Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796936 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bu arada renkli lobiciler bizim derbiler icin hakemleri belirlemişler bile.

GS-Besiktas macina Ali Palabiyik, FB-Besiktas kupa macina da Cuno verilecekmis. Ali Palabiyik'in GS macina verilmesi bilinki Besiktas icin bir cinayettir. Ali Palabiyik'in yönettiği bir deplasman derbisini kazanmamız mumkun degil. Simdiden yazalım da belki yönetimden birileri okur bu atamanın onunu alir. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

GS-Besiktas macina Ali Palabiyik, FB-Besiktas kupa macina da Cuno verilecekmis. Ali Palabiyik'in GS macina verilmesi bilinki Besiktas icin bir cinayettir. Ali Palabiyik'in yönettiği bir deplasman derbisini kazanmamız mumkun degil. Simdiden yazalım da belki yönetimden birileri okur bu atamanın onunu alir.

boşuna hayal kurmasınlar ali palabıyık verilmicek bu sezon bize bidaha.

Çevrimdışı underworld

11 yabancı + 11 yerli mis gibi....
8+ x boşa demedik...
Yarım forvetle deplasmana gitmek akıl işi değil.
60 dan sonra negro çıkar talisca forvete geçer sonra fayt başlasın.

Çevrimiçi levitate

Fikret Orman bosuna renklileri kardeş yaptik demedi.

Serdar Ali Celiker: Bu sene GS lehine hakem hatası hatırlamıyorum.

Mehmet Ayan (beyan sallar): Osmanlı macinda FB lehine golu veren yan hakem doğru karar verdigi icin cezalandirildi ve bu hafta maca verilmedi.

Besiktas adama etek giydirir boyle.  :D
abi sen bi gün bunlara sinirlenip televizyonu kırıp camdan atıcan hafi hayırlısı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kuntz

abi sen bi gün bunlara sinirlenip televizyonu kırıp camdan atıcan hafi hayırlısı :D

Bence bir kaç televizyonu heder etmiştir çaktırmıyor  :evillol:

Çevrimiçi tolga1903

8+ x boşa demedik...

Pektemek var.

Çevrimdışı kyiv

Şu ölüm kalım maçımızda artık Negredodan GOL ATMASINI bekliyorum. Hani şu 3 direk var ortasından geçince futbolun ana amacı olan şey. Onu o direklere en yakın oynayan kişiden başarmasını bekliyoruz. Zira artık bu taraftara da AYIP ediyor. Bu kadar destek bu kadar beceriksizliğe çok. Gerçekten sevildiğini bilsin şu önemli zor maçta bir zahmet GOL ile sahne alsın. 2. yarıda 11 haftada atılan 2 veya 3 gol gerçekten komik duruyor ve işte belki de sırf bu nedenlerden bile şampiyonluk şansımız Beşiktaşlı olmayanlar tarafından az görülüyor. Geçmişte bu takım 1 sezon iyi maçlar çıkarıp en önemli haftalarda ortadan kaybolanları da gördü bu sefer ummak istiyorum tersi olmasını hayal ediyorum 1 sezon ortalarda gözükmeyip kalan 6 haftada işi bitiren bir santrafor düşlüyorum.

Çevrimdışı Ömer Kaan

8+ x boşa demedik...
Lens girer kanada, Babel forvete geçer bence.

Çevrimdışı underworld

Önde olursak bir nebze olur ama na has sf gibi asla olamaz

Çevrimdışı Librarius

Yok yok komedi niyetine izliyorum ben. Çekirdegimi cayimi alip izliyorum. Baskasinin malliklarindan zevk alıyor gibi oluyor ama olacak o kadar.  :D  Sinirlendigim anlarda da ana avrat kufur edip rahatlıyorum, ne de olsa moderasyon veya no post diye bir şey yok.  :lol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi levitate

Bence bir kaç televizyonu heder etmiştir çaktırmıyor  :evillol:
:kop:

Yok yok komedi niyetine izliyorum ben. Çekirdegimi cayimi alip izliyorum. Baskasinin malliklarindan zevk alıyor gibi oluyor ama olacak o kadar.  :D  Sinirlendigim anlarda da ana avrat kufur edip rahatlıyorum, ne de olsa moderasyon veya no post diye bir şey yok. 

:kop:

abi nasıl dayanıyosun bunlara erman'ın sesini duyunca değiştirmem bir oluyor hele sürekli "bune abi yeaaa böyle şey mi olur" diyor ya kafayı yiyorum :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Feto yok simdi kim yapacak bunlara tesisi eskiden olsa fetocu bi banka bulurlardi bir de fetocu insaatci ohh mis
ellerinde ne varsa ona çökecek olanlar yapar :D
çöktüler zaten.

Çevrimiçi Necmi

Adamlar hakemlerine nasıl sahip çıkıyorlar.resmi sitelerinden bildiri yayınladılar.golü veren yardımcı hakem neden maç almamış düşündürücüymüş federasyon ve Mhk bir an önce yanlışından dönecekmiş.zanım evladım 2.gol ofsayt olduğundan dinlendirme ihtimali Yok mu?ama adamları hakkaten tebrik ediyorum sahip çıkıyorlar sonuçta

buna pek sahip çıkma denmez tam tersi sahip çıkamadıkları ceza aldığı
için feryat ediyorlar.
demek öyle masaya vurmadanda sessizden hallediliyormuş işler bak cem satmazın fifa
kokartınıda uçurmuşlar. işde en büyük gözdağı budur öyle maç bitince bas bas bağırmak değil
sana karşı haraket yapan hakeme dünyayı dar edeceksin milletin bilmesine gerek yok hakemler görür olayı
fifa kokartı almak kolay iş değil söktürmekte ciddi uyarı. bu sene bir tek hakeme isim vererek gözümüz üzerinde dediler maç alamıyor fifa kokartı gitmiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende böyle düşünüyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

cünoya bu hafta maç vermediler kupa maçında bende onu bekliyorum
ama ali palabıyık maçlarımıza verilmez. bu hafta mete ve cüno maçlara verilmedi kupa hakemi onlar büyük ihtimal.

Çevrimiçi Necmi

Yok yok komedi niyetine izliyorum ben. Çekirdegimi cayimi alip izliyorum. Baskasinin malliklarindan zevk alıyor gibi oluyor ama olacak o kadar.  :D  Sinirlendigim anlarda da ana avrat kufur edip rahatlıyorum, ne de olsa moderasyon veya no post diye bir şey yok.  :lol:
yok yok sinirlendiğinde foruma giriyorsun bence :bandit:

Çevrimdışı atalay

25 Ağu, 2017 14:54
Salzburg - Konya maçlarını dikkatli izlemek lazım. Teknik direktör Marco Rose ve bir-iki oyuncuyu ileride Leipzig'de görebiliriz.

*Salzburg, UEL’de çeyrek yaptı. Marco Rose sezon sonu yüksek ihtimalle Bundesliga yapacaktır. Bu ekipte daha önce bahsettiğim Duje ve bu sezon öne çıkan Haidara var. Fakat asıl potansiyel henüz pek bilinmeyen 99 doğumlu Hannes Wolf.

Salzburg yarı finalde. Üstelik buraya diğer yarı finalist Marsilya'nın önünde grubu bitirip Sociedad, BVB ve Lazio gibi önemli takımları eleyerek geldiler. Benim için sürpriz değil. Beklediğim gibi paravan takımdan Marco Rose ve beraberindeki bir-iki isim -Marsilya’ya elenen Hasenhüttl yerine- seneye Leipzig’e dikey geçiş yapabilir.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 04:36:52 atalay ]

Emre Bol: "Beşiktaş ve Başakşehir hakemlerden şanslılardı. En büyuk zararı Fenerbahçe ve Galatasaray gördü."

Alp Pehlivan: "Beşiktaş maçları hakemlere rağmen, hakemleri de yenerek kazandı "

Çevrimdışı atalay

Bu güzelleme yapan arkadaş da mı Beşiktaş kulübünden iş istiyor? @Yunus Emre Dökmeci TV’ler staj yeri oldu. Künyeleri görelim.

Çevrimdışı onurturan

Emre Bol: "Beşiktaş ve Başakşehir hakemlerden şanslılardı. En büyuk zararı Fenerbahçe ve Galatasaray gördü."

Alp Pehlivan: "Beşiktaş maçları hakemlere rağmen, hakemleri de yenerek kazandı "
İzlemeyin çok zararlı

Bu güzelleme yapan arkadaş da mı Beşiktaş kulübünden iş istiyor? @Yunus Emre Dökmeci TV’ler staj yeri oldu. Künyeleri görelim.
:D :D

TV ekranları renkli dolu arada böyle hakkımızi savunan ya bir dakika durun ne oluyor diyen adamların da olması güzel @atalay

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: