Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803506 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Dün atacağını attı, yeter.

Sen hep demiyor musun "oyuncudan beklentiyi fazla yüksek tutmayın" diye.

Ligin sonuna kadar 3 gol daha atsın, her maçı kazanırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belentimiz yuksek olacak adam santrafor, besiktasin santraforu 35 beklemedik ama 25 bekledik 4.35 alan adamdan. Ben zaten atamayacagindan emindim de, neyse

Santrafor farkini gosterem bir calismam var
Kodumu oturtacaksin isimli

Çevrimdışı ekrembaser

Belentimiz yuksek olacak adam santrafor, besiktasin santraforu 35 beklemedik ama 25 bekledik 4.35 alan adamdan. Ben zaten atamayacagindan emindim de, neyse

3-3 lük Kasımpaşa maçı adam tam winnerdı eşşoğlueşşek

Çevrimdışı tuncaboylu

8 numaradan 5 gol 5 asist bekleyen @Necmi'ye, haklı olarak gerçekçi olması gerektiğini söyledin ya.

Bu da bitiriciliği ortalama bir santrafor, atamıyorsa attırsın, top indirsin, pas istasyonu olsun diye kullanacağız.

Sene sonuna kadar böyle, seneye bakarız.

Çevrimdışı cursedofdragon

sende mi cımbızlıcılığa başladın abi :D

Çevrimdışı mylife1903

sende mi cımbızlıcılığa başladın abi :D
He ya
Super bisi cimbiz
Tak cekiyon

Yetenek olsa vidyo falan da yapacam

Yahu pas verdi diye kiziyom, santraforsun sen santrafor kaleye vuracaksin topu
Kaleye vursa gol olmasa ya da teibune gitse falan bisi demeyecem

Attigi gole bak mesela, vurdu top taca cikiyor kaleciden iceri sekti, mis gibi ampul gibi gol

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Necmi

Doğru olabilir ama doğru olmasından daha önemli olan bunun zamanlaması, arkasına birilerini almadan bunu yapamaz, Berat Albayrak hangi takımı tutuyor?
Açıkca mı söyledi ima mı etti?

Unutmayın bu hakem ve fulbolcu camiasından çok adam bunların tezgahından geçmiş, öyle olmasalar bile biraz yükselmek için himmet filan veren olmuştur. Şimdi herkes birbirini aşağı çekmek için bunu kullanıyor, kulananın arkasında ne kadar büyük birisi varsa o kadar etkili oluyor.
tff de yönetici seviyesinde fetö operasyonu yaptılar ama hakemlere yapmadılar
operasyon sırasında cünonun babasıda gitti. zaten yıllardır babasıyla cüno köşe başını tutmuş
istedikleri operasyonu düzenliyor diye söylenti vardı ve hakemler bunlardan çok çekiniyormuş
zaten operasyon sonrası bize kılıç çeken bir çok hakem yön değiştirdi. en başta bülo adam operasyon
öncesi sonrası siyahla beyaz gibi operasyon sonrası yönettiği hiç bir maçımızda tek bir kusurunu göremedim melek gibi yönetiyordu.

Çevrimdışı underworld

Tosic bey npyorsunuz ???

her maç böyle 2-3 pozisyonu var amam bu sene Allahtan gol olmuyor.
geçen sene böyle giflerini koymaktan yamulmuştum

Çevrimiçi Necmi

Lens oynadiginda rakibin sol beki ataklara katilirken quaresma oynarken rakibin sol beki ortasahayi pek gecmez.
Lens ile quaresma karsilastirilacak futbolcu degiller. Lens 2-3 tik alti kalitede bir futbolcu.
Quaresmanin mental problemlerinin disinda oyun akli problemleri de var ama gucu istegi calismasi hep iyi seviyede.
Lensin yetenek, istek, kendini adama gibi problemleri mevcut. Top istop edemeyen bir adam lens.
Dun babelin attigi ikinci golde pepenin memesiynen istop edip topu babele vermesinj bir kes daha izlemek lazim, pepe bu takimin stoperi. Lens topla kavga eden ingiltere ikinci liginde kume dusmeye oynayan bir takimin oyuncusu.

Lens fbde de farkli oynamiyordu, seviyesi ve standarti bu. Fazla abartildi

Daha tore gelecek bu takima.

Lense bi yatirim yapildi bunun karsiligini 2 sene sonra falan almaya baslariz, takimda seviye dusmeye baslayinca lensin katkisi artar.
Babel boyle oynamaya devam ederse seneye devre arasi 20 milyona satariz onu eplye, quaresma emekli olmaya baslar tore ile lens de oynamaya.

Kampa dolma gibi fizikle gelen adamdan bahsediliyor, adamin ayrica gece gezmeleri de var.
sahada iyi calisanlar belli oluyor, babelin vidyolarda kimin ne calistigi belli
lensi amada gömdün adam nihayetinde hollanda milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu

Çevrimiçi Necmi

Su maçtan sonra Quaresma'yı neden eleştiriyosunuz beyler. Lens'ten sonra şiir gibiydi valla.

Brn de çok eleştiririm hatta sevmem ama şu durumda ihtiyacımız var. Ben dün beğendim. Hatta beklediğimden de paslı oynadı şaşırdım bir ara. Oynayabiliyormuş demekki.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deplasman maçı olduğu düşünülürse kendisini aştığını bile
söyleyebiliriz. onun oyun sistemini bozmaması bile iyi oynamak oluyor evet saçma sapan
ortalar açmadı pas oyununa katıldı. ama çıkana kadar ne yaptı dersek koca bir sıfır
düşünün deplasmanda 3-0 gibi net skor aldığımız bir maçta quaresma katkısı yok
twiteerde bir yazı okudum kale 15 cm daha geniş olsa quaresma gol kralı olurdu  diyordu :D
neyse maçta zararı olmayan quaresma en büyük katkıyı vermiş demektir adam bir kere bile
elini kaldırıp top istemedi bu bile verdiği katkıyı gösterir :D

Çevrimdışı underworld

''Lens oynadiginda rakibin sol beki ataklara katilirken quaresma oynarken rakibin sol beki ortasahayi pek gecmez.'' Via @mylife1903

:kop:

ilk yarı adriyi 2 li bastırdırlar....
 maç yazınsında da yazdım yardıma gelsin diye
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2018, 16:13:20 underworld ]

Çevrimdışı mylife1903

lensi amada gömdün adam nihayetinde hollanda milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu
Gomme degil tespit. Messi yapanlara sisiriyor diyeceksin abi
Fbde oynarken de ayni seyleri yazdik
Cocugun performansinda bj degisiklik yok zaten. Kapasitesi dahilinde standardini oynamaya calisiyor

Hollanda milli takimi boyle lens gibilerini kadroya aldigi icin bu hallerde zaten

Takimin topla kavga eden top kontrolu necibin bile gerisinde olan bi oyuncu bu,

Caner>lens>love diye gidiyor takimin en kazmalari bunlar

Top kontrolu yaziyorum hep, neden? Ilk dokunusu iyi olmak zorunda buyuk takim futbolcusunun dun babelin ikinci golunde pepenin topu indirisine bak, lens olsa orda topu istop edene kadar basip alirlardi.

Çevrimdışı mylife1903

Tosic bey npyorsunuz ???

her maç böyle 2-3 pozisyonu var amam bu sene Allahtan gol olmuyor.
geçen sene böyle giflerini koymaktan yamulmuştum
Tosice gelene kadar ohoo
Topu tolgaymodel kaptiran medel
Ilk baskida one cikip bombalayan pepe
Degil mi

Çevrimdışı mylife1903

''Lens oynadiginda rakibin sol beki ataklara katilirken quaresma oynarken rakibin sol beki ortasahayi pek gecmez.'' Via @mylife1903

:kop:
Cimbiz bu oluyor @cursedofdragon

“Pek” yazilmis hic yazsam guzel bir ileti olacakti

Çevrimiçi Necmi

Bu feto olayinin boku cikti abi. Ispiyonculugu hic sevmem. Stalin rusyadindan beter oldu ulke, herkes birbirini ispiyonluyormus. Komsunun karisina goz koyanlar falan kocasi fetocu diye mektup yaziyordur, eminim boyle tipler vardir. Ayni seyler sscbde olmus 1940larda yani 80 sene oncesi ya. Insanoglu hic mi degismez.
Ispiyoncuya da ispiyondan ceza vermedikce bu is boyle gider. Ispiyonlanani iceri atarken ispiyonlayana da tesekkur edeceksin yardimlarindan dolayi ama karaktersizlikten onu da iceri atacan.
Berat albayrakda gsli tipi var abi
Erman kendi bizi biciyordu fb maclarinda zamaninda o da mi fetocu acep.
Cucude fetocu tipi yok, babasi cok hakkimizi yedi, zayif karakterli birine benziyirdu, fetocu olmasa bile yalakalik yapmis olabilir
Firat benziyo feto abisine

Insanlarin gunahina girmemek lazim ama benziyir diyoz tipten, gordugumuzu dusundugumuzu de yazabilelim yani

Bu yasar kemal ile halil umuttan da iyi elektrik almiyorum
erman paraya tapar. himmetçi₁ tipi nasıl oluyor adamın babası tff de kafası ilk koparılan oldu.
operasyondan sonra adını hiç duyuyormusun cünoda ondan sonra kritik maçlara verilmedi.
cücüye iyi bak özellikle ts gs maçında deplasmanda ts yi nasıl cezalandırdığına yıllardır mhk yı
babasıyla bu yönetti bunlardan izinsiz bir maçın sonucu tayin edilemez hangi maça kim atanacak bunlar karar veriyor diye çok söyleniyordu. her yere sızan fetönün hakemlere sızmadığınımı düşünüyorsun
peki hakemlere bir operasyon yapıldımı? yapılmadı. ama süratle alttan genç hakemler çıkarılıyor
birden süperlig genç hakemlerle doldu. palabıyığı yetiştiriyorlardı büyük maçlara falan verip
içlerinde patladı şimdi meler bu görevi devraldı. hakemlerede bir operasyon yapılıyor ama bu yavaş oluyor bence
yerlerini doldurmaya uğraşıyorlar gibi duruyor. YD kendi ağzıyla söyledioperasyondan sonra
namoğlunu atadı tepkiler gelince tv de ne yapayım başka adam yok atayacak dedi düşünün
fetö hakemlerin içine nasıl girmiş mhk başkanı olmaya güven oyu alacak bir eski hakem yok.
bunu ben demiyorum YD diyor.

Çevrimdışı underworld

Tosice gelene kadar ohoo
Topu tolgaymodel kaptiran medel
Ilk baskida one cikip bombalayan pepe
Degil mi
tosicin yaptığı kronik bir amatör pozisyon hatası.
kayar , düşer , yanlış yapara girmiyorum ama böyle her maç 2-3 pozisyon hatası var.
haa bu sene çoğu gol olmuyor ondan yırtıyor ama artık bu yaştan sonra bunları aşması lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomme degil tespit. Messi yapanlara sisiriyor diyeceksin abi
Fbde oynarken de ayni seyleri yazdik
Cocugun performansinda bj degisiklik yok zaten. Kapasitesi dahilinde standardini oynamaya calisiyor

Hollanda milli takimi boyle lens gibilerini kadroya aldigi icin bu hallerde zaten

Takimin topla kavga eden top kontrolu necibin bile gerisinde olan bi oyuncu bu,

Caner>lens>love diye gidiyor takimin en kazmalari bunlar

Top kontrolu yaziyorum hep, neden? Ilk dokunusu iyi olmak zorunda buyuk takim futbolcusunun dun babelin ikinci golunde pepenin topu indirisine bak, lens olsa orda topu istop edene kadar basip alirlardi.
Dünyada top kontrolü Necip'in gerisinde olan bir tek futbolcu var, o da Fenerbahçe'de sol bek oynuyor.

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Necmi

Simdi hepsini yanlış ata oynamış olma korkusu sardı.

Galatasaray yarın kaybederse yarışta sadece Beşiktaş ve Başakşehir kalacak.

ve yaz boyu tek haber kaynakları Beşiktaş ve ordan beslenmeyecekler artık
birde gs nin ceza açıklansın en iyimser haliyle zaten ffp gelecek sattığın kadar al kuralı
birde men gelirse artık kendi kendilerine bütün yaz yemek tarifi vererek program yaparlar.
zaten bütün Beşiktaş muhabirlerini dışladılar ellerinde bir turgay kaldı. onunda Beşiktaş ilişkileri iyi değil
Beşiktaş şampiyon olursa önümüzdeki 5 yıl için yeni yapılanmaya gitmek zorunda kalacaklar  :D

Çevrimiçi Necmi

Sağ kanattan da ataklarda olabiliyormuş.
5 maçtır özlemiştik
 :super:
sağ kanattan atakmı yaptık :alala:
3 golde soldan geldi. :D

Çevrimiçi Necmi

Başta Pepe olmak üzere, Fabri, Negredo ve Talisca çok kötüydüler.
Bilhassa zayıf rakiplere karşı Pepeyi hiç beğenmiyorum
Tosiç gizli lider durumdaydı.
Caneri beğendim Adriano işini yaptı.
MEdel Atiba ikilisi çok iyiler

Q7 standard oynadı ama 5 haftadır sağ kanatsız oynadığımızı gösterdi
Babel tam Sniper

Sonradan girenlerden Tolgay çok top ezdi. Pektemek Negredodan daha istekliydi. Vida girmese de olurdu.

Çok garip bir maç oldu:
Maçı rahat kazandık amam 3-3 de olabilirsi, 6-0 da
fabrinin kötü nesini gördün bayağı atak yaptılar ve
gol yemeden maçı bitirdi.
almanyadan böylemi görünüyor :bandit: sen tv ni değiştir görüntüleri hatalı veriyor sanırım :D

Çevrimdışı underworld

Erol Kaynar : Babel bir feyk attı  ...
erman : feyk attı haaa, ingizlice konuşmayalım ne diyelim  ona...

ulan bundan 20 dk önce half taym da diyor  :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

cenk ilk 11 de :claps:
Bir gol atarsa sene sonuna kadar ilk 11'i garantiler.

Etiketler: