Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812215 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Önümüzdeki 3 maçtan sonra milli araya giriyoruz fikstürler şu şekilde:
Trabzonspor-Besiktas (3)
Fenerbahçe-Akhisar (3)
Başakşehir-Göztepe (1)
Karabük-Galatasaray (3)

Beşiktaş-Gençlerbirliği (3)
Alanyaspor-Başakşehir (3)
Malatyaspor-Fenerbahçe (1)
Galatasaray-Konyaspor (3)

Başakşehir-Beşiktaş
Fenerbahçe-Galatasaray
Burdan da biz ve fener galibiyeti çıktığı an ortalığı yangın yerine çeviririz.
26. Hafta sonunda puan tahminim:
Beşiktaş 53
Galatasaray 53
Fenerbahçe 51
Başakşehir 51

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Angutdan

folkano - 25.02.2018 21:37

Bjk bizden kimi alirsin dese yemin ediyorum bedava versen kimseyi almaz. En fazla Valbuenayı alır. Dusunun bu capsizin kurdugu kadroyu :kop: :kop:

İlker Ercan - 25.02.2018 21:47

Ben hala Vida - Negredo değişikliğindeyim ya.

Hiç mi yüzün kızarmadı be pısırık?

Gözünün içine baka baka Vida´yı çıkardı adam.

Hiç bir karşılık veremedin korkaklığından.

Dakkasında Valbuena´yı alacaktın. Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Erdal_FB - 25.02.2018 22:22

İlk yarı %66-34 maç sonu %64 - 36 topla oynama düştüğümüz duruma bakın.

Dk 55 maç 1-1 kameni zaman geçirmekten uyarı alıyor düştüğümüz duruma bakın.

dk 10 ve 15 tane pas hatası yapmışız düştüğümüz duruma bakın
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 11:32:50 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ben futbolcularında lige döndüğünü düşünüyorum, herşeyi bir tek Şenol Güneş üzerinden açıklayamayız.
Ayrıca ilk 25 dakika kötüydük.

dün açıkladım TEKNİK ANALİZ bölümümde ilk 25 dk medel atiba oynarken tolgay sürekli geri kaçıp bunların arasında oynadı o üçlü orada sıkıştı die  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sarp

Sabah yolda bir spor programı dinliyorum. Katılan bütün fenerliler ben bir derbide bu kadar
ezildiğimizi hatırlamıyorum dedi. Forumlarda da aynı şeyler konuşuluyor. Böyle kabulleniş görmedim.
Artık kafamızı lige verelim, şunların fişini çekelim.

Çevrimdışı mylife1903

Herkes besiktas mi ismaelle sampiyon olacak

Sabah yolda bir spor programı dinliyorum. Katılan bütün fenerliler ben bir derbide bu kadar
ezildiğimizi hatırlamıyorum dedi. Forumlarda da aynı şeyler konuşuluyor. Böyle kabulleniş görmedim.
Artık kafamızı lige verelim, şunların fişini çekelim.
Cole Phelps - 25.02.2018 23:02

Hakeme rağmen berabere bile kalamadık...

Golümüz ofsayt‚ Islanın hareket penaltı.

Ona rağmen 3 tane yedik :D

Çevrimdışı tangaz

beşiktaş maçlarının tetikçisi ali çamdalı yine kovulmuş.

beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Cole Phelps - 25.02.2018 23:02

Hakeme rağmen berabere bile kalamadık...

Golümüz ofsayt‚ Islanın hareket penaltı.

Ona rağmen 3 tane yedik :D

bu az akıllı azınlık febeli sınıfında ama dediğim gibi az akıllı hayvandaonun ve islanın kırmızıları atlamış  37de 9 kişi kalacaklardı  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

http://www.futbolakademi.net/2018/02/besiktas-3-1-fenerbahce-besiktas-analizi.html

Bir arkadaş fb maçını analiz etmiş de özellikle Şenol hocayla ilgili kısmı okuyunca şampiyonluk umutlarım arttı benim. Siz de bir bakın isterseniz  :super: :super:

yaşınızı yazarmısınız :)

Çevrimdışı kartalizer

Genel bir elestiri yapayim ayrica. Bu sene takimin problemi deplasmanda kolay gol yemesi. Golculuk sorunu var falan deniyor her yerde ama iceride zor macimiz da kalmadi, kazayla bir beraberlik daha alsak gecen seneki ic saha karnemizi yakalayarak ligi bitiriyoruz.

Problem deplasmanda, ve deplasmanda gol atmakta da degil, onu da yapiyoruz yine. Ligin en cok gol atan deplasman takimlarindan biriyiz, yaristaki rakiplerle ayni hatta. Ama gecen sene 17 deplasmanda 15 gol yemisken bu sene daha trabzon basaksehir galatasaray'a gitmeden 15'i gorduk bile.

Deplasmanda son iki macimizda one gecmisken puan verdik ve sacmasapan goller yiyerek becerdik bunu. Hadi baski kurarsin atamazsin kontradan yersin kabul, ama one gectigin maclarda bu golleri yemek kabul edilemez.

Tamam besiktassin buyuk takimsin surekli atacaksin falan diyoruz iyi hos da, gerektiginde barcelona'si bilmemnesi de deplasmanda 1-0 one gectigi maci "oldurmeyi" biliyor. Ki bu konuda biz de gecen sene mukemmeldik, tam 9 deplasman macini gol yemeden tamamlamistik.

Bu sene gol yemedigimiz 2 deplasman var sadece. Ve trabzonla basaksehirden de yemememiz zor gozukuyor bu stilde. Umarim hoca bu son virajda su iki maci cok iyi analiz eder de sene sonuna kadar diger takimlarin puan kaybetmesi icin yagmur duasina cikmayiz.

Çevrimdışı Sarp

Bir rakip takım taraftarı 5 attığımız Karabük ile Fenerbahçe maçlarının istatistiklerini paylaşmış.
Lig sonuncusuna çektikleri istatistiği çekmişler bize diye deliriyor haklı olarak. Yazık demeye dilim varmıyor!

Çevrimdışı Liquidator

Önümüzdeki 3 maçtan sonra milli araya giriyoruz fikstürler şu şekilde:
Trabzonspor-Besiktas (3)
Fenerbahçe-Akhisar (3)
Başakşehir-Göztepe (1)
Karabük-Galatasaray (3)

Beşiktaş-Gençlerbirliği (3)
Alanyaspor-Başakşehir (3)
Malatyaspor-Fenerbahçe (1)
Galatasaray-Konyaspor (3)

Başakşehir-Beşiktaş
Fenerbahçe-Galatasaray
Burdan da biz ve fener galibiyeti çıktığı an ortalığı yangın yerine çeviririz.
26. Hafta sonunda puan tahminim:
Beşiktaş 53
Galatasaray 53
Fenerbahçe 51
Başakşehir 51

Bence Akhisar şikebahçeden, Alanya başakşehirden, konya cincondan puan alıcak. o maçlardan fenerde,gs de başakta en fazla 1 puan alırlar
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Sarp

Tecrübelerine sonuna kadar güvendiğimiz büyüklerimizin de sıklıkla dile getirdiği bir şey var.
Bu renkli kardeşler sadece 2 takımın al gülüm ver gülüm yapacağı bir lig hayal ediyor.
Forum ve radyo programlarının fenerli moderatörleri sıklıkla şunu söylüyor:" Beşiktaş 10 yıldır
ortada yoktu, bu geçici bir durum önümüzdeki yıllar yine sahneyi fener ve gs paylaşır".
İçinizi ferah tutun diyor. Gerçekten kendilerince bir dünya yaratmışlar öyle yaşayıp gidiyorlar.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 11:56:22 Sarp ]

Çevrimdışı Kutay

Konu dışı oldu kusura bakmayın saat akşam 22.30'da bizim stadın oradan ayrılıkçeşmesi veya Kadıköy Rıhtım tarafına nasıl gidebilirim? Bilen biri var mı ?

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı kartalizer

Konu dışı oldu kusura bakmayın saat akşam 22.30'da bizim stadın oradan ayrılıkçeşmesi veya Kadıköy Rıhtım tarafına nasıl gidebilirim? Bilen biri var mı ?

Kendini semte at, oradan uskudar motoru-
 kadikoy dolmus.

O saatte besiktas kadikoy vapurlari bitmis oluyor maalesef, en kolay yontem bu.

Alternatif olarak besiktas'tan dolmusla zincirlikuyu'ya cikip metrobus de yapabilirsin ama daha uzun olur yol.

Çevrimdışı onurturan

Tecrübelerine sonuna kadar güvendiğimiz büyüklerimizin de sıklıkla dile getirdiği bir şey var.
Bu renkli kardeşler sadece 2 takımın al gülüm ver gülüm yapacağı bir lig hayal ediyor.
Forum ve radyo programlarının fenerli moderatörleri sıklıkla şunu söylüyor:" Beşiktaş 10 yıldır
ortada yoktu, bu geçici bir durum önümüzdeki yıllar yine sahneyi fener ve gs paylaşır".
İçinizi ferah tutun diyor. Gerçekten kendilerince bir dünya yaratmışlar öyle yaşayıp gidiyorlar.
Bu bizim için mükemmel bir şey keşke hepsi bu kafada olsa. .herkes hardcore threesome falan yazıyor asıl en kötü kategori sleeping bunlara.. blonde little bird sleeping :evillol:

Çevrimdışı Kutay

Kendini semte at, oradan uskudar motoru-
 kadikoy dolmus.

O saatte besiktas kadikoy vapurlari bitmis oluyor maalesef, en kolay yontem bu.

Alternatif olarak besiktas'tan dolmusla zincirlikuyu'ya cikip metrobus de yapabilirsin ama daha uzun olur yol.
Sağol abi Allah razı olsun

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Bodie

23 neden sordunuz? :)

sormadım forumda yaşınızı girmeniz zorunlu profilinize girermisiniz :)

Çevrimdışı onurturan

Sen stad inşşatından beri burda değilsin galiba renkdaş da demiyoruz haberin olsun..
hoşgeldin kardeşim..

Çevrimdışı kartalizer

Nickinin the wire ile alakasi var midir acaba?

Çevrimdışı onurturan

Elif Elmasın hareketini yeni gördüm o sarı kartı gösteren hakem sen ne karaktersiz adamsın bu konu kapatılamaz arkadaşlar bunu muhakkak gündemde tutmalıyız o hakemin maç falan almaması lazım..
Elif konusunda mylife abiye katılıyorum. .

Çevrimdışı Liquidator

Derbiyi Firat Aydınus yönetecek
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Derbiyi Firat Aydınus yönetecek

beklediğimiz birşeydi zaten bu hafta ki rakibimiz fırat  :bandit:

Etiketler: