Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812338 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Bodie

http://www.futbolakademi.net/2018/02/besiktas-3-1-fenerbahce-besiktas-analizi.html

Bir arkadaş fb maçını analiz etmiş de özellikle Şenol hocayla ilgili kısmı okuyunca şampiyonluk umutlarım arttı benim. Siz de bir bakın isterseniz  :super: :super:

Çevrimdışı onurturan

haklı şuur olmaz tabi kan beyinden çekilmiş ihtiyacı olan bölgelere akarken ne şuuru :alala:
artık orda otomatiğe bağlıyor insan :D
:kop: :kop: :kop:
Şuursuzca en sevdiğim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

http://www.futbolakademi.net/2018/02/besiktas-3-1-fenerbahce-besiktas-analizi.html

Bir arkadaş fb maçını analiz etmiş de özellikle Şenol hocayla ilgili kısmı okuyunca şampiyonluk umutlarım arttı benim. Siz de bir bakın isterseniz  :super: :super:
Hoca Bayern maçından sonra tam anlamıyla lige Döndü

Yani gördüğümuz gibi hoca formsuz değilmiş kafası S.L deymis

Bunu maç içindeki hamleleri , oyuncu değişiklikleri ve maç içinde futbolculara taktikler vermesinden de anlayabiliriz

Mac içinden bir görüntü
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Eljif Elmas denen yavru hayvandao nun yaptığı gündemden düşmemeli.
o sarı kartı çıkaran hakemin hakemliğini de bitirmezsek, bütün hakemler cesaret alır.

mutlaka bu olayın üzerine her türlü gidip örtbas edilmesini engellemeliyiz.
Uğraşmaya değmez.
Benzerini q7 valbuenaya yapmadımı.
Q7 çaktırmadan yaptı ama tekme atmaya gittiği belliydi

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bodie

Hoca Bayern maçından sonra tam anlamıyla lige Döndü

Yani gördüğümuz gibi hoca formsuz değilmiş kafası S.L deymis

Bunu maç içindeki hamleleri , oyuncu değişiklikleri ve maç içinde futbolculara taktikler vermesinden de anlayabiliriz

Mac içinden bir görüntü

Hoca cidden lige mi dönmüş yoksa sadece Kocaman’a karşı hırs yaptığı için mi bu maçta böyleydi emin olamıyorum valla ben. İnşallah lige dönmüştür de bu performansı tek maçlık olmaz. Yazıyı yazan arkadaş da benimkiyle benzer düşünceler yazmış zaten

Çevrimdışı tangaz

:nerd: :nerd:Kiralarız ney abi erdekte var ya ben balık temizlemek için ekipmanları bilene hazırladım.. :captain:

tekne erdekte hazır, ben beşiktaşlıların geneline bir tavsiyede bulunuyorum sadece  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Herşey lehimize gelişiyor

Şu 2-3 Haftayi kayıpsız veya en az kayıpla atlattığımız an Şampiyonluğun en güçlü adayıyiz

Artık zirve ile aramızda sadece 3 puan var lig yeni başlıyor , en tecrübeli ve en çok şampiyonluk yaşamış oyuncular bizde , bu ligin sonuna doğru bizim çok işimize yarayacak , Strese girmeyiz biz

Akhisar- kayseri vs onları geçtim , Konya ve bursa maçlarını kazansaydık bile şuan Liderdik..

Çevrimdışı İhsan

O bu degilde Medel geri geri kosarken nasil atlayip topu kafayla cikartti anlamadim.
Kale arkasindan izlerken top direkten döndü zannettim....

Birde kötü oynayan Love bile bütün kafa toplarini kazandi. Sastim kaldim.

Hava toplarinda sikinti yasariz diye düsündüm ama FB den cok daha iyiydik bu konuda
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Herşey lehimize gelişiyor

Şu 2-3 Haftayi kayıpsız veya en az kayıpla atlattığımız an Şampiyonluğun en güçlü adayıyiz

Artık zirve ile aramızda sadece 3 puan var lig yeni başlıyor , en tecrübeli ve en çok şampiyonluk yaşamış oyuncular bizde , bu ligin sonuna doğru bizim çok işimize yarayacak , Strese girmeyiz biz

Akhisar- kayseri vs onları geçtim , Konya ve bursa maçlarını kazansaydık bile şuan Liderdik..

8 beraberlikle cidden abarttık yarısını yeneydik 5 puan farkla liderdik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

aklimiza getirme  :akuma: :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Üstelik FB yi
En deneyimli
En degerli yabanci ve 
En degerli yerli oyuncumuzdan yoksun yendik, degil mi?

Am onlarda Hasan Ali yoktu ve Ismail sakatlandi

:D :tabe: :evillol:  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

O bu degilde Medel geri geri kosarken nasil atlayip topu kafayla cikartti anlamadim.
Kale arkasindan izlerken top direkten döndü zannettim....

Birde kötü oynayan Love bile bütün kafa toplarini kazandi. Sastim kaldim.

Hava toplarinda sikinti yasariz diye düsündüm ama FB den cok daha iyiydik bu konuda

hele negredo sonrası off off

üff oldu fener  :D

Çevrimdışı Berat

ne alakası var medelin stopere gönderilmesi kapasitesinin %30 unu kullanmak demek
tam randımanlı kullandığında libero olarak zaten stoperlerin işini yarı yarıya kolaylaştırıyor.
ana mevkisi dururken neden yan mevkide oynatasın elinde stoper doluyken ve hepside kaliteliyken.
hani sakatlık olur mecbur kalırsın zorunlu oynatırsın onun dışında stoperde aslında tam bir bombadır.
katkı ise libero oynarkende stoperlere aynı seviyede katkı verir zaten

Sana tribünde Marcelo oyun filan kurmuyor sürekli Gökhan Gönül'e yerden atıyor diye söylüyordum abi yine ne alakası var diye başlamıştın 1 sene sonra oyun filan kuramadığını kendin söyledin. Biraz daha Medel'i Pepe'nin yanında sol stoperde izle ne alakası olduğunu göreceksin.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

Uğraşmaya değmez.
Benzerini q7 valbuenaya yapmadımı.
Q7 çaktırmadan yaptı ama tekme atmaya gittiği belliydi

@ihsan bizim quaresmanin yaptigi sari bucuk, kirmizi verse tartisiriz
Fblinin yaptigina kirmizi az

Haaa malbuyana tekmeye karsilik verecekse buyursun basimizin ustunde yeri var persembe gunu

Sana tribünde Marcelo oyun filan kurmuyor sürekli Gökhan Gönül'e yerden atıyor diye söylüyordum abi yine ne alakası var diye başlamıştın 1 sene sonra oyun filan kuramadığını kendin söyledin. Biraz daha Medel'i Pepe'nin yanında sol stoperde izle ne alakası olduğunu göreceksin.
Bu arada atlamayalım Gökhan Gönül de mükemmel oynadı Fener maçında

Asistini de yaptı bu da ayrıca koymuştur Fenerlilere :D

Çevrimdışı mylife1903

Üstelik FB yi
En deneyimli
En degerli yabanci ve 
En degerli yerli oyuncumuzdan yoksun yendik, degil mi?

Am onlarda Hasan Ali yoktu ve Ismail sakatlandi

:D :tabe: :evillol:  :biggrinking:
Ismael cok onemli oyuncu fb icinhahahahahah
Ayri bi seviyehahaahha
Tutamiyorum kendimi

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Cok koymus olmali hic gundeme gelmiyor o asist

Çevrimdışı sozkul

Hoca cidden lige mi dönmüş yoksa sadece Kocaman’a karşı hırs yaptığı için mi bu maçta böyleydi emin olamıyorum valla ben. İnşallah lige dönmüştür de bu performansı tek maçlık olmaz. Yazıyı yazan arkadaş da benimkiyle benzer düşünceler yazmış zaten

Ben futbolcularında lige döndüğünü düşünüyorum, herşeyi bir tek Şenol Güneş üzerinden açıklayamayız.
Ayrıca ilk 25 dakika kötüydük.

Çevrimdışı tangaz

özetle gelen giden fenere koydu diyebilirmiyiz  :icool:

Çevrimdışı yoruk

Ben yenilgiye takıyorum aslında daha çok.Sivas -Gençler yenilgileri.Ve beraberliklerden sadece Akhisar maçına yanıyorum.Sivas ve Gençler maçlarında berabere bile kalsak yeterdi ya.Çok koydu o maçlar.

Bir de şu var 4 defa son dakikalarda puanı kurtardığımız maç oldu.Böyle de bakmak lazım.Hele Tosic ile Negredo "2 defa" gelen golleri belki de altın değerinde olacak.

Angut.com da geziniyorum efsane şeyler var :kop: :kop:

Kupa maçı başlığına girdim 1 tane kazanacaklarına inanan yok , Pepe - Talisca oynarsa +18 olur yazmış bir tanesi :kop:

Hemen hepsi 3 yer geliriz düşüncesinde :biggrinking:

Buda Ligdeki maç sonundaki mesajlardan biri :

Angutdan alıntı :

Bayern´in BJK´ye yaptığını‚ onlar da bize yaptı.

Neyse ki biz 10 kişi kalmadık da skor 3´de kaldı.

Son yıllarda hiç bir maçta bu kadar utanç yaşamamıştım‚ Anadolu takımları bile bu kadar ezilmezdi.

Başta Aziz ve Aykut olmak üzere‚ emeği geçen herkesin Allah belasını versin.

Topla oynama:
%63 Beşiktaş
%37 Fenerbahçe

hani topa sahip olacaktık ?

hani pas futbolu oynayacaktık :biggrinking:

Çevrimdışı kartalizer

Cok koymus olmali hic gundeme gelmiyor o asist

Twitterdan bir fenerli bana subat basinda "gokhan gonulu izlerken cok egleniyoruz" demisti :D

Acidigimdan cevap atmiyorum o dedigine valla :)

Candir gokhan, arada yalpalasa da. Sene sonunu yine cok iyi bitirecegine kuskum yok. Her sene ayni terane, ilk yarilari yarim yamalak gecirir subat ortasi mart basindan itibaren son vitese takar cigerini verir.

Etiketler: