Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811808 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Doğru git gelleri olabilir hatta geçen sene de böyle bir dönemi oldu ama bu biraz uzun sürdü.
aslında uzun süren bir şeyi yok mücadelesi iyi ama takımlar gol vuruşlarını ezberledi artık orda önünü kapatıyorlar o kadar fırsat bulamıyor birde ikinci yarı ortadan gitmeye başladığımız için rakip geriye taslanıyor çok kalabalık oluyor onun gol vuruşları için olumsuz oluyor daha içeri girerek oynaması lazım
düzelir yakında artık bir süre kapanan takımlarla oynamayacağız aslında güçlü rakiplerle oynayacağız ama hepside oynamaya çalışan rakipler olacak buda bizim işimize gelir.

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese iyi geceler stat inşaatından beri buralardayım uzaktan olsa da takip etmeye çalışıyorum. 6 sene İnönüde maç izledim Allaha şükür pazar vodafone parktaydım. Anlatmaya yetmez hislerimi kelimeler. Bütünlük yok diyorlardı statta ama küfürlerde gayet 42.000 bütünlük vardı :) 

Çevrimiçi Necmi

Dün özellikle ilk yarı çok kötüydü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikinci yarı başından beri böyle çok kötü değil ama eskiyi hatırladığımız için bize vasat geliyor
yoksa mücadelesi gayet iyi. takımın en fazla ileri geri yapan oyuncusu herkesden fazla enerji harcıyor

Çevrimiçi Necmi

herkese iyi geceler stat inşaatından beri buralardayım uzaktan olsa da takip etmeye çalışıyorum. 6 sene İnönüde maç izledim Allaha şükür pazar vodafone parktaydım. Anlatmaya yetmez hislerimi kelimeler. Bütünlük yok diyorlardı statta ama küfürlerde gayet 42.000 bütünlük vardı :)
aslında hep bütünlük varda goy goy yapmak isteyenler bunu yapamadıkları için bütünlük olmadığını söylüyorlar çünkü stad onlara uymuyor sürekli maçın içinde kalıyor. Taraftar bunun faydasını gördü artık kimsenin goy goyunun peşinden gitmez.
bütünlük yok denen stadda bütün rakipler yaka silkerek çıkıyor. avrupanın en baskılı stadı daha ne olması lazım. dünyada nam saldı.

Çevrimdışı cursedofdragon

takımı sir yılmaz vural geri çekmiş beklenen itiraf geldi :D  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

:hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın RAKİP SAHADAKİ isabetli pas sayısı, Fenerbahçe'nin TOPLAM isabetli pas sayısından fazla.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Pazar gecesi sadece Medel uçmadi :bandit:

takımı sir yılmaz vural geri çekmiş beklenen itiraf geldi :D  :evillol:

Q7 Feneri kim geri cekti ?

Q7 : Negredo :D

Çevrimdışı savaş altay

gençler maçı hafife alınmaz ama Biz kendi formumuzda olursak ki inanıyorum arabesk bir bakış açımın sonucu değil bu,
city ve gs maçından da korkmuyorum. Sebebi Takımın 100'de 100'ü olduğuna inandığım Teknik adamın kendine gelişi.
Kendine gelmeseydi hala eleştiriyor olucaktım ama bir şey yazmıştım ben Şenol Hoca kendinde olunca öyle şeyler yapıyorki
yetişemiyorsun, cem yılmaz gibi takip mekanizmanı kırıyor  :)

Tek eksik oydu. O sebeble bu kadar eleştirildi çünkü yeteneğinin 100'de 100'ünü alamıyorduk. Bu delirtiyor insanı. Var ama alamıyorsun.
Hoca önceki maçlarda yaptığının aynısını yaptı görüşüne katılmıyorum. Sadece maç içinde Stoper alıp Fw sokuyorsan ki Talisca var orada
normalde aslında kendi şablonuna dönmüş oldu ama maç içinde öne adım atması, Dominant bir oyun oynaması soğuttu beni.
Oyuncuların yeri ile oynadı konusuna girmiyorum ben hala fransızım önceki maçlarda mı hata yaptı, doğru mu yaptı tutmadı es geçiyorum.
Bu maç fena işledi 3 puan geldi.

gs ve city deplasmanları beni gram endişelendirmiyor ts sadece kapalı kutu ama Şampiyon apoletin üzerindeyken hazır,
Şampiyon gibi verdiğimiz derbi refleksini devam ettirmeliyiz.
Bu arada şeytan iyi denemeler yapmış ama murat kosova beni yanıltmıyor. güntekin'i aratmayan hatırlatmaları ile hakem
katliamlarını iyi sıralıyor arka arkasına. şeytan depara kalkarken bir vuruyor omzu, taç çizgisine kadar uçuveriyor  :evillol:

Teknik adam 100'de 70 etkilidir takım üstünde diye görüşler vardı halk arasında o oran 100'de 100 benim gözümde.
Tam Şenol Güneş diye bağıralacak maçtı. Tabii ben Fikret Orman diye bağırıyorum  :You_Rock_Emoticon:
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 02:41:12 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

Kalan 11 haftada Vagner Love'un hiç değilse 22,23 golü bulması lazım. Onun gol atmayacağı her maçta zorlanırız. Quaresma bozuk saat misali günde 1 kere doğruyu gösterdi ancak deplasman maçlarında etkisizliğe devam ederse şaşırmamak lazım. O nedenle şampiyonluk yolunda santraforların iş yapması lazım.
Sisteme rağmen atabilir ama atamazsa kızamam adama. Bize gelene bir şeyler oluyor durumunun
sebebi yine Love'a tamamen uyumsuz oyun yapımızdır. Hoca Talisca'ya kafan mı zayıf
senin hadi canım'a benzer temalı bir konuşma da Love'a yapsa Love da kafaları yapıştırsa  :D

Çevrimdışı underworld

gençler maçı zor maç hafife almayın başak maçından sonra göztepe ve alanya maçları var içerde o maçlarda eritmek lazım
Adri, medel, ozi yi tolere edebiliriz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Vida’nin gol atmasi cok iyi oldu. Takima daha bir adapte oldu hissi verdi taraftarda.

Çevrimdışı savaş altay

Vida’nin gol atmasi cok iyi oldu. Takima daha bir adapte oldu hissi verdi taraftarda.
Vida kesilmeden düzenli formaya devam etsin, Biz de bu sırada Vida'ya sağ gösterirken solla Medel'i ortaya atalım  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Vidanın golü quaresmanın golleri negredonun asistleri medelin çıkardığı top tolgayın yeniden takıma girmesi terapi oldu takıma sağaldık resmen
Şu kupa maçı umarım tadımızı kaçırmaz

Çevrimdışı savaş altay

Bu sabah Ümit Besen ile çıta çok yükseldi. bu kez de böyle girelim Neşemiz yerine gelsin
Yaşasın Kartallar .. Yaşasın tabi  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Cenkin gidisi ile babel ergene bagladi
Sevgili misiniz olm, unut artik yahu
Git bul tokusturacak birini. Ne bilem negredo ile tokustur. Negredo guzel bi masaj verdi sana bak o da bu yoklukta gidip souza ile tokusturuyor, bulun birbirinizi

Babel yuksek futbol bilgisi ve iyi altyapisi ile formsuzken de idare ediyor, biliyor durumunu, formsuzlugunun farkinda. Mac baslarinda zorluyor olmuyorsa hemen defansa yardim etmeye kosmaya mucadele etmeye basliyor. Butun karakterli hollandalilar boyledir.
Zaten bu babeli lensi falan bu donkmus yansenmis neymis bunlari ispanyada halisahaya cagirmazlsd. Heriflerde nasil bir egitim sistemi var dusun. Sokaktan gecen kazmayi atiyon 4-5 ySinda ayaks altyapisinabsana futbolcu cikartiyor herifler ondan.  Ayaks altyapisina her sene 8-10 tNe misirli atsan 13-14 ySinda herifler messi yapar onlardan

Ben futbolcunun gucune istegine mucadelesine bakarim once bi de mumkunse top istop edebilenine. Babelin isteginde problem var gjbi duruyir, futbolun dogrularini yapiyor ama fazlasini vermeye istegi yok gibi biraz motive olmali cocuk.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, aykut yeni bir vecize sicmis, burdan yuruyelim

"Uj maj sonra lideriz"

Lan oynadigim topa bir bak, don bi kadrona bak, aslinda kocamal basarilidir. hakem federasyon licktivi iteklemesi ile dahi buraya kadar iyi geldi, yoksa o kadro ile ozellikle deplasmanda bu kadar puan toplaman imkansiz.
Neyse onumuzdeki maclara bakacagiz, aykut efendi, sen biraz dikkat et pisiktiriolonocik ustunluk de sana gecmesin

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

sevgi ve neşe ile... gününüz güzel geçsin.

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/968094563679252481
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı onurturan

bu 3 maç çok önemli mümkünse  9 puan en kötü 7 puan yaparsak 27-30. haftalar arası liderliği alırız o 4 hafta gesenin kayıplar haftası olacaktır. 31. haftada toki de saplayıp tekneyi kiralarız  :bandit:
:nerd: :nerd:Kiralarız ney abi erdekte var ya ben balık temizlemek için ekipmanları bilene hazırladım.. :captain:

Günaydın arkadaşlar,

ahahahahahhaa Loca da çalmışlar hemde :kop: :kop: :kop:

Günaydın arkadaşlar,

Mükemmel

Anlatmaya gerek yok , goruyorsunuz , mükemmel

Konuşmam , kesin , görüyorsunuz :D

Çevrimdışı onurturan

1 haftalık no post arkasından moderasyon sonrasında Fenerbahçeyi yenmek zevklerin en büyüğü. Bundan sonra argo ve küfür olmadan en uygun lisanı kullanarak çok saygılı rakiplerimizi, biricik çeşitli şansızlıklar nedeniyle istenilen performansı sergilemeyen Lens, Oğuzhan gibi futbol takımı oyuncularımızı eleştirmeden hakaret etmeden yorumlarımızı yapmaya gayret göstereceğiz. Bu vesileyle başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Spor denilen şey de böyle kardeşlik, dostluk ortamı olmalı. Çok değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin de moralini bozmamasını takvimler Şubat ayının 30unu gösterdiği gün bizi yenebileceklerine inanmalarını istiyorum.

İyi ki varsın sarı papatyam, sevgi kelebeğim minik kuşum kanaryam  :-* :-*
:D
Cezalar bu kadar caydırıcı olmamalı necmi abi seni kınıyorum ceza yöntemlerini araştırmak için bağımsız forum üyelerinden 5 kişilik bir heyet oluşturulmalı

Etiketler: