Bu feto olayinin boku cikti abi. Ispiyonculugu hic sevmem. Stalin rusyadindan beter oldu ulke, herkes birbirini ispiyonluyormus. Komsunun karisina goz koyanlar falan kocasi fetocu diye mektup yaziyordur, eminim boyle tipler vardir. Ayni seyler sscbde olmus 1940larda yani 80 sene oncesi ya. Insanoglu hic mi degismez.
Ispiyoncuya da ispiyondan ceza vermedikce bu is boyle gider. Ispiyonlanani iceri atarken ispiyonlayana da tesekkur edeceksin yardimlarindan dolayi ama karaktersizlikten onu da iceri atacan.
Berat albayrakda gsli tipi var abi
Erman kendi bizi biciyordu fb maclarinda zamaninda o da mi fetocu acep.
Cucude fetocu tipi yok, babasi cok hakkimizi yedi, zayif karakterli birine benziyirdu, fetocu olmasa bile yalakalik yapmis olabilir
Firat benziyo feto abisine
Insanlarin gunahina girmemek lazim ama benziyir diyoz tipten, gordugumuzu dusundugumuzu de yazabilelim yani
Bu yasar kemal ile halil umuttan da iyi elektrik almiyorum
erman paraya tapar. himmetçi₁ tipi nasıl oluyor adamın babası tff de kafası ilk koparılan oldu.
operasyondan sonra adını hiç duyuyormusun cünoda ondan sonra kritik maçlara verilmedi.
cücüye iyi bak özellikle ts gs maçında deplasmanda ts yi nasıl cezalandırdığına yıllardır mhk yı
babasıyla bu yönetti bunlardan izinsiz bir maçın sonucu tayin edilemez hangi maça kim atanacak bunlar karar veriyor diye çok söyleniyordu. her yere sızan fetönün hakemlere sızmadığınımı düşünüyorsun
peki hakemlere bir operasyon yapıldımı? yapılmadı. ama süratle alttan genç hakemler çıkarılıyor
birden süperlig genç hakemlerle doldu. palabıyığı yetiştiriyorlardı büyük maçlara falan verip
içlerinde patladı şimdi meler bu görevi devraldı. hakemlerede bir operasyon yapılıyor ama bu yavaş oluyor bence
yerlerini doldurmaya uğraşıyorlar gibi duruyor. YD kendi ağzıyla söyledioperasyondan sonra
namoğlunu atadı tepkiler gelince tv de ne yapayım başka adam yok atayacak dedi düşünün
fetö hakemlerin içine nasıl girmiş mhk başkanı olmaya güven oyu alacak bir eski hakem yok.
bunu ben demiyorum YD diyor.