uzun yazacam
bayağıdır kullanmadığım laptobu aldım dizime
sezon başından yazıyorum bu takımın plan program zaafı var her şeyden önce
defaatle söyledim şu gün 3 kulvarda yarışan tek takımız
cl'de bir üst tur gibi büyük bir kulvardayız ama aynı zamanda zavallı bir türkiye kupası kovalıyoruz nedensizce
ardından hiç gereksiz yere fener gibi pisliğin çirkefliğin tillahı bir takımla 2 maç oynayacak bulduk kendimizi
eskilerin lafı vardır "çamura bulaşacağına etrafından dolaş"derler
biz tam tersini yaptık direk çamura gömüldük
ne gerek vardı şimdi bu boğuk kasvetli fikstürün arasına fener gibi bir çamur bulaştırmaya
biz bu fikstürün buraya varacağını gördük ama yönetim göremedi
ziraat gibi bir angaryadan kurtulmak varken ısrarla bu zahmete sokulduk
ardından fikstür tehiri gibi olmayacak işler dillendirir olduk
ya hani davora repliğiyle o kupayı alan mabadına dühul etsin allasen
ne getirisi var ? kime ne katmış ?
bu bir
ikincisi
karabük maçı öncesi söyledim, söyledik pepe ve talisca sırtında 3 sarı kamburuyla gezmesin
bu adamlar sezonun tek kolay maçı öncesinde bu kamburu atsınlar dedik
ikisi de karabük maçında cezalı olsaydı bu bizi etkilemez üstelik sezon sonuna kadar bu ikisi kart sorunu yaşamazlar dedik
ama plan program hak getire dedik ya !
ve yönetimin pasif tavrı
bu sadece söylemlerdeki pasiflikten ötede maalesef.
beşiktaş muhabiri geçinen adam
6 ay önceki quaresma sorununu çıkarı adına bugün gündeme getirmekten gocunmuyor.
kanallarda beşiktaş kontenjanından ekmek yiyen hiç kimse beşiktaşa sahip çıkmıyor
tümer metinden metin tekine ve hatta güntekine kadar hiç biri dürüstce beşiktaşın hakkı yeniyor diyemiyor
ama bu adamlar adımıza o koltukları tutuyor
fb gs muhabirlerine spikerlerine yorumcuları bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız
yönetim "siz bu kulüpten ekmek yiyorsanız sözünüzü de sakınmayacaksınız" diyemiyor
hepsi maşşallah pollyanna
biri de çıkıp demiyor bu hakem kasıtlıydı
yok hakem iyi niyetliydi ama atfosfer bla bla bla
ali ece dışında beşiktaş ekmeği yiyip o ekmeği hak eden hakklarımıza sahip çıkan bir tane gazetecimiz yok ve bu adamlar beşiktaş kontejanından o koltuktalar maalesef
ve mhk ve tff
sezon başından beri bizi dirim dirim doğradılar
tek tek yazmayacağım
ne yazmakla biter ne tartışmakla
yönetim ne ayak peki
aşk sevgi çicekler kelebekler ....
seba ruhu tamam da o seba "Beşiktaşı Üzmesinler" diye hayıflanarak erdi uçmağa
adam gözü yaşlı aklı ankaragücü maçında göçtü dünyadan
bu işler öyle yürümüyor
bu öyle bir dünya değil anlayın artık
billahi tükendik artık
not: taktik teknik işlere girmeyeceğim
onlar sonraki şeyler
bugün namusumuza hallendiler
oralardan uzaktayız
Aynen bunlari soyleyip durdum bende. Anlamamakta direndikleri bize karsi, yalniz GS-FB ittifaki degil, kurullar, medya, Anadoludaki renkli teknik direktorler yoluyla da kirli bir ittifak oldugu. Saniyorlar ki normal bir ulkede, esit sartlarda, temiz futbol oynaniyor. Oyle degil iste. Hoca ve yonetim de bunun farkinda, fakat maalesef hoca rasyonel tepki yerine duygusal tepkiler veriyor. Cik kupada koy gencleri alin bir tarafiniza sokun kupanizi mesaji ver. Kolay maclardan once oyuncularinin kartlarini sifirla. En basta Talisca'ya sari cikacagini biliyordum, soyleyesim gelmedi. Mactan Adriano, Pepe, Talisca'nin birden kart gorecegini dusunmustum. Adriano oynamayinca sadece Pepe ve Talisca gordu, yetmedi Medel ve Vida gibi iki onemli adamimiz da ilerki haftalar icin sariyla cezalandirildi. Bunlari biz biliyoruz, hoca bilmiyor mu? Kime neyi ispatliyorsun, (
Hakaret Yasak)₅ yuzlerine vuracaksin, alay edeceksin, asagilayacaksin. Hoca kalkiyor ders vermeye kalkiyor, etik olmaya davet ediyor konusmalariyla. Yahu hoca ben benim iki katim yastasin hala ogrenmedin mi bunlara insan gibi davranilmayacagini. Hor goreceksin, asagilayacaksin, kopek muamelesi cekeceksin anca oyle davranilir bunlara. Ha, utanirlar mi yok utanmazlar ama en azindan sinir stresini atmis olursun icine atmazsin.
Yahu Ataturk gibi kursunun, onlarca cephede sayisiz muharebenin olduremedigi adami 15 senede kederinden oldurmus, Bizans-Arap kirmasi comar kulturune karsisin. Kopege nasil davranilirsa oyle davranmak lazim bunlara, insanlik efendilik profesyonellik yaramaz.