Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797214 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şenol hocanın çıkartacak oldugu 11'i merak ediyorum ön taraf belli zaten

Negredo

Babel                  Talisca                 Quaresma

Çevrimdışı tuncaboylu

vida yada lens.
Gökhan Gönül'ün sakatlığı var ve Gökhan Töre bir senedir maça çıkmadı.

Şimdi tekrar düşünelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tekrar söyleyeyim: Kadroda 12 yabancı bulundurma hakkın var.

Kimi götürmeyip Larin'i götürmesi gerekirdi sence?

Onu biliyorum da 2.yarı Quaresma yada Babelin çıkması söz konusu değil bundan dolayı Lens de oyuna giremez mantıken Lens yerine Larin in tercih edilmesi doğru olurdu
Lens geldiğinden bu yana okadar maç oynadı hiç bişey göremedik Larin daha ilk maçından golünü yazdı oynasa eminim ki devamını getirir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

o değilde Love a verdiğimiz paraya yanıyorum ben 34 Yaşındaki adama bukadar para verdik adam resmen yatmaya gelmiş bu sene forvet konusunda iyi tercihler.yapmadık neyse buda bi tecrübe oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu biliyorum da 2.yarı Quaresma yada Babelin çıkması söz konusu değil bundan dolayı Lens de oyuna giremez mantıken Lens yerine Larin in tercih edilmesi doğru olurdu
Lens geldiğinden bu yana okadar maç oynadı hiç bişey göremedik Larin daha ilk maçından golünü yazdı oynasa eminim ki devamını getirir.

Lens yerine Larin'i götürse, Lens'i kaybetmiş olmayacak mıydı?

Hangisine daha çok ihtiyacımız var sene sonuna kadar?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Fabri - Adriano, Pepe, Tosic, Caner - Atiba, Medel, Talisca, Quaresma, Babel - Negredo. (beIN SPORTS)
Medel oğuzhan bekliyordum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nereye herzaman böyleydi ? Napalım yani hal böyle diye hiç çizgili giymeyelim mi ? Gomez ve Sosa döneminde çizgili formayı daha çok giyiyorduk izlemedin mi 2015-2016 sezonunu ?
Okadar kötü değil çizgili forma Herkesin kendine has bi forma stili var ne yani fb çizgili giyiyor diye biz giymiycez mi yani öyle bi kuralmı var ? Bize ne elalem ne giyiyor. biz Beşiktaşız.
Yahu tabiki giyeceğiz Çubuklu bizim tarihimizde var zaten  ben yok demedim ki

Bu sezon  tercih edilmedi fazla , 2015-2016 sezonunda da tam tersi genelde çubuklu tercih edildi olur böyle şeyler

Bu sezon 3.cu forma durumuna düştü Çubuklu forma onu anlatmaya çalisiyorum

3.cu forma Alternatif formadir ve çok zorda kalinmadikca giyilmez mevzuat gereği çıkarılıyor 3.cu forma

Yani Mesela Kupa maçlarında ve Avrupa maçlarında tercoh edilir yada senin 2 formanda rakibin formasına yakın ise tercoh edilir 3.cu forma

Ama Ben Çubuklunun değil Gri formanın 3.cu forma olarak çıkarıldığını düşünüyorum dediğim gibi çubuklu bizim tarihimizde zaten var ve yer etmiş

Dip not : Bu seneki çubukluyu hiç beğenmedim

Beyaz ve Gri ise efsane

Bizim Gri formalar zaten efsane oluyor hep

Toyota reklamcı olan olsun , 2003 deki yaka ve kollarinda kirmizi detay olan Gri olsun 2004 de ki Parçalı gri olsun ve bu sene ki Gri olsun hepsi birbirinden efsane
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lens yerine Larin'i götürse, Lens'i kaybetmiş olmayacak mıydı?

Hangisine daha çok ihtiyacımız var sene sonuna kadar?

Lens i kazandıkmı ki kaybedelim?  :) Fenerdeki halinden eser yok istekli evet ama kendini ispatlamak istemesine de eyvallah ama gol atmaya çalışıp golü kaçırarak değil gol attırarak kendini ispat etmeye çalışsa su an ilk 11 in vazgeçilmeziydi Trabzon maçında kaçırdığı gol fb maçındaki pozisyonu bunlar gol atmaya çalışarak kendisini ispat etme çabası bu değilde orda asist yapsaydı attırsaydı trabzon maçında o bencilliği yapmayıp asist yapıp maçı kazandırtsaydı zaten o özgüven le formayı Quaresma dan da alırdı rahat çünkü ne olduysa o maçta 'oldu o golü attırsa 3 puana sebep oluşu gol atmasından daha mutluluk verici olurdu
Gol atma azimi onu bitiriyor hedefi sadece atmak olan bir mantaliteye sahip her mevkinin bi görevi var senin görevin atmak değil attırmak gol atmak forvetin işi.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 17:05:27 Erdem Ayaz ]

çubuklu formayı tercih etmek ayrı konu ama çubuklu bizim değil fenerin demek bambaşka bir durum
sana o nedenle diyorum zaten çubuklu birininse  Beşiktaşındır çünkü kurulduğundan beri arması zaten çubukludur.
biz genelde her sene beyaz forma çıkarırız zaten tff şartnamesi yüzünden çıkartmak zorundayız bir açık bir koyu
forma olmak zorunda birde üçüncü forma diğer ikisinden farklı. bizim her dönem beyaz formamız olduğu için siyah beyaz dönemlerde
fener ve gs çift renk giyerken biz beyazı tercih etmişiz tv lerde hepsi aynı renk görünüyordu fotolardada öyle
sadece fenere yamama diyorum çubuklu Beşiktaşında ana formalarından biridir. benim gözdem her zaman siyah yada gri olmuşdur.
en sevdiğim formada bu güne kadar toyota gri formadır.
Yahu abi aynı şeyi söyluyoruz zaten ikimizde deminden beri niye ters düştük onu anlamadim

Ben ne yazdım Çubuklu bizim tarihimizde zaten var hatta marşımız bile var Ama Daha çok Fenerle özdeşleşmiş diyorum

Yine aynı şeyi söylüyorum tarihe bakıldığında GS parçalı , Beşiktaş Beyaz forma Siyah şort , Fb ise Çubuklu ile anılır

Hatta her Fb - GS maçı öncesi Parçalı ile Çubuklunun mücadelesi ( Rakabeti ) diye addedilir her yerde

Çevrimdışı f_madida

Muhtemel 11 imiz

Fabri

Adriano    Pepe   Tosic    Caner

Atiba     Medel

Quaresma    Talısca        Babel

Negredo

Ovunc'e gore muhtemel:(4-2-3-1) Fabri Adriano-Pepe-Tosic-Caner Medel-Tolgay Quaresma-Talisca-Babel Negredo

Atiba yerine Tolgay var. Tolgay iyidir, Tolgay yerine Ozi de olabilirdi biraz daha hucumu dusunerek ama belki ortasahada saglam basalim demis olabilir hoca. Kolay goller bulalim uzatmadan cakip gecelim.

The world is better in black and white, and red.

Tekrar söyleyeyim: Kadroda 12 yabancı bulundurma hakkın var.

Kimi götürmeyip Larin'i götürmesi gerekirdi sence?

Atiba - Vida veya Lens uçlusunden her hangi birini :bandit:

Yedek forvetin yok !

Orta sahada Tolgay - Necip ve Ozi gibi alternatiflerin var ama hala Atiba !

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ozaman Pepe de tosic de topu alsın hiç defanstan ileriye gol attırmak için uzun top oynamasın topu kaptıkları gibi gidip gol atsınlar olurmu öyle olmaz her bölgedeki oyuncunun konumu pozisyonu görevi farklı stoperin işi defans yapıp golü engellemek forvetin işi gol atmak kanat oyuncusunun işi atmaktan çok attırmak hiç atmak demiyorum illaki atıcak ama önceliği attırmak olmalı ki Lens bu perspektifle hareket etmiyor gol atayim hocam benle gurur duysun gol atayım kahraman olayim derdinde ama öyle olmuyor işte o iş hırsı iyi yönde kullanmak lazım neyse artık olan oldu bundan sonrasına bakıcaz ama 5 maç oynadın ve kardeşim ufak bi kımıldama olur azıcık insanda azıcık ona hayret ediyorum.

Gökhan Gönül'ün sakatlığı var ve Gökhan Töre bir senedir maça çıkmadı.

Şimdi tekrar düşünelim.

Gökhan Gönulun yerine Adriano oynayacak işte :bandit:

Yine sıkıntı olursa Joker Necipimiz var her yeri yedekliyor adam :bandit:

Vida-Atiba veya Lens bunlardan birini goturmeyebilirdi bence bu Atiba olabilirdi

Çevrimdışı Necmi

neden lens ilk oynadığı ts maçında golünü atmamışmıydı. Madem ilk oynadığı
maçta gol atmak ölçü kabul ediliyor. lens mi risk larinmi. bizim maceraya atılacak kadar bir lüksümüz yok
orda ligi defalarca oynamış rakibi tanıyan bir oyuncu yerine ne yapacağı belli olmayan bir oyuncuyu tercih etmek
nirvana oluyor. bir kere love yoksa onun yerine tercih edilecek oyuncu pektemektir. larinin bu takımda forma giymesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

Premier League kulüpleri, yapılan oylama sonucunda gelecek sezon Video Hakem Sistemi'nin kullanılmasını kabul etmedi. (Sky Sports)

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde ligde Cuma günü oynadığı son 10 maçta 1 galibiyet alabildi.

🚫 7 beraberlik
❌ 2 mağlubiyet

Çevrimdışı Necmi

Yahu abi aynı şeyi söyluyoruz zaten ikimizde deminden beri niye ters düştük onu anlamadim

Ben ne yazdım Çubuklu bizim tarihimizde zaten var hatta marşımız bile var Ama Daha çok Fenerle özdeşleşmiş diyorum

Yine aynı şeyi söylüyorum tarihe bakıldığında GS parçalı , Beşiktaş Beyaz forma Siyah şort , Fb ise Çubuklu ile anılır

Hatta her Fb - GS maçı öncesi Parçalı ile Çubuklunun mücadelesi ( Rakabeti ) diye addedilir her yerde
bende sana renklilere yakıştırma armandaki renkleri ve şekli diyorum.
çubuklu fenerin demek ne demek oluyor. ben senin böyle bir algı yaratmana karşıyım
burda gelip renkliler gibi konuşma.

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde ligde Cuma günü oynadığı son 10 maçta 1 galibiyet alabildi.

🚫 7 beraberlik
❌ 2 mağlubiyet
o maçlar cuma olduğu için değil hep avrupa maçı öncesi olduğu için kaybedildi.
bir başka algı daha işde yoksa cumarteside oynasak sonuç değişmeyecek

Çevrimdışı Erdem Ayaz

neden lens ilk oynadığı ts maçında golünü atmamışmıydı. Madem ilk oynadığı
maçta gol atmak ölçü kabul ediliyor. lens mi risk larinmi. bizim maceraya atılacak kadar bir lüksümüz yok
orda ligi defalarca oynamış rakibi tanıyan bir oyuncu yerine ne yapacağı belli olmayan bir oyuncuyu tercih etmek
nirvana oluyor. bir kere love yoksa onun yerine tercih edilecek oyuncu pektemektir. larinin bu takımda forma giymesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
Yahu ligi tanıyo da ne işe yarıyor bana maç kazandırıyomusun bi tane olumlu hareketin varmı saha içinde yoklara oynuyosun 5 maçtır Quaresma yok düşünmesi lazım koskoca 5 maç 450 dakikada bitane olumlu hareketin yok Geldiği kulübün büyüklüğünün farkında olarak oynamıyor salmış kendini Ama medel öyle mi yaptı çalıştı çabaladı kilo bile verdi kaptı formayı ekmek vermezsen hoca sana nerde köfte verecek Lens in Medel den eksiği ne ? istemek iş istemekte bitiyor.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 17:30:07 Erdem Ayaz ]

Quaresma bugün Sarı kart görsün :)

Tosic ile Caner de sınırda bu arada
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2018, 17:48:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Quaresma bugün Sarı kart görsün :)

Tosic ile Caner de sınırda bu arada

onlarda görsünler o zaman temizlesinler :)

onlarda görsünler o zaman temizlesinler :)
Malatya macinda görürlerse GS maçında yoklar

Vida ve Lens ile kotaririz Malatya macini

Malatya macinda görürlerse GS maçında yoklar

Vida ve Lens ile kotaririz Malatya macini

aynen caner-tosic-Quaresma 3'ü de kart görsün bu aksam.

Muhtemel:(4-2-3-1)
Fabri
Adriano-Pepe-Tosic-Caner
Medel-Tolgay
Quaresma-Talisca-Babel
Negredo

via : Övünç

Övünç genelde kadroyu tutturuyor.

Etiketler: