Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811537 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

1.kategoride çok bilet var daha satılmamış.keza 2 de aynı dolar herhalde stad..bu şampiyonlar liginde iyice b.kunu çıkardılar 4 ülke kendi arasında oynasın o zmn

Çevrimdışı EMİR EMRE

İlk 5 maç ile alınacak 15 puan = şampiyonluk = krallık ilanı = şampiyonlar ligi = daha çok bilinilirlik =daha iyi futbolcular = dünya kulübü olma

E ne yapıyoruz? Trabzonu yeniyoruz ve dünya kulübü olma yönünde ilk adımı atıyoruz  :bandit:

Bu arada Rıza Hocamdan da ses çıkmadı 2 gündür?

Yok yav kartali avlama taktigini solemis bugun: cift forvet.

Çevrimiçi Necmi

Kufur yataga degil de sahaya yansimis diyollar abi
nerelere yansıdı bir bilsen xxx durumu vardı
fenerliler sahadan çıkarken kesin tecavüze uğramış hissine kapılmışlardır.
90 dakika küfredilirmi öğrenmiş olduk edilirmiş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fernandao'nun 2 ila 5 maç arası ceza alması bekleniyor.

#NOT: Brezilyalı yıldız tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği için kupadaki Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

bu forumda hayvandao ayı gibi şeylerin ceza gerektirdiğini bilinde öyle kullanın derim
burda kime olursa olsun küfür ve hakaret yazılamaz.

Abi hayvandao fenerliler de diyor hakaret ya da hareket degil de insan irisi oldugundan yani
Ayi da sevdigimiz bir hayvandir 1980 olimpiyatlarinin maskotudur yani benim hanimin en sevdigi hayvandir milli hayvanlaridir

Yok yav kartali avlama taktigini solemis bugun: cift forvet.
Biri ona Beşiktaşa karşı çift forvet çıkacak takımın yürek yemiş olması gerektiğini ve elek olacağını söylesin

Bu ne cesarettir Ya Rabbbiii

Çevrimdışı cursedofdragon

Biri ona Beşiktaşa karşı çift forvet çıkacak takımın yürek yemiş olması gerektiğini ve elek olacağını söylesin

adamın Beşiktaş maçı geldi kudurdu yine haftalardır gelen giden tokatlıyor bize gelince kuduruyor adam.

Abi hayvandao fenerliler de diyor hakaret ya da hareket degil de insan irisi oldugundan yani
Ayi da sevdigimiz bir hayvandir 1980 olimpiyatlarinin maskotudur yani benim hanimin en sevdigi hayvandir milli hayvanlaridir
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

nerelere yansıdı bir bilsen xxx durumu vardı
fenerliler sahadan çıkarken kesin tecavüze uğramış hissine kapılmışlardır.
90 dakika küfredilirmi öğrenmiş olduk edilirmiş
Abi en agir kufur emzikli gs macindaydi
Yonetimin de yardimlariyla gs kadrosunun anonsu yapilmisti
Butun gs kadrosu anonsu tek tek ama tek tek gerekli es verilerek anons edilmisti
Bulent korkmaz
Tribunden islik yok, islik yerine 1 dakika civari ana abrat koro halinde dunyanin en eski meslegine gonderme
Of kendimden gecmistim bea

adamın Beşiktaş maçı geldi kudurdu yine haftalardır gelen giden tokatlıyor bize gelince kuduruyor adam.
Birak ses etme çift forvet çıksınlar da Elek yapalım :D

Tolgay'ın bağlantıdaki rolü... Tolgay; bekler, Atiba ve Medel arasında bir köprü kurarak hücum geçişlerini kolaylaştırdı. Yön değiştiren paslarıyla da kanat oyununda büyük rol üstlendi.

Çevrimdışı underworld

3 maça sağlam pirim vermeliyiz @underworld şimdi dil altı hapıyla belirir gene  :D
Prim yerine boğazda şampiyonluk turunun vidyosunu izletsinler  daha faydalı olur.
O görüntüleri dünyanın başka hiçbir yerinde göremezler.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Birak ses etme çift forvet çıksınlar da Elek yapalım :D

İsterse FT milli takimi gibi 4-6-0 çiksin herturlu aliriz evelAllah :)

Çevrimdışı mylife1903

Yurek mi ne yer bilmem de maca cift forvet cikarsa o hiyari tuzluyarak yediririz adama

Çevrimiçi tolga1903

fener maçında baskıyı negredo oyuna girdiği için yaptık medelle alakası yok stoper baskıya ne kadar katkı verir
mantıksız bir görüş bu. ileri topu götürüyor ama ilerde tutamıyorduk negredo girdi ilerde top tutmaya pas dağıtımı yapmaya başladık buda oyunu rakip sahaya yıkmamıza neden oldu.

Katılmıyorum abi ilk yarı 30'dan sonra ve özellikle ikinci yarı 45-60 arası baskıyı maksimum hissettirdiğimiz dakikalardı ve negredo bu süre zarfında oyunda yoktu. Tabiki negredo girdikten sonra çok faydalı oldu neticede 2 asisti var ancak oyunu ele almamız tolgayın merkeze atiba'nın yanına gelmesi, adriano'nun pas organizasyonuna daha aktif katılımı ve herkesin malumu oyunu enine açmamızla  oldu. Rakipten dönen topları da vidayla medel toplayınca atak sürekliliğini sağladık. Özellikle oyunu karşı tarafa yıktığımız maçlarda medel'in stoper oynaması orta saha oynamasından daha çok işe yarayacaktır. Trabzon deplasmanı için medel atiba orta saha merkezi bir nebze daha dirençli olabilir ancak alanya gençlerbirliği göztepe sivas kayseri malatya gibi fener maçına benzer oyunlar oynayacağımız maçlarda bizi kısırlığa sürükleyecektir. 5 attığımız osmanlı maçı medel'i orta sahada atiba'nın yanında oynatmak için yeterli sebep değil. Ha tolgay medel, tolgay oğuzhan orta sahaları derseniz de hoca atiba sağlıklı olduğu sürece denemeyecek gibi geliyor bana.

Çevrimdışı cursedofdragon

abi sende ceza almak için elinden geleni yapıyorsun ha :)

Hayvanı sevip sevmemen birşeyi değiştirmez o hayvanın ismi hakaret olarak geçiyor.

Yolda yürürken birisi ile tartışıp ona şu cümleyi kurarsan  "ulan (hayvanın ismi) ne diyorsun sen ?" desen kavga çıkar mı çıkmaz mı ?

O yüzden kullanmayın.

Yılmaz Vural: "İstiyorlar ki Beşiktaş'ın ensesine her vurduklarında ağzındaki lokmayı alsınlar. Takım iki senedir şampiyon oluyor şampiyonlar liginda yenilgisiz lider çıkıyor yinede yaranamıyor. Hep bana hep bana peşindeler. Saygı sıfır ahlaksızlık en üst seviyelerde. Bırakın kardeşim bu işi.."

Şenol Güneş’in Fenerbahçe derbisinin devre arasındaki konuşması

Beşiktaş’ta Vodafone Park’ta 1-0 geriden gelip 3-1 kazanılan Fenerbahçe derbisinin mimari zaferi Şenol Güneş konuşuluyor. Salı gecesi Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih karşısında alınan 5-0’lık şok mağlubiyete rağmen takımı derbiye hazırlayan tecrübeli hoca, Fenerbahçe maçında yaptığı taktikle planı çevirmesini bildi.

Maç içinde birçok oyuncunun yerini değiştirdi
Siyah-beyazlı takım henüz maçın 8. dakikasında 1-0 geriye düşmesine rağmen kurt teknik adam, maçın 22. dakikasında İsmail Köybaşı’nın sakatlandığı anda oyun durunca elindeki taktik tahta üzerinde Tosic, Vida, Tolgay ve Quaresma’yı yanına çağırarak yeni taktikler verdi ve saha içinde birçok oyuncunun yerini değiştirdi. Bu dakikadan sonra Beşiktaş, rakibini ablukaya aldı.

Şenol Güneş: Bu maçı çeviremeyiz var diye düşünen ikinci yarıya çıkmasın
Fanatik gazetesinde yer alan habere göre derbinin devre arasında futbolcularıyla konuşan başarılı hocanın onlara şöyle konuştuğu belirtildi: “Bu ligin en iyi takımı sizsiniz. İkinci yarıda çıkıp bunu gösterin. Aranızda, ‘ben bu maçı çeviremem’ diyen varsa burada kalsın. Ben, maç sonunda buraya tekrar geldiğimizde galibiyeti kutlayacağımıza inanıyorum. Sizlere güveniyorum. Maç yeni başlıyor. Sadece 45 dakika bize yeter”

İkinci yarıda da oyunun gidişatına göre saha içinde taktik değişikliklere giden tecrübeli hoca, stoperden Domagoj Vida’yı oyundan çıkarıp forve hattına Negredo’yu oyuna sürdü. İspanyol forvet de Ricardo Quaresma’ya iki asist yaparak derbinin yıldızları arasına girdi

Çevrimdışı murat

Hayvanı sevip sevmemen birşeyi değiştirmez o hayvanın ismi hakaret olarak geçiyor.

Yolda yürürken birisi ile tartışıp ona şu cümleyi kurarsan  "ulan (hayvanın ismi) ne diyorsun sen ?" desen kavga çıkar mı çıkmaz mı ?

O yüzden kullanmayın.
benim arkadaş var ayı murat.yengesini arıyor fii tarihinde kimsin diyor
 o da -murat diyor.
 hangi murat diyor
_Ayııı
futbol da her zaman lakaplar olmuştur.şeytan rıdvan ,dobi hasan , ayı gökmen.çok ta şey etmemek lazım.volkan ayı volkandır.

Çevrimdışı f_madida

Kalan maçlar

Gs ;

Karabükspor - Galatasaray
Galatasaray - Konyaspor
Fenerbahçe - Galatasaray
Galatasaray - Trabzonspor
Gençlerbirliği - Galatasaray
Galatasaray - Başakşehir
Alanyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş
Akhisar - Galatasaray
Galatasaray - Malatyaspor
Göztepe - Galatasaray

Başak ;

Başakşehir - Göztepespor
Alanyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Beşiktaş
Akhisar - Başakşehir
Başakşehir - Malatyaspor
Galatasaray - Başakşehir
Başakşehir - Kayserispor
Osmanlı - Başakşehir
Başakşehir - Sivasspor
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Kasımpaşa

Beşiktaş ;

Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Gençlerbirliği
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Alanyaspor
Beşiktaş - Göztepe
Akhisarspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Malatyaspor
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayserispor
Osmanlıspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor

Fb ;

Fenerbahçe - Akhisar
Malatyaspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Galatasaray
Kayserispor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Osmanlıspor
Sivasspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Antalyaspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Bursaspor
Karabükspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Konyaspor

Onumuzdeki 5 haftadan 13 puan ve uzeri aldigimiz vakit sampiyonuz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

O yüzden kullanmayın.
Ya bizde aliskanlik yahu
Sevgi kelebegi gibi kullaniyoruz
Ruscadan aliskanlik
@Liquidator a sor bana inanmiyorsan
Mesela benim hatun bana aramiz iyiyken зяка (tavsancik) der kizinca козел (keci)
Biz sevgiden diyoruz yani

Çevrimdışı mylife1903

Yılmaz Vural: "İstiyorlar ki Beşiktaş'ın ensesine her vurduklarında ağzındaki lokmayı alsınlar. Takım iki senedir şampiyon oluyor şampiyonlar liginda yenilgisiz lider çıkıyor yinede yaranamıyor. Hep bana hep bana peşindeler. Saygı sıfır ahlaksızlık en üst seviyelerde. Bırakın kardeşim bu işi.."
Oha dogru mu bu, vidyosu var mi

Çevrimdışı mylife1903

benim arkadaş var ayı murat.yengesini arıyor fii tarihinde kimsin diyor
 o da -murat diyor.
 hangi murat diyor
_Ayııı
futbol da her zaman lakaplar olmuştur.şeytan rıdvan ,dobi hasan , ayı gökmen.çok ta şey etmemek lazım.volkan ayı volkandır.
Gokmen en sevdigim ya
Yorumlarina hastayim adamin, beni kesif eyleyip tiviye cikartsalar gokmenle acayip fb gomeriz
Yohmuahaha gokmen katttiyen

Çevrimdışı tangaz

büyük sedat küçük sedat sedat üç

fitbol lakapla espri ile kızdırmayla keyifli

kendi taraftarı hayvandao ve kazmandao derken bunu dahi bize çok görmek doğru değil

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

marcelo hakkında öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum başından beride
oyun kurmadığını söyledim
sürekli yan top oynuyordu. başında tek itiraz ettiğim şey
yavaş diyenlere yavaş değil demekti.
medele gelince dün başlamadım seyretmeye ben yıllardır takip ederim onu şili milli takımı maçlarını izlerim
gözde oyuncularımdan biriydi. Medelin asla stoperlik birinci mevkisi eğil hatta mevkisi bile değil sadece italyada
bir kaç maç stoper oynamışlığı var onun dışında ispanyada ingilterede nede memleketinde stoper oynamadı
italyada işde 4-5 maç zorunluıluktan oynattılar. şu ana kadar giydiği formalar baz alınırsa en fazla stoper oynadığı takım Beşiktaş düşün işde. Medel stoper değildir onu stoper oynatmak harcamaktır. saatli bomba gibidir ne zaman patlayacağı
belli olmaz

Yav abi sen ve İhsan abiyle bu konuda ayrı ayrı tartıştığımı dün gibi hatırlıyorum hatta burda Serhat abiyle oyun filan kurmuyor dediğimizde laf yedik, neden bahsediyorsun? Harcamak filan da değil saatli bomba da değil dikkatli izlemek lazım. Pepe ve Medel uyumundan bahsediyoruz. Geçen hafta Marcelo oyun filan kurmuyor yazdığında baya şaşırdım zaten insan bu kadar çelişir.

Etiketler: