Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5808028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

hoca daha önceki maçlarda yaptıklarının benzerini yapmadı...

daha evvel hoca 4-2-3-1den taviz vermez ve adam değiştirirdi bir adam 4 mevki değişirdi ama dizilim değişmezdi. maça başladığında atiba medel tolgay üçlüsü birbirine o kadar yakındı ki sıkışıyorlardı açamıyorlardı hoca bunu gördü hiç oyuncu değiştirmeden dizilimi değiştirdi tosiç sol beke medel stopere kaydı tolgay oynayabildiği mevkiye kaydı adriano sol açığa geçti babel forvet arkasına geçti dense de aslında forveti ikileyen adamdı ve oynanan oyun 4-4-2 idi. adrianonun sol öne geçmesi ortada sıkışan açılamayan oyunu enlemesine de genişleten bir hamleydi.

hala hocanın aynı şeyleri yaptığını ama bu sefer netice aldığını mı düşünüyorsunuz?

Denedi tangaz, bu kadar işe yaradiği olmamıştı ama kaç maç daha kısa sürelide olsa Babeli tek santraforun yanına çekti.  Buradaki sorunu şuydu, stoper ve orta saha için seçeneği çok azdı Pepe ve Ozi olmayınca.
Tek fark Vida yerine Negredo girdi, daha önce Negredo yerine Vida giriyordu.  :)

Çevrimdışı mylife1903

Düzeltmeyi yapalım, esame listesine göre  Elif Elmas'mış.
Aşağılık herif.

O değil de bu U-21 oyuncuları bile pasif bizim. Arkadaşının futbol hayatını bitirecek bir faul yapılıyor, hemen 4 kişi çevresine toplanıp bir tanesi dizleriyle hayalarına vurmuyor. Hayret cidden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman ona nejipjan verelim iki doz kupa macinda

Elif sana taarkandan koyuyorum, don bebegim, ver muzugu ver muzugu

Çevrimdışı tuncaboylu

Düzeltmeyi yapalım, esame listesine göre  Elif Elmas'mış.
Aşağılık herif.

O değil de bu U-21 oyuncuları bile pasif bizim. Arkadaşının futbol hayatını bitirecek bir faul yapılıyor, hemen 4 kişi çevresine toplanıp bir tanesi dizleriyle hayalarına vurmuyor. Hayret cidden.

Bu vesileyle U-21 takımına da dikkat çekelim. Dün onlar da Fenerbahçe'ye 3-1 koymuş ve 7 puan farkla lideriz.

Çevrimdışı mylife1903

Denedi tangaz, bu kadar işe yaradiği olmamıştı ama kaç maç daha kısa sürelide olsa Babeli tek santraforun yanına çekti.  Buradaki sorunu şuydu, stoper ve orta saha için seçeneği çok azdı Pepe ve Ozi olmayınca.
Tek fark Vida yerine Negredo girdi, daha önce Negredo yerine Vida giriyordu.  :)
Her takim fb mi abi
Guclu takimlar var ligde

Çevrimdışı sozkul

ironi yapmayı denedi bence ama teknik analiz gerektiriyordu çünkü ironilik birşey yoktu. daha evvel yaptıklarını yapmadı hoca.

Vay teknik analizi yapamazsın diyorsun yani.  :D 
Yaparımda seninle başa çıkamaycağım kesin..
Şimdi hoca daha önce yaptıklarından farklı birşey yapınca geçmiş eleştirilerin doğruluğu baki kalmış oluyor onu anlıyorum.  :bandit:
Fakat  futbol o kadar basit değil, benzer şeyler yaparsın bir maçda işe yarar diğerinde yaramaz, hoca'nın yaptıkları olana etki eden yegane ve tek parametre değilki..

Çevrimdışı fani madida

ya bu bizim eski efsanelerin objektif olucam diye sürekli aleyhimize konuşması fena canımı sıkmaya başladı artık. dün de erman özgür q7'nin pozisyonuna net penaltı diyor metin tekin penaltı olmaz diyor kafayı yedirtir bunlar insana  :s20:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman ona nejipjan verelim iki doz kupa macinda

Elif sana taarkandan koyuyorum, don bebegim, ver muzugu ver muzugu
Fatih Aksoy'u verelim. Necip ileride işimize yarayabilir, 4-5 maç ceza almasın.

Bir de Fatih daha iri.

Çevrimiçi Koa_lAA

hala eksik okuyorsun! hoca dizilimi değiştirmezdi rolleri değiştirirdi dün dizilimi değiştirdi. ilk 22 hafta yapmadıklarını yaptı!

hayır abi sen anlamıyosun söylemek istediğimi...

sonuç olarak 4-4-2...3-5-2...1-8-1... ne dersen de... bunları yaparken birçok oyuncunun yerini değiştirmedi mi? değiştirdi...

peki bu yer değişikliği kötü sonuçlar doğurur tezi varmıydı... vardı... burda denmedi mi maç içinde okadar yer değişikliği yapılmaz... takım afallar vs....

hatta çok iyi hatırlıyorum.. bunlar amatör topcumu afallasın dediğimde bile.. amatörlükle alakası yok.. hoca yanlış yaptı dendi...

bugünkü geldiğimiz nokta... 3-1  :ok:

çok net eğer tutmasaydı plan... söylenecekler belli... hoca verdi maçı.. yine pozisyonlarla oynadı falan filan...

Çevrimdışı tuncaboylu

ironi yapmayı denedi bence ama teknik analiz gerektiriyordu çünkü ironilik birşey yoktu. daha evvel yaptıklarını yapmadı hoca.
Bu arada Love dün 65'ten sonra iyi alan boşalttı, değil mi? :evillol:

Negredo onun boşalttığı alanlara girip iyi pozisyonlar hazırladı.

Karabük'e gol atamadı diye az gömmediniz adamı, derbide 2 asist daha kıymetli.

Şimdi sağda solda bakıyorum, Love'ı gömüyorlar. Hepsi bizim oyuncumuz, neden bu değersizleştirme çabası anlamıyorum.

[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 11:53:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ya bu bizim eski efsanelerin objektif olucam diye sürekli aleyhimize konuşması fena canımı sıkmaya başladı artık. dün de erman özgür q7'nin pozisyonuna net penaltı diyor metin tekin penaltı olmaz diyor kafayı yedirtir bunlar insana  :s20:
Bu iyi taktiktir aslında.

İleride ortada bir pozisyon olursa penaltı der, sen tarafsız değilsin diyenlere de bunu gösterir.

Çevrimdışı tangaz

Vay teknik analizi yapamazsın diyorsun yani.  :D 
Yaparımda seninle başa çıkamaycağım kesin..
Şimdi hoca daha önce yaptıklarından farklı birşey yapınca geçmiş eleştirilerin doğruluğu baki kalmış oluyor onu anlıyorum.  :bandit:
Fakat  futbol o kadar basit değil, benzer şeyler yaparsın bir maçda işe yarar diğerinde yaramaz, hoca'nın yaptıkları olana etki eden yegane ve tek parametre değilki..

hoca benzer şeyler yapmadı die daha kaç defa yazmam gerekiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Dünkü +18'den sonra yeni yeni kendime geliyorum. Bunları Rıdvan'ın zamanında sabah akşam vurduğumuz kıvama getirmek lazım. Hakemide üstlerine koyup yenmemizde ayrı bir tat bıraktı bende.  :sevinc

Çevrimdışı tangaz

sonuç olarak 4-4-2...3-5-2...1-8-1... ne dersen de... bunları yaparken birçok oyuncunun yerini değiştirmedi mi? değiştirdi...

peki bu yer değişikliği kötü sonuçlar doğurur tezi varmıydı... vardı... burda denmedi mi maç içinde okadar yer değişikliği yapılmaz... takım afallar vs....

hatta çok iyi hatırlıyorum.. bunlar amatör topcumu afallasın dediğimde bile.. amatörlükle alakası yok.. hoca yanlış yaptı dendi...

çok net eğer tutmasaydı plan... söylenecekler belli... hoca verdi maçı.. yine pozisyonlarla oynadı falan filan...

hoca pozisyon değiştiriyordu dizilim değiştirmiyordu die son defa yazıyorum zira anlamamakta direniyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

hoca pozisyon değiştiriyordu dizilim değiştirmiyordu die son defa yazıyorum zira anlamamakta direniyorsun.

son mesajımdan daha açık bi şekilde anlatamam demek istediğimi.. ifade yeteneğim okadar... ona rağmen anlaşamadığımıza göre... :friendship:

Çevrimdışı mylife1903

Bizim hoca pozisyon bilmez bence abi, cok muhafazakar bazi konularda, karsisindakine fazla soz hakkinda vermiyir, bildigini yapiyor uzmanlasmis bu konuda ama karsisina kasarlanmis tecrubeli birisi gelince biraz affaliyor

Çevrimdışı tangaz

salt takım afallar denmiyordu hoca ısrarla sistemi koruyor uzun top orta gol deniyor dizilimi değiştirmiyor ben rolleri dağıttım oyuncu rolünü yapamıyor o zaman başkasını sahaya süreyim o rolü o yapsın ya da sahada yerleri değiştireyim rolleri birde böyle görelim diyordu hoca eleştiriler bu yöndeydi. insanlar hoca kendinde kusur görmüyor ben doğruyu yaptım oyuncular verdiğim rolü yapamadı şeklinde yaklaşıyor die hocayı eleştiriyordu.

daha anlaşılır ifade budur illa anlaşılır olması gerekiyorsa  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bizim hoca pozisyon bilmez bence abi, cok muhafazakar bazi konularda, karsisindakine fazla soz hakkinda vermiyir, bildigini yapiyor uzmanlasmis bu konuda ama karsisina kasarlanmis tecrubeli birisi gelince biraz affaliyor

bugün çıkıp başkan namoğlunu istifaya dawet etmeli pozisyonları tek tek sokuşturaraktan.

Çevrimdışı tangaz

birde başkan pozisyon şeederken şu krampon meselesine de el atsın, neymiş kramponlar aynı renkmiş! ulan eskiden tek tipti kramponlar adidas siyah yandan 3 beyaz şeritti farklı krampon mu vardı. hakemi aklamak için millet itina ile element uyduruyor kaba etinden.

Çevrimiçi Koa_lAA

salt takım afallar denmiyordu hoca ısrarla sistemi koruyor uzun top orta gol deniyor dizilimi değiştirmiyor ben rolleri dağıttım oyuncu rolünü yapamıyor o zaman başkasını sahaya süreyim o rolü o yapsın ya da sahada yerleri değiştireyim rolleri birde böyle görelim diyordu hoca eleştiriler bu yöndeydi. insanlar hoca kendinde kusur görmüyor ben doğruyu yaptım oyuncular verdiğim rolü yapamadı şeklinde yaklaşıyor die hocayı eleştiriyordu.

daha anlaşılır ifade budur illa anlaşılır olması gerekiyorsa  :bandit:

bu konuda anlaşamayacağımız için ifade etmeyi bıraktım ben... sonuç.. güzel galibiyet... beklediğimden daha kötü oynasak da...  :ok:

Çevrimdışı Orhan_

Bugün geldiğimiz nokta 3-1 değil, 20 küsür maç 44 puan, bence.

Çevrimiçi Koa_lAA

ek...

cl na mağlup grup lideri.. 14 puan.. üç deplasman 9 puan... en çok gol attığın, kulüp tarihine geçtiğin  falan filan..

bu ek i yapmazsanız adilane olmaz bence... yine gömen gömsün ama işte aması var...

Çevrimdışı tangaz

aynen.
kötü fenerle aynı puandayız deplasmanlarda tarihi kötü derece yapan gesenin 3 puan gerisindeyiz.

bugün geldiğimiz nokta budur...

Çevrimdışı Orhan_

ek...

cl na mağlup grup lideri.. 14 puan.. üç deplasman 9 puan... en çok gol attığın, kulüp tarihine geçtiğin  falan filan..

bu ek i yapmazsanız adilane olmaz bence... yine gömen gömsün ama işte aması var...

Doğru... Cl bu sene güzel geçti. Son güzel bir maç ile o defteri kapatıyoruz. Lig ise tam tersi.

Çevrimdışı Orhan_

aynen.
kötü fenerle aynı puandayız deplasmanlarda tarihi kötü derece yapan gesenin 3 puan gerisindeyiz.

bugün geldiğimiz nokta budur...

Maalesef...

Dünkü maç özelinde Aykut dedi ki, erken gelen gol bizi bozdu... Benim merak ettiğim o golü erken yemeseydik biz ne oynamaya devam edecektik? Yediğimiz gol mü çizdi maçın şeklini yoksa hoca 20. dakika da kötü oynuyoruz planı değiştirmek lazım mı diyecekti ya da oyuncular kötü oynuyor mu diyecekti? Tabii ki bilemeyiz ama geçmiş maçlar referans alınırsa o golü erken yememiz çok hayrımıza oldu. Bunu kazanırken yazalım da sonrasına referans olur.

Çevrimdışı mylife1903

Aksam sikuletic koyacak minikovic koyacak hepimiz keyiflenecez, sonra karabuk deplasmaninda gsyi totemlere bogacaz

Etiketler: