divan kurulu ya da yapılacak açıklamanın hiç bir önemi olmayacaktır.
Yapılacak olan karar öncesi çıkıp, "Beşiktaş olarak karar ne olursa olsun bu maçı tekrar oynamayacağız" dememiz gerekiyordu.

Bu arada dün yapılan küfür seansını kınayan herhangi bir yazı da göremedim.
Sonra hoca çıkıp kendi hakkını kendisi savunmak zorunda kalıyor.

süper bir durum değerlendirmesi olmuş. padişah kumpas dedi die yönetimin bu denli acz içinde olmasını ben de kınıyorum. dünkü küfür seansı sonrası konuyu acz içinde beklemek sağduyu falan değildir bildiğin pısırıklığın zirvesidir. vur ensesine al boğazındaki lokmayı etiketini  üzerinden attırmak için yönetimin elinde büyük koz var ama gel gör ki başkan sus pus halde. kardeşim en sert dille basın açıklaması yapsana heriflere ceza aldıracak eylemlere girişsene. bu kafayla yönetilirsek daha çoook caner quaresma şenol güneş vakaları yaşarız. bu aczimizden ötürüdür ki anadolu takımları bile bize dayılanıyor hakemler hiç bir takıma (bakın büyük küçük ayrımı yapmadan) vermedikleri kartları bize çakıyorlar. sen evin kapısını açıp uyursan daha çoook hırsız girer...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

adamların tek tecrübesi kavga gürültü işlerini görmekti. bağırarak uzun süre götürdülerde
arık bu ülkede kimse bağırarak iş göremez. ellerindeki tek güç buydu
kaybettiler. karşılarında zekasıyla işini yürüten bir kulüp var biz her zaman böyleydik fener bağırır gövde gösterisi
yapar gs sinsidir el altından yürütür. ama ikiside yanlış ata oynadığı için ellerinde bir güç kalmadı.
biraz kalıntılar var. fenerin basın gücü diyorlarda dönün bakın ellerinde rıdvan abdulkerim gürcandan
başka basın gücümü kaldı basın artık başkalarının gücünde sadece gs yi destekleyen fetö artıkları kaldı
onlarda temizlenir yakında.
çok yol kat ettik. can çekişmeleri şiddetli olur bu normal biz soğuk kanlılığımızı koruyalım yeter.
bütün hepsi bu işi hayati mesele olarak görüyor tribünlerinin durumundan belli ama
maç bittiğindede söylemişdim Beşiktaş tribünleri bunları kaale bile almadı fenere karşı tek bir
slogan bile atılmadı her maç dokundururduk bu sefer yok hükmündeydi taraftarın ciddiye almaması
onları iyice dağıttı bütün amaç buydu ve başarısız oldular. Barut fıçısı gibi olmaları gayet normal süreci
yönetemiyorlar. tekrar çıkması bizi pek bozmaz ama hükmen çıkması onları bayağı sarsar.
amaçları bizi yıpratmaktı ama yıpranan kendileri oldular.
Kimse farkında değil, ama yönetim ufak dokunuşlarla suyun yönünü belirledi.

Maçın akabinde "Beşiktaş sahadan mı çekildi" muhabbeti dönerken, başkan hastanede "Oyuncularımız hakemin izniyle gittiler" dedi. O kesildi.

Sonra komplo muhabbeti dönmeye başladı, iki gün önce çıkıp "Biz de zamanında komploya uğradık, ama ceza da aldık" dedi.

Bu savunmanın ceza almaya engel olmadığı anlaşıldı, şimdi kan çıktı, çıkmadı muhabbeti başladı.

Artık buna bir şey demeye gerek yok, çünkü kan çıkıp çıkmaması cezada belirleyici bir anlam ifade etmiyor.

Ayrıca sürecin başından beri sakin kalarak, taraftarı da sakinleştirdi. Ortamı gerseydi, pazar günü stadda Aykut'un ve Aziz'in kulakları çınlardı.

Divan hamlesiyle aba altından sopa göstererek, maça çıkmama tehdidini de yaptı kibarca.

Diğer taraf kendi taraftarını gerdi de gerdi, 23 Nisan'da çocukların önünde 70 dakika küfür ederek haksızken daha da haksız duruma düşebilmeyi başardılar.

Ben de başkan çıkıp gürlesin istiyorum. Stadda birisi Aykut'un, kan çıkarmayacak şekilde, ırzına geçsin istiyorum.

Ama sakinleşince bunun zararının bize olacağını görüyorum.

Yönetim şu ana kadar iyi götürdü. Eğer hala kaldığı yerden devam kararı çıkarsa, maça da çıkmasın; ben haklarını veririm. Yok maça çıkarlarsa her şeyi çöpe atarlar, o ayrı.

[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 11:15:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ekrembaser

süper bir durum değerlendirmesi olmuş. padişah kumpas dedi die yönetimin bu denli acz içinde olmasını ben de kınıyorum. dünkü küfür seansı sonrası konuyu acz içinde beklemek sağduyu falan değildir bildiğin pısırıklığın zirvesidir. vur ensesine al boğazındaki lokmayı etiketini  üzerinden attırmak için yönetimin elinde büyük koz var ama gel gör ki başkan sus pus halde. kardeşim en sert dille basın açıklaması yapsana heriflere ceza aldıracak eylemlere girişsene. bu kafayla yönetilirsek daha çoook caner quaresma şenol güneş vakaları yaşarız. bu aczimizden ötürüdür ki anadolu takımları bile bize dayılanıyor hakemler hiç bir takıma (bakın büyük küçük ayrımı yapmadan) vermedikleri kartları bize çakıyorlar. sen evin kapısını açıp uyursan daha çoook hırsız girer...

Yav abi öyle bi anlatıyon ki gel 1 ay yaşa şu memlekette. Oradan bu kadar deliriyorsun burada ne yaparsın kim bilir

Çevrimiçi Samet Demir

ben dün de yazdım ilk müdahaleyi ben yapıcam bu rezillikler diyarına mı vereceksiniz organizasyonu nerede oyuncuların hocaların can güvenliği konulu kolaj çalışması yapıp uefaya yollayacam. dileyene çalışmamı yollarım herkes bireysel müracaatını yapar uefaya
Bana da yollar misin abi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

UEFA verilecek cezayı takip ediyormuş arkadaslar. 2024 mü yoksa fener mi göricez simdi götleri sıkısırken. RTE söyleminden sonra devam edeceğini sanıyordum ama suanda hükmen galibiyet alacagımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Yav abi öyle bi anlatıyon ki gel 1 ay yaşa şu memlekette. Oradan bu kadar deliriyorsun burada ne yaparsın kim bilir

:alala: ben nerede yaşıyorum ki ?

Çevrimdışı Koa_lAA

iyide yönetim daha hastane çıkışında sakindi... kumpas muhabbeti dillendirilmeden başkan çıktı hastane önüne kararı federasyon verecek bişey söyleyip etkilemenin alemi yok dedi...

yani tamam bizim başkan birilerine karşı bükülüyo bazen ama bu konuda tavrı en başından beri aynı... hatta şahsi fikrim bizimkiler sakin kaldıkça aziz ve tayfası dahada kuduruyor... çünkü mağduriyet edebiyatı yapıp seçimde oy alacaktı... yemedi..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Baskent Norveç'e mi baglandı abi haberimiz olmadan 🤣

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

iyide yönetim daha hastane çıkışında sakindi... kumpas muhabbeti dillendirilmeden başkan çıktı hastane önüne kararı federasyon verecek bişey söyleyip etkilemenin alemi yok dedi...

yani tamam bizim başkan birilerine karşı bükülüyo bazen ama bu konuda tavrı en başından beri aynı... hatta şahsi fikrim bizimkiler sakin kaldıkça aziz ve tayfası dahada kuduruyor... çünkü mağduriyet edebiyatı yapıp seçimde oy alacaktı... yemedi..

yönetim hastanede sakin olabilir nasılsa 3-0 hükmen çıkacak rahatlığı ile pisliğe bulaşmayayım şeklinde yaklaşıyor ama akabinde birisinin çıkıp kumpas demesi sonrasında suyun yönünün değişmesi ardından dün hocaya küfürler yağdırılması yanküt hiçinin açıklamaları falan derken bu denli sessiz kalınmaz en azından bir kınama yazısı döşersin.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

yönetim hastanede sakin olabilir nasılsa 3-0 hükmen çıkacak rahatlığı ile pisliğe bulaşmayayım şeklinde yaklaşıyor ama akabinde birisinin çıkıp kumpas demesi sonrasında suyun yönünün değişmesi ardından dün hocaya küfürler yağdırılması yanküt hiçinin açıklamaları falan derken bu denli sessiz kalınmaz en azından bir kınama yazısı döşersin.
Bu kadar arsızlık ve yüzsüzlüğü görüpte dellenmemek elde değil tabi ama yönetime açıklama yapmama konusunda kızamıyorum. Zira yapılacak herhangi bir açıklamayla  ister istemez karşı tarafa cevap verme imkanı tanımış oluruz ki zaten arsızın cevabı yine arsızca olacağından iyice sinirimiz bozulur. Bu noktada yönetimin divan kurulunu kararın açıklanmasından bir gün sonra toplantıya çağırması da zamanlama olarak gayet akıllıca bence. Top havada süzülüp geliyor pozisyonumuzu aldık ve her halükarda o topa gelişine çakacağız. Tekrar kararı da verseler hükmen galibiyette verseler değişmez. Avantaj tamamiyle bizde.  :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Koskoca camiayiz icimizde sapigi, pisikopati, hirsizi, katili her turlusu vardir, hapishaneye gitsen bir suru besiktasli bulursun. Simdi bir tane afla cikan sapik bi besiktasli bu aykuta saldirsa, tecavuz etse abuk sabuk olaylar cikar.
Gerek var mi boyle soylemlere, simdi sapigin biri aykutike dalsa, adam besiktasli diye bizim sahamiz mi kapatilacak.

Boyle ayristirici soylemler olmaz, yaziktir halki kin ve nefrete surukluyor

Adam kendi pis agziyka soylemiyor mu, hastane raporunu gorduk diye
Boyle bisi var mi?
Soyunma odasinda kafasina bisiler yapti diyor
Bunlarin fikri budur zikri budur

He he yapragim benim kafasini manuel fernandez kirdi

Çevrimdışı murat

ben dün de yazdım ilk müdahaleyi ben yapıcam bu rezillikler diyarına mı vereceksiniz organizasyonu nerede oyuncuların hocaların can güvenliği konulu kolaj çalışması yapıp uefaya yollayacam. dileyene çalışmamı yollarım herkes bireysel müracaatını yapar uefaya
Bende daha önce yazdım uefa maç sonrası toplanıp feneri avrupadan direk men etmeli diye.

Çevrimdışı ekrembaser

Hatlar karıştı abi mylife abiye gönderecektim :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

Hatlar karıştı abi mylife abiye gönderecektim :ebebe:

yabancı değil ruhikizim sonuçta

Etiketler: