Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819469 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Benim matematigim kuvvetli degil. Sampiyonluk sansimiz var mi hala ?

Çevrimdışı Necmi

Benim matematigim kuvvetli degil. Sampiyonluk sansimiz var mi hala ?
artık en fazla bir maç kayıp hakkımız var. şampiyonluk zor görünüyor.
imkansız değil ama ikincilikde birincilik kadar değerli ikinci olursakda şl ye katılabiliriz.
şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edilir olmazsa ikincilikde kar sayılır.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

artık en fazla bir maç kayıp hakkımız var. şampiyonluk zor görünüyor.
imkansız değil ama ikincilikde birincilik kadar değerli ikinci olursakda şl ye katılabiliriz.
şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edilir olmazsa ikincilikde kar sayılır.

Bence bizim ikinci olmamiz da istenmiyor. Hem GS hem FB batmanin esiginde. Ozellikle GS asiri zor durumda. Biz 2. olarsak o SL geliri bolusulur cunku on elemeyi geceriz. Sanki normal bir ulkeymis gibi dusunmenin alemi yok. Konyaspor maci ilk degil, Bursa maci da bu macin daha az rezil olaniydi, ilk devre Bursa'nin 2 oyuncusu net atilmadi lafi bile edilmedi. Besiktas'a karsi haksizlik yapilmasi o kadar normal olmus ki Ali Palabiyik faciasi turunden olaylarda bile neredeyse hakem sanki her iki tarafa da hatalar yapip Besiktas'a biraz fazla hata yapmis gibi gosteriliyor. Bursa, Konya maci gibi maclar konusulmuyor bile. Artik mide bulandiriyor iyice.

uzun yazacam
bayağıdır kullanmadığım laptobu aldım dizime
sezon başından yazıyorum bu takımın plan program zaafı var her şeyden önce
defaatle söyledim şu gün 3 kulvarda yarışan tek takımız
cl'de bir üst tur gibi büyük  bir kulvardayız ama aynı zamanda zavallı bir türkiye kupası kovalıyoruz nedensizce
ardından hiç gereksiz yere fener gibi pisliğin çirkefliğin tillahı bir takımla 2 maç oynayacak bulduk kendimizi
eskilerin lafı vardır "çamura bulaşacağına etrafından dolaş"derler
biz tam tersini yaptık direk çamura gömüldük
ne gerek vardı şimdi bu boğuk kasvetli fikstürün arasına fener gibi bir çamur bulaştırmaya
biz bu fikstürün buraya varacağını gördük ama yönetim göremedi
ziraat gibi bir angaryadan kurtulmak varken ısrarla bu zahmete sokulduk
ardından fikstür tehiri gibi olmayacak işler dillendirir olduk
ya hani davora repliğiyle o kupayı alan mabadına dühul etsin allasen
ne getirisi var ? kime ne katmış ?
bu bir
ikincisi
karabük maçı öncesi söyledim, söyledik pepe ve talisca sırtında 3 sarı kamburuyla gezmesin
bu adamlar sezonun tek kolay maçı öncesinde bu kamburu atsınlar dedik
ikisi de karabük maçında cezalı olsaydı bu bizi etkilemez  üstelik sezon sonuna kadar bu ikisi kart sorunu yaşamazlar dedik
ama plan program hak getire dedik ya !
ve yönetimin pasif tavrı
bu sadece söylemlerdeki pasiflikten ötede maalesef.
beşiktaş muhabiri geçinen adam
6 ay önceki quaresma sorununu çıkarı adına bugün gündeme getirmekten gocunmuyor.
kanallarda beşiktaş kontenjanından ekmek yiyen hiç kimse beşiktaşa sahip çıkmıyor
tümer metinden metin tekine ve hatta güntekine kadar hiç biri dürüstce beşiktaşın hakkı yeniyor diyemiyor
ama bu adamlar adımıza o koltukları tutuyor
fb gs muhabirlerine spikerlerine yorumcuları bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız
yönetim "siz bu kulüpten ekmek yiyorsanız sözünüzü de sakınmayacaksınız" diyemiyor
hepsi maşşallah pollyanna
biri de çıkıp demiyor bu hakem kasıtlıydı
yok hakem iyi niyetliydi ama atfosfer bla bla bla
ali ece dışında beşiktaş ekmeği yiyip o ekmeği hak eden hakklarımıza sahip çıkan bir tane gazetecimiz yok ve bu adamlar beşiktaş kontejanından o koltuktalar maalesef
ve mhk ve tff
sezon başından beri bizi dirim dirim doğradılar
tek tek yazmayacağım
ne yazmakla biter ne tartışmakla
yönetim ne ayak peki
aşk sevgi çicekler kelebekler ....
seba ruhu tamam da o seba "Beşiktaşı Üzmesinler" diye hayıflanarak erdi uçmağa
adam gözü yaşlı aklı ankaragücü maçında göçtü dünyadan
bu işler öyle yürümüyor
bu öyle bir dünya değil anlayın artık
billahi tükendik artık

not: taktik teknik işlere girmeyeceğim
onlar sonraki şeyler
bugün  namusumuza hallendiler
oralardan uzaktayız

Aynen bunlari soyleyip durdum bende. Anlamamakta direndikleri bize karsi, yalniz GS-FB ittifaki degil, kurullar, medya, Anadoludaki renkli teknik direktorler yoluyla da kirli bir ittifak oldugu. Saniyorlar ki normal bir ulkede, esit sartlarda, temiz futbol oynaniyor. Oyle degil iste. Hoca ve yonetim de bunun farkinda, fakat maalesef hoca rasyonel tepki yerine duygusal tepkiler veriyor. Cik kupada koy gencleri alin bir tarafiniza sokun kupanizi mesaji ver. Kolay maclardan once oyuncularinin kartlarini sifirla. En basta Talisca'ya sari cikacagini biliyordum, soyleyesim gelmedi. Mactan Adriano, Pepe, Talisca'nin birden kart gorecegini dusunmustum. Adriano oynamayinca sadece Pepe ve Talisca gordu, yetmedi Medel ve Vida gibi iki onemli adamimiz da ilerki haftalar icin sariyla cezalandirildi. Bunlari biz biliyoruz, hoca bilmiyor mu? Kime neyi ispatliyorsun, (Hakaret Yasak)₅ yuzlerine vuracaksin, alay edeceksin, asagilayacaksin. Hoca kalkiyor ders vermeye kalkiyor, etik olmaya davet ediyor konusmalariyla. Yahu hoca ben benim iki katim yastasin hala ogrenmedin mi bunlara insan gibi davranilmayacagini. Hor goreceksin, asagilayacaksin, kopek muamelesi cekeceksin anca oyle davranilir bunlara. Ha, utanirlar mi yok utanmazlar ama en azindan sinir stresini atmis olursun icine atmazsin.

Yahu Ataturk gibi kursunun, onlarca cephede sayisiz muharebenin olduremedigi adami 15 senede kederinden oldurmus, Bizans-Arap kirmasi comar kulturune karsisin. Kopege nasil davranilirsa oyle davranmak lazim bunlara, insanlik efendilik profesyonellik yaramaz.

Çevrimdışı Necmi

Bence bizim ikinci olmamiz da istenmiyor. Hem GS hem FB batmanin esiginde. Ozellikle GS asiri zor durumda. Biz 2. olarsak o SL geliri bolusulur cunku on elemeyi geceriz. Sanki normal bir ulkeymis gibi dusunmenin alemi yok. Konyaspor maci ilk degil, Bursa maci da bu macin daha az rezil olaniydi, ilk devre Bursa'nin 2 oyuncusu net atilmadi lafi bile edilmedi. Besiktas'a karsi haksizlik yapilmasi o kadar normal olmus ki Ali Palabiyik faciasi turunden olaylarda bile neredeyse hakem sanki her iki tarafa da hatalar yapip Besiktas'a biraz fazla hata yapmis gibi gosteriliyor. Bursa, Konya maci gibi maclar konusulmuyor bile. Artik mide bulandiriyor iyice.
şampiyonlar ligi onları kurtarmaz kaldıki gs nin men yeme olasılığı çok
yüksek. bunu kendileri diyor. fener şl ye gidebilirse bu kadroyla ağır darbe alır
bırak şl yi uefayı bile oynayacak kadroları yok takviye yapamazlar. bizim düşünülenin aksine gelirlerimizde düşme olur ama sarsacak bir düşme olmaz. unutulmamalı ffp de olmayacağız.
ne olursa olsun bizi yolumuzdan alıkoymaz millet batacağız edebiyatı yapıyorda
ffp kıskacında olmadan nasıl batacaksın bizim vermemiz gereken bir rapor olmayacak
gs eldeki arsaları sattı gram iyileşme olmadı  o parayla bile iyileştiremediği bütçeyi şl geliriylemi iyileştirecek zamanında yöneticileri söyledi şl bile kurtarmaz onları zaten uefa en değerli kupasında
böyle zorda kulüp istemiyor. en iyi ihtimalle transfer yasağı gelir diyorlar gs için
ama bu kadar yabancı oyuncu parasını alamadan daha ne kadar idare edecek
boşverin bizim bütçemiz 750 M seneye 1 milyar olacak deniyordu en fazla şl geliri olmaz
750 de kalır. bu sene nasıl idare ettiysek seneyede ederiz. biz sponsorları şl de olduğumuz
için kazanmadık gitmezsekde kaybetmeyiz. çok dramatikleşmemek gerekiyor.
renkliler beter durumdalar dahada beter olacaklar. resmen dileniyorlar artık.

şampiyonlar ligi onları kurtarmaz kaldıki gs nin men yeme olasılığı çok
yüksek. bunu kendileri diyor. fener şl ye gidebilirse bu kadroyla ağır darbe alır
bırak şl yi uefayı bile oynayacak kadroları yok takviye yapamazlar. bizim düşünülenin aksine gelirlerimizde düşme olur ama sarsacak bir düşme olmaz. unutulmamalı ffp de olmayacağız.
ne olursa olsun bizi yolumuzdan alıkoymaz millet batacağız edebiyatı yapıyorda
ffp kıskacında olmadan nasıl batacaksın bizim vermemiz gereken bir rapor olmayacak
gs eldeki arsaları sattı gram iyileşme olmadı  o parayla bile iyileştiremediği bütçeyi şl geliriylemi iyileştirecek zamanında yöneticileri söyledi şl bile kurtarmaz onları zaten uefa en değerli kupasında
böyle zorda kulüp istemiyor. en iyi ihtimalle transfer yasağı gelir diyorlar gs için
ama bu kadar yabancı oyuncu parasını alamadan daha ne kadar idare edecek
boşverin bizim bütçemiz 750 M seneye 1 milyar olacak deniyordu en fazla şl geliri olmaz
750 de kalır. bu sene nasıl idare ettiysek seneyede ederiz. biz sponsorları şl de olduğumuz
için kazanmadık gitmezsekde kaybetmeyiz. çok dramatikleşmemek gerekiyor.
renkliler beter durumdalar dahada beter olacaklar. resmen dileniyorlar artık.

Iyi de hic degilse onumuz kesiliyor. Ustelik bu sartlar altinda sampiyonlugumuz engelleniyorsa seneye yine aynisi yapilamaz mi? Adamlar zaten 10 sene sonrasinin derdinde degil, efendim, pasam, beyim diye birilerini yalayip gunu kurtarma SL gelirlerine konma derdinde. Neden buyumemiz engelleniyor, neden daha guclu olabilecekken azina mahkum ediliyoruz. Hayir, Yunan takimiysak istenmiyorsak soylesinler biz de gidip Yunanistan liginde falan oynayalim zaten Istanbul'a Konya'dan yakin, Konya'daki, Bursa'daki, Kadikoy'deki kadar saldiri ve dusmanlik gorecegimizi de sanmiyorum. Saka falan yapmiyorum, nasil insanin haksizliga ugrayip durdugu yerde kalmasi aptalliksa bizim de bu ligde kalmamiz aptalliktir artik bu saatten sonra. Baskan olsam ciddi ciddi bu ya da Avrupa Super Ligi benzeri bir yapiya sokmak icin calismaya simdiden baslardim. Bunlari birak kendi kendilerine oynasinlar, ugrastigimiza sinirlendigimize degmiyor o kadar cigeri bes para etmezler dusmanlarimiz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Once oynadigimiz futbolu duzeltelim, ondan sonra hakeme sarariz.

Mazeret uretmeye bayiliyoruz. Besiktas bu sene sampiyon olacak futbolu oynamiyor zaten. Gecen senede oynamiyordu. Bireysel beceriler ve birazda sans. Hakem Bursa’da Q7’ye kirmiziyi verse belki sampiyon bile olamayacaktik.

Ben sisirilen toplari gordukce, atak, yaraticilik, takim presi, takim defansi, olmayan orta sahayi gordukce hic hakem aklima gelmiyor.

Hadi bir iki deplasmanda kotu oynarsin, hakemde seni dograr verirsin 6 puani. Ama koca sezon her deplasman macinin kopyasini yaparsan, boyle otutur hakem hakem diye  aglarsin.

Ben hala Love’in kacirdigi golde takildim. Bu adam asiri ozguvenle geldi heralde. Asiri ozguven iyi degildir.

Çevrimdışı Culpable

Wagner degisikligine mantikli bir aciklamaniz varmi ?
Lens Degisikligine mantikli bir aciklamaniz varmi ? [ q7 dakika 87 adam orta yapiyor yaptigi orta ceza sahasina bile girmiyor top kaybi ordan atak yiyorsun]

Senol hoca etkisiz eleman rolunde olsa  gene bir parca iyi ama  direk yutan eleman rolunde [ Su maclar  onceki yillarda alinan basarilari Tamer hocaya zaten yaziyor]
Senol hoca Bayern imi gozune kestirmis ?  bayern Senol hocayi  agir bir skorla pembe bulutlardan indirir ..  ve bu agir hezimet  sonucunda umarim Senol Hoca  trabzon biletini alir

Gozumle gormedim[yazilanlaragore] ama Mac sonuc Mehmet Ozdilek in elini SIKMAYIP  hakemlere  dogru itti ise   zaten Senol  HOca hakkinda yazmayada cizmeye de gerek yok Besiktasa yakismayan TD dir bu saatten sonra [aykut a  yap  terime yap rizaya yap ama Mehmet ozdilek e yapilmaz]

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi bırak Allah’ını seversen operasyonun kralını yaptılar sen hala hoca fln diyorsun.o hakem dörtlüsünün temsilcilerin gözlemcinin saha komiserinin hepsini devre arasında ki telefon kayıtları incelensin neler çıkar Allah bilir resmen talimat geldi.yok hoca onu çıkarmış bunu almış.tmm bence de yanlış eyvallah ta neler oldu Maçta sen nereye bağlıyorsun abi.

Olay budur
Ayni seyi ben de hissettim

Hakeme kesin telefon geldi. Zaten salagin tekiydi bu hakem ama neden dagildi?

Gol kacar futbolcuya kizmamak lazim her geleni atsalar buralara dusmezler.

Hakem ilkyari da kotuydu ama ikinci yari topun yonunu degistirdi devamli. Dusen konyaliya cat faul hop oyun yonu bizim kaleye. Boyle manipule edilir maclar. Konyanin golu vardi falan dediler herhalde hakeme

Stadta gol iptal olmus hala anons yapiliyor falan bunlar hel algidir.

Yonetim uyusun abuk sabuk islerle ugrassin daha hafta bitmedi sakin olalim. Ama bu hakeme dudugunu astiramayan ben besiktas yoneticisiyim diye dolasmasin

Çevrimdışı mylife1903

senin gibi düşünen yönetim yüzünden bugün bu haldeyiz biz hakem hakem derken hakemlere toz kondurmayan sen gibilerin bugün konuşmaya hakkı yok ne takımı ne hocayı ne hakemi eleştiri hakkınız yok ! sizin bu romantizminiz polyannalığınız bugünlerin temellerini attı posbıyık gibilere düdüğü astıramazsan bugün alperler türer yarın bir başkası sen posbıyıgı savunursan yok aslında kabahat yancıda dersen bugün alpere laf etmeyeceksin manüplasyon esas böyle olurmuş die söyleme hakkın falan yok senin.

@Necmi
Dogru hic konusma haklari yok. Yonetim de konusamaz.
Hep dedim kazandigin mactan sonra cikip hakeme giydireceksin namoglu zaten sen kazaninca da ceza veriyir hakeme en azindan hakemler besiktasli memnun kalmadi da mac alamadim der.
Hakemler silindir gibi uzerimizden geciyor hoca falan fazla bisi yapamaz.
Mac hakkinda birazdan yazacam

Çevrimdışı mylife1903

Taliscanın Kart iptal edilmeli beyler uyumayalım
Iptal edilmez ve edilmemeli turkiye gibi bir ortadogu ulkesinde bohu cikar o olayin sonra. Caner cezasina benzer. Hakeme dudugu astiracaksin. Ts bile hakeme duduk astirabiliyor o dagilmis haliyle

Çevrimdışı mylife1903

Sen Ali Palabıyık'a düdüğünü astırsaydın, diğer piyonların seni doğramaya büzüğü yemezdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oooooo
Adminler, tuncaboylunun hesabi heklenmis

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş Yönetimi Yaşanan hakem hatalarından sonra Konuşmayıp Topu Şenol Güneş’e bırakınca #Hoca’ya çok yük biniyor. Basın sözcüsü, iletişim sorumlusu Bugünlerde çıkacak, çat çat konuşacak ve gerekirse ceza da yiyecek #Burası İsveç değil ! Olay aynen Budur!

yetersiz₁ besiktas yonetimi 2004 yilinda lucescuyu yalniz birakmisti koca koca yeldegeirmenlerine karsi lucescu tek basina savasiyordu. Camiayi uyandirmaya calisiyordu, adam bakti olmuyor ulkeden kacti gitti

Bu yonetim ayni hareketi yapiyor senol gunesi yalniz birakiyor. Boyle rezalet olmaz. Ne fbnin ne gsnin bir tane maci boyle yonetilmez bu ulkede ve yonetilmemistir de bizim her 3 macimizdan biri bu standsrtta oluyor

Çevrimdışı mylife1903

Iyide dun Necmi abiye hak veriyordun hakemler konusunda? Cok siktiniz diyordun? Alin size Alper Ulusoy.
Caprazdan ceza sahasina girdi vurursa gol olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yetersiz₁ besiktas yonetimi 2004 yilinda lucescuyu yalniz birakmisti koca koca yeldegeirmenlerine karsi lucescu tek basina savasiyordu. Camiayi uyandirmaya calisiyordu, adam bakti olmuyor ulkeden kacti gitti

Bu yonetim ayni hareketi yapiyor senol gunesi yalniz birakiyor. Boyle rezalet olmaz. Ne fbnin ne gsnin bir tane maci boyle yonetilmez bu ulkede ve yonetilmemistir de bizim her 3 macimizdan biri bu standsrtta oluyor
Artik o devirler geçti diyen Necmi abi online mi?
Geçmedi geçmez sen oyun olarak güçlü olmadigin anda tüm unsurlarınla güçlü olmadigin anda seni aşağıya çekerler. En güçlü olduğumuz sezonumuz bu güya sonuç ortada, 2 3 maçtan birinde üstüne oynuyorlar..Yönetimin mhk ya olan bakış acısını ve şampiyonluğa olan inancini Ahmet Nur Cebi nin açıklamalarında gayet net görebilirsiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Diger deplasman maclarindan daha sakin ve rakibe topu vererek basladik oyuna. Takim aslinda iyi hazirlanmis maca.
Pepeye verdigi karttan sonra biraz noluyo lan, dedi takim

Cok belliydi olay, atiba ilk anladi hakemi zaten. Camyarmasi daha ikk 20 dakika dolmadan faullere basladi 4 faul yapti uyari almadi. Konyali dalgonzlar once cift daliyor sonra faul yok diye itiraz ediyorlar. Ikinci yari sikorun da etkisiyle hakem iyice sapitti. Taliskaya karti verdigi an mac bitti bizim futbolcular icin.
Mbiz ne yapsak bu maci kazanamayiz derken tak sacma bir oyuncu degisikligi ve bu degisikligin cezasini kesen futbol tanrilari. Zibilyon kere yazdim corba degisikligi yapma hocam, diye

Fabriyi cikar medeli kaleye koy gozumde ayni yani

Olay lovun cikmasi degil. Lov cikarsa pekto girer en kotu

Suclu yonetimdir yaptigi sacma transferler ile guclu durumamasi ile gundem mesgulken abuk sabuk isler pesinde kosmalariyla

Kazanacak kadar oyun oynanmistir bu hakemle daha iyi oynayamazsin.

Oyunculari incelersek. Fabri beni sinir etmeye basladi, vurma kardesim ileri su topu vurma ayrica rakip korner atsrken cikip aliyorsun topu, tamam cok guzel ama azicik hizli oyna yahu deportivo degil burasi 1 puan isimize gelmiyor
Babele bisi olmus, tokmakcisi cenk gitti diye mi bozuldu bu cocuk yoksa negredonun maasina mi takti nedir belli degil
Taliska standart oynadi ama sariyi gorunce dagildi cocuk
Lens iyi oynadi falan denmis adam sahada yoh, konyaya gelmemis.
Love fazla mucadele etmeye calisiyor biraz daha sakin olmasi lazim
Tolgay saman alevi gibi zaten 45 dakikalik oyuncular oguzhanla beraber butun motoru 45 dakikada kullanmalari lazim ikisinin
Kalanlar standart
Pepede de dusus var bilemiyorum adam nereye geldik nasi bi futbol oynaniyor falan diyordur belki

Çevrimdışı mylife1903

Artik o devirler geçti diyen Necmi abi online mi?
Geçmedi geçmez sen oyun olarak güçlü olmadigin anda tüm unsurlarınla güçlü olmadigin anda seni aşağıya çekerler. En güçlü olduğumuz sezonumuz bu güya sonuç ortada, 2 3 maçtan birinde üstüne oynuyorlar..Yönetimin mhk ya olan bakış acısını ve şampiyonluğa olan inancini Ahmet Nur Cebi nin açıklamalarında gayet net görebilirsiniz.
Oturup futbolcu hoca tartisilmamali fazla
Hakemi de yenecekmissin, yalan o yalan
Yok oyle bir dunya

Su forumdan toplayin 11 kisi real gelsin ama hakem ben olacam bah noluyor
Tangaz girecek ronaldoya ucan tekmeyle hop ronaldoya sariyi verecem aldatmadan
Benzema 30mden ampul gibi takacak hop ofsayt verecem, yardimci bayrak kaldirmadi diye itiraz eden ronaldoya ikinci sariyi gosterirken de yardimcima kaldir bayragini kardesim diyecem ohh mis

Çevrimdışı tangaz

satranç bilirmisin?

krala vezire ulaşmak için önce piyonların kafasını koparacaksın

sen daha piyonlar tarafından silkeleniyorsun kalkmış tepedekini hedef alıyorsun...

satranç bilmediğini aynı mesajları tekrar ede ede tescillemişsin @Necmi
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2018, 09:26:15 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

satranç bilmediğini aynı mesajları tekrar ede ede tescillemişsin @Necmi
Sen dükkanına haraç almaya gelen adama hareket çekemiyorsun mafyayi devireceksin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yeni gelen safagi cok olan takimin kidemsizleri bozuyor duzeni

Lensin ilk 11 baslayip da kazandigimiz mac var mi?
Medeli bir orda bir burda kullanmak icin corba degisiklik yapiliyor sonra hemen golle cezalandiriliyoruz. Medel olmasa atiba oguzhan oynayacaksin oguzhan cikacak tolgay girecek hocanin kafasi karismayacak
Negredo desen kontra ataga cikarken 3. Atak olunca kaleye yetisebiliyor. Ilk atakta babel duruyor bekliyor negredo yok ortLiyor top donuyor kapiyor yukleniyoruz bu esnada negredo kosusuna devam ediyor babel sut atiyor top bir daha sekiyor caner kapiyor ve sonunda negredo cezasahasina girmis oluyor.
Vida desen bir suru para aliyor neden alindigi ne oynadigi belli degil. Takimin kidemlisi tosic kadroya giremiyor.
Pepe diyoruz da onda da bir umursamazlik var. real antremanlarinin etkisi gecince normal stopere evrildi adam belki de ligi rakipleri hakemleri tanidi, baglasan durmam burda diyordur

Marselo gitti bedelsiz pepeyi aldin
Senol gunes tutarli adamdir 2 sefer sampiyon oldu diye guardiola falan cikmayacak icinden, sevez genis kadro, kafasi karisir, sen senin teknik direktorunu tanimiyorsan zaten birak bu isleri. Bir suru adam aliyorlar her sene sonra bedava gonderiyorlar hesap soran yok.
Boyko mitor aras medel negredo lens bu heriflere verilen paralara bah daha maaslari var.

Sampiyon kadroyu koru mantarlari gonder transfer falan yapma dedik, biliyoruz yapamayacagini. Omer sismanogluna sezere falan bonservis odeyen yonetim bu. Kiziyorsunuz 5 sene oncesiydi falan da bilmeme neydi. Ne oldu bu yonetimin basina ayu dustu de akillandilar mi?
5 senedir baska santrafor oynuyor papaz her sene pilav yemez, buyuk takimin santraforu her sene degismez dedik, buyur.

Alacaktin abuyu kapayacaktin transferi, sampiyon takim bozulmaz. Tecrubeli lig futbolcularini ekleyip mantarlari eleyip yoluna devam edecektin.

Bu yonetimin futboldan falan anladigi yok. Hakemleri elestirmekten acizler

Ali kocun bir demeci vardi cok aradim vidyosunu bulamadim
Para cok olunca yasanmamis oluyor herhalde, siliyorlar her yerden
Hakaret Yasak)₅ ahlaksizlar puanimizi caldilar” diye baslayan
Mbasin nediyordu, hakemler ali koc gibi bir beyfendiyi cildirtti, ahah yersen

Çevrimdışı tangaz

Oturup futbolcu hoca tartisilmamali fazla
Hakemi de yenecekmissin, yalan o yalan
Yok oyle bir dunya

Su forumdan toplayin 11 kisi real gelsin ama hakem ben olacam bah noluyor
Tangaz girecek ronaldoya ucan tekmeyle hop ronaldoya sariyi verecem aldatmadan
Benzema 30mden ampul gibi takacak hop ofsayt verecem, yardimci bayrak kaldirmadi diye itiraz eden ronaldoya ikinci sariyi gosterirken de yardimcima kaldir bayragini kardesim diyecem ohh mis

daha maç başında yazdım çamdalı 3. benzer faulünü yaptı bakalım ne zaman sararacak dedim sararmadan maçı bitirdi. 2. yarı rakibin kaç tane sarılık hareketi var ki bunların 2si çift sarıdan atılmaya gidecek maç sonuna bakıyorsun ikinci devre rakibin sarısı yok senin 5 oyuncun sararmış bizden 7 onlardan 2 kişi sararmış. cumhuriyet tarihinde hiç bir renklinin maç sonu böyle kart istatistiği yoktur. çıkacaksın vurduracaksın posbıyığı zamanında topuklarından aşilinden filan bakalım bir daha böle alperler türüyor mu? orman lan burası orman romantizm yapanların sonu avcıyla ayının hikayesine döner. sen tarihinde tek bir hakemin bile düdüğünü astıramamışsın en kötü günündeki tese kadar bile olamamışsın sonrada kalkıp hedef mhk olmalı diyeceksin. sen daha piyonun kafasını koparamıyorsun veziri hedef alacakmışsın. hey allam beşiktaşımı şu romantizmden kurtar. amin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sen dükkanına haraç almaya gelen adama hareket çekemiyorsun mafyayi devireceksin.

bu yönetimden cacık olacağı yok taraftar işe soyunmalı fener maçında sahaya bilumum ne var ne yok atacaksın analarını anacaksın alayının küfür rekoru kıracaksın sahadaki futbolcularda uçan tekme rekoru kıracak dayak manyağı yapacaksın rakibi hocada kenardan ayküt kocamala dalacak bi osmanlı tokatı yapıştıracak okkalısından belki yönetim ayıkır

Çevrimdışı Berat

Bir 10 sene daha bekleyelim, belki ilahi adalet yine tecelli eder. Bekle yönetim bekleyin daha. (ironidir)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

feneri iki maç üst üste bağırta bağırta silkmek farz oldu ama öyle böyle değil kanırta kanırta silkeceksin
İçerde dışarda 3 defa çatır çatır hemde. Başka türlü içim soğumaz benim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Dr.Zeck

bize bunlar müstehak kardeşim. Tek yönetici çıkıpta ağzını açmıyor..

renkliler yendikleri maçtan sonra bile çıkıp hakemler hakkında konuşuyor..

bizden tek ses yoksa hakemlerde doğrar, tff de doğrar, mhk de doğrar..

çıkacaksın hakkını arayacaksın..

bu hakemlerle lig bitmeyeceği başından beri belliydi zaten..

2 sene üst üste şampiyon olmamız alayına öyle bir koymuş ki o.çocukları nereden saldıracaklarını bilemez hale geldiler.. topyekün üzerime gelip bezdiriyorlar..

ama sucta bizde.. çok izin verdik bunlara.. Artık bir şekilde basın toplantısı yapıp her hatanın videosunu izletip isim isim açıklaması lazım..

Etiketler: