Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810906 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Ben Mod aldım ama Jelena yengemiz neden hala tweet'liyor ? Bu mudur ?   :evillol:

Çevrimdışı tangaz

3 maç 9 puana süper prim koyarım başkan olsam, 3 maç 9 puan demek 8 maçlık serinin habercisi demek  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

3 maç 9 puana süper prim koyarım başkan olsam, 3 maç 9 puan demek 8 maçlık serinin habercisi demek  :busted_cop:

Çevrimdışı savaş altay

Great F.O : maaşlar yatıyor, hem stoper top çıkarıyor kaleciden mi keselim ? kime göre neye göre bu primi vereceğiz ?  kim belirliyor bu primleri ?  :lol:
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 23:27:04 savaş altay ]

Çevrimiçi murat baltacı

Ryan Babila ne olmus yahu  ?  :alala:
Lens yada töre az adam olsalarda gurur yapsalar babeli aratmazlar bile tam şampiyonluk havasına girmişken bu ikiliden birinden verim almalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hangisini size daha çok zevk veriyor?

A-) himmetçilere₁ Koymak
B-) Şikecilere Koymak
C-) Üst üste Treesome

🤣🤣🤣

Çevrimdışı savaş altay

A-) himmetçilere₁ Koymak
B-) Şikecilere Koymak
C-) Üst üste Treesome

🤣🤣🤣
C şıkkı mod'a sokuyor Koma gibi düşün. Hemen sil :biggrinking:

Çevrimdışı Kursad_Duran

Gökhan Töre bir aydan beri takımla antremanlara başladı. Neden 18 kişilik kadroya giremiyor? Ayriyeten Babelin o kadar formsuz olduğunu düşünmüyorum. Geçen seneki performansı daha henüz yok ama gelecek maclarda daha iyi olacak.

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

A-) himmetçilere₁ Koymak
B-) Şikecilere Koymak
C-) Üst üste Treesome

🤣🤣🤣
C ) Üst üste :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan Töre bir aydan beri takımla antremanlara başladı. Neden 18 kişilik kadroya giremiyor? Ayriyeten Babelin o kadar formsuz olduğunu düşünmüyorum. Geçen seneki performansı daha henüz yok ama gelecek maclarda daha iyi olacak.

yaşınızı girermisiniz :)

Çevrimdışı Kursad_Duran

yaşınızı girermisiniz :)
Yaşımı giremiyorum. Benim appte sorun var herhalde. (Yaş 36)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eljif Elmas denen yavru hayvandao nun yaptığı gündemden düşmemeli.
o sarı kartı çıkaran hakemin hakemliğini de bitirmezsek, bütün hakemler cesaret alır.

mutlaka bu olayın üzerine her türlü gidip örtbas edilmesini engellemeliyiz.

Çevrimdışı murat

Yaşımı giremiyorum. Benim appte sorun var herhalde. (Yaş 36)

Sen yaz biz gireriz gün ay ve yıl

Çevrimdışı Berat

quaresma sayesinde :eyes

Sonunda bir maç aldı evet abi, artık her maçta trivela dener. Kiev'de bi' frikik attı da Talisca frikik göremez oldu ondan çekiniyorum. Lig ne kadar önümüze sunulsa da hocanın inatları ve taktiksel yetersizlikleri yüzünden şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. Uzun zamandır fikrim aynı.

Çevrimdışı Necmi

N'Doye ve Rodellega ile çift forvet şeklinde başlayacak Trabzon, Rodellega malum belalımız Pepe ve Medel ile devam edelim lütfen. Sezon başından beri Medel'in ana yeri sol stoperdir diye çırpınıyoruz.
ne alakası var medelin stopere gönderilmesi kapasitesinin %30 unu kullanmak demek
tam randımanlı kullandığında libero olarak zaten stoperlerin işini yarı yarıya kolaylaştırıyor.
ana mevkisi dururken neden yan mevkide oynatasın elinde stoper doluyken ve hepside kaliteliyken.
hani sakatlık olur mecbur kalırsın zorunlu oynatırsın onun dışında stoperde aslında tam bir bombadır.
katkı ise libero oynarkende stoperlere aynı seviyede katkı verir zaten

Çevrimdışı Necmi

Abiler kardeşler Allah’ını seven söylesin fbyikimgeriçekti?

Ben çekmiş olabilirim :alala:

Çevrimdışı Necmi

ayakta duracak dermanı bile yok nokta
o nedenmiş gayette iyi sadece gol atamıyor kaldıki formsuz olması
bir sorun olduğunumu gösterir bazen oyuncuların git gelleri olur toparlar kendini.

Çevrimdışı Necmi

Trabzon deplasmanı çok önemli ama asıl kilit gs deplasmanı. kazanamasak da olur ama kesinlikle kaybetmemeliyiz.
hiç alakası yok 31. hafta o maç o zamana kadar gs nin başına neler gelecek
biz başak maçı dahil süreci kayıpsız geçersek başak maçından sonra tekne kiralamaya başlayın derim
gs sezonu fenerin gerisinde bitirecek kaldıki fener gs yi geçtikten sonra yolu sonuna kadar açılıyor
gs maçına çıktığımızda fenerle baş başa olursak kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı underworld

bir sorun olduğunumu gösterir bazen oyuncuların git gelleri olur toparlar kendini.
Doğru git gelleri olabilir hatta geçen sene de böyle bir dönemi oldu ama bu biraz uzun sürdü.

Çevrimdışı kyiv

Kalan 11 haftada Vagner Love'un hiç değilse 22,23 golü bulması lazım. Onun gol atmayacağı her maçta zorlanırız. Quaresma bozuk saat misali günde 1 kere doğruyu gösterdi ancak deplasman maçlarında etkisizliğe devam ederse şaşırmamak lazım. O nedenle şampiyonluk yolunda santraforların iş yapması lazım.

Çevrimdışı Necmi

ts maçında kartları alsınlar içierideki gençler maçını götürürüz.
gençler maçı zor maç hafife almayın başak maçından sonra göztepe ve alanya maçları var içerde o maçlarda eritmek lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün özellikle ilk yarı çok kötüydü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: