Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Şuan yine bir his geldi tekne kiralayacaklar bence şimdiden ayarlasın.en son içerde oynadığımız derbilerde bu his gelmişti.içerde 5 Te 5 kaçarı yok.akhisar sahası  eskisi gibi patates de değil oraya da bir 3 puan yosmalarla en kötü 1 puan.osmanlı macına da 3 tamam bitti gitti

Çevrimdışı tangaz

Abiler ben 22 puan yazdım o beraberliğide yosmalarla oynayacağımız maça 72 puana kabul isek anlaşalım🤝

geseye çakıp 72 puan yapalım kabulümdür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

dikkat ette sonra neden moderasyon aldım deme :bandit:
gs ile beraberlik şampiyonluk şansımızı bitirir. 72 puan gs yi yendiğin anda senin için
geçerli bir umuttur bence. burda başak ve fener gs den daha tehlikeli bence
Ya abi totem mi yapıyorsun anlamıyorum hala fb diyorsun ben de sana ısrarla olmaz diyorum.bu hafta zaten iyice havlu atacak onlar.mod neden abi anlamadım?

Çevrimdışı tangaz

50 değil de en azından 52 puanımız falan olsaydı çok daha iyi olurdu. 2 puan fazla önemli değil gibi gözüküyor ama gercekten cok önemli. onu geçtim 1 puan bile çok önemli. içerdeki akhisar maçı , bursa ve konya deplasmanları.. ahh ahh.  :duman: :duman: :duman:

işte hep bu nedenle her güne alper ulusoya söverek başlıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı caner.eryigit

geseye çakıp 72 puan yapalım kabulümdür
Abi fikstürümüz 5 maç içerde öyle ya da böyle kazanırız o maçları bence.kalıyor bir Akhisar Gs maçı hesaplarıma göre Toki arenaya lider gideriz diyorum bu da burada Dursun.ama Necmi abi ısrarla fb diyor neye dayanarak söylüyor anlamıyorum?bence totem yapıyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

fenerin fikstürünün kolay oldugunu düsünmüyorum. kayseri, sivas, kasımpasa deplasmanları kolay maçlar değil. ayrıca iç sahada eskisi kadar güçlü ve dominant değiller. eger sampiyon biz olamazsak bu takım basaksehir olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Abi fikstürümüz 5 maç içerde öyle ya da böyle kazanırız o maçları bence.kalıyor bir Akhisar Gs maçı hesaplarıma göre Toki arenaya lider gideriz diyorum bu da burada Dursun.ama Necmi abi ısrarla fb diyor neye dayanarak söylüyor anlamıyorum?bence totem yapıyor.

febe bize ve akhisara kaybederek o ihtimali bitirdi fikstürleri görece kolay görünse de fenerden cacık olmaz tuzlasak tuzu bile inkar eder  :D

Çevrimiçi Necmi

Gs nin trabzon maçı yaklaşıyor okay abdülkadir yusuf belki uğur için taransfer haberleri çıkmaya başlamadımı?
uefa ellerindeki en büyük kozu alacak yakında :D

Çevrimiçi Necmi

Ya abi totem mi yapıyorsun anlamıyorum hala fb diyorsun ben de sana ısrarla olmaz diyorum.bu hafta zaten iyice havlu atacak onlar.mod neden abi anlamadım?

renklilere bile olsa bu forumda yosma falan konuşamazsın
bir uyarayımda tekrarında yapıştırırım :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2018, 17:42:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
renklilere bile olsa bu forumda yosma falan konuşamazsın
bir uyarayımda tekrarında yapıştırırım :D

Allah'ın bildiğini kuldan neden saklayalım abi  :D

Çevrimdışı sametbagan

2 maç sonra biz 56 gs 58 başak 56 fener 52 

İtirazı olan var mı

Çevrimdışı cursedofdragon

2 maç sonra biz 56 gs 58 başak 56 fener 52 

İtirazı olan var mı

Başak 56
Beşiktaş 56
Gs 56
Fb 52
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2018, 18:06:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sercan62

Beşiktaş 56
Başak 56
Gs 56
Fb 52

Tam olarak bu şekilde bir sıralama olacağını düşünüyorum ben de. :super:

Çevrimdışı mylife1903

Erken daha yahu yemeyin birbirinizi
Cok mac var daha
Insallah 69 puanla sampiyon oluruz
Bisi deneyecem

Çevrimdışı sametbagan

Erken daha yahu yemeyin birbirinizi
Cok mac var daha
Insallah 69 puanla sampiyon oluruz
Bisi deneyecem
Herkes 70-72 diyor ama ben de 69 bile yetebilir dediydim
Videosunu atarsın buraya izleriz hep beraber :evillol:

Çevrimdışı underworld

Ts, akigo çerme taksın gerisine sonra bakarık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı underworld

55 numara kim. Genç oyuncu mu? Ilk kez görüyorum
Pideci faik abi
Herhalde siparişleri getirirken dayanamadı atladı sahaya

Pideci faik abi
Herhalde siparişleri getirirken dayanamadı atladı sahaya

top oynamayı unutmadıysa güzel oynuyordu en son :) 

Çevrimdışı underworld

top oynamayı unutmadıysa güzel oynuyordu en son :) 

Futbolculara sevgi duymam lakin o dönemin kaliteli oyuncularındandı. ona mukabil bir artısı vardı ama çok büyük yanlış yaptı.

"unutamıyorum patron, sürekli kafamın içinde"
Via  jon cofey

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol güneşte sportif direktör olacak nasıl bir özellik gördün.
Bence sportif direktör olamayacakların listesi yapılsa o listede bile sonuncu olur.

Sportif direktör olamayacakların listesinde son sırada ise, sportif direktör olmaya listedekilerden daha uygun anlamı çıkar.
Sportif direktör olamayacakların listesinde en başa yazarım.

hollanda-portekiz maçı var saat 21:30'da babel ve q7 ilk 11 de.

Etiketler: