Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5821488 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

aslında sayımız artabilir bi ton ziyaretçi var üye olsunlar işte ne güzel muhabbet dönüyor sizde gelin :D

içerisi şampiyonlar ligi gibi diyorsun yani :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

matej 7 metrelik kale dururken kaleciye nişanladı ama bizdeki ürkekliği yok orda seviye farkı da rahatlatmıştır onu sonuçta belçika ligi düşük profil bi lig.

@MURAT vanaken istatistiklerine baktım vidyolarını da izledim yetenekli çift ayaklı tekniği güzel kafa hakimiyeti de iyi ve iq sorunsalı yok gibi  ama yerel geldi bana biraz orta seviye gibi uluslararası maçlarda skor katkısı yok denecek kadar az bilemedim. birde fazla ince bizim ligin sertliğine nasıl olur bilemedim (şuan maçı da izliyorum)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

✈ "Beşiktaş Hava Yolları!"

Siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon en fazla hava topu kazanan 6. takım konumunda.

Çevrimdışı kartalizer

matej 7 metrelik kale dururken kaleciye nişanladı ama bizdeki ürkekliği yok orda seviye farkı da rahatlatmıştır onu sonuçta belçika ligi düşük profil bi lig.

@MURAT vanaken istatistiklerine baktım vidyolarını da izledim yetenekli çift ayaklı tekniği güzel kafa hakimiyeti de iyi ve iq sorunsalı yok gibi  ama yerel geldi bana biraz orta seviye gibi uluslararası maçlarda skor katkısı yok denecek kadar az bilemedim. birde fazla ince bizim ligin sertliğine nasıl olur bilemedim (şuan maçı da izliyorum)

Ne demek istedigini anliyorum da belcika ligi avrupa'da bizim ustumuzde kulup puani olarak :D

Çevrimdışı levitate

içerisi şampiyonlar ligi gibi diyorsun yani :D  :evillol:
aynen sayımız artsın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ismi çok güzel değil mi ya matej

matej matej matej

inş almazlar bizde kalır bizde kazık fiyata birine satarız
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Ne demek istedigini anliyorum da belcika ligi avrupa'da bizim ustumuzde kulup puani olarak :D

istatistik mini etek gibidir lafını yine yeni yeniden kullanmama sebep oldun :)

renkliler gider vardara osturansunda elenirse anadolu takımları zıçarsa başaksitide paflarla çıkarsa daha çok düşer sıralamadaki kulüplerimizin yerleri ülke puanına tek katkı veren takım biziz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kartalizer

renkliler gider vardara osturansunda elenirse anadolu takımları zıçarsa başaksitide paflarla çıkarsa daha çok düşer sıralamadaki kulüplerimizin yerleri ülke puanına tek katkı veren takım biziz.

Valla adamlar gecen sene ortaligi dagittilar abi. UEFA son 16sina 3 takim, ceyrek finaline 2 takim soktular.

UEFA cok kucumseniyor da deli ulke puani getiriyor. Hatta sanirim gecen sene bizim aldigimiz puanla bu sene aldigimiz puan arasinda bile cok aman aman fark yok, elendikten sonra iki tane daha takim eledigimiz icin.

8 olmasa bile bi 9u alsak iyi olacak en azindan iki seneye, lig ikincisi sezonu bir hafta gec acacak demek oluyor o.

Umarim biz de CLye gidemesek de ciddiye aliriz, ya da CLye gidip 3. Olursak. Iki sene daha bu iki sezon gibi Avrupa puani toplasak 2. Pota bile atabiliriz kendimizi valla, hayal degil. Sonra hangi turnuvaya katilirsan katil kura rahatligini yakalarsin..

Çevrimdışı İhsan

✈ "Beşiktaş Hava Yolları!"

Siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon en fazla hava topu kazanan 6. takım konumunda.

Bu istatiskler mini etek gibi... çok yeri görürsün, ama önemli olanı göremezsin  :captain:
Kaç hava topu kaybettik? bu da önemli bence. Var mı bu istatistik
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Valla adamlar gecen sene ortaligi dagittilar abi. UEFA son 16sina 3 takim, ceyrek finaline 2 takim soktular.

UEFA cok kucumseniyor da deli ulke puani getiriyor. Hatta sanirim gecen sene bizim aldigimiz puanla bu sene aldigimiz puan arasinda bile cok aman aman fark yok, elendikten sonra iki tane daha takim eledigimiz icin.

8 olmasa bile bi 9u alsak iyi olacak en azindan iki seneye, lig ikincisi sezonu bir hafta gec acacak demek oluyor o.

Umarim biz de CLye gidemesek de ciddiye aliriz, ya da CLye gidip 3. Olursak. Iki sene daha bu iki sezon gibi Avrupa puani toplasak 2. Pota bile atabiliriz kendimizi valla, hayal degil. Sonra hangi turnuvaya katilirsan katil kura rahatligini yakalarsin..

geçen sene uefa zayıftı bu sene naaptılar ? belçika ligi takımları kötü demedim orta seviye dedim ve ŞL için yetersizler ben ŞL seviyesinde bir bjk için oyuncuyu değerlendirdim. farklı pencerelerden bakıyoruz sen sahilde güzel bi daire beni keser diyorsun ben ise denize sıfır bir malikane hayal ediyorum.

Çevrimdışı kartalizer

geçen sene uefa zayıftı bu sene naaptılar ? belçika ligi takımları kötü demedim orta seviye dedim ve ŞL için yetersizler ben ŞL seviyesinde bir bjk için oyuncuyu değerlendirdim. farklı pencerelerden bakıyoruz sen sahilde güzel bi daire beni keser diyorsun ben ise denize sıfır bir malikane hayal ediyorum.

Ben tartismiyodum yahu yanlis anladin. Zaten sonrasinda Mitrovic'i bile unuttum yazarken ben, konuyu ulke puanina ve 2. Pot olmaya tasidim.

Baya hayallere daldim yani :D

Çevrimdışı tangaz

Ben tartismiyodum yahu yanlis anladin. Zaten sonrasinda Mitrovic'i bile unuttum yazarken ben, konuyu ulke puanina ve 2. Pot olmaya tasidim.

Baya hayallere daldim yani :D

kimse tartışmıyor ki. karşılıklı görüşlerimizi beyan ediyoruz. bunu neden tartışma olarak algıladın  :alala:

Çevrimiçi Rasim

arkadaslar cezali bloklar kombinelerini devirmi ediyorlar yoksa klüp direk satabiliyormu benim tahminim ikincisi olmasi lazim yoksa cezanin bir anlami yokki :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Bu Mustafa öğretmenoğlundan kötü kokuları yönetim de alıyor mu acep
İkinci Cem Papila skandalı çıkmasın

Çevrimdışı mertozlu

Bakin ben hakemler hakkinda sizlanmayi sevmeyen tarafim ve hakemlige ilgim var M.Ö atamasi cok cok supheli. Kasimpasa-Osmanli macini yonetir bu maci degil. Genclerbirligi formda su sira asagilarda olsa da, sert bir mac olacagi macin sık duracagi, tartismali binlerce pozisyon olacagi cok acik. Bunlar ortadayken genellikle alt lig maci alan bir hakemi Vodafone'a atamak cok ilginc. İlk kez bu kadar iskillendim. Halil Umut Meler ya da Ümit Öztürk atamasi memnun edecekti ikisi de minör hatalar yapan kaliteli hakemler. M.Ö seviye olarak cok altta. Alper Ulusoy, Baris Simsek, Arda Kardesler seviyesinde hakemler bunlar. Alt lig alirlar genelde.

Çevrimdışı mertozlu

Bu mac Basaksehir macindan bile fazla onemde benim icin. İnanilmaz bir esik. Bakalim ne olacak.

Boyko'nun lazio maçında performansı :)

Çevrimdışı Necmi

İkilide öndeyiz
daha ikinci maçı oynamadık ikili averaj lig sonu oluyor yanlız unutmamak gereken bir şey var
3 lü puan eşitliğinde genel averaj önemli oluyor. bizim genel averajıda düzeltmemiz lazım.

Çevrimdışı kartalizer

daha ikinci maçı oynamadık ikili averaj lig sonu oluyor yanlız unutmamak gereken bir şey var
3 lü puan eşitliğinde genel averaj önemli oluyor. bizim genel averajıda düzeltmemiz lazım.

Uclu puan esitliginde genel averajdan once uclu averaja bakiliyor. Su an uclu averajda bizim 4, basaksehir'in 4, gs'nin 0 puani var. Eger Basaksehir'i yenersek uclu averaji cebe koyariz bence.

Çevrimdışı Necmi

@tangaz abi, benim ve başkasının bir kaç iletisi önce kabul edildi daha sonra silindi.
Yani başkası kabul etti sonra yine başkası sildi. Tutarsızlık var sitede herkese kolay gelsin.

Edit : şimdi de moddan çıktım yararımıza da olsa durumlar dengeli olun lütfen.
Tutarsızlık değil konu dışıları hemen doğramıyoruz biri bir şey söylüyor
onaylıyorsun ama konu bakıyorsun uzuyor silmek zorunda kalıyorsun bir iki mesajla geçiştirilen bir
şeye konu dışı diye elimize kürek alıp yürümüyoruz.
ama bir uyarı geldiğinde uyarının peşinden umursamadan devam edilirse buna af yok
uyarı verme ihtiyacı göründüyse konu başka yere sapıyordur. Bu böyle olduğunda oturup on sayfa mesaj silmek istemiyoruz onun yerine konunun kapatılmasını istemek daha uygun forumda
alkol özendirici mesajlar silinir alkol markası reklamı yapılırsa ceza gelir yani şarap eşliğinde
müzik dinliyorum ruhumu sakinleştiriyorum yazarsan mesajın silinir falanca marka şarap
iyi dersen nopostla tanışırsın. bazende moderasyonu konuyu kapatmak için kullanırız konu bittikten sonrada moda soktuklarımızı geri alırız. Yani tutarsızlık yok amaç insanların yazmasını engellemek değil
amaçtan uzaklaşılmasını engellemek. sohbette yasak değil bunu yapacağınız bölümler var.
sadece takip edenlerin Beşiktaş sayfasında Beşiktaşla ilgili konuları samanlıkta iğne arar gibi aramasını istemiyoruz sen yenisin bilmiyorsun burda konu dışı canavarları var bir kere kapıyı araladığında nasıl dolduklarına şaşırırsın. konu dışının ne konusu olduğuna bağlı olarak adını duymadığın insanları görürsün birden

Çevrimdışı Necmi

Alisirsin
Ben cok girdim ciktim
Ilk girdiginde bi sogukluk oluyor ama icinde durdukca alisiyorsun mod olayina daha noposti var
alıştıra alıştıra yapıyoruz :D işe yarıyor :bandit:

Çevrimdışı Necmi

reis hiç nopostun war mı? benim yok. nası bişey çok merak ediyorum.
istersen merakını gideririm :D

Çevrimdışı Necmi

Moddasın düşün ama onaylanmıyor mesajın öyle düşün  :D
Sevemeyeceksen umut verme misali
no postun değişik özellikleri var biz en hafifini veriyoruz
mesaj atamıyorsunki onaylamıyalım sadece okuyup cevap yazamama işkencesi  :D

Çevrimdışı Necmi

işte buda seni Belçika liginden daha düşük profile getiriyor.

Etiketler: