Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795229 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkiye'nin ilk gerçek kapsamlı gaming alanı Vodafone Park'ta açıldı.

🎮 "Lenovo Game On" her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak.

Çevrimdışı tangaz

Hayırdır inşallah abi

iyi ki Beşiktaşlıyız yaw her gün şükretsek az :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

iyi ki Beşiktaşlıyız yaw her gün şükretsek az :eyes

O zaman AMİNNNN

Çevrimdışı onurturan

Bence haber geldiği falan yok sadece takımı ve camiayı sıkışık lig fikstüründe diri moralli tutmaya çalışıyorlar
toplantı CFCB ( UEFA Finans Denetim Bolumu ) ile yapıldı bu kurumun yeni anlaşma yapma vs gibi yetkisi yok sadece denetmenler yapılan anlaşmaya uyulup uyulmadığını denetler uyumsuzluk varsa bunu rapor ederler bu kurumda
inceler ve ceza keser bir sıkıntı yoksa zaten bu kurulun karşısına çıkmazsın. Buraya gelenin zaten boynuna çoktan ip
geçirilmiştir. bunlar tabureye tekmeyi vuranlar. uefa zaten seninle bir anlaşma yapıyor ve denetliyor bunu
uymadığında bu kurullar devreye giriyor. hem gs nin hemde fenerin bu kurula çağrılması ikisininde ffp ye
uymadığı ve ciddi uymadığını gösterir bu cezasız kalmaz kesinlikle bakalım ceza ne kesilecek.
sonuçta aferin size devam edin demezler bunlar zaten uymadıklarını itiraf etmiş ve bunu hiç sormayın demiş :D
onlardan sormadan gelişine yapıştırır. Gelecekte bu borçtan nasıl kurtulacaklar ekonomiyi nasıl
düzeltecekler bunların sorgulanması bu kurulun işi değil bunların yaptıkları tek şeymevcut anlaşmaya
uydunmu uymadınmı. uymadınsa gerekli prosedür uygulanır. ya cezaya gerek görürler yada görmezler.
ama ne adım atarlarsa atsınlar bu sonrasında alacakları kararlara neden oluşturacak o nedenle
pek keyfi karar alamazlar platini yönetimi bu konuda çok sıçmışdı ama bu seferki uefa yönetimi
hassas gidiyor. Ben cezasız yırtacaklarını sanmıyorum zaten 19 nisanda açıklanacakmış bir şey olmasa
bu kadar beklemezler açıklamak için sanırım çok kapsamlı ağır bir fatura konacak önlerine
adamlar ffpye ilk yakalanan kulüplerden ve bu güne kadar bundan kurtulmak için en ufak olumlu
bir şey yapmadılar men yediler gene sallamadılar bu kadar uefayı ffp yi ayaklar altına alan bir kulübe uefanın insaflı davranacağını hiç sanmıyorum.
adamların gittiği kurul avrupanın önde gelen savcı ve hakimlerinin olduğu ceza kurulu
Şu yazıyı 8 kere okudum ohh çok zevkli yazı dur bidaha okuyacam..

Çevrimdışı onurturan

daha önce dediğim gibi 2+1 men, sattığın kadar al yeteli. ama maaş kısıtlaması koymasınlar kadro sınırlamasıda olmasın :D
Hahah hatta uefa bunlara 100 milyon euro para versin havadan bunun 25ini en fazla harcayabilirsiniz seneye 75 geri alacaz desin bunlar  dayanamaz harcar ..
Uefa:para nerde
Gs başkanı: onu hiç sorma yaa :muhaha: :zuhaha:

Çevrimdışı tuncaboylu

Hahah hatta uefa bunlara 100 milyon euro para versin havadan bunun 25ini en fazla harcayabilirsiniz seneye 75 geri alacaz desin bunlar  dayanamaz harcar ..
Uefa:para nerde
Gs başkanı: onu hiç sorma yaa :muhaha: :zuhaha:
Galatasaray'ın işi zor, bu adamlar 4 sene üst üste şampiyonlar ligine kalmalarına, 4 senenin 3'ünde şampiyon olmalarına, sermaye arttırımlarına ve stadın bütün localarını satmalarına rağmen bu duruma geldiler.

31 Mart 2016'da borçları 1.5 milyardı.
http://www.fanatik.com.tr/2016/05/11/galatasaray-in-borcu-aciklandi-1232571

31 Mart 2017'de borçları 2.4 milyar oldu.
https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2017/05/15/galatasarayin-borcu-2-milyar-391-milyon-lira

31 Mart 2018'de açıklanan borç ise 2.9 milyara ulaştı.
http://www.fanatik.com.tr/2018/03/31/galatasaray-in-borcu-2-milyar-883-milyon-lira-1361868

Bunun sırf kurla falan açıklanacak bir şeyi yok, batık durumdalar. Alacak olarak gösterdikleri tutar da Riva'ya yapılacak inşaatlar satılmaya başlandıktan sonra geleceği öngörülen şişirilmiş tutar ki, daha inşaatın ihalesi bile netleştirmedi.

Cidden zor durumdalar yani, seneye şampiyonlar Ligi'nde olsalar da bu gemi yüzmez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2018, 01:58:06 tuncaboylu ]

Çevrimiçi tolga1903

kanat oyuncularımızın özellıkleri buna uygun değilki olmayan özelliği nasıl kazandırsın hoca

Adamların kanat oyuncularından ziyade bekleri sıfıra iniyor. Carvahal ve marcelo bana göre dünyanın en iyi iki kanat beki zaten. Bugün ilk golde isco sıfıra yakın yerden çıkardı pası doğru ama bizim orta sahalar da oralarda pek görülmüyor. Bayern'de ise kimmich ve alaba'nın sayısız sıfıra inip asisti var bu sene robben ribery içe kat etmeyi seven tipler bizim babel gibi ama bekleri işte çok çalışkan ve becerili. Quaresmaya benzeyen kanat oyuncularıysa yok belki biraz 2 sene önceki koman. Real şl'de özellikle klasik kanat oyuncusu kullanmıyor ve adamların iki beki 90 dakika koca sahada gidip gelmelerine rağmen oyundan düşmüyor bizim beklerin bunu yapabilmesi imkansız yaşları itibariyle işte gökhan son maçta girdi bir kez oğuzhan verdi pası orda da eline yüzüne bulastırdı bir daha ne zaman denedi hatırlamıyorum. 

Yani abi işin özü beklerinizin temposu ne kadar yüksekse o kadar çizgiye inebiliyorsunuz yoksa babel'den üzerinde iki kişi varken onlardan sıyrılıp sıfıra kadar top sürmesini beklemek haksızlık olur.

Çevrimdışı levitate

Galatasaray'ın işi zor, bu adamlar 4 sene üst üste şampiyonlar ligine kalmalarına, 4 senenin 3'ünde şampiyon olmalarına, sermaye arttırımlarına ve stadın bütün localarını satmalarına rağmen bu duruma geldiler.

31 Mart 2016'da borçları 1.5 milyardı.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2017/05/15/galatasarayin-borcu-2-milyar-391-milyon-lira

http://www.fanatik.com.tr/2018/03/31/galatasaray-in-borcu-2-milyar-883-milyon-lira-1361868

Bunun sırf kurla falan açıklanacak bir şeyi yok, batık durumdalar. Alacak olarak gösterdikleri tutar da Riva'ya yapılacak inşaatlar satılmaya başlandıktan sonra geleceği öngörülen şişirilmiş tutar ki, daha inşaatın ihalesi bile netleştirmedi.

Cidden zor durumdalar yani, seneye şampiyonlar Ligi'nde olsalar da bu gemi yüzmez.

bide bunların forumunda beşiktaş ve fener daha kötü durumda diyen bir tip vardı kafasını yaşamak istiyorum cidden
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

3.defa aldırmazlar bence abi. Hakem felan bi şekilde elerler gelecek turda .

Barca-Bayern'de mantıklı. Bu eşlesmede Barca alır gibi.

Adam 2.3 m irtifada rovasata cekti. Hakem makem onunu kesemez

Çevrimdışı onurturan

31 Mart 2016'yda borçları 1.5 milyardı.

Riva arazisine yapılacak olan taşınmazların yarısı toprak sahibine yarısı müteahhite mi kalıyor bizim yaptığımız basit kentsel dönüşümlerdeki gibi..
Baya bi kapatırlar gibi geliyor bana borcu öyleyse..
Futbolcu transfer edemezler ama borç erir ne kadar şişirdiler nasıl yaptılar bilmiyotum ancak ihale bugün olsa 12 aya bütün evler satılmış olur bence..

Çevrimdışı mylife1903

Bu ronaldo bizde olsa bayerni falan elerdik, agzina yuzune vururduk bayernin. Oha be arkadas oha
Zlatanin da vardi boyle bir imza golu, ronaldoyu da bu golle hatirlayacaz herzaman

Çevrimdışı tangaz

Adamların kanat oyuncularından ziyade bekleri sıfıra iniyor. Carvahal ve marcelo bana göre dünyanın en iyi iki kanat beki zaten. Bugün ilk golde isco sıfıra yakın yerden çıkardı pası doğru ama bizim orta sahalar da oralarda pek görülmüyor. Bayern'de ise kimmich ve alaba'nın sayısız sıfıra inip asisti var bu sene robben ribery içe kat etmeyi seven tipler bizim babel gibi ama bekleri işte çok çalışkan ve becerili. Quaresmaya benzeyen kanat oyuncularıysa yok belki biraz 2 sene önceki koman. Real şl'de özellikle klasik kanat oyuncusu kullanmıyor ve adamların iki beki 90 dakika koca sahada gidip gelmelerine rağmen oyundan düşmüyor bizim beklerin bunu yapabilmesi imkansız yaşları itibariyle işte gökhan son maçta girdi bir kez oğuzhan verdi pası orda da eline yüzüne bulastırdı bir daha ne zaman denedi hatırlamıyorum. 

Yani abi işin özü beklerinizin temposu ne kadar yüksekse o kadar çizgiye inebiliyorsunuz yoksa babel'den üzerinde iki kişi varken onlardan sıyrılıp sıfıra kadar top sürmesini beklemek haksızlık olur.

örneklendirdiğin adamların en düşüğü 40 milyon bonservis ödenmiş tipler güncel bonservis rayiçlerine çevirirsek 100er milyonluk oyunculardan bahsediyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bu ronaldo bizde olsa bayerni falan elerdik, agzina yuzune vururduk bayernin. Oha be arkadas oha
Zlatanin da vardi boyle bir imza golu, ronaldoyu da bu golle hatirlayacaz herzaman

abi bir de bu tip ekşınları genelde oyuncular 20lerin başlarında yapar genelde herif 33 mü 34 mü ne olmadı mı yaw

Çevrimdışı sozkul

evet olur buna yazılım da diyebiliriz quaresmanın kariyerinde sıfıra indiği kaç pozisyon var?

ya da babel çizgiye mi yönelir yoksa içe kat edip şut üzerinden mi oynamayı yeğler?

şimdi kalkıp hoca çalıştıracak yaptıracak diyebilirsin ama bence bu sefer de mevcut iyi yaptıklarını da kaybedebilirler...

Querasma sıfıra inip orta yaparsa top dışarı çıkıp falsoyla içeri döner aut olur.  :)
Babel biraz uğraşırsa yapabilir ama topun hızını çok iyi ayarlayamadığı için topla beraber dışarı çıktığı pozisyonlar olur.
Bunu iyi yapacak adam Lens  ama oda baskıyı kaldıramadı, son maçda önü bomboşken ortada ileri dalacağına alakasız bir pas vermeye kalktı.
Artık pas vererek oynayım diye çıkmış demekki, hala trabzon ve fener maçında vermediği asistler aklında kalmış,  adamın futbol zekası zayıfmış, o iki hata bize faizli olarak ve artarak dönüyor. anında pozisyona uygun kararı alamıyor.
Ama sıfıra in orta yap dersen yapabilir, bazan yapmaması gereken yerdede dener gereksiz yere, ama başarı şansı hem Q7 hem Babel'den daha fazla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Riva arazisine yapılacak olan taşınmazların yarısı toprak sahibine yarısı müteahhite mi kalıyor bizim yaptığımız basit kentsel dönüşümlerdeki gibi..
Futbolcu transfer edemezler ama borç erir ne kadar şişirdiler nasıl yaptılar bilmiyotum ancak ihale bugün olsa 12 aya bütün evler satılmış olur bence..
Hiç bir şeyi kapatamazlar.

O dediğin şeyi alacak olarak gösteriyorlar zaten, 1.5 milyar alacak var yazıyor bilançoda. O kadar büyük bir inşaat bugün başlasa 3 senede anca biter, bitmeden satayım deseler planladıklarının %60'ını alırlar en fazla.

Ayrıca yaptıkları ihal gereği alacakları TL cinsinden, ihaleyi öyle yaptılar. Ama borçları Euro cinsinden. O yüzden 2017'deki alacak tutarı 2018'de neredeyse aynı görünüyor.

Çevrimdışı onurturan

Hiç bir şeyi kapatamazlar.

O dediğin şeyi alacak olarak gösteriyorlar zaten, 1.5 milyar alacak var yazıyor bilançoda. O kadar büyük bir inşaat bugün başlasa 3 senede anca biter, bitmeden satayım deseler planladıklarının %60'ını alırlar en fazla.

Ayrıca yaptıkları ihal gereği alacakları TL cinsinden, ihaleyi öyle yaptılar. Ama borçları Euro cinsinden. O yüzden 2017'deki alacak tutarı 2018'de neredeyse aynı görünüyor.

Oh oh mis oldu bu mesaj biz sattığımız locanın parasını gelir gösteremezken adamların bunları alacak olarak göstermesi bile borçların gerçek durumlarını görmemiz açısından önemli  sağol onur abi inşallah herkes topraktan girer  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Querasma sıfıra inip orta yaparsa top dışarı çıkıp falsoyla içeri döner aut olur.  :)
Babel biraz uğraşırsa yapabilir ama topun hızını çok iyi ayarlayamadığı için topla beraber dışarı çıktığı pozisyonlar olur.
Bunu iyi yapacak adam Lens  ama oda baskıyı kaldıramadı, son maçda önü bomboşken ortada ileri dalacağına alakasız bir pas vermeye kalktı.
Artık pas vererek oynayım diye çıkmış demekki, hala trabzon ve fener maçında vermediği asistler aklında kalmış,  adamın futbol zekası zayıfmış, o iki hata bize faizli olarak ve artarak dönüyor. anında pozisyona uygun kararı alamıyor.
Ama sıfıra in orta yap dersen yapabilir, bazan yapmaması gereken yerdede dener gereksiz yere, ama başarı şansı hem Q7 hem Babel'den daha fazla.

tümüne katılıyorum.
beklerden bu katkıyı aslında 2 bek de yapabilir ama q7 ile oynarken GGnin bu şansı olmuyor adriano aslında babelin sürekli içe kat etmesi nedeniyle bu şansı yakalıyor ama çok denemiyor bazı maçlarda bazı anlar deniyor o anlarda da sahada caner oluyor caner adriano önlü arkalı oynarken bunu baya deniyorlar sanırım babel sahadayken nasılsa içe kat edip şut çekecek bana pas vermek opsiyonları arasında yok gibi düşünüyor adriano

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Mükemmel goldü belki de yılın en iyilerinden biriydi ancak "gelmiş geçmiş en iyi gol", "atılmış en iyi rövaşata golü" vs de çok abartı yahu. Sosyal medyada şu golün görüntülerini görmekten kusucam artık. Akşam ana haberlere bile koyarlar kesin.

Çevrimdışı sozkul

İhale, geçen sene yapıldı, birinci kaçtı ikinciyle imzaladılar, garanti edilen 850 milyonluk gelirin 500 ünü kırdırdılar, yani satışlar oldukça minimum 350 daha alacaklar, inşaat bu sene başlayacakmış deyip konuyu burada kapatayım.

Ayrıca Niye burayı renkli ihaleleri ile kirletiyorsunuz kardeşim.
Not: Mod'dan nasıl yırtılır örnek1  :D
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2018, 09:53:09 sozkul ]

Çevrimdışı mylife1903

Bizim oyunculara sifira in komutunu yuklesek orta sayimiz 50den 10a falan duser abi bizimkiler sifiri zorlayana kadar butun toplari kaptirir, orta sayisi dusunce senol hocam gerilir, caneri alip yari sahadan ortalamaya baslar. Birak boyle daginik kalsin hedef 1903 orta

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Göztepe maçı kapalı gişe olacak sanırım. sadece 1,1903 ve vip tribününde  700 civarı bilet kalmış maç saatine kadar 200 300 tane anca kalır. Göztepe taraftarı da misafir tribünü biletlerini bitirmiş, deplasman tribününden 168 bin lira para kazandık, bu para Pektemek'in maaşının %2.1'i  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

Göztepe maçı kapalı gişe olacak sanırım. sadece 1,1903 ve vip tribününde  700 civarı bilet kalmış maç saatine kadar 200 300 tane anca kalır. Göztepe taraftarı da misafir tribünü biletlerini bitirmiş, deplasman tribününden 168 bin lira para kazandık, bu para Pektemek'in maaşının %2.1'i  :bawling: :bawling: :bawling:
Pekto hayatini kurtardi valla, helal olsun adama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim oyunculara sifira in komutunu yuklesek orta sayimiz 50den 10a falan duser abi bizimkiler sifiri zorlayana kadar butun toplari kaptirir, orta sayisi dusunce senol hocam gerilir, caneri alip yari sahadan ortalamaya baslar. Birak boyle daginik kalsin hedef 1903 orta
stoke city küme düşmek üzereyken crouchu alsak nasıl olur

Çevrimdışı tangaz

stoke city küme düşmek üzereyken crouchu alsak nasıl olur

bence stoklar tükenmeden şakiri alsak daha iyi olur

Çevrimdışı tangaz

gözgöz biletleri 8 dk.da bitirmiş

Etiketler: