Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807996 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Maalesef...

Dünkü maç özelinde Aykut dedi ki, erken gelen gol bizi bozdu... Benim merak ettiğim o golü erken yemeseydik biz ne oynamaya devam edecektik? Yediğimiz gol mü çizdi maçın şeklini yoksa hoca 20. dakika da kötü oynuyoruz planı değiştirmek lazım mı diyecekti ya da oyuncular kötü oynuyor mu diyecekti? Tabii ki bilemeyiz ama geçmiş maçlar referans alınırsa o golü erken yememiz çok hayrımıza oldu. Bunu kazanırken yazalım da sonrasına referans olur.

aynen öyle kazanırken masaya yatırmak gerek bazı şeyleri. gordon hep böle yapardı.

mesela az evvel dile getirdim tolgay forvet arkası oynasın die sahaya çıkmıştı ama yazılımı buna engeldi atiba medel tolgay iç içeydi ve sıkışmışlardı onlara alan kazandıracak bir hamle gerekiyordu aslında bu hamle başlangıç planında olmalıydı die düşünüyorum ben zira ne ozzi ne tolgay orada yapamadığını defalarca göstermişlerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Aksam sikuletic koyacak minikovic koyacak hepimiz keyiflenecez, sonra karabuk deplasmaninda gsyi totemlere bogacaz

gese fener maçına dek puan kaybetmez reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Herkese selam ederim mutlu kartallar.

Geriden gelerek okudum ve sağolsun  @mylife1903  ve @Librarius bütün hislerime tercuman olmuş çok kalpten yazmışlar onları en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Ellerinize sağlık diyorum sizi seviyorum ama bana yazacak hiç bir şey bırakmamışsınız o konuda gönül koydum size aşk olsun :D

Ha birşey var gerçi q7 geldiğinden beri bir büyük maçı tek başına aldı sanırım.Onun da ayağına sağlık.

Bide herkes medel o topu çıkarmasa malup olurduk diyenler vardı ama emin olun dün fener kaç tane atsaydı biz en az 1 fazlasını atacak şekilde oynadık

Tabi o topu çıkarması ayrı bi efsane konu ronaldodan kafa topu almış adam o toplar onun için fındık fıstık üstadım  :D

Çevrimdışı mylife1903

gese fener maçına dek puan kaybetmez reis
Gomisi gece yakalayip korkutmak lazim
Ayilsin bayilsin

Çevrimdışı mylife1903

Herkese selam ederim mutlu kartallar.

Geriden gelerek okudum ve sağolsun  @mylife1903  ve @Librarius bütün hislerime tercuman olmuş çok kalpten yazmışlar onları en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Ellerinize sağlık diyorum sizi seviyorum ama bana yazacak hiç bir şey bırakmamışsınız o konuda gönül koydum size aşk olsun :D

Ha birşey var gerçi q7 geldiğinden beri bir büyük maçı tek başına aldı sanırım.Onun da ayağına sağlık.

Bide herkes medel o topu çıkarmasa malup olurduk diyenler vardı ama emin olun dün fener kaç tane atsaydı biz en az 1 fazlasını atacak şekilde oynadık

Tabi o topu çıkarması ayrı bi efsane konu ronaldodan kafa topu almış adam o toplar onun için fındık fıstık üstadım  :D
Quaresma bu hizla giderse 39’yasina dogru deplasmanda da mac alabilir

Çevrimdışı tangaz

Gomisi gece yakalayip korkutmak lazim
Ayilsin bayilsin

abi gece gece o bayıltmasın yakalayanları

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Negredo bu sezon 3 derbi maçında , süre aldığı "62" dakikada 1 gol 3 asist yaptı. 1 golü de buharlaştı !!

Net büyük maç topçusu :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fenerbahçe derbisinde attığı 2 golle yıldızlaşan ve 3-1'lik galibiyeti getiren Ricardo Quaresma ülkesi Portekiz'de de geniş yankı uyanırdı.

Yıldız futbolcunun başarılı performansı Portekiz basınında da yer buldu. Records gazetesi internet üzerinden Quaresma'nın trivela golünü özel olarak verip ''Beşiktaş'ı zafere taşıdı, başrole çıkardı'' dedi. Observador sitesi ise ''Quaresma Beşiktaş'a bir Fenerbahçe derbisi zaferi verdi'' yorumunda bulundu.

Çevrimdışı Sercan62

Yahu birkaç arkadaş daha bahsetmişti de; tamamen dolduğumuz, sinirlerimizin bozuk olduğu bir anda Vida'nın fener savunmasını dele dele gelip kafayla Allah ne verdiyse vurup golü atması çok güzel değil miydi? :D

Özellikle o ilk gol sonrası içimin yağları eridi resmen. Quaresma'nın golü daha estetikti tabi ki ama daha çok rencide edici bir goldü. Vida'nın golü ise gerine gerine, göstere göstere baam diye gelince dört köşe oldum yalan yok :lol: o zevki bir çok zevke değişirim  :evillol: :evillol:

Buna ek olarak da biz bu ismaeel'i bunlara ne güzel kitledik ya :D :D :ishock: :ishock:

Çevrimdışı mylife1903

Vodafone arenada 11 kisi kapanan anadolu takimlarina 3 golden cok atmamiz sart, boyle
Balli bi golle one gecip otobus cekiyorlar

Çevrimdışı tangaz

Vodafone arenada 11 kisi kapanan anadolu takimlarina 3 golden cok atmamiz sart, boyle
Balli bi golle one gecip otobus cekiyorlar

hakemler anadolu takımları ile oynadığımız tüm maçlarda aleyhimize hata yapıyorlar

Çevrimdışı Sercan62

Yahu bir de devre arasında ntvspor'a baktığımda rıdvan'da  böyl tatlı bir şapşiklik vardı. Takımı ilk yarıyı önde tamamlayınca mutlu olduğunu saklamaya çalışıyordu ama pek becerememişti.

Maçın sonucunda  ise adamın kulakları kızarmıştı resmen. Bu sefer de çok fazla şey söylemek istiyor ama utancından söyleyemiyordu. Hatta birkaç yerde dili birbirine dolandı :D ahh rıdvan ahh :money: :money:

Çevrimdışı tangaz

Yahu bir de devre arasında ntvspor'a baktığımda rıdvan'da  böyl tatlı bir şapşiklik vardı. Takımı ilk yarıyı önde tamamlayınca mutlu olduğunu saklamaya çalışıyordu ama pek becerememişti.

Maçın sonucunda  ise adamın kulakları kızarmıştı resmen. Bu sefer de çok fazla şey söylemek istiyor ama utancından söyleyemiyordu. Hatta birkaç yerde dili birbirine dolandı :D ahh rıdvan ahh :money: :money:

tipik bir şeytan kızartmaca gecesiydi  :D
perşembe akşamı 5-6 saplayalım bu kadar kızarmaz  dün gece genişledi ya o bakımdan

Çevrimiçi Necmi

Yani oyle bir şey yok ve mağlubiyetlere kilif arıyoruz oyle mi? Admin olsam seni bir dakika burda tutmam. Hafizan zayıfsa ligin ilk macını hatırla. Gorme sorunu yasiyorsan bunu izle: https://twitter.com/authorbesiktas/status/967134771318009863

Hakem edebiyatiymis. Ulan hakemle kazandıkları maçtan sonra bile hakem bizi katletti masalları okunurken, biz hakem katliamından bahsetmeyecek miyiz?

Birde birseyi iyi yedirdiler Besiktaslilara ve senin gibilerde yutmuş: Gerginlik Besiktas'a yaramıyor.  Bu tam da cambaza bak oyunu. Hakem (Hakaret Yasak)₅ kapatma oyunu bu. Ali Palabiyik'in FB lehine verdigi penaltıları hatırla yukarıda ki videoyu izlerken.
ne oluyor artık fikirlerini baskıylamı empoze etmeye uğraşıyorsun.
geriden gelip okuyorum dalmadığın forum üyesi kalmamış ne milletin Beşiktaşlılığını
sorgulamak senin haddine nede fikirlerini baskı altına almak.
Ezik mesajlarınla milleti bıktırdın artık. Milleti renkli yapacağına önce ben nasıl bir Beşiktaşlıyım
diye kendini süzgeçten geçir bence

Çevrimdışı murat

aynen.
kötü fenerle aynı puandayız deplasmanlarda tarihi kötü derece yapan gesenin 3 puan gerisindeyiz.

bugün geldiğimiz nokta budur...
Ve psikolojik üstünlüğü fenere verdik :D

Çevrimdışı tangaz

özletti kendini vitor efendi  :D

Çevrimdışı panic13

Piskolocik üstünlük deyip geçme abi. Fener'in piskolocik üstünlüğü öyle bir üstünlüktür ki hiç bir üstünlükle karşılaştırılamaz. O başka bir üstünlüktür işte.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

ne oluyor artık fikirlerini baskıylamı empoze etmeye uğraşıyorsun.
geriden gelip okuyorum dalmadığın forum üyesi kalmamış ne milletin Beşiktaşlılığını
sorgulamak senin haddine nede fikirlerini baskı altına almak.
Ezik mesajlarınla milleti bıktırdın artık. Milleti renkli yapacağına önce ben nasıl bir Beşiktaşlıyım
diye kendini süzgeçten geçir bence

maç önü ve sonu ne kadar içtiysen anca gelebildin  :D

Çevrimdışı panic13

özletti kendini vitor efendi  :D

Sene sonunda Aykut Efendi shooting zaten. Bi de GS'ye koduk mu Terim'i de yollarlar :D

Böylece Şenol Hoca'nın yediği TD'leri 10'a tamamlayacağız inşallaah! :D

Çevrimdışı savaş altay

Değerli büyüklerim  :D
Genel af çıktı 1 saat geçmeden ben mod yemeyi başardım .  :lol: 

Herkes buradayken,  !Merhamet yüce Sezar ..

Lütfen Mod'u mu değiştirir misiniz ?  :lol:

Derbi'nin gazına geldim , Sorry  :ebebe:

3 gün boyunca küfür edebilme potansiyeli görmeniz de beni derinden yaraladı.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 13:31:51 savaş altay ]

Fiber döşedik artık kesintisiz ve hızlı tıklama yapacağız.kasma donma yok :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Sene sonunda Aykut Efendi shooting zaten. Bi de GS'ye koduk mu Terim'i de yollarlar :D

Böylece Şenol Hoca'nın yediği TD'leri 10'a tamamlayacağız inşallaah! :D

ben sene sonu ayküt kocamalın kariyerini noktalayacağını düşünüyorum

Çevrimdışı panic13

Şenol Hoca geldiğinden beri minnoşların TD'leri;

BJK: Şenol güneş

GS: Hamza Hamzaoğlu
Mustafa Denizli
Rinkerik Bey
Igor Tudor
Terim (loading...)

Fb: Vitor
Advocat
Aykut Kocaman (loading...)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rıdvan'ın bir sözü vardı " Beşiktaş bizi sabah akşam yeniyordu" diye.
Gençler bilmez ama yaşı biraz büyük olan abilerimiz bilir o dönemi.
Basta Aykut olmak üzere tüm sikeciler suanda o durumda. Yusuf Yusuf moddalar.
Dün koyduk , 1 Mart'ta Koycaz,  kapanışı 17 Nisan'da evlerinde yapıcaz  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

maç önü ve sonu ne kadar içtiysen anca gelebildin  :D
Penaltiyi gordu mu acep

Etiketler: