Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793734 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

kap bildiriminde ödeme şeklinin olduğunu sanmıyorum öyle birşey
aklımda kalmadı gazetenin birindemi yoksa gazeticlerden birimi sosyal medyada
böyle birşeyler söyledi ama her yerden başka bir şey söyleniyordu.
bunu belge olarak alamayız belkide 10 M peşin bile almamışızdır belki hepsini
peşin almışızdır. bu tamamen muamma. dedikoduyla fikir üretmek doğru değil
hesabı yapan kendi lehine bir anlaşmada yapar. pek hazır satıcı gibi değildik.

Olabilir abi ben varsayım olarak yazdım

Çevrimiçi Necmi

Benfica ve Bayern maçları dışında kimseden 3+ gol yemedik. Onun dışında yediğimiz gol miktarı çok geldi biraz.
boş geçmiyoruzki maçları. 5 tanede atsak illaki bir tane yiyoruz
kendi sahanda 52 maçta bence azami 30 golü geçmemeli

Çevrimiçi Necmi

Olabilir abi ben varsayım olarak yazdım
valla neyi ne zaman göstereceklerinden çok sezon sonu denk bütçe verebilmemizle ilgileniyorum Başkan ffp ile ilgili sorunumuz yok dedi
buda denk bütçeyi sağladığımızı gösterir. Gerisi önemli değil.
bu arada borsaya verilenle uefaya verilen aynı blanço değil
bunuda atlamayın uefa sadece futbol gelirlerini ve giderlerini baz alıyor borsa ise bütün kulüp gelir giderleriyle alakalı
o nedenle borsaya verilen uefaya verilenden her zaman düşük gelir olur. bizim gelirlerimiz toptan futbol ama giderler
farklı branşlara çok fazla. renklilerin borcu uefaya verilen demekki reelde borçları daha fazla o borçların üzerine birde
amatör branş giderleri eklenecek.

Çevrimdışı Ömer Kaan

boş geçmiyoruzki maçları. 5 tanede atsak illaki bir tane yiyoruz
kendi sahanda 52 maçta bence azami 30 golü geçmemeli
Attığımız gol oranı 2.5'un üstünde. Zorluk seviyesi yüksek maçları da hesaba katarak düşünürsek yeterli bir oran. Yediğimiz gol 30 olsaydı, ya ligde iç sahada 17de 17 falan yapardık veya geçen sene şl'de gruptan çıkar, üstüne bu sene 18 puan toplardık  :D.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Vodafone Park bize her sene ligde kafadan 45+ puan, cl'de 4+, uel'de 7+ puan getirsin ; işini fazlasıyla yapmış olur. :ok:

Çevrimiçi Necmi

Attığımız gol oranı 2.5'un üstünde. Zorluk seviyesi yüksek maçları da hesaba katarak düşünürsek yeterli bir oran. Yediğimiz gol 30 olsaydı, ya ligde iç sahada 17de 17 falan yapardık veya geçen sene şl'de gruptan çıkar, üstüne bu sene 18 puan toplardık  :D.
o dediğin gibi olmuyor zaten puan bırakmıyoruzki kazandığın maçı 2-1 değilde 2-0 kazanmış olursun
bu istatistiğe yansır ama puana yansımaz

Çevrimdışı sozkul

Anladığım kadarıyla ihaleyi aldıktan sonra şartname imzalanırken kur sabitlemesine gidilmiş, beinin yayın hakları 1 haziran 2017'de resmen başlamış şartname 23  kasım 2016'da imzalanıyor sabitlenen kur 21 kasımın kuru.   Göksel gümüşdağ bu iki gün için toplam zarar 25 milyon tl ona da katlanırız bişey yok dedi ancak yasal mevzuatı bilmemekle birlikte neden yayın hakkı anlaşmasinin yürürlüğe girdiği 1 haziran 2017 tarihli kur baz alınmamış anlamadım çünkü 1 haziran tarihli kur esas alınsa kazancı çok daha fazla olacakmış kulüplerin. Belki yasal engeller vardı belki hiç tahmin edilmedi kurun bu denli yükseleceği ya da öngörülüyordu ancak kimse sesini çıkaramadı verilen paranın çok yüksek olması sebebiyle.

Doğru, Suudi ile BAE ile aramız bozuk bir paralı arkadaşımız Katar kaldı.
Katar'ı haritadan silerlerse eğer, bir sonraki yayın ihalesinde miktar üçün biri olur..

Çevrimiçi Necmi

Katar'ı haritadan silerlerse eğer, bir sonraki yayın ihalesinde miktar üçün biri olur..
:D

Çevrimdışı Ömer Kaan

o dediğin gibi olmuyor zaten puan bırakmıyoruzki kazandığın maçı 2-1 değilde 2-0 kazanmış olursun
bu istatistiğe yansır ama puana yansımaz
Olmaz mı abi, başak ve trabzondan birer gol az yesek, 60 puanla zirvedeydik hatta.

Çevrimdışı mylife1903

Katar adasi diyelim litfen

Çevrimdışı mylife1903

Messiyi de bi guzel afiyetlen gomduk. Dusene bi tekme de sen atacan

Noldi messi gardas golleri siraliyordun las palmasa falan, deportivoyi getirin bidik eniste sov yapacak

Çevrimiçi Rasim

Messiyi de bi guzel afiyetlen gomduk. Dusene bi tekme de sen atacan

Noldi messi gardas golleri siraliyordun las palmasa falan, deportivoyi getirin bidik eniste sov yapacak
reyiz 2 saat kimse birsey yazmamis noldu foruma 3. dünya savasini mi bekliyorlar :biggrinking:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

reyiz 2 saat kimse birsey yazmamis noldu foruma 3. dünya savasini mi bekliyorlar :biggrinking:
Valla bilmem ruslar savas falan istemez en sevmedikleri seydir savas. Her ailede ama her ailede bir ikinci dunya savasi kaybi vardir.
Bunlarin damarina basmayacan sadece. Toplanip yurur bunlar berline gene. Ayiyla ugrasmayacan abi. Olumsuzluk yok ama konustugum ruslarda bi tedirginlik var, nukleer olmasin da falan diyorlar
Zaten seferberlik baslar yakinda 9 mayis yaklasiyir bi govde gosterisi yaparlar moskovada.

Siz gene konserve falan toplamaya baslayin dunyanin civisi cikmis

Çevrimdışı underworld

Benfica ve Bayern maçları dışında kimseden 3+ gol yemedik. Onun dışında yediğimiz gol miktarı çok geldi biraz.
5 attığımız maçlarda bile gol yemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Örnk: Halil, serdar gürler

Çevrimiçi Rasim

Valla bilmem ruslar savas falan istemez en sevmedikleri seydir savas. Her ailede ama her ailede bir ikinci dunya savasi kaybi vardir.
Bunlarin damarina basmayacan sadece. Toplanip yurur bunlar berline gene. Ayiyla ugrasmayacan abi. Olumsuzluk yok ama konustugum ruslarda bi tedirginlik var, nukleer olmasin da falan diyorlar
Zaten seferberlik baslar yakinda 9 mayis yaklasiyir bi govde gosterisi yaparlar moskovada.

Siz gene konserve falan toplamaya baslayin dunyanin civisi cikmis
dogru diyon ben biraz stok yapayim bari :D
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

millet real macini izliyor herhalde :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

millet real macini izliyor herhalde :bandit:
Aynen abi :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı oblomov

dogru diyon ben biraz stok yapayim bari :D

15 Temmuz benim doğum günü usta. "Yuri Gagarin" diye bar var Taksim' de orada kutluyoruz.
Sonra uçaklar, meydanı tutan askerle falan. Gittim ben mahalleye. Mahalle de Harbiye... Ordu evi karşısı.
Dedim darbe falan oldu stok yapayım. Ekmek, makarna, un falan bitmiş zaten bakkal-markette.  Ben 16' lı bira aldım. 3 de sigara.
Daha benim sigara bitmeden darbe de bitti allahtan.

Stok diyince aklıma geldi. Allahtan uzamadı mesele. Bi de ben gibiler çıksa sokağa fena olurdu o mevzuu.
ASAP

Çevrimdışı atalay

Juventus da işi görmüştür. Böyle eleneceksin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Real Madrid'de biraz kafa çalışıyorsa Fabri'yi alır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Real Madrid'de biraz kafa çalışıyorsa Fabri'yi alır.

As olarak değil galiba

Çevrimdışı tuncaboylu

As olarak değil galiba
Keylor Navas'ın bugün yediği golleri görünce, as olarak alsalar olur bence.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Keylor Navas'ın bugün yediği golleri görünce, as olarak alsalar olur bence.

Barcelonaya daha iyi oturur bence fabri.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Librarius

GS'li yorumcuların Demba Ba ve Tamer Tuna olayına bu sekilde asilmalarinin asil sebebi kendilerinin Goztepe ile oynayacak olmaları. Akillarinca Goztepeyi baski altına alıyorlar.

Bugun Levent Tuzemen, Erol Kaynar'in Okan Buruk'un Alanyaspor macinda maçın daha ortalarında 2 iyi adamını sırf Besiktas macinda cezalı duruma düşmesinler diye cikarmasini eleştirmesine "hoca kararıdır, belki maci ceviremeyecegini dusunup Besiktas macina saklamistir, bunda ne var" diye bogururken, Demba Ba'nin kornerde Babel'le eslestirilmesini eleştiriyor. Orda Demba Ba'yi Babel'le devlet mi eşleştirmiş? Tamer Tuna hoca degil mi? 

Hoduk herif deplasmanda 7 mağlubiyeti olan GS'nin 6 da 6 yapacagını iddia ederken Besiktas'in Akhisar maci zor, puan birakir diyor.   :D  Lan sen bu deplasman performansınla Alanya'dan nasıl cikacaksin? Ya da neyine guveniyorsun da Basaksehir ve Besiktas maclarina GS adina 6 puan yazıyorsun?  :lol:

Spor basinindaki okuzgillere mantık dersi şart. Fikret Orman bu konuda calışma yapmalıdır.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2018, 05:51:06 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: