Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812522 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

macın link halini bulabildim isteyen bir arkadas vardı atabilirim
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 15:26:38 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ben futbolcularında lige döndüğünü düşünüyorum, herşeyi bir tek Şenol Güneş üzerinden açıklayamayız.
Ayrıca ilk 25 dakika kötüydük.
Bence ilk yarının tamamında kötüydü takım ikinci yarı baskılı oynadık ama
quaresmanın gollerinin yetenek golü olduğunu unutmamak lazım şansımız varmış atacağı
tuttu. yoksa onun dışında net pozisyonumuz varmı. Baskıyı yapıyoruz ama bunu
ceza sahası içine taşıyamıyoruz bizim en büyük sıkıntımız bu. daha doğrusu gole taşıyamıyoruz.
rakibi kapatıp kuru baskı yapılıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Fırat Aydınus yönetiminde oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez kazanabildi.. (3 beraberlik, 3 mağlubiyet)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emin misin abi? Inter'i ne zaman acsam stoperdeydi, simdi geriye bakiyorum hep stoperdeki maclari denk geliyor bana. Dunya Kupasi eleme maclarinda da bu seneki stoper oynamis.

Bence asil mevkisi DM ama stopere evrilmis yillar icinde
Orijinali Ön libero ama kariyerinde oynadığı maç sayısinin neredeyse yarısı Stoper

@Necmi abi yanlış hatırlıyor

İnterde Hep stoper oynadi , Milli takımda da Yıllardır Full stoper oynuyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartalizer

marcelo hakkında öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum başından beride
oyun kurmadığını söyledim sürekli yan top oynuyordu. başında tek itiraz ettiğim şey
yavaş diyenlere yavaş değil demekti.
medele gelince dün başlamadım seyretmeye ben yıllardır takip ederim onu şili milli takımı maçlarını izlerim
gözde oyuncularımdan biriydi. Medelin asla stoperlik birinci mevkisi eğil hatta mevkisi bile değil sadece italyada
bir kaç maç stoper oynamışlığı var onun dışında ispanyada ingilterede nede memleketinde stoper oynamadı
italyada işde 4-5 maç zorunluıluktan oynattılar. şu ana kadar giydiği formalar baz alınırsa en fazla stoper oynadığı takım Beşiktaş düşün işde. Medel stoper değildir onu stoper oynatmak harcamaktır. saatli bomba gibidir ne zaman patlayacağı
belli olmaz

Medel gecen sene Inter'de oynadigi 30 macin 16sinda stoper oynamis, yuzde elliden fazla.

Besiktas'ta henuz 8 veya 9 mac var stoper basladigi(mac icerisinde kaymalari saymiyorum, ki inter'de de onlibero baslayip stopere kaydigi mac var).

Buna karsilik 15 tane on libero/orta saha ciktigi mac var.

Yani inter bizden cok daha fazla stoper kullandi adami. Sili'de zaten stoper oynuyor.

Bazi oyuncular kariyerinin bu donemlerinde mevki degistirebilirler ayrica. On libero ile stoper degisimini yapmak cok buyuk olay degil. Onemli olan oyuncunun hizli olmasi ve ofsayt tuzagini iyi bilmesi, medel'de de bu ikisi mevcut.

link halini bulabildim isteyen bir arkadas vardı atabilirim

özelden at bakalım bi link serinleyelim  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

PASACAN_07 - 25.02.2018 21:08

Kupa maçında talisca da olunca 5 yer bu takım...

Taliscasiz pepesiz bile adamlar tek kale oynadı 3 attı...

Aykut derhal kovulmali...

Kupa maçında büyük rezillik çıkacak

Bu çok koymuş adamlara bu mesaj daha da acı :

yasar tugrul - 25.02.2018 21:22

Fabri :

"Kaybetsek‚ şampiyonluktan çok uzaklaşmış olacaktık. İkili averajda da öne geçmek önemliydi. Böyle devam edersek‚ Başakşehir ve Galatasaray ile rekabet içinde ligin sonuna kadar götüreceğimizi düşünüyorum." adam seni şampiyonluk yarışında bile görmüyor. rezalet! allah belanızı versin

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

link halini bulabildim isteyen bir arkadas vardı atabilirim

alabilirim bi dal özelden  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Bence ilk yarının tamamında kötüydü takım ikinci yarı baskılı oynadık ama
quaresmanın gollerinin yetenek golü olduğunu unutmamak lazım şansımız varmış atacağı
tuttu. yoksa onun dışında net pozisyonumuz varmı. Baskıyı yapıyoruz ama bunu
ceza sahası içine taşıyamıyoruz bizim en büyük sıkıntımız bu. daha doğrusu gole taşıyamıyoruz.
rakibi kapatıp kuru baskı yapılıyor.

işte bu nedenle hakem hakem diyoruz kısıtlı pozisyon üretiyoruz olanı da hakem gasp edince işimiz zorlaşıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalizer

Orijinali Ön libero ama kariyerinde oynadığı maç sayısinin neredeyse yarısı Stoper

@Necmi abi yanlış hatırlıyor

İnterde Hep stoper oynadi , Milli takımda da Yıllardır Full stoper oynuyor

Bu yanlis bilgi. Inter oncesinde stoper oynamisligi cok nadir kulup kariyerinde. %95 civari sureyi orta sahada aldi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Sabah yolda bir spor programı dinliyorum. Katılan bütün fenerliler ben bir derbide bu kadar
ezildiğimizi hatırlamıyorum dedi. Forumlarda da aynı şeyler konuşuluyor. Böyle kabulleniş görmedim.
Artık kafamızı lige verelim, şunların fişini çekelim.
Bizim yükselişimizde fener galibiyeti gelmemesi onların bu kadar geç idrak etmesine neden oldu
şimdi dillendirmeye başladılar maf dönemini ve yaşadıklarını. Hala içlerinde Ali koç gelecek
sihirli değnekle dokunacak işleri düzeltecek umudu var. bir senemiz daha var bunların tamamen
tükenmesi için gs farklı dünya kibirlerinden daha anlayamadılar değişimi her şeyin kendilerinin
kötü olmasından kaynaklandığını düşünüyorlar bu sene şampiyonluk önemli  bu şartlarda
vurursak onlarında inadı kırılacak pes edecekler hala birileri çıkar himmet eder durumu toparlar
diye bekliyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Evet Beyler 2 de 2 yaptım :)

15 gün önce Fb ile yapacağımız 3 maça , Cüneyt - Fırat ve Ali posbıyık üçlüsünün verileceğini defalarca yazmıştım hatırlarsınız

Şuanda 2 de 2 yaptım

Ztk maçının hakemi Fırat aydinus..

Hiç şaşmaz yani göreceksiniz 3 de 3 yapacağım , rovansa da Posbiyiği verecekler..
palabıyık lig sonuna kadar Beşiktaş maçlarına atanmayacakmış
fener maçından sonra ceza ile birlikte bunu söylemişlerdi. kaldıki hakem isminde gereksiz duruyorsunuz
Beşiktaşın önüne taş koyuyorlarsa bunu hakemler yapmıyor o nedenle hangi hakemin olduğunun
bir önemi olmuyor. hala hakem diyorsunuz bu hedef saptırmak oluyor esas çıban başı mhk nın başında
geçen sene söylemişdim siz gs ile yarıştığımız dönemleri yaşamamışsınız yaşayanlarda unutmuş sanırım
gs fetö yüzünden ağır itibar kaybına uğramasaydı çoktan kupa verilmişti onlara şimdi gizli gizli
yapabiliyorlar ha ne kadar izin verilecek göreceğiz bakalım

Çevrimiçi Necmi

yaş girilmeden üyelik onaylanmasın bitsin şu iş
sistemde zorunlu hale getiremedik ondan yapamıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Rövanşa Mete Kalkavan veya Halis Özkahya verilebilir gibime geliyor. Hadi bakalım hayırlısı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büloyu verirler büyük ihtimal

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Caner reis ya golden sonra cik ciklere koyduk mu diyor zaten bütün takım oraya yöneldi tosic filanda sesiniz cıkmıyor hareketi cekti  :claps:

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Bizim yükselişimizde fener galibiyeti gelmemesi onların bu kadar geç idrak etmesine neden oldu
şimdi dillendirmeye başladılar maf dönemini ve yaşadıklarını. Hala içlerinde Ali koç gelecek
sihirli değnekle dokunacak işleri düzeltecek umudu var. bir senemiz daha var bunların tamamen
tükenmesi için gs farklı dünya kibirlerinden daha anlayamadılar değişimi her şeyin kendilerinin
kötü olmasından kaynaklandığını düşünüyorlar bu sene şampiyonluk önemli  bu şartlarda
vurursak onlarında inadı kırılacak pes edecekler hala birileri çıkar himmet eder durumu toparlar
diye bekliyorlar.

Özellikle Galatasarayın şampiyon olma şansı bana göre düştü. İstatistiklere de bakılınca bugüne kadar 6 mağlubiyetle şampiyon olan takım yok. Galatasarayın daha Fenerbahçe ile oynamadan 6 mağlubiyeti var. Bizle, Başakşehirle ve hatta Trabzonla maçlarını saymıyorum.Kim ne derse desin yine bizi en çok Fenerbahçe zorlar.

Özellikle Galatasarayın şampiyon olma şansı bana göre düştü. İstatistiklere de bakılınca bugüne kadar 6 mağlubiyetle şampiyon olan takım yok. Galatasarayın daha Fenerbahçe ile oynamadan 6 mağlubiyeti var. Bizle, Başakşehirle ve hatta Trabzonla maçlarını saymıyorum.Kim ne derse desin yine bizi en çok Fenerbahçe zorlar.

öyle gözüküyor banada öyle geliyor.fenerin fikstürü avantajlı.

Bizim de şu önümüzde ki ts-başak maclarını atlatırsak zorlu macımız yok  :bandit:

Şenol hoca'ma 50 bin tl para cezası vermişler.

Çevrimdışı kartalizer

50 bin koymaz hocaya, iyidir. Mac cezasi vb almadiktan sonra problem yok.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu arada herkes takımın yaşı büyük diye dalga geçiyor son seneler de derbileri kazanma sebebimiz tecrübeli kadromuz olması negredo,babel,medel,pepe,adriano,gg,caner bunlar bilic zamanında olsaydı o kadar derbi kaybetmeyebilirdik ama hoca faktörü de önemli bilicin elinde bu kadro olsa ne yapardı bilemeyiz o gün ki kadroyla iyi niyetliyle birseyler yapmaya calıstı o kadroyla arsenal'ı zorladı ama bir Şenol güneş kadar etkili olamazdı galiba
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada herkes takımın yaşı büyük diye dalga geçiyor son seneler de derbileri kazanma sebebimiz tecrübeli kadromuz olması negredo,babel,medel,pepe,adriano,gg,caner bunlar bilic zamanında olsaydı o kadar derbi kaybetmeyebilirdik ama hoca faktörü de önemli bilicin elinde bu kadro olsa ne yapardı bilemeyiz o gün ki kadroyla iyi niyetliyle birseyler yapmaya calıstı o kadroyla arsenal'ı zorladı ama bir Şenol güneş kadar etkili olamazdı galiba
Biliç Aykut'un farklı bir versiyonuydu.

Kendinden güçlü takımlarına karşı zorluk çıkaran, ama kendinden zayıf takımlara karşı da üstünlük kurmakta zorlanan bir oyun tarzı vardı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Biliç Aykut'un farklı bir versiyonuydu.

Kendinden güçlü takımlarına karşı zorluk çıkaran, ama kendinden zayıf takımlara karşı da üstünlük kurmakta zorlanan bir oyun tarzı vardı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2013-2014 senesinde fbnin sampiyon oldugu sene 3'üncü olmustuk gsnin 3 puan gerisinde bjk ve gs 11 beraberlik alırken fb 5 beraberlik almıstı o sene gsnin önünde biterebilirdik olimpiyatta hükmen mağlup olmustuk,  fb ile iki macta da berabere kalmıstık, o sene cok farklı olabilirdi cok beraberlik aldık
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

lig ikincisi cl ye gitmek için 3 elememi oynayacak artık ? 2 ön eleme vardı geçtiğimiz senelerde...

Etiketler: