Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

iki olurmı ön elemeden 8 takım gelecek ne ikisi
almanya 4
ispanya 4
ingiltere 4
italya 4
fransa 2
rusya 2
portekiz 1
ukrayna 1
belçika 1
Türkiye 1
uefa 1       

25 takım ediyor 7 tane takımda ön elemeden gelecek şl şampiyonu büyük ihtimal hak kazanmış takımlardan
biri olacağı için onu saymıyorum.
uefayı kazanan takımda hak kazananlardan olursa 8 takım oluyor ön elemeden gelecek olan
26 takım direkt kalıyor.

Şampiyon olamayan ve ön eleme  oynayanlar arasından 2 takım gruplara kalacak.

Geri kalan 4 yer için zayıf ülkelerin şampiyonları kendi aralarında ön eleme oynayacak.

http://www.ajansspor.com/futbol/galeri/15-12-17/205286/sampiyonlar-liginin-yeni-formati-nasil-turk-takimlarini-neler-bekliyor/#4

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 18:25:26 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Hepsiyle eşleşme ihtimali var işte.

Artık ilk 5 son 5 diye ayrılmıyor.
Eskiden şampiyon olamayan ve ön eleme oynayacak takımlardan 5'i gruplara giriyordu, şimdi 2 tane giriyor.

Şampiyon olamadan ön eleme oynayacak toplam 14 takım olacak ve sadece 2'si gruplara kalacak.

sen bir hesabı yanlış yapıyorsun bence 14 takım oda uefa devreye girerse yoksa 16 takım oluyor
ön eleme oynayacak ve yarısı gruplara kalıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizde pfdk sevkedilmişiz.

Merdiven boşlukları,küfürlü tezahürat ve saha olayları nedeniyle.

Çevrimiçi Necmi

26 takım direkt kalıyor.

Şampiyon olamayan ve ön  eleme  oynayanlar arasındam 2 takım gruplara kalacak.

Geri kalan 4 yer için zayıf ülkelerin şampiyonları kendi aralarında ön eleme oynayacak.

http://www.ajansspor.com/futbol/galeri/15-12-17/205286/sampiyonlar-liginin-yeni-formati-nasil-turk-takimlarini-neler-bekliyor/#4

24 direk katılım var diğer iki şl ve uefa şampiyonu olur direk katılım hakkı kazanmadıysa şampiyonluktan direk katılıyorlar
iki farklı ön elememi yapacaklar. bu nasıl olacak 14 yada 16 takım torbaya girer iyi olanlar kalır.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen bir hesabı yanlış yapıyorsun bence 14 takım oda uefa devreye girerse yoksa 16 takım oluyor
ön eleme oynayacak ve yarısı gruplara kalıyor.
14 değil, 11 takım ön eleme oynuyor.

Bunlardan 6 tanesi erken başlıyor, 3'ü eleniyor.

8 kalıyor. Bunlar arasında ön eleme oluyor, 4'e düşüyor.

Sonra bu 4 kendi arasında eşleşiyor ve 2'si gruplara kalıyor

Çevrimdışı mylife1903

Bizde pfdk sevkedilmişiz.

Merdiven boşlukları,küfürlü tezahürat ve saha olayları nedeniyle.
Algi boyle calisiyor
Erman ayusu asporda 3 saat merdiven diye tutturdu, hop sevk geldi
Hayvandaoyu konussaydi 3 saat 6 mac ceza gelirdi

Gundemi degistiremeyen yoneticilerimize gelsin, mac bitmis koymussun, cikmhakem diye bagir, hayvamdao diye bagir, herif merdivenden yurudu

Çevrimdışı tuncaboylu

24 direk katılım var diğer iki şl ve uefa şampiyonu olur direk katılım hakkı kazanmadıysa şampiyonluktan direk katılıyorlar
iki farklı ön elememi yapacaklar. bu nasıl olacak 14 yada 16 takım torbaya girer iyi olanlar kalır.
Şampiyonlar olup ön eleme oynayanların yolu ayrı, şampiyon olamayan ve ön eleme oynayanların ayrı.

Yani bir tarafta Finlandiya şampiyonu ile Yunan şampiyonu oynarken, diğer tarafta Portekiz ikincisi Porto ile Hollanda ikincisi Ajax oynayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Algi boyle calisiyor

Gundemi degistiremeyen yoneticilerimize gelsin, mac bitmis koymussun, cikmhakem diye bagir, hayvamdao diye bagir, herif merdivenden yurudu
Merdiven boşluğu cezası 50 bin lira gelir, bahşiş olsun.

Çevrimiçi Necmi

okudum şimdi böyle yapılacaksa iyice saçma olmuş yukardaki dört ülke ne olursa olsun yerinde kalacak mantığı
hakim tamamen 4 ülkeye teslim edilmiş şl. kimse onları yakalayamaz mümkün değil

Çevrimdışı cursedofdragon

Merdiven boşluğu cezası 50 bin lira gelir, bahşiş olsun.

boşuna niye verip duruyoruz su parayı neden bos kalmıyor su merdiven boslukları  :alala:

Çevrimdışı savaş altay

Algi boyle calisiyor

Merdivenden para gelir en fazla ama küfür'den tribün kapanır. Hoş uygulanmıyor o kadar sistem kurduk.
Küfür gereksizdi. Sahada oyun yokken sus pus + küfür, oyuncular birşeyler göstermeye başladığı dakikalar
başladı tezahuratlar. fb maçlarında ağır saçmalıyoruz. sanki barca madrid geliyor tavşan gibi izliyoruz.
Oley saldır Beşiktaş'ımı zenginde bağırır ilk kez gelen eminim adım gibi ama başlatan bile çıkmadı.
Kupa maçını merak ediyorum belki bir değişiklik olur. Orda da olmazsa artık içerdeki fb maçları budur daha da değişmez.
Oğuzhan'ın maestro olup çıkması daha yakın ihtimal öyle düşünelim.  :)

Artı olarak aynı erman ya bu Beşiktaş'lılar küfürsüz harika rencidi edici şeyler üretirlerdi
ibb zamanında yere yatsana avcı derlerdi etkiliydi dedi. Uğur karakullukçu da buna değindi.
kadıköy'de bunları onların yapması gerekiyorken biz yapıyoruz. eminim kadıköy de karışacak.
Gg çıktığı ilk derbiden şiddetli olabilir.
Vodafone'da yaptığımız en iyi 2 iş Efsane yazdın'ı tüm stada yaymamız bir de ıslık-uğultu işi oldu.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 18:41:55 savaş altay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

okudum şimdi böyle yapılacaksa iyice saçma olmuş yukardaki dört ülke ne olursa olsun yerinde kalacak mantığı
Aynen öyle, arada bize de pandik attılar.

En azından 9. sıraya çıkabilseydik, ikinci olan takımımız bir ön eleme az oynanacaktı ve o turda elenirse Avrupa Ligi gruplarına doğrudan kalacaktı. 

Ama Vardar ve Östersunds'a elenen hıyarlar onu da engelledi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kadar kasacak yerde şampiyonlar Ligi'ne katılan takım sayısını 40'a çıkarsalardı bari.

10 grup olurdu. Liderler ve en iyi 2 ikinci gruptan direkt çıkardı, diğer 8 ikinci son 16'ya kalmak için ekstra bir tur oynardı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yanlış olmuş sivas maçıda +1 onu +3 yazmısım normalde fener ile 71 puan berabere kalıyoruz fakat 2 li averajla şampiyon oluyoruz  :D :evillol:
Ülkede ki Fenerlilerin yarısı kalp krizinden gider , Aykutu idam ederler :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Medel gecen sene Inter'de oynadigi 30 macin 16sinda stoper oynamis, yuzde elliden fazla.

Besiktas'ta henuz 8 veya 9 mac var stoper basladigi(mac icerisinde kaymalari saymiyorum, ki inter'de de onlibero baslayip stopere kaydigi mac var).

Buna karsilik 15 tane on libero/orta saha ciktigi mac var.

Yani inter bizden cok daha fazla stoper kullandi adami. Sili'de zaten stoper oynuyor.

Bazi oyuncular kariyerinin bu donemlerinde mevki degistirebilirler ayrica. On libero ile stoper degisimini yapmak cok buyuk olay degil. Onemli olan oyuncunun hizli olmasi ve ofsayt tuzagini iyi bilmesi, medel'de de bu ikisi mevcut.
interde bir sene oynamadı üç sezonu var diğer iki sezonun tamamında ön libero oynadı
söylüyorum işde interde 91 maç oynadı ve bunun 20 tanesini stoper olarak oynadı ispanya ve
ingilterede hiç oynamadı adamın kariyerinde takım olrak 250 maç var ve bunun 20 si stoper çıkmış
milli takımda son dönem stoper oynadığı doğrudur ama bu onu orjin stoper yapmaz.
sadece italya liginde oda sakatlıktan sonra büyük ihtimal orta sahadaki yerini kaptırdığı için
stopere kaydırıldı. zaten ondan sonrada satış listesine koydular. yani son 15 maç stoper
oynaması bir şeyi değiştirmez adamlar direk orjini stoper olanı tercih ettilerki medeli devre dışı bıraktılar.
bencede stoperde hiçde dediğiniz kadar iyi değil önde oynayan takımlar için çabukluğu çare oluyor ama bu
ceza sahasında oluşturduğu riskleri bertaraf etmiyor. iyi izleyin stoper refleksi yok medelde
tamamen hızıyla bir şeyler yapıyor ve ceza sahasında o kadar hız tehlikelidir.

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar kasacak yerde şampiyonlar Ligi'ne katılan takım sayısını 40'a çıkarsalardı bari.

10 grup olurdu. Liderler ve en iyi 2 ikinci gruptan direkt çıkardı, diğer 8 ikinci son 16'ya kalmak için ekstra bir tur oynardı.

maç sayılarını daha fazla arttırmak işlerine gelmiyor. üstteki liglerin bazıları 20 takımlı zaten
3-4 günde bir maç yapıyorlar. boş hafta arası az oda riskleri süspanse etmek için lazım ertelenen maçlar olur vs

Çevrimdışı tuncaboylu

maç sayılarını daha fazla arttırmak işlerine gelmiyor. üstteki liglerin bazıları 20 takımlı zaten
3-4 günde bir maç yapıyorlar. boş hafta arası az oda riskleri süspanse etmek için lazım ertelenen maçlar olur vs
Benim dediğim sistemde maç sayısı aynı kalıyor, sadece 8 tane takım gruplardan sonra ikişer maç fazla yapıyor.

Bu hali saçmalık oldu, dünya kupası varken 3 ön eleme oynatmak ne demek?

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 18:51:18 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Merdivenden para gelir en fazla ama küfür'den tribün kapanır. Hoş uygulanmıyor o kadar sistem kurduk.
Küfür gereksizdi. Sahada oyun yokken sus pus + küfür, oyuncular birşeyler göstermeye başladığı dakikalar
başladı tezahuratlar. fb maçlarında ağır saçmalıyoruz. sanki barca madrid geliyor tavşan gibi izliyoruz.
Oley saldır Beşiktaş'ımı zenginde bağırır ilk kez gelen eminim adım gibi ama başlatan bile çıkmadı.
Kupa maçını merak ediyorum belki bir değişiklik olur. Orda da olmazsa artık içerdeki fb maçları budur daha da değişmez.
Oğuzhan'ın maestro olup çıkması daha yakın ihtimal öyle düşünelim.  :)

Artı olarak aynı erman ya bu Beşiktaş'lılar küfürsüz harika rencidi edici şeyler üretirlerdi
ibb zamanında yere yatsana avcı derlerdi etkiliydi dedi. Uğur karakullukçu da buna değindi.
kadıköy'de bunları onların yapması gerekiyorken biz yapıyoruz. eminim kadıköy de karışacak.
Gg çıktığı ilk derbiden şiddetli olabilir.
Vodafone'da yaptığımız en iyi 2 iş Efsane yazdın'ı tüm stada yaymamız bir de ıslık-uğultu işi oldu.
ermanın işine gelmemişdir bu tribün ondan söylüyordur yoksa eski tribünü överken geçmişde hiç bir etkisi olmadığınıda söyleyen kendisiydi.
baskı gayet iyiydi küfüre gelince cezayı zaten kabul etti taraftar ne olursa olsun o cezayı verecekler
fener maçından sonra bari boşa gitmesin dediler. bu ceza sistemi adaletsiz olduğu sürece
bunlar yaşanacak cezayı küfredene değil belli sisteme göre veriyorlar bir önceki aldığımız cezada eski açık küfretmemişdi ama giydirdiler
cezayı artık taraftar etsemde etmesemde farketmez diyor tribünün merkezindeyse o ceza gelecek köşelere vermiyorlar
her tribünde ortadaki üç bölüm alıyor cezayı. standarta bağladılar adaletin olmadığı yerde anarşi olur.
cezalar adil olsa herkes kollar kendini

Çevrimiçi Necmi

Benim dediğim sistemde maç sayısı aynı kalıyor, sadece 8 tane takım gruplardan sonra ikişer maç fazla yapıyor.

Bu hali saçmalık oldu, dünya kupası varken 3 ön eleme oynatmak ne demek?

oyuncuların çoğu kamp görmemiş izinde olacak diyorum ya
şl 4 ülkeye peşkeş çekilmiş nasılsa onların oyuncuları ön eleme oynamayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

oyuncuların çoğu kamp görmemiş izinde olacak diyorum ya
şl 4 ülkeye peşkeş çekilmiş nasılsa onların oyuncuları ön eleme oynamayacak.
İlk 2 torba yolu da kapandı iyice.

Çevrimiçi Necmi

Özellikle Galatasarayın şampiyon olma şansı bana göre düştü. İstatistiklere de bakılınca bugüne kadar 6 mağlubiyetle şampiyon olan takım yok. Galatasarayın daha Fenerbahçe ile oynamadan 6 mağlubiyeti var. Bizle, Başakşehirle ve hatta Trabzonla maçlarını saymıyorum.Kim ne derse desin yine bizi en çok Fenerbahçe zorlar.
bunu ligin başında söyledim ben fenerin önü açıldı artık zor puan kaybeder
ligi fenerle biz tepede bitirirsek kimse şaşırmasın ikili averaj bundan çok önemliydi
başaklada ikili averajı almamız şart mutlaka yenmeliyiz

Çevrimiçi Necmi

Abi medel'in orta saha oynadığı kaç maçta stoper oynadığından daha çok verim aldık çok merak ediyorum bana ezber gibi geldi bu söyleminiz.

https://www.transfermarkt.com.tr/gary-medel/leistungsdaten/spieler/60889

Bu oynadığı maçlar aldığı dakikalar ve oynadığı bölgeler. Hepsini geçtim fener maçında bile stopere çekildikten sonra kabus olduk adamlara. İlk yarı 30 dakika orta sahada yediği baskılar nedeniyle çok bocaladı. Ayrıca atiba ne olursa olsun hala bu takımda hocanın ilk adını yazacağı 3 isimden biridir. E atiba medel ikilisinin de etkinliği tartışılır ve bu ikiliyle oynadığımız an tolgay ve oguzhanı oynatamıyoruz. Ben orta saha oynaması taraftarı değilim açıkçası hele oğuzhan bu kadar kötü olmasa ve biraz güçlenip kendine gelse medele şans bile gelmeyebilir.
fener maçında baskıyı negredo oyuna girdiği için yaptık medelle alakası yok stoper baskıya ne kadar katkı verir
mantıksız bir görüş bu. ileri topu götürüyor ama ilerde tutamıyorduk negredo girdi ilerde top tutmaya pas dağıtımı yapmaya başladık buda oyunu rakip sahaya yıkmamıza neden oldu.

Çevrimdışı savaş altay

ermanın işine gelmemişdir bu tribün ondan söylüyordur yoksa eski tribünü överken geçmişde hiç bir etkisi olmadığınıda söyleyen kendisiydi.
baskı gayet iyiydi küfüre gelince cezayı zaten kabul etti taraftar ne olursa olsun o cezayı verecekler
fener maçından sonra bari boşa gitmesin dediler. bu ceza sistemi adaletsiz olduğu sürece
bunlar yaşanacak cezayı küfredene değil belli sisteme göre veriyorlar bir önceki aldığımız cezada eski açık küfretmemişdi ama giydirdiler
cezayı artık taraftar etsemde etmesemde farketmez diyor tribünün merkezindeyse o ceza gelecek köşelere vermiyorlar
her tribünde ortadaki üç bölüm alıyor cezayı. standarta bağladılar adaletin olmadığı yerde anarşi olur.
tff hakkında Ali Ece modundayımdır her zaman.
mhk da başka bir cephe. fb'liler ''hocaaamm'' diye fıratı ıp ıslak ettiler volkan'ın hocam yakışıklısın menşını eşliğinde.
cüneyt'i beğenmeyenleri de var. tabii 1'er kez değil 3'er kez ofsayt ve penaltı kombosu yapsa ancak memnun olurlardı  :D

Rovanşa da pala'yı versinler ne biliyim adamlar memnun değil. tesislerinde yazılı olan 'kazanda bir şekilde kazan'ı
çok yanlış anladıkları kesin, alt yazı lazımmış  :bandit:
Bu fb maçları döneminde benim gibi pozitif bir adamı bile her seferinde raydan çıkarmayı başaran yeni eylemler çıkarıyorlar.
Yetmedi 2 de kupa oynayacağız  :lol:

Çevrimiçi Necmi

bu forumda hayvandao ayı gibi şeylerin ceza gerektirdiğini bilinde öyle kullanın derim
burda kime olursa olsun küfür ve hakaret yazılamaz.

Çevrimdışı mylife1903

Kufur yataga degil de sahaya yansimis diyollar abi

Etiketler: