Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5806542 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Abi bu olaydan kararın belli olduğu anlamı mı çıkarmalıyız?
cb konuştuğunda çıkarmalıydık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Çakar :

Beşiktaş 3-0 hükmen galip ilan edilmezse bu ülkede bir daha hiçbir maç tatil edilemez. Kan çıktı-çıkmadı, kafa yarıldı-yarılmadı gibi bir kriter yoktur. Hakem maçı daha önce 3 kez durdurdu ve güvenlik kaybolduğu için maçı tatil etti. Beşiktaş hükmen 3-0 kazanmalıdır.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Belli olsa aziz yarın toplantı yapar mıydı baskı altına almak için? Bence hala belli değil, aziz alenen baskı kuruyor tabi de bizimkiler de aksi karar çıkarsa sahaya çıkmayız mesajını vermek istiyor olabilir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2010 yılinsa antep bursa maçıda benzer şekilde oldu. Maç antepteydi. 3 0 hükmen bursaya verdiler. 2014 ts fb macı aynı sekilde. O da hükmen verdiler. Daha cok örnek var..

Ama bence 3 0 hükmen verecekler bize maçı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ilker kufur edildi 90dakila aykita diyir
Yaninda pempeli ben mactaydim duymadim diyo
Fikra gibiler

Milliyet gazetesine bakam dedim daha da bakmam
Boyle densizler calisiyor sahibinin besiktasli oldugu bir muessesede
Ulan basinin hepsi senin
Kov su kopekleri yd sana besiktasli diyelim
http://m.milliyet.com.tr/amp/uzay-gokerman-yarim-kalan-derbinin-gercek-sorumlulari-ve-olmasi-gereken-sonuclari-2653668-skorer-yazar-yazisi/
Bu herifi okuyarak sinir hastası olmaya mı çalışıyorsun, dünyanın en mal adamıdır bu Gökerman.

Erman'ın ne hayır gördük de, gök olanından görelim?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Super kupa macinda biz niye ceza aldik, bunu yonetim ogun cozecekti
süper kupa maçında bir sene öncede gs aynı cezayı aldı
süper kupa prosedürü öyle orda ceza alırsan lige yansıyor.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı fani madida

şu aşağılık camia yüzünden gs maçına da gergin çıkacağız  :s20: bu hafta bizim için belki de bir dönüm noktası.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı murat

Bu herifi okuyarak sinir hastası olmaya mı çalışıyorsun, dünyanın en mal adamıdır bu Gökerman.

Erman'ın ne hayır gördük de, gök olanından görelim?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gök değildir o.benimde fenerli soyadı gök olan bir arkadaşım var ama biz ona gök demezdik.aramızdaki gök leri tenzih ederim.

Çevrimiçi Necmi

Adamlar 70 dk hem Şenol Güneş’e hem Süleyman Seba ya sövüyorlar enteresan olan Bein seside kısmıyor.ulan ne rezil bir camia bunlar

kısmasın işde ne güzel bütün dünya görsün fener taraftarını
dün maçta tek bir küfür edilmedi fenerin adı bile ağıza alınmadı

Çevrimdışı fani madida

karakter yoksunu aykut beşiktaş sahadan çekildi maç kaldığı yerden devam etsin diyorsun. ulan beşiktaş sahadan çekildiyse maçı hükmen kendine istesene adi herif  :s20:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi Necmi

Bein sahibi ile bizim baskan kolkola poz veriyor ama 90 dakika kufuru yiyoz bir kisi de sesi kismiyir

Kapali kapilar ardinda ne yapiyor yonetim bilmiyoruz ama bisi yapamadiklari belli.
Ana avrat dinledik butun mac cok sukur allahtan cocuk cok turkce bilmiyor.

Stadin yarisi bos bizim stadtan daha cok ses geliyor ekrana. Yilda bir kere orda oynayip kalan maclari seyreden topcular acayip baski var saniyor tabi o bokluktaki stadta.

Vodafone arenada sesi kisiyorlar, mikrofonlarin yeni falan diye lafa girenin kalbini kirarim, kistirtma kardesim, bu ses olayi bilimdir 10 milyon yonetim gideri yapacagina neyse parasi ver getir gavuru sana iki gune soyler mikrofonlarin nereye konulacagini, koydur.
Hatta bir suru hoparlor koydur stada sesi cok tribun bloklarinkn girtlak kardeslerimizin yanina mikrofon koy sesi al tekrar stada ver duble olsun.

Yepis yeni cillop gibi stad yaptik, yayinci kurulur gelecek sadece fisi takacak yayina baslayacak diyordu fikret orman, eeeee
kısmamaları daha iyi değilmi görsün millet ne mal olduğunu
bu arada yeğene renkli maçlarımı izletiyorsun çok ayıp
bizim stadda az kişi varken muhteşem ambians oluyor
maçların başlamasına bir saat varken bir avuç insan yıkıyor ortalığı

Çevrimiçi Necmi

Talisca çok ciddi efor koydu sorumluluk aldı müthiş oyun çıkardı
Aldığı her kuruş helaldir
Yine adriano sağ kanatta rezaletti
Caner’in çıkması işimize geldi resmen
Gökhan da baya iştahlı başladı
Vida-tosic ve medel-Oğuzhan yan yana oynamama sıkıntısı yaşadılar
Vida topu oyuna fena sokmuyor
tosic biraz panikti
attığı gol negredo için iyi oldu
gs öncesi stres bıraktı rahatladı
vidaya iki penaltı yapıldı resmen gladyatör gibiydi ama savunma
için biraz daha zamanı var. lige iyice alışmalı

Çevrimdışı tangaz

2010 yılinsa antep bursa maçıda benzer şekilde oldu. Maç antepteydi. 3 0 hükmen bursaya verdiler. 2014 ts fb macı aynı sekilde. O da hükmen verdiler. Daha cok örnek var..

Ama bence 3 0 hükmen verecekler bize maçı.

o maçların hiçbirinde birisi çıkıp kumpas dememişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Cenk Tosun boş geçtiği maçta bile oyundan çıkarken büyük alkış alıyor. Everton taraftarının Cenk'e sevgisi büyük.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ekrembaser

organize şubenin ne dediği önemli mi dostum herşeyi bilen herşeyi tayin eden şahıs kumpas dedi yetmez mi hala mı bu ülkeyi çözemiyoruz.

Herşeyi tayin eden şahıs el çek demese çekebilirler mi abi?

Çevrimdışı ozankarakoc

Twitter'da şu psikopat Fenerlilerle tartışmayı hep müthiş bir zaman kaybı olarak gördüm, özellikle de hiç bulaşmadım. İki gündür ben de dayanamıyorum. Ellerine şablonlar verilmiş gibi aynı lafları söylüyorlar...

'Siz hakemler hakkında konuşacak son insanlarsınız' diyorlar mesela...

Diyorum ki '1 tane örnek ver. Beşiktaş'ın hakem kararıyla kazandığı 1 adet maçı göster, ben de özür dileyeyim'. Aradan bir 15-20 dakika geçiyor. Bir video geliyor. Requiem For a Dream'in müziği arkada... 'İşte 2015-2016 sezonunda Beşiktaş lehine yapılan hakem hataları' diye başlıyor video... Toplam 1 dakika 30 saniye sürüyor. 3-2'lik Bursaspor maçında Quaresma'nın faul yapıp kırmızı kart görmediği pozisyonlar. Bir de Başakşehir maçında adamların sayılmayan golü. O kadar. Video bu.

Biz lehimize hakem hatası yapıldığında 'çaktırma abi' demeyen, 'rahatsız olan' insanlar olduğumuz için, hayatımızı 'hak ederek kazanmak' üzerine kurduğumuz için hemen geri döndüm, Beşiktaş-Bursa maçını bir hatırlayayım dedim. 1 bariz golümüz, 1 mutlak penaltımız yenmiş. Hosogai gole giden Quaresma'yı düşürmüş, kırmızıyı Quaresma görmüş... Hakem maçı katletmiş, hem de bizim sahamızda... Adama açıklıyorsun, 'ne malum Quaresma kırmızı görse o pozisyonların olacağı' diyor... 'Ne malum Beşiktaş'ın golü ve penaltısı verilse Quaresma'nın o hareketleri yapacağı' diyorsun, 'bıraaak yeeaaa' diyor. Başakşehir'in golü zaten net faul, her açıdan açıkça görülüyor...

Sonrası küfür kıyamet...

Şu Negredo'nun 77 cm ofsayt olmayan golü, Babel'in verilmeyen golü, verilmeyen penaltılar, Fernandao, Van Persie'nin sahtekarlığıyla 10 kişi kalmamız, Emenike'nin Fabri'ye faulüyle son dakikada kurtardıkları bir puan... Bunların hepsi 'dün' yaşandı. Bu takımı tutanlar, maçı izlerken, 'ulan allah korudu be' demiyorlar mı? 'Ohh, ofsayt değilmiş lan... Neyse yırttık' demiyorlar mı... Aklım almıyor ya...

Netice?

Yine müthiş bir zaman kaybı...

17 yıldır siyaset tartışmalarında kaybettiğimiz enerjiyi, bir de bu gerizekalılara karşı kaybediyoruz. Kanser olacağız anasını satayım...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi tolga1903

Yönetimden hiçbir şey istemiyorum maçla ilgili gerekirse maça çıksın takım karar alsınlar ses etmem. Ama şu 12 numara adminlerini ve altında yorum yapanları analarından çıktıkları güne lanet ettirmezse hakkımı helal etmiyorum. İllegal veya legal hiç farketmez bunların hareket alanı kalmamalı bu ülkede ve yönetimde bu güç var eminim. Sadece acı çekmelerini istiyorum sadece. Adli bilirkişilere mi tespit ettirirler para verip hacker mı tutarlar naparlarsa yapsınlar bu adamların yaptığı ayrıştırmayı terör örgütleri yapmadı bunlara bizden başka da dur diyecek yok.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Herşeyi tayin eden şahıs el çek demese çekebilirler mi abi?

çekerler arada kaynar gider onların ne dediği yaptığı önemli değil  birisinin kumpas demesi belirleyici oluyor bu ülkede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Yalnız 'requiem for a dream' acayip, filmi bile birkaç basamak yükselten bir müzik. Açıkçası sadece bu dekadans haline ve hocaya üzülüyorum. İşler diyalog ile çözülecek boyutta değil. @ozankarakoc

Çevrimdışı tangaz

ben şahsen 3-0 hükmen çıkmazsa 2024 için uefaya güzel şeyler göndericem bu ülke organizasyonu alamasın die şöyle maçlardaki rezillikleri gözler önüne seren bi kolaj çalışmam olacaktır

Çevrimiçi Necmi

yok bu haraket bir nevi uyarı niteliği Beşiktaş geri çekilmeyecek
ona göre hareket edin mesajı veriliyor. büyük ihtimal karar belli olsa bir gün önce toplanırlar
bir gün sonra toplanması gardımı aldım  bekliyorum ne karar vereceğinizi demek oluyor.
zaten organize suçların bu kadar hızlı geri çekilmesi yukardan gelen emirle olur
yoksa karar verilene kadar tutun derlerdi. Bu bizim lehimize kumpası bahane etmeyin diye vahi indi yukardan.
bundan sonrası tamamen tff eyyamı olur. bütün bomba artık tff nin kucağında ister patlatır ister fenerin kucağına atar.

Çevrimiçi Necmi

çekerler arada kaynar gider onların ne dediği yaptığı önemli değil  birisinin kumpas demesi belirleyici oluyor bu ülkede
yok öyle birşey emin ol bu kadar hızlı kararı yukardan emir gelmeden vermezlerdi.
emniyet herşeye limon sıktı. kumpas olabilir dedi CB, emniyette soruşturdum taraftar olayı
kumpas olmadığı belli oldu dedi. bu planlıdır emniyet bu kadar hızlı olmaz. içeri aldıklarınıda bırakmışlar
zaten bir tek hocaya çakmak atan göz altında.

Etiketler: