Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793162 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Şampiyonluğa giderken çıkan haberleri itibar edip siteye yazmanız hata zaten :)

Haber kaynağı : Fotomaç keşke paylaşmadan önce baksaydınız.

İyi gitmeye başlayınca takım hoca bir yere gidiyor oğuzhan gidiyor herkes gidiyor bizim takımda zaten :)

emin ol o haberin gerçek olmasını isteyecek çok insan var burda :D

haberin gerçek yalan olması değil derdim ihtimal dahilinde olması...

Çevrimiçi Necmi

Şu haberin satır aralarını okursanız, ikisinin de men cezası yiyeceğini anlarsınız.

http://www.fanatik.com.tr/2018/04/11/fenerbahce-galatasaray-i-da-kurtaracak-1364242

Fenerbahçe 10 milyon Euro zarar sözünü tutamamış ve 30 milyon Euro zarar etmiş. Kur farkı diye de bir şey anlatmış, euro kuru 3.2 olsaymış (şu anda 5 lira, hesaba bak) bütçede sapma olmayacakmış.

Kısacası herkes Galatasaray'a odaklanmış durumda, ama Fenerbahçe'ye de men gelme ihtimali çok yüksek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ffp nin son senesini yaşayan sizden daha ağır şartları yerine getiren Beşiktaş nasıl denk bütçeye uyabildi
o farklı bir ülkenin takımımı demezlermi acaba.
en son gs nin kur farkı yüzünden zarar ettik demesine kur koruması yapsaydınız o sizin tercihinizdi demişlerdi sanırım
fenerinde bu kadar artmışsa eğer ikisinede men gelebilir. fenere bir yıl gsye iki yıl :D
o kadar borç farkının ceza farkıda olmalı :bandit:
insanlara basit geliyordu Beşiktaş ffp ile uğraşırken stadı bitirip üstüne iki şampiyonluk yazdırması
Yönetimin ne kadar büyük bir iş yaptığının kimse farkında değil
stadları bitmiş düzenleri oturmuş takımların ffp ile nasıl tepetaklak olduklarına bakarda anlarlar
nasıl büyük bir iş yapıldığına

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop:
pardon el eliskanligi !
bu el alışkanlığına benzemiyor başka birşeyin alışkanlığı olabilir :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Formunu yükseltip de napacan ? Amaçne Uefa mi? Sanki ligden düsecek de... gs macinda yerimiz belli der ama

gs'ye yaranacak normal.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezarın hakkı sezara aziz harici çıkıp bir allah kulu eleştirmedi bu saçmalığı göksel gümüşdağ ile kavga etti neredeyse televizyonda çok iyi hatırlıyorum göksel "ne var efendim katarlılar bize bu kadar yardım ediyor biz de küçük bi güzellik yaptık kur sabitleyerek" demişti aziz köpürdü tabi babamın oğlu mu diye. O dönem tüm kulüpler başakşehir hariç ayağa kalksa belki de daha yüksek rakamda sabitlenecekti veya hiç sabitlenmeyecekti azizi fazla sallayan olmadı.
Herifler ederinin 3 katı para verdiler zaten şu lige, ne deseler kabul etmek zorundaydı kulüpler.

Aziz'in klâsik hikayesiydi o, şu lige hiç bir platform bunun yarısını vermezdi.

emin ol o haberin gerçek olmasını isteyecek çok insan var burda :D

haberin gerçek yalan olması değil derdim ihtimal dahilinde olması...

İşte böyle ihtimaller nedense tam iyi gitmeye başladığımız an ortaya çıkıyor :)

Oğuzhan sözleşme imzalamadı haberini bekliyorum sabah akşam :)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar, 2018 yılı 9 aylık bilanço sonuçlarına göre GSile aramızda  147milyon luk bir fark var (44 kar etmişiz, 103 zarar etmişler).  kuru 4,90 alsak 30 milyon avro yapıyor.
Bunun içinde CL gelirlerinin nekadarı var, nekadarı kasamıza girdi biliyor musunuz?
Aramızdaki fark tam CL gelirleri kadar mı onu merak ediyorum, yani CL geliri olmazsa onlarla aynı durumda mıyız?
Necmi'den uzun bir cevap bekliyorum, onu gıdıklayıcı sorular sordum çünkü...  :)
cl gelirleri henüz kasaya girmedi ocak ayında cüzzi bir ödeme yapıyorlar
bizim son verdiğimiz blançoda cl geliri yok diye biliyorum bilinmeyen bir rakamı nasıl
bütçeye sokacaksın. uefa ne kazandığımızı söyleyecekte onu bütçelendirelim
bizim gelirimiz aslında cenk satışından geldi biz bütçeyi ffp yüzünden denkleştirmişdik cenk satılınca
bunun yarısını harcadık love lens ve larin bonservislerine diğer yarısıda işde bütçe fazlasını
getirdi. Ben bizim muhasebeden anlamıyorum mesela satılan kombine ve loca gelirleride şu anda borç hanesinde duruyor sezon sonu gelir hanesine geçecek başkan böyle söylemişdi. bütçede bunu nasıl gösteriyorlar
bütçe denki olmadan mesela kasaya yeni satılan kombine paraları giriyor onu nasıl gösteriyorlar.

Çevrimiçi tolga1903

Herifler ederinin 3 katı para verdiler zaten şu lige, ne deseler kabul etmek zorundaydı kulüpler.

Aziz'in klâsik hikayesiydi o, şu lige hiç bir platform bunun yarısını vermezdi.

Abi peki kulüpler topkekün karşı çıksaydı sabitlenen rakama çekilme gibi olasılığı var mıydı beinin ihaleden? Ama haklısın verdikleri para çok yüksekti ve kimse bu adamları kaçırmak istemedi muhtemelen de güncel kura bakıldığında kazançtan kayıp epey yüksek

Çevrimiçi Necmi

http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/uc-buyuklerin-bilancosu-geldi/81000/81279/

Abi geçen yılın aynı döneminde 22 milyon zarar etmişiz mantıken baktığımızdA geçen yıl da şampiyonlar ligindeydik bu sene ise 44 milyon kar görünüyor aradaki fark 66 milyon tl  geçen sene euro kuru şu andakinden bayağı aşağıdaydı euro kurundaki yüksek değişime ve oyuncu ücretlerindeki aşırı yükselmeye rağmen 44 milyon kar açıkladıysak,  bu durumun muhtemelen Cenk'in transferiyle alakalı olduğunu düşünmekteyim. Şampiyonlar ligi gelirlerinin tamamı maç kazanır kazanmaz veyahut turu atlar atlamaz gelir hanesine yazılmıyor benim bildiğim çünkü geçen yılın aynı döneminde 22 milyon zarar bildirmiş iken 12.ay bilançosunda 3 milyon tl kar bildirdik o dönemde herhangi bir futbolcu satışının da olmadığı düşünülürse orada gelen para muhtemelen şampiyonlar ligi ve avrupa liginden gelen para idi. Velhasıl kelam benim durumdan anladığım buradaki karın yükselişi Cenk transferi ile alakalı olup şampiyonlar liginden gelecek gelirin 3 ay sonraki bilançoda netleşeceğidir.
sadece cl gelirleri değil stad gelirleride ekleniyor son blançoya sanırım

Çevrimiçi Necmi

Cenk'in parası taksitle geliyor,  para hesaba girmeden muhasebeye yansıtılabiliyor mu?
taksitlimi sattılar sanmıyorum.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şunu yenelim de iyice yaklaşsın aşağı, 32. hafta gs'yi ağırlıyorlar, düşme korkusunu hissederlerse yatamazlar da öylece.

Çevrimdışı ekrembaser

sadece cl gelirleri değil stad gelirleride ekleniyor son blançoya sanırım

Abi birde şöyle bir flood var

https://twitter.com/kakbas/status/983802648901152768

Çevrimdışı ekrembaser

taksitlimi sattılar sanmıyorum.

22 milyon euroluk satışın ödemesi şu şekilde diyor abi haber de

Yaklaşık 5 yıldır vadesi geçmiş borçlarla boğuşan Beşiktaş'ın finansal toparlanma dönemi, Cenk Tosun'un satışıyla hızlı bir ivme kazanmıştı. Denizbank ve Ziraat Bankası'ndan alınmaya çalışılan 96.4 milyon dolarlık kredinin henüz onaylanmamış olması, Şampiyonlar Ligi gelirlerinin de haziranda hesaba geçecek olması nedeniyle Kartal ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşıyordu. Cenk Tosun'un satışı yönetimin bu anlamda derin bir nefes almasına yol açtı. Bu para özellikle oyuncuların ve personelin içerideki 1'er aylık alacaklarının ödenmesi açısından yönetime soluk oldu.

AĞUSTOSTAN AĞUSTOSA 12 MİLYON

Cenk Tosun'u 22 milyon euro artı 4 milyon euro da bonusla satan Beşiktaş, paranın 10 milyon eurosunu peşin, kalan 12 milyon eurosunu da ağustos ayından bir dahaki ağustos ayına 2 taksit halinde almak için anlaşmıştı. Yine anlaşma gereği Cenk Tosun'un bonservisinin çıkartılmasından sonra 10 gün içinde para Kartal'ın hesabına yatacaktı. Everton dün bu sürenin dolmasıyla birlikte parayı Beşiktaş'ın banka hesabına geçti. Yönetim TL bazında 45 milyon lirayı aşan bu kaynağı kullanarak hafta içinde yükümlülüklerini yerine getirecek.

Çevrimdışı sozkul

10 milyon euroyu peşin aldık ya abi birazda şampiyonlar liginden biraz(galibiyet fazlası nedeniyle) ekstra vagner love a ödeneni düştüğünde hesap örtüşür bir şekilde

Vagner Love'a ödenen 3.5 milyon avroyu hatırladıkça içim sızlıyor..
Bu forumdan birisi yanlış transfer demişti haklıymış.  Hep beraber iyi hamle diye düşünmüştük, yanıldık.
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 16:08:58 sozkul ]

Çevrimiçi Necmi

22 milyon euroluk satışın ödemesi şu şekilde diyor abi haber de

Yaklaşık 5 yıldır vadesi geçmiş borçlarla boğuşan Beşiktaş'ın finansal toparlanma dönemi, Cenk Tosun'un satışıyla hızlı bir ivme kazanmıştı. Denizbank ve Ziraat Bankası'ndan alınmaya çalışılan 96.4 milyon dolarlık kredinin henüz onaylanmamış olması, Şampiyonlar Ligi gelirlerinin de haziranda hesaba geçecek olması nedeniyle Kartal ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşıyordu. Cenk Tosun'un satışı yönetimin bu anlamda derin bir nefes almasına yol açtı. Bu para özellikle oyuncuların ve personelin içerideki 1'er aylık alacaklarının ödenmesi açısından yönetime soluk oldu.

AĞUSTOSTAN AĞUSTOSA 12 MİLYON

Cenk Tosun'u 22 milyon euro artı 4 milyon euro da bonusla satan Beşiktaş, paranın 10 milyon eurosunu peşin, kalan 12 milyon eurosunu da ağustos ayından bir dahaki ağustos ayına 2 taksit halinde almak için anlaşmıştı. Yine anlaşma gereği Cenk Tosun'un bonservisinin çıkartılmasından sonra 10 gün içinde para Kartal'ın hesabına yatacaktı. Everton dün bu sürenin dolmasıyla birlikte parayı Beşiktaş'ın banka hesabına geçti. Yönetim TL bazında 45 milyon lirayı aşan bu kaynağı kullanarak hafta içinde yükümlülüklerini yerine getirecek.
bu konuda resmi bir açıklama yok bin tane farklı şey söyleniyor. FFP nin son senesinde
böyle bir satış yapan kulüp menfaatine olursa razı olur. birde hesap nasıl yapılıyorsa biz alırkende öyle oluyor
taksitle oyuncu alıyoruz hesaba nasıl dahil oluyor bu, taksidimi totelimi.
neyse burda ana konu dövizdeki bu artışa ramen kulüp kar edebildiyse büyük iş yapmışlar.
bu hem bizi temizlerken hemde uefa karşısında rakiplerin elini zayıflatıyor. uefanın elinde doğru yönetilen ve FFP
kriterlerinden başarılı şekilde çıkan bir kulüp varken diğer FFP deki kulüplere örnek olur.
Bak yapabilen yapıyor derler. sizin gibi bir sezonda 100 M euro verip futbolcu almıyorlar.
futbolcu alış satışlarından kar yapıyorlar.
kesinlikle bu tip bir savunma verdiyse renkliler uefa önlerine Beşiktaş gerçeğini koyar.
uefayı tff yönetmiyor bu işi başaran kulüp varken başaramayanı ödüllendirmezler.

Çevrimiçi Necmi

Vagner Love'a ödenen 3.5 milyon avroyu hatırladıkça içim sızlıyor..
Bu forumdan birisi yanlış transfer demişti haklıymış.  Hep beraber iyi hamle düşünmüştük, yanıldık.
panik transferiydi malesef.
bu kadar olumsuz bir katkı vereceği düşünülmemişdir.
vagner bu kadar kötü bir oyuncu değil. buda bizim şansızlığımız bence.

Çevrimdışı sozkul

Abi peki kulüpler topkekün karşı çıksaydı sabitlenen rakama çekilme gibi olasılığı var mıydı beinin ihaleden? Ama haklısın verdikleri para çok yüksekti ve kimse bu adamları kaçırmak istemedi muhtemelen de güncel kura bakıldığında kazançtan kayıp epey yüksek

Var tabii, önden ödediği parayı yakar çekilir.

Çevrimdışı ekrembaser

bu konuda resmi bir açıklama yok bin tane farklı şey söyleniyor. FFP nin son senesinde
böyle bir satış yapan kulüp menfaatine olursa razı olur. birde hesap nasıl yapılıyorsa biz alırkende öyle oluyor
taksitle oyuncu alıyoruz hesaba nasıl dahil oluyor bu, taksidimi totelimi.
neyse burda ana konu dövizdeki bu artışa ramen kulüp kar edebildiyse büyük iş yapmışlar.
bu hem bizi temizlerken hemde uefa karşısında rakiplerin elini zayıflatıyor. uefanın elinde doğru yönetilen ve FFP
kriterlerinden başarılı şekilde çıkan bir kulüp varken diğer FFP deki kulüplere örnek olur.
Bak yapabilen yapıyor derler. sizin gibi bir sezonda 100 M euro verip futbolcu almıyorlar.
futbolcu alış satışlarından kar yapıyorlar.
kesinlikle bu tip bir savunma verdiyse renkliler uefa önlerine Beşiktaş gerçeğini koyar.
uefayı tff yönetmiyor bu işi başaran kulüp varken başaramayanı ödüllendirmezler.

Abi varda kap bildirimini ya da kulübün gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada bir yerlerde olması lazım

panik transferiydi malesef.
bu kadar olumsuz bir katkı vereceği düşünülmemişdir.
vagner bu kadar kötü bir oyuncu değil. buda bizim şansızlığımız bence.

anadolu takımları birbiri ile oynarken böyle oynamıyorlar o yüzden orda çok rahattı.Bize gelince kapanan takımlara karşı hiç birşey yapamıyorlar.

🦅 Vodafone Park'ta Beşiktaş!

52 Maç
37 Galibiyet
13 Beraberlik
2 Mağlubiyet

131 Atılan Gol
45 Yenilen Gol

Mağlubiyetler ;

1-)Ali palabıyık
2-)Bayern

Çevrimiçi Necmi

Abi varda kap bildirimini ya da kulübün gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada bir yerlerde olması lazım
kap bildiriminde ödeme şeklinin olduğunu sanmıyorum öyle birşey
aklımda kalmadı gazetenin birindemi yoksa gazeticlerden birimi sosyal medyada
böyle birşeyler söyledi ama her yerden başka bir şey söyleniyordu.
bunu belge olarak alamayız belkide 10 M peşin bile almamışızdır belki hepsini
peşin almışızdır. bu tamamen muamma. dedikoduyla fikir üretmek doğru değil
hesabı yapan kendi lehine bir anlaşmada yapar. pek hazır satıcı gibi değildik.

Çevrimiçi tolga1903

Var tabii, önden ödediği parayı yakar çekilir.

Anladığım kadarıyla ihaleyi aldıktan sonra şartname imzalanırken kur sabitlemesine gidilmiş, beinin yayın hakları 1 haziran 2017'de resmen başlamış şartname 23  kasım 2016'da imzalanıyor sabitlenen kur 21 kasımın kuru.   Göksel gümüşdağ bu iki gün için toplam zarar 25 milyon tl ona da katlanırız bişey yok dedi ancak yasal mevzuatı bilmemekle birlikte neden yayın hakkı anlaşmasinin yürürlüğe girdiği 1 haziran 2017 tarihli kur baz alınmamış anlamadım çünkü 1 haziran tarihli kur esas alınsa kazancı çok daha fazla olacakmış kulüplerin. Belki yasal engeller vardı belki hiç tahmin edilmedi kurun bu denli yükseleceği ya da öngörülüyordu ancak kimse sesini çıkaramadı verilen paranın çok yüksek olması sebebiyle.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Akhisar belediyespor maçının oranları değişti:
Akhisar  4.60 -> 6.00
Beraberlik 3.75 -> 3.80
Beşiktaş 1.40 -> 1.30

Çevrimdışı Ömer Kaan

🦅 Vodafone Park'ta Beşiktaş!

52 Maç
37 Galibiyet
13 Beraberlik
2 Mağlubiyet

131 Atılan Gol
45 Yenilen Gol

Mağlubiyetler ;

1-)Ali palabıyık
2-)Bayern
Benfica ve Bayern maçları dışında kimseden 3+ gol yemedik. Onun dışında yediğimiz gol miktarı çok geldi biraz.

Çevrimiçi Necmi

anadolu takımları birbiri ile oynarken böyle oynamıyorlar o yüzden orda çok rahattı.Bize gelince kapanan takımlara karşı hiç birşey yapamıyorlar.
çok alakalı bir durum değil adam güçlü takımlarada atıyordu ts maçını tek başına aldı unuttunuzmu
bizdeki sorun ana olarak ondan kaynaklı değil bence iş gene orta sahada ve hücum anlayışımızda
gelip tıkanıyor. iki senedir bütün forvetler topun ağzına geliyor. geçen senede durum farklı değildi.
sürekli topa sahip olmanın maçı kazanmak için yeterli olmadığını en iyi gençler gs maçında
görmüşüzdür. rekor topa sahip olmuşlar ama pozisyonlara gençler girmiş hep. elinde istediğin kadar iyi golcü
olsun sen topu ceza sahasına sokamıyorsan atamıyor işde. küçük takımlara karşı defans yapmıyorlar
lafı bence hikaye küçük takımlarda baskı kuramıyor zaten işi dengeliyor büyük takımsan o defansı açacak oyun planın olacak
artık bir oyuncu kurtarsın mantelitesinden çıkmalı taraftar. doğru olan bu değil bir oyuncu 30 gol atacağına
bütün takımın gol yüzdesinin olmasını tercih ederim. daha öncede söyledim bizdeki ana sıkıntı orta saha oyuncularının
golden uzak durması işde göztepe maçıda iyi örnek buna orta sahadan bir gol bir asist geldi taliscayı hücumcu
sayıyorum orta sahanın hücuma katkısı olunca hemen farka gitti hangi maç ozi necip kadar hücuma katkı verdi bu sene
acı gerçek burda yatıyor işde tolgay 90 dakika oynuyor 8 numara olarak ve tek bir şut atmadan oyunu bitiriyor
sırtını dayadığın iki 8 numara ozi ve tolgay sezon başından beri hücum katkılar 5 asist işde bizim forvetlerin gol kısırlığı çekmesinin
ana nedeni bu. topa çok fazla sahip oluyoruz ama asla hücum oynamıyoruz 90 dakikayı orta sahada top çevirerek bitiriyoruz.
taliscada hazırlayıcı değil bitirici olunca adamlar nasıl gol atsın forvetlerimiz 10 numara gibi oynamak zorunda kalıyor
böylede performans veriyor pektemek oynadığı kısa sürede ozinin oynadığı tüm maçlarda verdiği katkıyı verdi
aslında olaya bakınca orta saha ortalama bir katkı verseydi şu anda ligin en fazla atan takımı olurduk
ligin şu zamanında orta sahandan 5 değil minimum 15 asist-gol gelmeliydi. buda işde gs ile aramızda olan gol farkı

Etiketler: