adamların tek tecrübesi kavga gürültü işlerini görmekti. bağırarak uzun süre götürdülerde
arık bu ülkede kimse bağırarak iş göremez. ellerindeki tek güç buydu
kaybettiler. karşılarında zekasıyla işini yürüten bir kulüp var biz her zaman böyleydik fener bağırır gövde gösterisi
yapar gs sinsidir el altından yürütür. ama ikiside yanlış ata oynadığı için ellerinde bir güç kalmadı.
biraz kalıntılar var. fenerin basın gücü diyorlarda dönün bakın ellerinde rıdvan abdulkerim gürcandan
başka basın gücümü kaldı basın artık başkalarının gücünde sadece gs yi destekleyen fetö artıkları kaldı
onlarda temizlenir yakında.
çok yol kat ettik. can çekişmeleri şiddetli olur bu normal biz soğuk kanlılığımızı koruyalım yeter.
bütün hepsi bu işi hayati mesele olarak görüyor tribünlerinin durumundan belli ama
maç bittiğindede söylemişdim Beşiktaş tribünleri bunları kaale bile almadı fenere karşı tek bir
slogan bile atılmadı her maç dokundururduk bu sefer yok hükmündeydi taraftarın ciddiye almaması
onları iyice dağıttı bütün amaç buydu ve başarısız oldular. Barut fıçısı gibi olmaları gayet normal süreci
yönetemiyorlar. tekrar çıkması bizi pek bozmaz ama hükmen çıkması onları bayağı sarsar.
amaçları bizi yıpratmaktı ama yıpranan kendileri oldular.
Kimse farkında değil, ama yönetim ufak dokunuşlarla suyun yönünü belirledi.
Maçın akabinde "Beşiktaş sahadan mı çekildi" muhabbeti dönerken, başkan hastanede "Oyuncularımız hakemin izniyle gittiler" dedi. O kesildi.
Sonra komplo muhabbeti dönmeye başladı, iki gün önce çıkıp "Biz de zamanında komploya uğradık, ama ceza da aldık" dedi.
Bu savunmanın ceza almaya engel olmadığı anlaşıldı, şimdi kan çıktı, çıkmadı muhabbeti başladı.
Artık buna bir şey demeye gerek yok, çünkü kan çıkıp çıkmaması cezada belirleyici bir anlam ifade etmiyor.
Ayrıca sürecin başından beri sakin kalarak, taraftarı da sakinleştirdi. Ortamı gerseydi, pazar günü stadda Aykut'un ve Aziz'in kulakları çınlardı.
Divan hamlesiyle aba altından sopa göstererek, maça çıkmama tehdidini de yaptı kibarca.
Diğer taraf kendi taraftarını gerdi de gerdi, 23 Nisan'da çocukların önünde 70 dakika küfür ederek haksızken daha da haksız duruma düşebilmeyi başardılar.
Ben de başkan çıkıp gürlesin istiyorum. Stadda birisi Aykut'un, kan çıkarmayacak şekilde, ırzına geçsin istiyorum.
Ama sakinleşince bunun zararının bize olacağını görüyorum.
Yönetim şu ana kadar iyi götürdü. Eğer hala kaldığı yerden devam kararı çıkarsa, maça da çıkmasın; ben haklarını veririm. Yok maça çıkarlarsa her şeyi çöpe atarlar, o ayrı.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi