Bak sen şimdi olayı başka yönlere doğru kaydırıyosun kimse şampiyon yapmasına bişey demiyor o ayrı bi meziyet ozaman her sıkıntı da nasıl olsa 2 sene şampiyon yapmış diyelim bunun arkasına sığınmak yerine yapılan yanlışların düzeltilmesi de okadar önemli olaya kendi iç dünyandan bakmak yerine realistçe baksan
Konu sadece bumu yani ? bu olsa sadece bu dediğine derim ki kusura bakma ben yanlış konuştum haklısın
ama sadece bu değil ki Ligin başından beri Medel Lens ve Negredo yu yedek bırakıp yeteri kadar süre tanımamak, lüzumsuz değişiklikler, Bunlar birikince iş bu raddeye geldi ben kalkıp ta bi Larini kadroya almadı diye yapmıyorum bunu birikti bunlar
yanlış kime göre yanlış sana göre yanlış olanı doğrumu kabul etmemiz lazım
bende hocayı çokca eleştiriyorum kendi bakış açımla ama benim dediğim doğru demek
biraz fazla ego. senmi oyuncularla yatıp kalkıyorsun bütün hafta antrenmanlarda
performanslarını ölçüyorsun biz eleştirebiliriz ama biz doğruyu biliyoruz hoca yaşlandı düşünemiyor demek
haddi aşmaktır. sen kafandaki doğruyu söylersin ama bu hocanın doğrusu olmak zorunda değil
sen hangi değişkeni biliyorsun. mesela biz cenki ve oyun şeklini çokça eleştirdik ama belkide
ingilizlere pazarlamak için o şekilde oynattılar bu bir yanlış değilde tercihdi belkide.
o kadar çok değişken varken ben doğruyu biliyorum demek çok saçma oluyor biz sadece
fikrimizi söyleriz bunun doğru olduğunu iddia edip hocaya saygısızlık yapmayalım.