quaresma lensi şortunda sallar ben geçen sene başlarda beğeniyordum lensi sonra bizim maçta adriano bunu ezince yok dedim bizim seviyede değil bize bizim maçlarda rakibimiz olup bizimkilerle maytap geçmişse bir oyuncuyu alacaksın referans anca o olur.
Ya abi tosicle birebir kalana kadar hopluyo zipliyordu, buna bi koydu tosic tabani daha da top alamadi korkudan. Simdide ayni hikaye, anadolu maclarinda bi daliyorlar hemen kayboluyor, azicik korkak bu cocuk.
Antremanda da hep yedek takimda karsisinda gene tosic ve pepe var kanada gecse adriyano kalede fabri hani orda da kendini zor gosterir. As takimla antreman yapsa aslinda baya iyi olur onun icin kalede tolga var biraz gol aliskanligi kazanabilir.
Cok az gundeme geliyor ama caner bile spor salonuna baslamis, pepe tosic quaresma adriyano babel atiba gibi 35likler zaten mudavimi salonun lens hala gece gezmelerinde, anadoludan buyuk takima gelmis kucuk takim futbolcusu gibi havalari, zaten de oyle kucuk takimin anadolu takiminin oyuncusuydu, prekogillerden dedik dinletemedik, quaresmayi kesecek sananlarin islak ruyalariydi, hali sahada bile kesemez bu ne babeli ne quaresmayi hatta toreyi bile kesemez.
Kanat oyunculari icinde acik ara en kazma adam bu ama en pahalisi da bu acayip bir paradoks.
35lik adami kesemiyorsan bu paralar sana coktur, surunen quaresma yerine bile tercih edilmiyor, keske konyaya kiralasaydik kendi seviyesinde biraz piyasa yapardi.
Topla kavga eden kanat oyuncusu olur mu ya, lens takima tac kazandirdi, lesn korner kazandirdi, lens kontrol edemedi, lens ve aut
Caner, lens ve love top istopunda en facialari takimin. Beni sasirtan ise love, lensin ne oldugu belliydi bir supriz yok o konuda kapasitesi dahilinde elinden geleni yapiyor ama love sanki ayaklarina beton dokulmus gibi topla iliskisinde, ayagina gelen top 3m sekiyor bilmesek adami neyse, sanki cinden love getirip sokusturdular bize gibi