Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Erol Kaynar : Babel bir feyk attı  ...
erman : feyk attı haaa, ingizlice konuşmayalım ne diyelim  ona...

ulan bundan 20 dk önce half taym da diyor  :kop:
Lafını açmışken, Babel 2 haftadır acayip iştahlı. İkinci yarının başından beri bir mutsuzluk vardı, şimdi değişmiş görünüyor.

Kalan 5 maçta bizi şampiyon yapacak gibi hissediyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Bir gol atarsa sene sonuna kadar ilk 11'i garantiler.

Bu maç muhakkak atmalı

Çevrimdışı underworld

Lafını açmışken, Babel 2 haftadır acayip iştahlı. İkinci yarının başından beri bir mutsuzluk vardı, şimdi değişmiş görünüyor.

Kalan 5 maçta bizi şampiyon yapacak gibi hissediyorum.

Aynen böyle iştahlı oynamalı, aramalı, zorlamalı

Çevrimiçi Necmi

Negredo sarı kart görme sakın gs maçında sana çok ihtiyacımız olacak şuan keşke haftaya gs maçı olsaydı diyorum negredo o maçta çok önem arz edecek inşallah sarı görmez..
vahimi geldi :D

Çevrimdışı mylife1903

Dünyada top kontrolü Necip'in gerisinde olan bir tek futbolcu var, o da Fenerbahçe'de sol bek oynuyor.

Senin hala oglu degil miydi o noldu okuz mu oldu, ortaklik bozuldu

Çevrimiçi Necmi

Aklıma gelmişken, bir şeyi belirteyim:

Artık ligin bitimine sadece 5 hafta kalmış durumda ve şampiyonluk elle tutulacak kadar yakın. Form durumu iyi, son 7 maçta 6 galibiyet aldık.

Kalan 5 maçımızın 3'ü içeride ve iddiası/düşme tehlikesi olmayan takımlara karşı. 3 tane iç saha maçı seç deseler, bunları seçerdim.

2 maç deplasmanda, biri Galatasaray ve biri de Osmanlı. İkisi de stresli maçlar olacak, özellikle o zamana kadar Osmanlı'nın düşmesi veya kalması kesinleşmiş olmazsa.

Kısacası artık destek zamanı. Burada tabii ki tartışacağız ve eleştireceğiz, ama sosyal medyada beton gibi tek parça olmamız lazım. Şenol Güneş, Quaresma, Negredo , orada oynar mı, Atiba neden oynar vs.

Bu tarz muhabbetleri Twitter vs gibi ortamlarda paylaşmamak, elimiz klavyeye gitse de yazmamak en doğrusu diye düşünüyorum. Artık orada hep destek, tam destek zamanı.

Şimdi bu hafta bir kupa maçı var, medyanın yakaladığımız atmosferi dağıtmak için son şansı. İlk maçtaki skor kötü. Elenirsek morallerimizi bozmamalı, oyuncuları ve teknik heyeti üzmemeliyiz.

Asıl hedefimiz lig, aklımız orada olmalı. Kırmızı görmeden elenmek yerine kırmızı görüp elemek daha kötü sonuçlar doğurabilir.

hoca noktayı koydu bizim için şampiyonluk önemli diye
kupa maçını fener germeye çok çalışacak bakalım biz sakin kalabilecekmiyiz
zaten sakin kalabilsek çok kolay bir maç olur. hakemde önemli o maçta

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin hala oglu degil miydi o noldu okuz mu oldu, ortaklik bozuldu
FFP'deyken 1 milyona yerli statüsünde oynayacak yedek sol bek, o dönem lazımdı. Transferin son günü Caner kucağımıza düşmese, geçen sene çok zorlanırdık.

Çevrimdışı tuncaboylu

hoca noktayı koydu bizim için şampiyonluk önemli diye
kupa maçını fener germeye çok çalışacak bakalım biz sakin kalabilecekmiyiz
zaten sakin kalabilsek çok kolay bir maç olur. hakemde önemli o maçta
O maça kart görse takımı etkilemeyecek ne kadar adam varsa ilk 11 çıkmalı.

Tolga, Necip, Larin, Töre falan sürülebilir. Talisca, Quaresma, Medel, Pepe falan kesinlikle riske edilmemeli.

Çevrimiçi Necmi

He ya
Super bisi cimbiz
Tak cekiyon

Yetenek olsa vidyo falan da yapacam

Yahu pas verdi diye kiziyom, santraforsun sen santrafor kaleye vuracaksin topu
Kaleye vursa gol olmasa ya da teibune gitse falan bisi demeyecem

Attigi gole bak mesela, vurdu top taca cikiyor kaleciden iceri sekti, mis gibi ampul gibi gol

ne taçı kaleciye değmese uzak köşeden girerdi top bekletmeden yapılan tam bir
santrafor vuruşuydu tamda zamanında geldi rakibin direncini tamamen kırdı.
adam gol atıyor gene yaranamıyor sana :bandit:

Çevrimiçi Necmi

O maça kart görse takımı etkilemeyecek ne kadar adam varsa ilk 11 çıkmalı.

Tolga, Necip, Larin, Töre falan sürülebilir. Talisca, Quaresma, Medel, Pepe falan kesinlikle riske edilmemeli.

kesinlikle katılıyorum adamlar üstümüze ligde zarar vermek için oynayacak
ama hoca yaparmı hiç sanmıyorum. pepeye kolay kırmızı göstertemezler ama quaresma talisca medel risk grubunda
birde caner tamda form tutmuş  ciddi katkı verirken

Çevrimiçi Necmi

Tosic bey npyorsunuz ???

her maç böyle 2-3 pozisyonu var amam bu sene Allahtan gol olmuyor.
geçen sene böyle giflerini koymaktan yamulmuştum
orda hatayı yapan tosiç değil pepeydi. pozisyonun tosiçle ne alakası var :alala:

Çevrimiçi Necmi

tosiç akşam çok iyi bir maç çıkarttı kaç kritik pozisyonu kesdi sürekli aksiyonun içindeydi.
nankörlük etmeyin bu sene harika maçlar çıkarıyor. bu sezon savunmaya verdiği katkı pepenin çok üstünde oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

orda hatayı yapan tosiç değil pepeydi. pozisyonun tosiçle ne alakası var :alala:
Gif çok küçük, ama en soldan gelip en sağdaki rakibi karşılamaya giden kimse (Tosic gibi duruyor) o hatalı.

Dümdüz geri geri koşsa, rakip demarke bir vuruş yapamazdı.

Tosic geçen hafta da 3-0'ken garip garip işler yaptı, 3 fark olunca kafayı stand-by'a alıyor herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Gomme degil tespit. Messi yapanlara sisiriyor diyeceksin abi
Fbde oynarken de ayni seyleri yazdik
Cocugun performansinda bj degisiklik yok zaten. Kapasitesi dahilinde standardini oynamaya calisiyor

Hollanda milli takimi boyle lens gibilerini kadroya aldigi icin bu hallerde zaten

Takimin topla kavga eden top kontrolu necibin bile gerisinde olan bi oyuncu bu,

Caner>lens>love diye gidiyor takimin en kazmalari bunlar

Top kontrolu yaziyorum hep, neden? Ilk dokunusu iyi olmak zorunda buyuk takim futbolcusunun dun babelin ikinci golunde pepenin topu indirisine bak, lens olsa orda topu istop edene kadar basip alirlardi.
ben geçen sene lensi isterlerken söyledim fenerde iyi oynayabilir ama bizim oyun stilimize uygun değil kontra oyuncusu savunmada kalan takımlar için ideal oyuncudiye. ama nihayetinde artık bizim oyuncumuz ve azami faydalanmamız gerekiyor psikolojisini gittikçe dibe vurdurmanın bize bir faydası yok.
ve söylediğin kadarda kötü oyuncu değil ülke ortalamasının üzerinde bir oyuncu bazen moral vermekde
oyuncuya leval atlatır. şampiyonluğa giderken ve her oyuncuya ihtiyacımız varken kusura bakmayında
yaptığınızın Beşiktaşa ne faydası var. sosyal medyadan sürekli saldırıyorlar bu oyuncuyu dahada geriye çekmekten başka ne işe yarar. lig bu oyuncularla bitecek ve bu oyuncularla şampiyon olacağız bunu anlayın artık.

Çevrimdışı İhsan

sağ kanattan atakmı yaptık :alala:
3 golde soldan geldi. :D

Evet sağdan daha çok atak yaptık. Goller soldan gelde  :eyes
Bütün Türkiye Q7 yi beğendi. Bu forum neden ısrarla kötülüyor anlamıyorum :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Tosic ne yapıyor?

Çevrimiçi Necmi

Gif çok küçük, ama en soldan gelip en sağdaki rakibi karşılamaya giden kimse (Tosic gibi duruyor) o hatalı.

Dümdüz geri geri koşsa, rakip demarke bir vuruş yapamazdı.

Tosic geçen hafta da 3-0'ken garip garip işler yaptı, 3 fark olunca kafayı stand-by'a alıyor herhalde.

maç farka gidince yada kayba dönünce savunmadan daha çok hücumu düşünüyor
o pozisyonda hata pepeninde başkasına fatura çıkartmanın bir yararı yok orda hakim olamadı pozisyona
zaten pepe akşam çok hatalar yaptı. erken golün gelmesi bizim şansımızdı bazen
maç kazanmak için şansada ihtiyaç oluyor. Aşırı motivasyon oyuncuları bozuyor. hatalar kaçınılmaz oluyor.
dün akşamda takım oldukça motiveydi.

Çevrimiçi Necmi

Bütün Türkiye Q7 yi beğendi. Bu forum neden ısrarla kötülüyor anlamıyorum :alala:
Türkiye derken senin ordan öylemi görünüyor :D
bende kötü oynadığını söylemedim zaten bu tip takımın oyununu bozmasın gayet yeterli benim sorunum quaresmanın oynaması değil
oynarken takımın oyununu bozması her topu kendine istemesi herkesi oyundan düşürmesi yoksa
etkili takıma güç veren bir quaresmayı neden istemiyelim

Çevrimiçi Necmi

bu forum ergenlerden oluşmuyor futbolu bilen aklı başında insanlardan oluşuyor
ondan olabilirmi :D

Çevrimdışı İhsan

fabrinin kötü nesini gördün bayağı atak yaptılar ve
gol yemeden maçı bitirdi.
almanyadan böylemi görünüyor :bandit: sen tv ni değiştir görüntüleri hatalı veriyor sanırım :D

Gereksiz riske girde. Üsten gelen toplarda dikkatsizdi
Adama çalım attığını yoksa Türkiye TVleri göstermedi mi  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Tosic pozisyon hatası yapıyor, pepe tekliyor, fark bu.
Genel anlamda tosic bu sezon biraz daha derli toplu fakat pepe isminden yiyor.

Çevrimdışı mylife1903

ben geçen sene lensi isterlerken söyledim fenerde iyi oynayabilir ama bizim oyun stilimize uygun değil kontra oyuncusu savunmada kalan takımlar için ideal oyuncudiye. ama nihayetinde artık bizim oyuncumuz ve azami faydalanmamız gerekiyor psikolojisini gittikçe dibe vurdurmanın bize bir faydası yok.
ve söylediğin kadarda kötü oyuncu değil ülke ortalamasının üzerinde bir oyuncu bazen moral vermekde
oyuncuya leval atlatır. şampiyonluğa giderken ve her oyuncuya ihtiyacımız varken kusura bakmayında
yaptığınızın Beşiktaşa ne faydası var. sosyal medyadan sürekli saldırıyorlar bu oyuncuyu dahada geriye çekmekten başka ne işe yarar. lig bu oyuncularla bitecek ve bu oyuncularla şampiyon olacağız bunu anlayın artık.
Sosyal medyadan tosice quaresmaya da anaavrat giriyorlar hatta babele onlarin performansi dusmuyor, atibaya ve noaha kufur ediyor taraftar. Bu lens pamuk seker mi
Tamam iyi bir quaresmayi kesememesini anlariz, quaresmaya rikardo diyen bir hocamiz var, hoca camiada quaresmanin tek hayrabi ona da tamam ama Adam surunen quaresmayi bile kesemiyor yahu onu birak quaresma cezaliyken bile oynayamiyir. Boyle oyuncuya ihtiyacimiz falan yok, isteksiz tavirlari ile gece ezmeleri ile yakinda kotu ornek olur bu

Iki mac oynamamis geceleri geziyor, 35 yas ortalamali adamlar spor salonlarinin koleleri olmus.

Çevrimdışı tuncaboylu

o pozisyonda hata pepeninde başkasına fatura çıkartmanın bir yararı yok orda hakim olamadı pozisyona
maç kazanmak için şansada ihtiyaç oluyor. Aşırı motivasyon oyuncuları bozuyor. hatalar kaçınılmaz oluyor.
Hatalarına rağmen ikisine de kızmak yersiz bence, iki haftadır ligin en ters santraforlarına karşı oynuyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Tosici benden cok anlatan olmamistir bu forumda, mesajlar sabit.
Pepeye ilk isyan bayragini da @tangaz ile beraber cektik

Turk insani azicik dar acidan izliyor maclari, nedense bi maksimalizm olustu sizlerde sorf futbol icin soylemiyorum herkes heryerde boyle son 15 senede baya bi degisti anlayis.

Milli takima avustirya falan ciksa kurada 5 atariz avustirya kim falan diyecek 40 milyon turk bulurum.
Azicik elindekini iyi analiz etmek lazim

80ler civari tosic sag tarafa gecip quaresmaya bir ara pasi atti o pasi ne tolgay ne oguzhan bu halleriyle atabilir
70ler civari soldan bi daldi adama bi sag bi sol gosterdi sonra da iyi bir orta yapti

Tosicin stoper olani, bombalamayini 30 milyondan baslar. Cok hareketli hizli hamleli ayagi da bahsedilen kadar kotu bir oyucu degil. Telasli savruk ve dengesiz sadece halk arasindaki tabiriyle apaci stoper.
Boyle oynasin devre arasi satariz dedigimde ecen sene guluyordunuz bu sene yapacakti epl az kaldi.

Millet bu eplyi falan fazla sisiriyor tosici babeli falan koy evortona everton sinif atlar
Adriyanoyu falan gectim caner ilk 11 oynar cenk oynuyorda mantar epl takimlarini goruyor millet.
Her takim siti livirpul degil orda bizim lige alsan kume desecek 4-5 takim var orda

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medyadan tosice quaresmaya da anaavrat giriyorlar hatta babele onlarin performansi dusmuyor, atibaya ve noaha kufur ediyor taraftar. Bu lens pamuk seker mi
Tamam iyi bir quaresmayi kesememesini anlariz, quaresmaya rikardo diyen bir hocamiz var, hoca camiada quaresmanin tek hayrabi ona da tamam ama Adam surunen quaresmayi bile kesemiyor yahu onu birak quaresma cezaliyken bile oynayamiyir. Boyle oyuncuya ihtiyacimiz falan yok, isteksiz tavirlari ile gece ezmeleri ile yakinda kotu ornek olur bu

Iki mac oynamamis geceleri geziyor, 35 yas ortalamali adamlar spor salonlarinin koleleri olmus.
onlara girmeleride yanlış topu topu 5 maç kalmış ne olursa olsun bu oyuncularla bitecek
burda oyuncuların moralini bozmak sürekli gömmek kime ne kazandırır.

Etiketler: