Nereye herzaman böyleydi ? Napalım yani hal böyle diye hiç çizgili giymeyelim mi ? Gomez ve Sosa döneminde çizgili formayı daha çok giyiyorduk izlemedin mi 2015-2016 sezonunu ?
Okadar kötü değil çizgili forma Herkesin kendine has bi forma stili var ne yani fb çizgili giyiyor diye biz giymiycez mi yani öyle bi kuralmı var ? Bize ne elalem ne giyiyor. biz Beşiktaşız.
Yahu tabiki giyeceğiz Çubuklu bizim tarihimizde var zaten ben yok demedim ki
Bu sezon tercih edilmedi fazla , 2015-2016 sezonunda da tam tersi genelde çubuklu tercih edildi olur böyle şeyler
Bu sezon 3.cu forma durumuna düştü Çubuklu forma onu anlatmaya çalisiyorum
3.cu forma Alternatif formadir ve çok zorda kalinmadikca giyilmez mevzuat gereği çıkarılıyor 3.cu forma
Yani Mesela Kupa maçlarında ve Avrupa maçlarında tercoh edilir yada senin 2 formanda rakibin formasına yakın ise tercoh edilir 3.cu forma
Ama Ben Çubuklunun değil Gri formanın 3.cu forma olarak çıkarıldığını düşünüyorum dediğim gibi çubuklu bizim tarihimizde zaten var ve yer etmiş
Dip not : Bu seneki çubukluyu hiç beğenmedim
Beyaz ve Gri ise efsane
Bizim Gri formalar zaten efsane oluyor hep
Toyota reklamcı olan olsun , 2003 deki yaka ve kollarinda kirmizi detay olan Gri olsun 2004 de ki Parçalı gri olsun ve bu sene ki Gri olsun hepsi birbirinden efsane