gençler maçı hafife alınmaz ama Biz kendi formumuzda olursak ki inanıyorum arabesk bir bakış açımın sonucu değil bu,
city ve gs maçından da korkmuyorum. Sebebi Takımın 100'de 100'ü olduğuna inandığım Teknik adamın kendine gelişi.
Kendine gelmeseydi hala eleştiriyor olucaktım ama bir şey yazmıştım ben Şenol Hoca kendinde olunca öyle şeyler yapıyorki
yetişemiyorsun, cem yılmaz gibi takip mekanizmanı kırıyor

Tek eksik oydu. O sebeble bu kadar eleştirildi çünkü yeteneğinin 100'de 100'ünü alamıyorduk. Bu delirtiyor insanı. Var ama alamıyorsun.
Hoca önceki maçlarda yaptığının aynısını yaptı görüşüne katılmıyorum. Sadece maç içinde Stoper alıp Fw sokuyorsan ki Talisca var orada
normalde aslında kendi şablonuna dönmüş oldu ama maç içinde öne adım atması, Dominant bir oyun oynaması soğuttu beni.
Oyuncuların yeri ile oynadı konusuna girmiyorum ben hala fransızım önceki maçlarda mı hata yaptı, doğru mu yaptı tutmadı es geçiyorum.
Bu maç fena işledi 3 puan geldi.
gs ve city deplasmanları beni gram endişelendirmiyor ts sadece kapalı kutu ama Şampiyon apoletin üzerindeyken hazır,
Şampiyon gibi verdiğimiz derbi refleksini devam ettirmeliyiz.
Bu arada şeytan iyi denemeler yapmış ama murat kosova beni yanıltmıyor. güntekin'i aratmayan hatırlatmaları ile hakem
katliamlarını iyi sıralıyor arka arkasına. şeytan depara kalkarken bir vuruyor omzu, taç çizgisine kadar uçuveriyor

Teknik adam 100'de 70 etkilidir takım üstünde diye görüşler vardı halk arasında o oran 100'de 100 benim gözümde.
Tam Şenol Güneş diye bağıralacak maçtı. Tabii ben Fikret Orman diye bağırıyorum