Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Querasma sıfıra inip orta yaparsa top dışarı çıkıp falsoyla içeri döner aut olur.  :)
Babel biraz uğraşırsa yapabilir ama topun hızını çok iyi ayarlayamadığı için topla beraber dışarı çıktığı pozisyonlar olur.
Bunu iyi yapacak adam Lens  ama oda baskıyı kaldıramadı, son maçda önü bomboşken ortada ileri dalacağına alakasız bir pas vermeye kalktı.
Artık pas vererek oynayım diye çıkmış demekki, hala trabzon ve fener maçında vermediği asistler aklında kalmış,  adamın futbol zekası zayıfmış, o iki hata bize faizli olarak ve artarak dönüyor. anında pozisyona uygun kararı alamıyor.
Ama sıfıra in orta yap dersen yapabilir, bazan yapmaması gereken yerdede dener gereksiz yere, ama başarı şansı hem Q7 hem Babel'den daha fazla.
Evet abi :ok:
Ama sen hep havadan orta gibi düşündün bide sıfıra inip ksfayı kaldırıp geriye doğru açı yapacak şekilde yerdn pas gibi olan ortaları düşün.. bizim asıl hiç yapmadığımız şey bunlar.. hem daha bereketli olur hemide lens quaresma babel hepsi yapabilir..
Yalnız beckleri zenci ve gitgeli bol kırıcı delici makita yada mavi seri bosch yada dewalt yada matebo, aeg  beck almak icab eder.. şoktan 60 liraya ussu alırsak bence sıfıra inemeyiz..

Çevrimdışı mylife1903

Evet abi :ok:
Ama sen hep havadan orta gibi düşündün bide sıfıra inip ksfayı kaldırıp geriye doğru açı yapacak şekilde yerdn pas gibi olan ortaları düşün.. bizim asıl hiç yapmadığımız şey bunlar.. hem daha bereketli olur hemide lens quaresma babel hepsi yapabilir..
Yalnız beckleri zenci ve gitgeli bol kırıcı delici makita yada mavi seri bosch yada dewalt yada matebo, aeg  beck almak icab eder.. şoktan 60 liraya ussu alırsak bence sıfıra inemeyiz..
Alet edavata bah ahaha
Makita iyidir ya mavi seri bosch da iyidir de
Bize once darbeli matkap bir santrafor lazim hiltigillerden

Çevrimdışı tangaz

2 güdür yazacam ama sıra gelmedi;

bu muslera maç sonunda yavaşlatmaktan sarı yedi bu işleri acaip abartmış durumda aslında senede 20 sarı görse eksik kalacak düzeyde yapıyor bu işleri sanırım fetö kontenjanından yırtıyor hala da esas değinmek istediğim nokta şu yavaşlattı fırat geldi en sonunda sarıyı verdi sonrasında bu yavaşlığı sürdürdü bir nevi nasılsa sarıyı yedim dokunulmazlığı kaptım durumu gibi uygulanıyor kural.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

stoke city küme düşmek üzereyken crouchu alsak nasıl olur
Onu devre arasi alacaktik
Sampiyonluk sonrasi
Eplye retro paket yapardik seneye 50 milyon pound
Kiroc caner karijma ve retro futbol icin komandanin pilay tusu senol gunes

Çevrimdışı mylife1903

abi bir de bu tip ekşınları genelde oyuncular 20lerin başlarında yapar genelde herif 33 mü 34 mü ne olmadı mı yaw
Abi bu ronaldonun ehliyetini erken alsin diye yasini buyutmusler

Çevrimdışı tangaz

Abi bu ronaldonun ehliyetini erken alsin diye yasini buyutmusler

herif topa 2,3 m yükseklikte yapıştırmış bu gole dudak bükeni de gördü ya bu gözler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

herif topa 2,3 m yükseklikte yapıştırmış bu gole dudak bükeni de gördü ya bu gözler
Abi gerizekali galiba bizimkiyle cok takilmis da olabilir o topa vur gafanla at golu ne ugrasiyorsun arkadas

Bizim takima gelip ayni hareketi yapsa musait arkadasin var gafayla pas versene diyecek bi 10bin hesap
Bulunur herhalde

Çevrimdışı tangaz

Abi gerizekali galiba bizimkiyle cok takilmis da olabilir o topa vur gafanla at golu ne ugrasiyorsun arkadas

Bizim takima gelip ayni hareketi yapsa musait arkadasin var gafayla pas versene diyecek bi 10bin hesap
Bulunur herhalde

reis 10 bin ne yaw her zamanki gibi mütevazisin

ya top avuta gitseydi niye böyle riskli şeyler deniyorsun diyecekler de çıkacaktır

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence stoklar tükenmeden şakiri alsak daha iyi olur
çok zor, lense toplamda 16 m euroyu bulan bir yaptırım yaptık. şuan ölü yatırım görünüyor maalesef hiç katkı alamadık.

Çevrimdışı tangaz

çok zor, lense toplamda 16 m euroyu bulan bir yaptırım yaptık. şuan ölü yatırım görünüyor maalesef hiç katkı alamadık.

az evvel sözkul abinin de dediği gibi özgüveni de her geçen gün kötüye gidiyor bu maç atamadığı paslar filan off offf

Çevrimdışı onurturan

az evvel sözkul abinin de dediği gibi özgüveni de her geçen gün kötüye gidiyor bu maç atamadığı paslar filan off offf
Seneye dönem başı düzelmiş olarak gelr düşüncesindeyim .. psikolojik olumsuzluklar kafadan uçup gider zamanla ..
Her zaman en kötü tercihi yapmayacağı zamanlar da gelecek.. böyle hayat geçmez kafayı yer yoksa ben bunu sağlık ekibine yazarım.. sadece darbeye soğuk sprey dikiş atma buz koyma değil psikolojide de kendini kanıtlasın bakalım sağlık ekibimiz..

Çevrimdışı kyiv

Uyummuş, zamana ihtiyaçmış hikaye... Bobo bu takıma devre arasında geldi 20 li yaşların başında gelir gelmez o devre KÖTÜ Beşiktaşta bile iş yaptı. Ernst devre arasında geldi takır takır oynadı, Babel devre arasında geldi 40 yıldır bu takımda oynuyormuş gibi takıma oturdu. Negredo bir nebze (ama asla 1. santrafor olarak değil) hadi neyse de ne mitroviç ne de Lens uymadı. Para çok verdik kabul ama seneye de hiçbirşey değişmeyecek. Quaresmanın olmadığı 4 maçta bile kendini gösteremiyor daha neyi konuşacağız?

Kıssadan hisse... Sarışınların hiçbir 2. el futbolcusunu almayacaksın yanına bile yaklaşmayacaksın. Bu sarışınlardan 20 futbolcu aldıysak en az 15 tanesi bekleneni veremeden fiyasko ile sonuçlandı. Artık yetsin gayri.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ihtiyacımız olan oyuncu değildi, yanlış transferdi. maliyeti de çok yüksek büyük bir hata olarak görüyorum lens transferini. isteksizliği ve vücut dili bunu gösteriyor. karijmayı hiç sevmem ama bu adamın yanında arar olduk, bundan kat be kat iyi valla.

Çevrimdışı tangaz

Uyummuş, zamana ihtiyaçmış hikaye... Bobo bu takıma devre arasında geldi 20 li yaşların başında gelir gelmez o devre KÖTÜ Beşiktaşta bile iş yaptı. Ernst devre arasında geldi takır takır oynadı, Babel devre arasında geldi 40 yıldır bu takımda oynuyormuş gibi takıma oturdu. Negredo bir nebze (ama asla 1. santrafor olarak değil) hadi neyse de ne mitroviç ne de Lens uymadı. Para çok verdik kabul ama seneye de hiçbirşey değişmeyecek. Quaresmanın olmadığı 4 maçta bile kendini gösteremiyor daha neyi konuşacağız?

Kıssadan hisse... Sarışınların hiçbir 2. el futbolcusunu almayacaksın yanına bile yaklaşmayacaksın. Bu sarışınlardan 20 futbolcu aldıysak en az 15 tanesi bekleneni veremeden fiyasko ile sonuçlandı. Artık yetsin gayri.

hakkaten mitroviç ve lens ikilisine ödenen bonservis 10 milyon yuro deli para alınan katkı ise sıfır

Çevrimdışı tangaz

ihtiyacımız olan oyuncu değildi, yanlış transferdi. maliyeti de çok yüksek büyük bir hata olarak görüyorum lens transferini. isteksizliği ve vücut dili bunu gösteriyor. karijmayı hiç sevmem ama bu adamın yanında arar olduk, bundan kat be kat iyi valla.

quaresma lensi şortunda sallar ben geçen sene başlarda beğeniyordum lensi sonra bizim maçta adriano bunu ezince yok dedim bizim seviyede değil bize bizim maçlarda rakibimiz olup bizimkilerle maytap geçmişse bir oyuncuyu alacaksın referans anca o olur.

Çevrimdışı sozkul

Ben Başak ve Alanya maçlarını seyrettikden sonra Q7 yi sevmeye başladım.  :)
Gökhan'ın ofansda hiç bir pozitif katkısını göremiyorum,  eskiden q7 Gökhan'nın koşu yoluna pas atmıyor diye kızardım, pas atıldığında verimine tanık oldum.
Şimdi diyorumki Q7 olsam bende atmam..

Çevrimiçi Necmi

bahsi geçen kurum geriye dönük hesap soruyor diyorsun bunda mutabıkız bundan sonrasını sormuyor geçmişi değerlendirip cezayı kitliyor da diyorsun pekii bu herifler neden gidip 3500 dilde  :D neler yapacaklarına dair sunum yaptılar  :alala:

neyse ben gelecek cezanın 21 oyuncuyla sınırlısın bilmem kaçı altyapıdan vb gibi bir yaptırım ve akabinde 5-10 milyon yuro civarı bi para cezası çıkar die öngörüyorum.
bu denetleme bile değil denetlemeyi müfettişler yapıyor.
denetlemede bir sorun gördüklerinde raporlarını buraya veriyorlar
burasıda yaptırım uyguluyor. 3500 dilde neler yapacaklarını neden
söylediler bilmiyorum bir önceki savunmalarınıda böyle yapmışlardı
yeni anlaşma istediler adamlar yürürlükte mevcut bir anlaşma var zaten
deyip kestirip attı sonrada 1+1 cezayı kitledi. şimdi gene uyamadılar
hemde öyle böyle değil hiç bir şekilde telöre edilmeyecek bir artış var
burdan ceza almadan çıkmak uefanın çok büyük bir eyyamıyla mümkün olur
ne kulüpler ceza yerken bunların muaf kalması hiç sanmıyorum
her halukarda cezayı yiyeceklerdi zaten o nedenle apar topar bu kadar transfer yaptılar
yapmasalarda büyük ihtimal bu ceza gelecekti ve kadroları bitmişdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakkaten mitroviç ve lens ikilisine ödenen bonservis 10 milyon yuro deli para alınan katkı ise sıfır
mitrovic transferi biraz daha farklı abi,genç, potansiyelli, hırvat milli falan diyebiliriz ama lens transferi majör bir hata, bizim o profilde bir oyuncuya ihtiyacımız yoktu. 24 25 yaşlarında atlet, potansiyelli ve makul bir ücret alan bir oyuncu lazımdı. lensle 5 yıllık sözleşme imzalamak fiyaskodur.

Çevrimdışı sozkul

quaresma lensi şortunda sallar ben geçen sene başlarda beğeniyordum lensi sonra bizim maçta adriano bunu ezince yok dedim bizim seviyede değil bize bizim maçlarda rakibimiz olup bizimkilerle maytap geçmişse bir oyuncuyu alacaksın referans anca o olur.

ikisi ayrı klasman, ama Lens bu oynadığı kadar kötü adam değil ama kafamızda büyüttüğümüz kadar iyide olmadığını acı bir biçimde öğrendik..
Geçen sene Fener'de oynuyordu, güçlü adam, önüne top atıldığında rakiplere bir kıç vurup geçiyordu bişey olmuyordu, bizde alanya maçındada iki kez yaptı aynısını ikisinede faul çaldı hakem.
Kendi adına yanlış takıma geldi. Şimde Fener'de olsa devire devire giderdi...

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi tosicle birebir kalana kadar hopluyo zipliyordu, buna bi koydu tosic tabani daha da top alamadi korkudan. Simdide ayni hikaye, anadolu maclarinda bi daliyorlar hemen kayboluyor, azicik korkak bu cocuk.
Antremanda da hep yedek takimda karsisinda gene tosic ve pepe var kanada gecse adriyano kalede fabri hani orda da kendini zor gosterir. As takimla antreman yapsa aslinda baya iyi olur onun icin kalede tolga var biraz gol aliskanligi kazanabilir.
Cok az gundeme geliyor ama caner bile spor salonuna baslamis, pepe tosic quaresma adriyano babel atiba gibi 35likler zaten mudavimi salonun lens hala gece gezmelerinde, anadoludan buyuk takima gelmis kucuk takim futbolcusu gibi havalari, zaten de oyle kucuk takimin anadolu takiminin oyuncusuydu, prekogillerden dedik dinletemedik, quaresmayi kesecek sananlarin islak ruyalariydi, hali sahada bile kesemez bu ne babeli ne quaresmayi hatta toreyi bile kesemez.
Kanat oyunculari icinde acik ara en kazma adam bu ama en pahalisi da bu acayip bir paradoks.

35lik adami kesemiyorsan bu paralar sana coktur, surunen quaresma yerine bile tercih edilmiyor, keske konyaya kiralasaydik kendi seviyesinde biraz piyasa yapardi.

Topla kavga eden kanat oyuncusu olur mu ya, lens takima tac kazandirdi, lesn korner kazandirdi, lens kontrol edemedi, lens ve aut
Caner, lens ve love top istopunda en facialari takimin. Beni sasirtan ise love, lensin ne oldugu belliydi bir supriz yok o konuda kapasitesi dahilinde elinden geleni yapiyor ama love sanki ayaklarina beton dokulmus gibi topla iliskisinde, ayagina gelen top 3m sekiyor bilmesek adami neyse, sanki cinden love getirip sokusturdular bize gibi

Çevrimdışı mylife1903

Iyi para abi ustune maaslari da var
Ohh mis
Lens insallah rvo olmaz
Hoc sevmiyom hollandalilari kilubun kapisindan sokmam
Berazilyali ve hollandalilara acayip alercim var

Çevrimdışı Kutay

Onu devre arasi alacaktik
Sampiyonluk sonrasi
Eplye retro paket yapardik seneye 50 milyon pound
Kiroc caner karijma ve retro futbol icin komandanin pilay tusu senol gunes
Abi ne crouchu iğrenç bir oyuncu adam 37 yaşında Almeida'yı geri alalım daha iyi

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ