Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

+Bugün mümkün olmasa da ileride bu pozisyon için en az Omar Milanetto, Chrisitan Heidel kalibresinde isimlerin görev almasını isterim. Fakat tercih edilebilir bir organizasyon olabilmek önemli. Ve bu işte en önemli unsurlardan biri lisan. Aynı dili konuşmak çok önemli.

Çevrimdışı Necmi

O iki sezonun şampiyonluk sayısı hesabında geçerli sayılmasının sebebi ligin profesyonel olması ve aynı zamanda Türkiye genelini kapsaması.

Daha öncesindeki sezonlarda profesyonel lig var ama katılım mahalli. Türkiye genelini kapsayan lig de oynanmış ama amatör.
O yüzden 1956'dan önceki sezonların bu yıldız hesabına katılma ihtimali yok.

Asıl soru, bu iki şampiyonluk en baştan nasıl sayılmadı ve biz buna o gün niye itiraz etmedik.
Seba'nın bununla ilgili hiçbir konuşmasını, itirazını hatırlamıyorum. Cenk Koray'dan başka bu işin peşine düşen yoktu galiba camiada.
evet ilk kez 56-57 ve 57-58 yıllarında Türkiye şampiyonunu belirlemek için yerel liglerin
birleştirilerek turnuva yapıldı şampiyonuda Türkiye şampiyonu olarak belirlendi uefaya bildirildi.
hatta 58-59 dada aynı turnuva yapıldı diye biliyorum 59 u fener kazanmışdı sanırım onun şampiyonluğu
geçerli oldu bizimkileri yok saydılar 1960 yılında milli lig kurulacaktı 1959 a çekip feneri şampiyon gösterdiler
aslında 58-59 u sayıyorlarsa  56-57 ve 57-58 ide saymak zorundaydılar aynı prosedürle şampiyon belirlenmişdi
ve Türkiye şampiyonu olarak uefaya bildirilmişdi. 2002 de bunu kanıtladık tabi uzun mücadele sonucu
ve tahkim kararıyla iki şampiyonluğumuzu saymak zorunda kaldılar. zaten tff resmi olarak uefaya Türkiye şampiyonu
olduğumuzu bildirmişdi bu belgeyi yok sayamadı. sanırım ulusoy federasyonu dönemiydi o sırada
gs yi şampiyon yapmakla çok meşgullerdi öyle pislikler dönüyorduki Beşiktaşın iki şampiyonluğunu engelleyemediler.
karar almak zorunda kaldılar.

Çevrimdışı Necmi

o %70 falan kısımları tüm takımlar için %45 falan gibi oranlara indirgenmesinden bahsediliyor böle bişeyler var
çok zor böyle birşeyin yapılması futbol gelirlerinin %45 i personel gideri olursa %55 ne olacak
zaten kulüplerin ana gideri personel giderleri oluyor. bu kadar sınırlamak futbolun ruhuna aykırı olur kaliteyi çok
düşürür. ve dengesizlik yaratır.

Çevrimdışı Necmi

Tam olmamıştık ama  bilicin 2 sezonundan itibaren  olma yolunda ilerliyorduk.
biliçin bir şeyler yaptığı inkar edilemez ama bir sistemden söz etmek yanlış
bence biliçin yaptığı Beşiktaşın savunma anlayışını düzeltmek oldu buna sistem denemez.

Çevrimdışı atalay

Kısa vade için alt yapısını yurt dışında almış Türk oyuncularına yönelip-buradaki isabet kalitesini yukarı çekerek devam edilmeli. Alan-pozisyon ve genel oyunu nispeten bilerek oynayan, fundamentali iyi doğru oyuncuları eklemek gerek. Geçmişteki oyun hafızasını oluşturan nüve de bu profildeki isimlerdi. 

Çevrimdışı atalay

+Gözünün önündeki Altınordulu Cengiz'i, Çağlar'ı takımına yakıştıramayan ya da Oğuzhan, Cenk hatta Töre gibi elindeki zamanın genç şimdilerin 'genç sayılabilecek' asset oyuncularını yetersiz bulan taraftar profili, zaten alttan üretemeyen bir yapı ve A takım için olamasa da aldığı genç oyuncunun gelişimini sürdürmesi için oyuncusuna başka bir organizasyon sağlayamayan kulüp yapısına ilaveten büyük paralar harcayıp-büyük risklerin alınamayacağı bir kulüp ekonomisinin varlığı da düşünülürse, karar kalitesini yukarı çekmek ya da son veya sondan bir önceki kontratını kovalayan kariyeri aşağı doğru ivmelenmiş büyük isimleri kadroya katmak üzerine kurulan bir transfer algoritmasından vazgeçmek kolay iş değil. 
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2018, 16:25:16 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Kısa vade için alt yapısını yurt dışında almış Türk oyuncularına yönelip-buradaki isabet kalitesini yukarı çekerek devam edilmeli. Alan-pozisyon ve genel oyunu nispeten bilerek oynayan, fundamentali iyi doğru oyuncuları eklemek gerek. Geçmişteki oyun hafızasını oluşturan nüve de bu profildeki isimlerdi.

A takıma mı yoksa  altyapıya mı adam seçmekden bahsediyorsun, altyapı derken 16-17-18 lik gençlerden bahsediyorum.
Yani aslında altyapıyı Almanyada almış bizde üç yıl kalınca bizim altyapı diye yutturabileceğimiz gençler..

Çevrimdışı sozkul

+Gözünün önündeki Cengiz'i, Çağlar'ı takımına yakıştıramayan ya da Oğuzhan, Cenk hatta Töre gibi elindeki zamanın genç şimdilerin 'genç sayılabilecek' asset oyuncularını yetersiz bulan taraftar profili, zaten alttan üretemeyen bir yapı ve A takım için olamasa da aldığı genç oyuncunun gelişimini sürdürmesi için oyuncusuna başka bir organizasyon sağlayamayan kulüp yapısına ilaveten büyük paralar harcayıp-büyük risklerin alınamayacağı bir kulüp ekonomisinin varlığı da düşünülürse, karar kalitesini yukarı çekmek ya da son veya sondan bir önceki kontratını kovalayan kariyeri aşağı doğru ivmelenmiş büyük isimleri kadroya katmak üzerine kurulan bir transfer algoritmasından vazgeçmek kolay iş değil.

Para var artık, ödediğimiz vergiler  altyapıya amatöre harcayalım diye bize geri dönecekmiş.
Tabii geri dönecek bir para olması için önce vergimizi ödememiz gerekiyor.

Üç büyüklerin ne kadar vergi borcu var? Bilen var mı arkadaşlar.

Çevrimdışı atalay

O yaş aralığı performans çağına tekabül ediyor. Bizde bu performansını geliştirebilecek ne TFF'nin ne de kulübün sunduğu doğru bir organizasyon maalesef yok. Zaten öncesi gelişim çağı. Keza gelişim çağında eğitim problemi bir tarafa yine performansını geliştirebileceği iyi bir organizasyon yok. O sebeple üretemiyorsan 20-25/26 yaş aralığında A takım seviyesi üst liglerde veya şampiyonlarda belli sayıda oynamış isimler efdal. @sozkul
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2018, 16:37:45 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Barış Şimşeki bekliyorum.
Tebrik ederim :claps: :claps:

Benimde aklımdan geçmişti aslında bu Küfür yasak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Geçenlerde U21 milli takımımızın İsveç ile yaptığı maça denk geldim. Organizasyonu, seçicileri bir tane set hücumu oynatamayan antrenörleri, pozisyon-alan oyunlarında sıkıntılı, pas ve oyun temposu yetersiz gençleri zaten bir tarafa koydum. Sahada 90 dakika izlediğim takımda topa nasıl vurması gerektiğini bilen bir tane oyuncu vardı. O da alt yapısını Almanya'da almış. Doğru-düzgün şut atmayı, 1v1 sonrası atak sonlandırmayı bile öğretmiyorlar. Bu oyunculara da haksızlık yapılıyor.
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2018, 16:48:06 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

A takıma mı yoksa  altyapıya mı adam seçmekden bahsediyorsun, altyapı derken 16-17-18 lik gençlerden bahsediyorum.
Yani aslında altyapıyı Almanyada almış bizde üç yıl kalınca bizim altyapı diye yutturabileceğimiz gençler..
:upto:

Çevrimdışı Necmi

Para var artık, ödediğimiz vergiler  altyapıya amatöre harcayalım diye bize geri dönecekmiş.
Tabii geri dönecek bir para olması için önce vergimizi ödememiz gerekiyor.

Üç büyüklerin ne kadar vergi borcu var? Bilen var mı arkadaşlar.
yok öyle birşey. ne vergisi ne ödemesi.
vergi silinmek içindir. :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Geçenlerde U21 milli takımımızın İsveç ile yaptığı maça denk geldim. Organizasyonu, seçicileri bir tane set hücumu oynatamayan antrenörleri, pozisyon-alan oyunlarında sıkıntılı, pas ve oyun temposu yetersiz gençleri zaten bir tarafa koydum. Sahada 90 dakika izlediğim takımda topa nasıl vurması gerektiğini bilen bir tane oyuncu vardı. O da alt yapısını Almanya'da almış. Doğru-düzgün şut atmayı, 1v1 sonrası atak sonlandırmayı bile öğretmiyorlar. Bu oyunculara da haksızlık yapılıyor.
Geçenlerde Altınordunun başkanı maliyet olarak 20 milyon euro gibi bir rakamdan bahsetmişti oluşturduğu yapı için.

Türkiyede 5 yıllık olacak şekilde planlanmış : alt yapısı, personel giderleri (dünya standartlarında hocalar) tam teşekküllü tesisleri vs ile dünya standartlarında oyuncu yetiştirebilecek bir projeye girişmek istese  Beşiktaş sence masrafı ne olur ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Töre'nin Antremanlara damgasını vurduğu yönünde haberler var.

Via BTD

Vallaha bu FAİK den hiç haz etmiyorum ama iyi bir FAİK son haftalarda bize ciddi katkı saglar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Demir

yönetici olarak nasıl gelecek bunun olması için kongrede seçilmesi gerekiyor yönetici atanmaz
seçilerek gelir ve yönetim kurulunda oy hakkı vardır. görev dağılımlarını gerçekten bilmiyorsunuz
bir firmanın sahibi vardır birde o firmada çalışan profesyoneller vardır. Bizde şu anda kulübün sahibi
yönetim kuruludur. hangi profesyoneli görevlendirirsen görevlendir onun başında bir yönetim kurulu üyesi olmak zorunda profesyoneller karar alamaz.
Necmi abi zaten bir sonraki mesajımda görevlendirme ve dağılımını bilmediğimi belirttim.

Özetlersek serkan reçber bir kişinin yerine değil bir oluşum için ya da bu oluşumun başına getirilmeli. Tutar tutmaz bilemem. Şuan ki scout birimi bence yeterli değil.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi zaten bir sonraki mesajımda görevlendirme ve dağılımını bilmediğimi belirttim.

Özetlersek serkan reçber bir kişinin yerine değil bir oluşum için ya da bu oluşumun başına getirilmeli. Tutar tutmaz bilemem. Şuan ki scout birimi bence yeterli değil.

scout yeterlimi yetersizmi bilemeyiz çünkü yönetim ne kadar dinliyor mesela
ne kadar uyguluyor taliscayı bedavayken scoutun bulduğunu biliyormusun mesela böyle bir sürüde oyuncu var
ama buldular diyelim hadi aldılarda 3 hafta forma giymez kenarda oturtulursa taraftar
birilerini hemen linç eder. scoutluk sabır işidir alır beklersin olmasını bu bizim yapımıza göre değil.
olmuş genci zaten alamazsın buna para yetmez. herkes sanıyorki 10 tane genç alacaksın 3 sene sonra 11 oyuncusu olacaklar
yok böyle bir şey ve kesinliklede karlı değil bir oyuncu çıkartmak için belki 20 oyuncu yetiştireceksin
yatırım yapacaksın bizim gibi yarışmacı ekipler bunu yapamaz porto nun dünyanın her yerinde kiralık
oyuncusu var bunlara büyük paralar döküyorlar kimse bu kadar oyuncu satıp nasıl ffp kıskacına
giriyor demiyor. fransız takımları bir jenerasyon çıkardı iki senedir ama bunun bedeli geçmişdeki 10 yılda duruyor
bakın son onyıl fransız takımlarına platini olmasa o kadar bile tutunamazlardı. bir psg çıktı
oda sermaye takımı olduğu için. ingiliz takımlarına bakın alt yapıları belkide en iyi olan takımlar
peki alt yapılarından kaç oyuncu veriyorlar a takıma ve hangi aralıklarla
bir şeyleri ezbere konuşmak kolay altınordu iki senedir oyuncu veriyor ülke futboluna peki bunu kaç yılda kurdular
kaç yıllık bir emeğin karşılığı bu peki bizim o kadar sabrımız varmı başarı önemli değil alt yapıyı
güçlendirelim diyebilirmiyiz. Bazı şeyler için marka olmak gerekiyor sen aramayacaksın sana gelecek
marka olmak içinde başarı gerekiyor. para gerekiyor. zincirin bir halkası olmazsa zincir olmaz
hepsinin tam olması ve güçlü olması gerekiyor. Altınordu sanırım 5000 oyuncu var lisanslı alt yapısında
şu ana kadar iki oyuncumu üç oyuncumu çıkardılar. buna böyle bakın.

Çevrimdışı atalay

Bununla ilgili bir maliyet hesabı farazi olur, bir plan ve o plana uygun fizibilite yapmak gerek. @mayguntr Akademi kurmak şart. O yaş grubu için sorunlar: Temel eğitim, gelişim-performans yaşındaki çocuklar için ideal olmayan bir organizasyon yapısı ve altyapıdan üst yapıya oyuncu taşıyamama sorunu. Bunların hepsi girift yapıda bir bütün. Birini bile çözmeden hareket edilirse bütün yatırım çöpe gider. Ve bu her halükarda yapman gereken fakat ancak uzun vadede sonuç alabileceğin bir yatırım. Benzer bir maliyeti gelişmiş scouting ve feeder club için ayırırdım. Çünkü Beşiktaş, kısa ve orta vadeli planlama sorununu çözmeden uzun vadeli sorunlarını hiç çözemez. Orası ancak el yordamıyla döner. El yordamı için ise önce eğitim kalitesini arttırmak gerek. Ancak ahbap-çavuş/eş-dost ilişkisi, gider kalemlerinin bir bölümünü alt yapı harcaması olarak göstererek olmaz o iş. Bununla ilgili daha önce üstünkörü karalamıştım, şu an bunları buldum ama daha fazla yazmışımdır.

Alıntı yapılan: atalay
08 Aralık 2016, 11:40:58
Altyapı eğitimi ve organizasyonunda önemli problemler var. Fakat en önemlisi altyapıdan üst yapıya oyuncu hazırlayamama sorunu. Bu sanılanın aksine akıla ilk gelen parametreler ile sınırlı değil. Burada tek bir adam üzerinden değerlendirme yapılması da mümkün değil. Kulüp organizasyonu ve işin tüm yönetimsel birimlerini güçlü/doğru kullanmak gerekiyor. Oyuncunun saha içi fundamental yönünü geliştirmek yetmez. Öncelikle bu gençleri saha dışında nitelikli bireyler olarak yetiştirmek gerek. Jira eğitimi ve pedagoji üzerine öğrenim görmüş kişilerin, genç oyunculara; beslenmeden spor doktrinlerine, atletik departmandan oyuncunun kişisel ve bilhassa iletişim becerilerinin gelişimine kadar doğru metotlar sunması, kariyer planlamaları için yardımcı olmaları gerekiyor. Bunun için ise önce üst yapıdaki düstur ve mantaliteyi düzeltmek gerek. Burada kulüp kültürü ve perspektif devreye giriyor. Ülke futbolunu planlayanların genç oyuncuların (18-22/23 yaş) üst yapılarda oynamasını teşvik ettirecek ve kulüplere maddi destek sunacak bir model yaratması lazım. 600 milyonluk balon ligin bunu sunabilecek ekonomik olanakları var. Bu yaş aralığındaki isimlerin bu seviyelerde düzenli oynaması elzem. Fakat siz daha altyapılarda gelişim ve performans yaşındaki gençlerin makas aralığını bu kadar açarsanız üst yapı için iyi bir zemin hazırlamamış olursunuz.

Bir fiyasko da TFF yaptı. U21 dışında tüm yaş kategorilerini gelişim ligine dahil etti. Ve takımlar bölgelere dağıtıldı. Velhasıl takımlar arasında ciddi bi' güç farkı var. Gelişim ve performans yaşlarında hem güçsüz gem de güçlü ekiplerde oynayan oyuncular için olumsuz bir durum.
Bundesliga'nın yeni yanın ihalesi 4 yıl için 4,64 milyar € bedel karşılığında satıldı. Almanya Federasyonu, gelirin %30'unu son beş yıllık performansa göre dağıtıyor. Kalan %70 dilimdeki %3'lük bölümü ise 19-22 yaş aralığındaki gençleri belli bi' kota üzerinden oynatma karşılığında veriyor. Bu senede yaklaşık 25 milyon € demek. Bu gençleri neden oynatmasınlar?

Çevrimdışı Necmi

görevlendirme dağılımını bilmene gerek yok Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetiliyor
Başkan ve yönetimini kongre seçiyor ve kulübü yönetmesi için yetki veriyor. Hesap verecek olanda bunlar
diğer maaşlı çalışanların hepsi profesyonel ve yönetime hesap verir işini yapamazsa işine son verilir.
yöneticiyi kongre getirmişdir ve kongre gönderir ancak. profesyonellerin başındada kongre tarafından
seçilmiş yöneticiler olur karar mercihide onlardır. ama yönetimdede oy esası yoktur aslında kim ne karar alırsa alsın
bu ancak başkan tamam derse tamamdır. bazı arkadaşlar yöneticilere laf ediyorda kulüp içinde
verilen her karar başkanın verdiği karardır. hiç bir yönetici kendi başına karar veremez. hep dedik bu şunu almış
 bu bunu almış deniyor hayır kim alındıysa bu direk başkanın kararıyla alınıyor diğerleri sadece ona yardımcı oluyor.

Çevrimiçi levitate

Şöyle bir senaryoyu'da tahayyül et : Monaco gibi olmuşsun, 180 milyonluk oyuncu satmışssın, bir sene sonra porto-leipzig ve Beşiktaş'ın olduğu grupda  CL de sonuncu oluyorsun, neler olur bu forumda :)
Başarısızlığa tahammülü sıfır olan bir ülkeyiz.

herkes ligi takıyor genelde şl unutulur gider
bipbipbupbup

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

nesi haklı merak ettim işin içinde Beşiktaşlılık varsa eğer ben değme beşiktaşlılardan çok daha iyi
Beşiktaşı savunduğunu görüyorum iki yıldır. Basında tek geçerim iki yıldır ağzından Beşiktaş için olumsuz tek
kelime duymadım tersine hayran ve bunu göstermekten çekinmiyor. futbol bilgisine gelince bunu bilemem
ama iyi araştırmacı olduğunu biliyorum kulüpler ona fikir falan danışıyormuş sen çalışmaya başlamadan
birine kim ya diye nasıl söyleyebilirsin birileri tarafından denenmiş başarısız olmuşsa eyvallah ama
ilk kez yapacaksa nasıl başarısız olacağına dair hükümde bulunabilirsin. ülkede olmayan bir sektör ve
birilerine güvenmedende olma ihtimali yok. yabancıda getirebilirsin ama futbolcu almıyorsun ülke dinamiklerini bilmeden kim olsa katkı vermesi zor. Serkan rençber futbolu bilen oyuncu araştıran futbolun içinden gelme biri
yöneticilik başarısı olurmu denemeden bilinmez. en azından metinden rızadan daha fazla Beşiktaş sevgisi var içinde o kesin.

Ya Besiktas deneme tahtasi mi televizyon yorumcusundan futbol direktoru yapiyoruz? Ustelik zaten bir kere yaptik, bilmis bilmis TV'de konusan bir tane getirdik iste yaptigi transferler, sonra Kasimpasa'da madara olusu ortada. Bilen yoksa yabanci gelsin yanina da asistan Turk verirsin ogrenir. Ulke dinamigi dedigin sey 1 liralik adama 5 lira verip her isi eline yuzune bulastirmak sonra basarisizligin sucunu hep baskalarina atmak. Getirsinler ust duzey kuluplerde tecrubesi olan is bilir birini Serkan Recber nereden cikti durduk yerde? Ahmet Dursun yapabilir mi? Yapamaz. Besiktas'ta futbol oynamis olup da bu isi hakkiyla yapabilecek bir futbolcu aklima gelmiyor.

sen nesin peki Beşiktaş oyuncusunu itin bir tarafına sokan mesaj atıyorsun
buna karşı eleştiri geldiğinde dalgamı geçiyorsun attığın her mesaj sürekli Beşiktaş oyuncusuna
küfür hakaret aşağılama içeriyor sürekli ceza alıyorsun bence sen Beşiktaş oyuncularını
değerlendirmeden kendi Beşiktaşlılığını değerlendir. senin attığın bir çok mesajı renkliler bile atmaz.
bu forumdan kaç kez atıldın ve atılma nedenlerin neydi bir düşün şöyle bir baktım
hep Beşiktaş oyuncusuna hakaretten atılmışsın
Beşiktaş oyuncularına bu kadar hakaret eden birinin Beşiktaşlı olduğuna zerre inanmam
tarafsız bakmaya ve burda bulunma hakkını korumaya çalışıyorum ama bir yere kadar
@BesiktasTaraftari2017

Kimseyi itin bir tarafina sokmadim, Oguzhan'in maclarda silindigini soyledim, 19 macta 2 asist yaptigini belirttim. Bunlar gercekler, uydurmuyorum. Bunu soylemeye itin bir tarafina sokmak diyorsaniz o zaman bu performansin itin bir tarafina yakistigini zimnen iddia ediyorsunuz demektir. Kaldi ki kovulsun diyen de yok, ama astronomik sozlesmeleri hak edecek kaliteyi gosteremiyor diyorum. Adamin ilk yaridaki vasat alti performansi belki bize sampiyonluga mal olacak, burada hala savunanlar var.

Çevrimdışı caner.eryigit

Milli aralar net fetöcudur...zaman geçmek bilmiyor...

Merak etme haksizlik yapiliyor dedigin oyuncular milli formayla 2. sinif Avrupa takimlari karsisinda varlik gosteremeseler de San Marino'yu 5-0 yendikten sonra zafer Fatih'in aslanlarinin, San Marino'ya sahayi dar ettik diye omuzlara tasinir, sonra hepsi borca batmis kuluplerin 2 milyon verse o parayi omru boyu kazanamayacak taraftari haksizlik, 3 vermeliyiz der. Ortada bir haksizlik varsa bu maaslari capsizlara odeme taahhudu verip sonra borca batinca vergilerini odemeyip bunlari milletin cebinden calan spor kulupleri ve siyasiler tarafindan millete karsi yapiliyor.

Çevrimdışı Necmi

Kimseyi itin bir tarafina sokmadim, Oguzhan'in maclarda silindigini soyledim, 19 macta 2 asist yaptigini belirttim. Bunlar gercekler, uydurmuyorum. Bunu soylemeye itin bir tarafina sokmak diyorsaniz o zaman bu performansin itin bir tarafina yakistigini zimnen iddia ediyorsunuz demektir. Kaldi ki kovulsun diyen de yok, ama astronomik sozlesmeleri hak edecek kaliteyi gosteremiyor diyorum. Adamin ilk yaridaki vasat alti performansi belki bize sampiyonluga mal olacak, burada hala savunanlar var.
Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu savunan birinin olması kadar doğal bir durum olamaz
ama Beşiktaş forumunda sürekli Beşiktaş oyuncularına hakaret eden birinin olması hiç normal değil ben
senin genel mesajlarına tepki gösterdim.
3 ay içinde 3 kere 7 gün nopost alıp bir kerede moderasyon alıyorsun ve bunlar hep hakaretten.
tabi daha öncede bu forumdan aynı nedenle atıldığınıda biliyorum.
Yorumların Beşiktaşa ve bu foruma yakışacak şekilde olsun diyorum.

Etiketler: