@tangaz abi, benim ve başkasının bir kaç iletisi önce kabul edildi daha sonra silindi.
Yani başkası kabul etti sonra yine başkası sildi. Tutarsızlık var sitede herkese kolay gelsin.
Edit : şimdi de moddan çıktım yararımıza da olsa durumlar dengeli olun lütfen.
Tutarsızlık değil konu dışıları hemen doğramıyoruz biri bir şey söylüyor
onaylıyorsun ama konu bakıyorsun uzuyor silmek zorunda kalıyorsun bir iki mesajla geçiştirilen bir
şeye konu dışı diye elimize kürek alıp yürümüyoruz.
ama bir uyarı geldiğinde uyarının peşinden umursamadan devam edilirse buna af yok
uyarı verme ihtiyacı göründüyse konu başka yere sapıyordur. Bu böyle olduğunda oturup on sayfa mesaj silmek istemiyoruz onun yerine konunun kapatılmasını istemek daha uygun forumda
alkol özendirici mesajlar silinir alkol markası reklamı yapılırsa ceza gelir yani şarap eşliğinde
müzik dinliyorum ruhumu sakinleştiriyorum yazarsan mesajın silinir falanca marka şarap
iyi dersen nopostla tanışırsın. bazende moderasyonu konuyu kapatmak için kullanırız konu bittikten sonrada moda soktuklarımızı geri alırız. Yani tutarsızlık yok amaç insanların yazmasını engellemek değil
amaçtan uzaklaşılmasını engellemek. sohbette yasak değil bunu yapacağınız bölümler var.
sadece takip edenlerin Beşiktaş sayfasında Beşiktaşla ilgili konuları samanlıkta iğne arar gibi aramasını istemiyoruz sen yenisin bilmiyorsun burda konu dışı canavarları var bir kere kapıyı araladığında nasıl dolduklarına şaşırırsın. konu dışının ne konusu olduğuna bağlı olarak adını duymadığın insanları görürsün birden